HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1243
  • 1244
  • 1245
  • 1246
  • 1247
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#24881 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 22:13

Katt:
Kép

Yeah.

#24882 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 01:21

Idézet: Satriani - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 23:13

Katt:

Yeah.

8)  :tv:
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#24883 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 03:05

Idézet: Kory - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 22:02

~8 évig volt ezresünk, teljesen jó volt a fűtés, 2-3 perc után már bőven langyos volt. A fogyasztással is kapcsolatban lehet ja, a mutatónak meg mindig teljesen középen kell állnia, mint a cövek úgy. :)

>8 liter az elég meredek. A tankmérőnek nincs világítója. E alá kicsit lehet menni, de nagyon kicsit. :)

jahjah, megyeri út káposztásmegyeri végéről indulva a váci úton már meleg van :)

a benzint sose próbáltam ki, legtöbb amit beleöntöttem, ~32 liter volt. az E betűn állva szinte pont 30 l fér bele, a tank meg hivatalosan 38 l.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#24884 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 08:14

Idézet: Satriani - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 23:13

Katt:

Amikor a hülyeség, és a szorgalom egyben van, hihetetlen dolgok születnek.  :omg:  :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#24885 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 08:41

Idézet: leslie - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 8:14

Amikor a hülyeség, és a szorgalom egyben van, hihetetlen dolgok születnek.  :omg:  :Đ

Azért van olyan is, amikor a szorgalom és a hülyeség jópofa dolgot szül: katt

Ez meg no comment:

Kép

:omg:  :D

#24886 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 08:53

Korrekt audis parkolás. :)

Mantás haver egy oszló hulla imitációval mászkál néha az anyós ülésen. Valami horror film kellék volt, elég mókás.  :Đ

#24887 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 09:04

Idézet: leslie - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 9:53

Mantás haver egy oszló hulla imitációval mászkál néha az anyós ülésen. Valami horror film kellék volt, elég mókás.  :Đ

Én eccer láttam forgalomba, emberünk agyós ülésén a fejtámlára volt téve egy sikoly-maszk. Tükörbe szürkületkor kajak olyan volt, mintha ott lenne a faszi mellett  :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#24888 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 09:06

A bukócső többet ér!!!!ezért alku nincs!!

BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#24889 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 09:30

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 18:57

Ennyit tudok a weltauto-ról, de persze lehet, hogy csak pont kifogta.

En nem akartam durvabb reszleteket mondani... de jah, en is hasonlokat hallottam raadasul mint mondtam ott dolgozotol. Illetve volt dolgozotol.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#24890 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 09:37

Idézet: leslie - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 8:53

Román praktiker előtt - biztos egy svájci. :D

(SZERK: az pont nem lehet uniós rendszámmal.)

Szerkesztette: Satriani 2009. 12. 18. 09:37 -kor

#24891 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 09:47

Vaci uti teszkoban szoparbajba keveredtem egy szoke libaval... egy Q7bol szallt ki, de az fekete volt... az csak ketto helyet foglalt el, de a jobb hatso kereke a padkan volt, kb 45 fokban allt be a parkoloba... termeszetesen a bejarathoz legkozelebbi rokkant parkolora allt, mellette meg a csalados parkolo volt amire meg rapoffeszkedett... nekem nem tunt rokkantnak es csak 1 fo szallt ki a kocsibol. Latja, hogy csovalom a fejem aztan beszolt, hogy mit nezek bazmeg, mondom csak sajnalkozom, hogy ilyen ertelmi fogyatekosnak tetszik lenni... sem olvasni sem a kormanyt forgatni nem tudja, biztos nagyon rossz erzes lehet... aztan elkezdett kurva anyamozni meg menjek a f*szba... jott a wtf pofa erre megkerdeztem, hogy csokolom, legalabb a keresztnevet mondja meg.Hirtelen, gondolkodas nelkul kibokte, hogy Anna... mondom akkor kedves Anna, ajanlom, hogy On elobb erjen ki a teszkobol mint en kulonben az autora lesz irva a dragalatos nevecskeje... tudom, hogy agyilag fogyatekosnak tetszik lenni es csak segiteni akarok, hogy tudja hol is parkolt ilyen benan es megtalalja az autot.

Beszallt az autoba es elhajtott. Termeszetesen nem tettem volna meg(!) de szajkaratezasnak pont jo volt. :Đ Aztan hatha legkozelebb kepes lesz normalisan is megallni.

#24892 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 09:58

Idézet: Boba - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 9:47

...

Az szokott lenni a "mentseg", hogy ezek nagy autok, normal helyre nehez beallni veluk (a roki parkolo meg nagyobb)... de csokolom, ha nagy autot akar valaki, akkor tanulja meg kezelni is, nem?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#24893 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 10:00

5 meterrel odebb volt egymas melletti 2 szabad hely... ha oda all be kevesbe lettem volna ra merges. Ott latszodik, hogy dikk, nem fer be a kocsi 1 helyre, ezert... de konyorgom... raadasul meg 45 fokban is beallni ugy, hogy a kocsi jobb hatsoja fent all a padkan!!! Hat az ubergaz...

Amugy ram is mergesek lehetnek (meg kb minden ujabb autotulajra) a parkolok a verdam kornyeken... akkora kicsi felfestesek vannak nalunk, hogy keptelenseg 1 helyre berakni a civicet. Ha en pont kozepre berakom, es szinten pont kozepre beall valaki mellem, tutira nem lehet kiszallni egyik kocsibol se. Es akkor meg nem is annyira nagy a civic... szokott parkolni mellettem egy uj mondeo meg egy a6 kombi... na... azok aztan az igazan behemot joszagok, az a6 mindket kereke ralog a felfestesre.

Szerkesztette: Boba 2009. 12. 18. 10:02 -kor

#24894 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 10:07

Idézet: Samott - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 9:58

Az szokott lenni a "mentseg", hogy ezek nagy autok, normal helyre nehez beallni veluk (a roki parkolo meg nagyobb)... de csokolom, ha nagy autot akar valaki, akkor tanulja meg kezelni is, nem?

Samott

Nem az a baj, hogy nehéz beállni vele, hanem az, hogy nem tudsz kiszállni, mert az ajtót nem tudod kinyitni. Se te, se a melletted álló. De legalább ilyenkor könnyű nekiverni egymás autójának az ajtókat.  :)

#24895 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 10:10

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 10:07

Nem az a baj, hogy nehéz beállni vele, hanem az, hogy nem tudsz kiszállni, mert az ajtót nem tudod kinyitni. Se te, se a melletted álló. De legalább ilyenkor könnyű nekiverni egymás autójának az ajtókat.  :)

Olyan helyre kell allni, ahol van hely. Gondolom csakmert nagy az auto nem szabad rokihelyre parkolni... planen em kettore... plusz meg a gyalogosokat is zavarva, hiszen a kocsi fel segge ratakart a jardara.

#24896 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 10:13

Idézet: Samott - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 10:58

50-100 méterrel arrébb általában tök üres a parkoló.

#24897 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 10:15

Idézet: Boba - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 11:10

Olyan helyre kell allni, ahol van hely. Gondolom csakmert nagy az auto nem szabad rokihelyre parkolni... planen em kettore... plusz meg a gyalogosokat is zavarva, hiszen a kocsi fel segge ratakart a jardara.

Plussz neki áll feljebb!

#24898 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 10:17

Idézet: leslie - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 10:13

50-100 méterrel arrébb általában tök üres a parkoló.

Viszont, ha Magyarország összes mozgáskorlátozottja egyszerre menne oda autóval, még akkor is maradna szabadon nekik fenntartott parkoló, ui minden sor elején van vagy 5.  :)

#24899 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 10:18

Idézet: Boba - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 10:00

5 meterrel odebb volt egymas melletti 2 szabad hely... ha oda all be kevesbe lettem volna ra merges. Ott latszodik, hogy dikk, nem fer be a kocsi 1 helyre, ezert... de konyorgom... raadasul meg 45 fokban is beallni ugy, hogy a kocsi jobb hatsoja fent all a padkan!!! Hat az ubergaz...

Amugy ram is mergesek lehetnek (meg kb minden ujabb autotulajra) a parkolok a verdam kornyeken... akkora kicsi felfestesek vannak nalunk, hogy keptelenseg 1 helyre berakni a civicet. Ha en pont kozepre berakom, es szinten pont kozepre beall valaki mellem, tutira nem lehet kiszallni egyik kocsibol se. Es akkor meg nem is annyira nagy a civic... szokott parkolni mellettem egy uj mondeo meg egy a6 kombi... na... azok aztan az igazan behemot joszagok, az a6 mindket kereke ralog a felfestesre.

Ezen a kornyeken tenyleg nehez jol megallni, nagyon szukre festettek valoban. meg ugye rengeteg auto akar parkolni azon a par helyen, ami van. Egyebkent nekem szep fotogyujtemenyem van itt a nepfurdo u kornyeki parkolasrol, rendszeresen szoktak koran reggel ugy parkolni, hogy beall egy olyan helyre a csavo, ahol harom auto ferne el kenyelmesen kozepre, es se ele, se moge nem fer el senki. Van viszont egy frappans kollega smarttal, o mindig talal helyet, altalaban fuggolegesen parkol az ilyen lukakba:D
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#24900 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 10:18

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 10:17

Viszont, ha Magyarország összes mozgáskorlátozottja egyszerre menne oda autóval, még akkor is maradna szabadon nekik fenntartott parkoló, ui minden sor elején van vagy 5.  :)

Remek érv.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1243
  • 1244
  • 1245
  • 1246
  • 1247
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.