Idézet: 2-More - Dátum: 2010. febr. 28., vasárnap - 19:54
Amugy meg, tele van a fszom a tetves puddingzabálókkal. Ma akartam lecsapni az 510cc-s evo injektorokat, erre: ebbe az országba nem postáz. Azt a belterjes, férges agyú, nyershúszabaló, lópofájú kurva anyádat, te rühös vérfertőző bolygószemetje. Nem mindegy neked, hamár úgyis EUban vagyunk, te mocskos gyarmatnyúzó, hogy én fizetem e ki a tetves fontodat, te balratartsimádó pirosbuzi, vagy akárki más? Miért van az, hogy a knédlifejűeknél vagy a hamburgerzabálóknál még egyetlen egyszer sem találkoztam ilyen szarsággal, de jött már nem egy csomagom szingapúrból, japánból, tajvanból is, de erról a szaros brit ebayről ez már a harmadik motyó, amit nem sikerül leütni? Azt a rabló büdös istenit.
Legutolsó pakkommal pl a cumi csak annyi volt, hogy usankiában meg hiába olcsóbb, ha az orczy térre mennem asztalt csapkodni, vámot, áfát, postai kezelési költséget fizetni, ha a szaromhoz akarok jutni....eleve röhej, hogy a vámot és az áfát a teljes csomag után vonják, azaz a postaköltség után is, ami meg egy itthon is létező cég hoz el. Postai kezelési költséget fizetek úgy, hogy egy előre kifizetett pont-pont szolgáltatást őt megfognak, ülnek rajta adott esetben 2-3 hetet, olykor basznak értesíteni, még én mászkálok utána, és még fizetek nekik áfástul. És még örülhetek, ha egyáltalán megjön. Ja, és habár áfát fizetek, meg vámot egy termékmintának jött cucc után, ami eddig ugye ezek alól mentes volt, és mit ád isten, történetesen nem kamu hanem tényleg annak jött, de számlát már ŐK nem adnak, csak ha én bekérem a kűffődi eladótól egy számlát, meg vámárunyilatkozat után szaladgálok, meg a pöcsömöccse. Namost, az, hogy lehúznak 25% áficskura, 7% vámra, és még 1600 HUF kezelésire, az egy kicsit nonszensz.
Az már csak a finom ráadás, hogy dec27.én, karajcsont ugye, állnak a kocsik mindenhol, leraktuk az asszony anyjának a szekerét itt a körúton. Van az üllői útig terjedő tömb előtt kemény két rokihely, persze a kanyarodón is végig állnak, szakadt szaros corolla benne lóg a rokihelybe félig. Mi beállunk a másik felére, kirakjuk a rokimatricát, mert próbaanyós rokkant, felmegyünk. 2 óra múlva indulnánk, mi van a szekéren? Kis papirka, hogy rendőrségi feljelentés, mert a kanyarodósávba lógott az autó. Igaz, a rokihely addigra megürült, de a kanyarodó további részén végig állnak, előttünk mit ád isten, egy ezüst camaro, mögöttünk egy fekete 5ös bmw, direkt végimentem a sarokig a soron, egy kibaszott autón nem volt ticket, csak a mienken. Erre most megjön a csekk igy közel 3 hónap után, végeredmény: 30k bírság. Anyád. Karácsonykor, rokimatricás autó rokihelyen, félig egy olyan kanyarodósávra, ahova amugy is odaparkol hallgatólagosan mindenki ebben a kibaszott kerületben, ráadásul nem közteres szarcsimbók, hanem rendőr, aminek elvileg azért a 8 általános nem két 4. osztályból kell hogy összejöjjön, megbasz amennyire csak lehetséges.
De legyen itt mégegy, aztán tényleg csuti mára: voltam nemrég egy faxmadárnál gépet szerelni, szakadt 405ös pugja van. Jobbos, angol rendszámmal. Hogy elvisz a sarokig, mert ott lakik. Bőg a fék alatta mint a barom, mondom neki, hogy már eszi a szegecs a tárcsát. Az nem, az a kormányszervó, most jött vele debrecenből 2 gyerekkel, semmi baja. Namost amikor én érzem a jobb1, bocsánat, bal1, azaz az utasoldalról ebben az ótvarban, hogy fék az nuku, benézve meg látom hogy olyan válla van a tárcsának mind dolph lundgrennek, ott bajok vannak. Látom ember leteszi a gépet a buszmegálló végén. Mondom neki, ez necces lesz, megbasszák mint szódás a lovát. Mondja, hogy leszarja, mert angol rendszámos a kocsi, küldhetik a kereskedésnek ahonnan 5 éve hozta. Értsd, a verda nincs átiratva, semmilyen papirja nincs, se vizsgája, se semmije, csak egy kivont angol rendszáma. Mit ád isten, nemrég láttam lekerékbilincsezve. Aztán bilincs nélkül, namost, tuti hogy a sarcot nem tejelte be, ergo leverte a lakatot, papucs meg ugrott a csomiba. Aztán most januárba mit látok: ugyanott a megszokott helyen, ugyanazzal a megszokott sárga angol rendszámmal parkol emberünk....csak nem a kályhaezüst puggal, hanem egy körbetört fehér hármas golffal. Namost akkor itt kapja be a közterület, rendőrség, centrum, meg az egész kurva apparátus de úgy hogy a nyelvcsapjuk az aranyeremmel tikitakizzon, mert nem hiszem el hogy az ilyen atkáknak a kiszűrésére nincs erőforrás, csak arra hogy azokat basztassák, akik rendbentartott kocsival, valós, nem kamu rokikártyával, úgy hogy valóban roki van a taligában, mert ha nincs akkor én se vagyok olyan féreg hogy kikúrjam a cetlit, ráadásul karácsonykor.
Nekem csak kisebb szívások vannak. A Skodám ugyanúgy rohad, mint a stifted, meg kellene csinálni. A 18 centivel megnövelt nyomtáv rángatja a kormányt a kezemben minden döccenőnél, vagy nyomvályúnál, még gyúrnom kell.
A KH biztosítónál átkötöttem a gépet, mert az akcióban csak feleannyi a zseton. Fillérbaszó vagyok ezért télre kivonattam (20K marad) de csak márc. 1-ig. Nem küldtek csekket, 2 hete reklamáltam, mondták febr. 28-ig küldenek. Ma bementem, mert nem küldték -természetesen- aztán megírja kézzel a papírokat az LCD tévés bankban, 32 számítógép mellett. Nézem 1 negyedévet számolt, és mától április 30-ig szól a biztosítás. Egy picit mérges lettem, erre mondja a ugyanaz a nő, kis telefonálás után, hogy nincs is náluk biztosításom (persze a biztosítási kötvény ott volt a kezében), úgyhogy megpróbál valamit intézni, addig maradjon így a dolog.