HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1568
  • 1569
  • 1570
  • 1571
  • 1572
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#31381 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 04. 19:28

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 11:44

A fogyasztás tekintetében én azt mondom, hogy szerintem 10 liter körül fog enni. Nagy hidegben az 1.6 dízel 7-7,5 között fogyasztott városi használat mellett, igaz még bejáratós (volt). Most már 3 ezer km van benne és enyhébb az idő, így városban 6,5-7 körül alakul a fogyasztás, bár sikerült a hétvégén 6,1-et kihoznom belőle. Országúton viszont egész baráti, 5-5,5 liter/100km, autópályán 6-6,5 a fogyasztás.

Viszont a hétvégén történt egy sajnálatos dolog: hátulról "megcsókolták" a Golfot. :mad: Körforgalom előtt megálltam (gyalogos átkelő előtt, mert épp át akart haladni vki + a körforgalomban is voltak), a hülye barom meg elbambulhatott mögöttem és belém jött. :reklamacio: Az esetet nem ismerte el, csak tudnám miért, mikor nem tartott kellő követési távolságot. Bár szerinte én túl gyorsan mentem és beleálltam a fékbe. Így rendőrt hívtunk, vallomásokat felvette, szabálysértési eljárás indult.
Lökhárító kuka, látszólag a mögötte lévő merevítő is sérült picit. Aztán majd a lökhárító levételénél kiderül, hogy lett-e még valami komolyabb baj, de remélem nem.

Kár az új autóért. Azért ahhoz képest hogy dízel autótok van elég sokat kajál. A legutóbbi tankolás átlaga 5,6 liter/100km 1,3-as benzin. :rolleyes:  Ennek fele város volt, garázsból indulva 1-2 személlyel, óvatosban.
Az Almera 1,5DCI ilyen körülmények között 4,2-4,5 között evett.

#31382 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 19:31

Idézet: Cellular - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:06

Na akkor irok valaszokat :p

Az 1.4es Golfunk nem 16 hanem 8 szelepes. Az 1.6os kistesoja.
Nem tudom miert eszik ennyit, szerintem valami mar nem koser nala mert bobazva is benyal 10-et siman. Amugy meg normalisan hasznalom, padlogaz sosincs max dinamikus haladas, 3ezerig szoktam vinni, max emelkedon 3500ig. E fole csak kurva ritkan megyek. Szerintem nem sok ez egy benzines motornak.

Meglatjuk milyen lesz skacok, holnap este atviszik a szalonba a raktarbol, megyek megnezem, beleulok stb. Lefoglalva mar le van.

Igen, sportules nincs benne, de van olyan Trendline amiben az is tartozek, csak az 2010-es es tobb mint fel misivel dragabb. Mi a kulonbseg? Ennyi, sportules es nem feher hanem ezustmetal fenyezes, ja meg 3 honappal fiatalabb. Az en valasztottam 2009 novemberi, az meg 2010 januar vegi. Szal wow, ennyit nem er meg.
Beleultem amugy mindket tipusu ulesbe, es vegulis teljesen normalis a hagyomanyos is, a sport kicsit jobban tart es van allithato derektamasz de ezen nem veszunk ossze.

SZ: az meg, hogy 3 fejtamla van hatul miert baj? marmint, hogy feltuntetik. csomo uj autoban csak ketto van max, a harmadik opcionalisan megveheto.

Ha csak a kettő közül lehetett választani én is az olcsóbbat vettem volna meg. Pár év múlva lesz hozzá bontóban sport ülés is.

#31383 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 19:34

Idézet: Carmaged - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:25

Ja, csak itt tudtommal Moszkváról van szó város címén. Aztán ott járj el egy 12 mázsás, 100 lovas autóval 7 literből. :)

Oda vennék egy régebbi Passatot/Ventot 1,6 vagy 1,9 Tamás-Dániel motorral, és az 5 liter helyett enne 6-ot ;)

#31384 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 19:37

Idézet: Bujdy - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 13:08

Inkább a másik oldalát fognám meg a dolognak. Alföldi rokon a maga 70 kilójával a bő mázsás cefréshordót úgy dobta fel a platóra, hogy csak néztünk... :eek:

A kondisoknak jó statikus izmaik vannak, de mondjuk már 100 fekvőtámasztól hullák. Raftingon pedig koordinált és sok ideig kitartó izmok kellenek. A budi bilding egyiket sem fejleszti... ;)

Néhány testépítő szokott kardiózni is, illetve fizikai munkát is végez. 100 kilótól (fekve nyomásnál) nem sok gyúrós dől ki :Đ

#31385 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 19:52

"Bende hívott az imént, állítólag valami gebasz lett a kocsival útközben"

Erről beszéltem, 'sszákmeg. Remélem, azért nem komoly.

#31386 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 20:09

Idézet: Bujdy - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 18:27

De még most azonnal egy SMS, hogy az X kódszámú hirdetésben szereplő kocsi KELL!

Nehogy az legyen, hogy este 10-kor valaki felhívja és lefoglalja szóban!

Már akkor le lett zsírolva. Há' nehogymá' felteszem ide, oszt valamék itt lecsapja a kezünkrő!!! :D
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#31387 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 20:13

Idézet: Satriani - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 20:52

Hozzászólások között video:

Ponton strapabírás
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#31388 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 20:16

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 19:07

1 millió budapest jól elvan 365 napon át, miért kell neked arra a 2 napra örzött garázs  :confused: aranyrudakat tárolsz a csomagtartóban?

Sajnos nem tárolok aranyrudakat.  :D  Egy őrzött parkolóház napi 2400Ft körül van. Olcsóbb mint az automatás utcai parkolás (kivéve a legolcsóbb zónát, de nem oda megyek sajnos) raáádsul csomó helyen max 3 órát enged 1 jeggyel parkolni. Az, hogy 1mill másik ember mit és hogyan csinál az nem az én dolgom. Nem fogok egy igencsak keresett típust kinnhagyni olyan helyen, ahol nincs kamera, csak azért mert 1millió másik ember ezt teszi.

#31389 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 20:27

Idézet: Satriani - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 19:52

A toltessel volt gond, kaptak egy fecske mercibol potalkatreszt... a sved veteranosok se teljesen normalisak. :)

Jáár, jáár, beindult! (ez meg elotte volt)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#31390 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 21:10

mai furcsaságok:

- PRKTL-7 rendszámú fekete A8, rendőrségi konvojban, kékvillogóval
- villanyos cég (nemtommá a nevét, csak arra emlékszem ha címük Delej utca :Đ ) dobozos autójának a hátulján a "hátsó féklámpa" egy neont mintázó fényes FEHÉR ledekből álló egész autót beterítő vadság
- az már csak hab a tortán, hogy a zuglói önkormányzat ugyanannak a tulajnak ugyanarra a címre a két autó külön gépjárműadó értesítőjét két külön tértivevényes ajánlott levélben küldte ki :D tavaly még sikerült egyben. Úgy látszik rendszert upgradeltek. :D

#31391 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 21:41

Idézet: nke - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 20:19

A hordár azért nem egy átlagember. Egy átlagember (ffi) 80 kiló elég sok zsírral, 10 perc alatt futja a 100 métert. :Đ
Amikor az ipari hűtő pultot átvitte 2 bútor cipelő ember a másik üzlethelyiségbe én is csak pislogtam. Négyen nem bírtuk arrébb tolni. :eek: A látvány megért 10,000-et. Kb. 400 kiló volt, elsőre megemelték, és csak az új helyén rakták le. :offtopic:

Mi hárman haverokkal anno arrébbpakoltunk egy kútgyűrűt. Kicsit gyanús volt, mert arra tippeltünk, h 300kg körül lehet, de inkább kevesebb. Geci nehéz volt. Utánanéztünk később, 5-600kg. No comment.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#31392 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 21:41

Idézet: Goodman - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 21:10

mai furcsaságok:

az PRTKL :)
láttam már pár audit én is hasonló rendszámmal.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#31393 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 21:48

Idézet: WiZARD - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 21:41

az PRTKL :)
láttam már pár audit én is hasonló rendszámmal.

Én ma egy RTL-100 rendszámú A8-at láttam. :D

#31394 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 21:53

Idézet: Kory - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 21:48

Én ma egy RTL-100 rendszámú A8-at láttam. :D

Ismerem a tulajat... :D Edesanyammal dolgozik nehanapjan.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#31395 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 21:53

Inkább az IBY-100-as első rendszámomat találnátok meg. :Đ

#31396 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 21:54

EXY-367-re feltétlen szóljatok, uis az a muternál kell lennt lennie a pinyóban.  :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#31397 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 22:00

Idézet: Goodman - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 21:10

mai furcsaságok:

- villanyos cég (nemtommá a nevét, csak arra emlékszem ha címük Delej utca :Đ ) dobozos autójának a hátulján a "hátsó féklámpa" egy neont mintázó fényes FEHÉR ledekből álló egész autót beterítő vadság
- az már csak hab a tortán, hogy a zuglói önkormányzat ugyanannak a tulajnak ugyanarra a címre a két autó külön gépjárműadó értesítőjét két külön tértivevényes ajánlott levélben küldte ki :D tavaly még sikerült egyben. Úgy látszik rendszert upgradeltek. :D

Az PRoToKoL-7 lesz. Mint a TCP/IP  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#31398 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 22:02

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 19:19

Nem.

Én is azt hittem, de rájöttem hogy hétköznap ingyenes a cucc, hétvégén mentem, akkor csak kártyát bedugva nyílt.

De! :cool:

Mindennap fizetős, de most vmi akció van, úh az első két óra ingyenes. Ha nem dugod be az fizetőautomatába a kártyát, akkor még akkor sem nyílik, ha két óránál kevesebbet parkoltál. Akkor dugdoshatod a sorompónál.

#31399 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 22:20

http://belsoseg.blog.hu/2010/03/04/a_finn_..._sved_mercedest

óvazz :(

#31400 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 22:23

Idézet: JonesC - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 23:00

Az PRoToKoL-7 lesz. Mint a TCP/IP  :Đ

Kormányőrség egyik páncélozott audija.

De ami mégjobb: láttam a héten egy ugyanilyen pár éves A8-at rendőrségi csíkosra matricázva, fényhíddal, benne egyenruhás-kukásmellényes rendőrökkel. Biztos a kiöregedett skodákat cserélik konszerntársra  :D

(utánanéztem még aznap, és a csíkos a8 is főleg protokoll feladatokat lát el, konvoj-felvezető szok lenni)
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1568
  • 1569
  • 1570
  • 1571
  • 1572
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.