HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1609
  • 1610
  • 1611
  • 1612
  • 1613
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#32201 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:12

A legjobb, amit eddig találtam, és konkrét, az vacsi új gyári felni, 7500-ért darabja a suzuminn-nál.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#32202 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2010. 03. 22. 12:12

A legjobb, amit eddig találtam, és konkrét, az vacsi új gyári felni, 7500-ért darabja a suzuminn-nál.

Hát ha az alu, akkor nem sokat tökölnék vele, megvenném. 30k a szett, sokkal olcsóbbat tuti nem kaphatsz, hiszen a kereskedő/eladó is nyerni akar rajta, és alapból sem lehet ingyen...

#32203 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:28

Acel lesz az, nem alu.;) Alubol darabja kerulne 30ba nem a 4.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#32204 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2010. 03. 22. 12:23

Hát ha az alu, akkor nem sokat tökölnék vele, megvenném. 30k a szett, sokkal olcsóbbat tuti nem kaphatsz, hiszen a kereskedő/eladó is nyerni akar rajta, és alapból sem lehet ingyen...

Dehogy alu. :) Ennyiért nem is lehetne újban. 45-ért lenne alu, használtban, ugyanez a méret. Azon még kicsit vacilálok, főleg, ha egy ötöst még le lehetne alkudni :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#32205 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2010. 03. 22. 12:28

Dehogy alu. :) Ennyiért nem is lehetne újban. 45-ért lenne alu, használtban, ugyanez a méret. Azon még kicsit vacilálok, főleg, ha egy ötöst még le lehetne alkudni :)

Nekem is van eladó alum, 17x7,5", nem érdekel? Igazi rajfelni lenne a Suzin! :D
(kicsit át kellene fúrni a lukakat, mert eredetileg Peugeot-ra való, ennyit megér a pimp, nem? :omg:)

#32206 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:44

Lenne egy szakértői kérdésem:
Van értelme szívó benzines esetén a chiptuningnak? Olvasok róla sokat, de eddig nem győztek meg. Igaz lehet, hogy csökken a fogyi, vagy az csak placebó hatás? Nem kell több lovacska, inkább egyen kicsit kevesebbet, nem használom ki a mostani erejét sem a kocsinak... (nekem jó lett volna 1.8-as motorral is, de olyannal nem gyártották...)

#32207 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2010. 03. 22. 12:44

Van értelme szívó benzines esetén a chiptuningnak? Olvasok róla sokat, de eddig nem győztek meg. Igaz lehet, hogy csökken a fogyi, vagy az csak placebó hatás? Nem kell több lovacska, inkább egyen kicsit kevesebbet, nem használom ki a mostani erejét sem a kocsinak... (nekem jó lett volna 1.8-as motorral is, de olyannal nem gyártották...)

Toljál bele hát gázt.

#32208 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:48

En anno kuvikhoz neztem volna chiptuningot, de mission imposible-nek talaltam. Nagyon kamuszagu volt a dolog...

#32209 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 22. 12:46

Toljál bele hát gázt.

Kb ja. Amúgy hozna rajta kb 3 pacit egy csip. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#32210 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2010. 03. 22. 12:42

Nekem is van eladó alum, 17x7,5", nem érdekel? Igazi rajfelni lenne a Suzin! :D
(kicsit át kellene fúrni a lukakat, mert eredetileg Peugeot-ra való, ennyit megér a pimp, nem? :omg:)

Jah mindenképpen. Csak ekkora kerékkel nem tudna szegény autó kanyarodni, csak egyenesen menni :D

Idézet

#32211 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:55

Egyébként egy kétliteres, 130 lovas motortól a 10 literes átlag nekem rengetegnek tűnik. User error vagy akár lambdaszonda stb.

#32212 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:59

Mindjart jon hz es mondja, hogy az atlag alatti fogyasztas!:D Lehet, hogy Bujdy padlozgatja is a verdat... meg kitudja mennyit dugozik. Kuvikbol en is szedtem mar ki 9 litert pesten... 1-2-megall-1-2-megall... bahh...

#32213 Felhasználó inaktív   [Iron] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 22. 12:55

Egyébként egy kétliteres, 130 lovas motortól a 10 literes átlag nekem rengetegnek tűnik. User error vagy akár lambdaszonda stb.

Szerintem nem sok. Enyém is megeszik ennyit itt a városban melóbajárásban (5km kb), és még dugó sem kell hozzá (nem Pest, szóval itt nincs is akkora dugó, de amúgy sem szoktam olyankor járni a városban). Télen 11-et is akár. Hideg motor, ennyi... Amúgy teljesen jó, országúton ~6.7, autópályán ~7.5.

Szerkesztette: [Iron] 2010. 03. 22. 13:09 -kor

#32214 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 22. 12:46

Toljál bele hát gázt.

vagy E85
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#32215 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 22. 12:55

szerintem nem sok.
2.0 megane simán evett ennyit.
1.6 astra meg városi használattal télen 9.5 körül eszik, nyáron 8.5-9 körül (kollégámnál is, neki is 1.6 astra van)
anyám 1.5ös mercije is 9.5-10et eszik, meg előtte 1.6 audi is közel 10et evett.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#32216 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2010. 03. 22. 13:09

vagy E85

Hat inkabb, mint gazt... valahogy nekem a gazos autokkal eddig csak negativ tapasztalataim voltak. Arrol nem beszelve, hogy erezhetoen gyengebb is lesz a verda.

En mar elore azon agyalok, az accorddal mennyi lesz a fogyasztas. Azthiszem van mar eleg XP-m, hogy meglegyen a level up. A Tag Skill-em az "Advanced Bobazas" lesz. :D Bar az accord motorjanak a karakterisztikaja kicsit mas... 2ezres fordulatnal lehetetlenseg lesz elvaltani az autot... erzesre 2500nal indult meg annyira az accord mint a civic 2ezernel. :think:

#32217 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 13:35

mondjuk e85 lehet hogy drágább mint gáz.
viszont a kezdeti átalakítás egyszerűbb/olcsóbb.

#32218 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2010. 03. 22. 12:44

Szivó motoron csak chippel sok lovat nem lehet találni, vagy optimalizálni. Ha komolyan gondolod, olyan lehet csinálni, hogy veszel valamilyen piggyback fuel controllert, jó nemolcsó lesz, van annyi mint a nyű, amivel érdemes is foglalkozni, az AEM, Greddy, SplitSecond. Kb egy kiló egy ilyen ha mázlid van. Vagy átnyergelsz komplett standalone-ra, ott is van választék, itthon a VEMS a legolcsóbb, de 150 alatt az se kapod meg, a Haltech, Adaptronics megfizethetetlen, nem is szólva a Motec-ről. Vagy nézed a hobizoli féle Megasquirt-et, csak ahhoz meg ember kell, aki beleműti a gépbe, meg a programozáshoz se árt olyan aki ért is hozzá. Az a legolcsóbb, megvan olyan 40k magasságában cakk-pakk,ha nem kell WBO. De kiindulásnak az se rossz, veszel egy Innovate LC1et, az is programozható, hogy a gyári ECUnak mit mondjon a kimenetén, leszegényited a keveréket valami értelmes határig, máris kevesebbet fog fogyasztani. Ha meg igen hülye vagyol, akkor átég a dugó, leolvadnak a gyűrűk, stb.

#32219 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: 2-More - Dátum: 2010. 03. 22. 14:40

Szivó motoron csak chippel sok lovat nem lehet találni, vagy optimalizálni. Ha komolyan gondolod, olyan lehet csinálni, hogy veszel valamilyen piggyback fuel controllert, jó nemolcsó lesz, van annyi mint a nyű, amivel érdemes is foglalkozni, az AEM, Greddy, SplitSecond. Kb egy kiló egy ilyen ha mázlid van. Vagy átnyergelsz komplett standalone-ra, ott is van választék, itthon a VEMS a legolcsóbb, de 150 alatt az se kapod meg, a Haltech, Adaptronics megfizethetetlen, nem is szólva a Motec-ről. Vagy nézed a hobizoli féle Megasquirt-et, csak ahhoz meg ember kell, aki beleműti a gépbe, meg a programozáshoz se árt olyan aki ért is hozzá. Az a legolcsóbb, megvan olyan 40k magasságában cakk-pakk,ha nem kell WBO. De kiindulásnak az se rossz, veszel egy Innovate LC1et, az is programozható, hogy a gyári ECUnak mit mondjon a kimenetén, leszegényited a keveréket valami értelmes határig, máris kevesebbet fog fogyasztani. Ha meg igen hülye vagyol, akkor átég a dugó, leolvadnak a gyűrűk, stb.

MS megállna 40ből?

én most ezt találtam tegnap éjjel: http://cgi.ebay.com/...sQ5fAccessories
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#32220 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 14:28

Es ez mitol ad plusz 20 lovat... gondolom a plusz 500 rpm-tol...

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1609
  • 1610
  • 1611
  • 1612
  • 1613
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.