HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2982
  • 2983
  • 2984
  • 2985
  • 2986
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#59661 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 08. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Csücsök - Dátum: 2011. 04. 08. 18:45

Gondolom pont azért, mert ő is belátta, hogy f@sz volt.

Ha fasz volt, ha nem, szerintem hivatalosan én lettem volna a hibás, ha belémdurrant. Az index csak az irányváltoztatás szándékát jelzi ugye, de attól, hogy indexelek még meg is gondolhatom magam 'oszt mégse kanyarodok be. Szóval erre figyelni kell, szoktam is, csak most mégse. Jó, hogy a civices résen volt.
-ZsOlTi-

#59662 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 08. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 04. 08. 11:24

Ez utólagos, és 30 pénz volt anno.

Az is csak arra való, hogy az ecu-ból vett értékeket megjelenítse, nem az méri az értékeket.

#59663 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 08. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2011. 04. 08. 18:27

Ma megúsztam egy tipikus szitut. Ha belémjönnek én lettem volna a hibás :(, de azért a másiknak is a kurva anyját :) Jobbra akartam kikanyarodni egy kereszteződésből, balról sehol senki (2 sávos út) csak egy civic jött, de indexelt jobbra, hogy ő meg kanyarodna be, gondoltam oda -egyértelműnek tűnt-, ahonnan én jövök ki. De nem, onnan 30 méterre is van egy következő kereszteződés, ő már oda indexelt jóval előbb :omg: Én meg kimentem elé viszonylag közel, ráadásul gyökkettővel abban a tudatban, hogy ő bekanyarodik. Nagy duda szó, fék, kikerülés, bazmegolás, hirtelen fel se fogtam mi van, csak mikor lendületből visszavágódott elém. Még jó, hogy a másik sávban nem volt senki és jók voltak a reflexei, így frankón megcsinált egy rénszarvastesztet. Villantottam neki egyet, hogy bocs, de azért basszamármeg, a fasznak kell kilométerrel előbb indexelni? Vagy kicsit sincs igazam? (egyébként 1 perccel később pirosnál még mindig mögötte voltam, de nem volt szamurájkardos kipattanás és leszámolás :))

Ahogy apám tanította: "Akkor hiszem el, hogy bekanyarodik, ha már kanyarodik"

Azért örülök, hogy nem lett semmi gáz! :up:

#59664 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 08. 18:32

Egyszer hasonlóan jártam, mentem a buszmegállóba, ami az utcánkra merőleges úton van, pont szemben az utcánkkal. Látom jön egy autó jobbról, de indexel balra. Gondoltam pont a mi utcánkba fog kanyarodni és elindultam. Már a felezőnél járok, de közben folyamatosan néztem, hogy mit fog csinálni. Naná, hogy ment egyenesen, csak az indexét felejtette úgy. Megáll, hogy nem látom??? Mondom azt látom, hogy indexelsz. Ránézett az indexre, beült az autóba, és elment. Azóta én is fenntartással kezelem az ilyeneket (megvárom amíg befordul, megfordul, felfordul). Ellenben azt kifejezetten utálom, hogyha valaki kifordul elém gyökketővel. Legutóbb egy kis platós fostalicska jött ki elém egy tüzépről, pincefalazóval megpakolva. Direkt néztem a tükörben, hogy senki sem jött mögöttem, és szemből se, de a köcsög úgy gondolta, hogy... Megelőztem, a közeli zebránál nyomtam egy satut (félig-meddig indokoltan). Ő is. Én halottam, hogy a platón törtek a pincefalazók.

De legalább megmutattad, hogy a Te faszod a hosszabb! :down:

#59665 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 08. 20:04

Én halottam, hogy a platón törtek a pincefalazók.

Azok mik?
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#59666 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 08. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2011. 04. 08. 21:04

Azok mik?

Zsalukő.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#59667 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 08. 20:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2011. 04. 08. 19:32

De legalább megmutattad, hogy a Te faszod a hosszabb! :down:

Ha nincs hozzá átmérő, akkor nem sokra megy vele :-D
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#59668 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 08. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 04. 08. 21:09

Zsalukő.

Kő zsalu? :think:
-ZsOlTi-

#59669 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 09. 00:07

Beton, csak nem annak nevezik.

http://www.fellerp.t...
Ciciman is on borda

#59670 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 09. 08:20

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2011. 04. 08. 18:27

Ma megúsztam egy tipikus szitut. Ha belémjönnek én lettem volna a hibás :(, de azért a másiknak is a kurva anyját :) Jobbra akartam kikanyarodni egy kereszteződésből, balról sehol senki (2 sávos út) csak egy civic jött, de indexelt jobbra, hogy ő meg kanyarodna be, gondoltam oda -egyértelműnek tűnt-, ahonnan én jövök ki. De nem, onnan 30 méterre is van egy következő kereszteződés, ő már oda indexelt jóval előbb :omg: Én meg kimentem elé viszonylag közel, ráadásul gyökkettővel abban a tudatban, hogy ő bekanyarodik. Nagy duda szó, fék, kikerülés, bazmegolás, hirtelen fel se fogtam mi van, csak mikor lendületből visszavágódott elém. Még jó, hogy a másik sávban nem volt senki és jók voltak a reflexei, így frankón megcsinált egy rénszarvastesztet. Villantottam neki egyet, hogy bocs, de azért basszamármeg, a fasznak kell kilométerrel előbb indexelni? Vagy kicsit sincs igazam? (egyébként 1 perccel később pirosnál még mindig mögötte voltam, de nem volt szamurájkardos kipattanás és leszámolás :))

Sajna kresz szerint tenyleg te vagy hulye. Ismerost pont ugyanezt csinalta kb egy even, csak ott megvolt a kocc, el is meszeltek zokszo nelkul, kozrohely modon az index olyan, mintha nem lenne. IMHO ettol foggetlenul alapvetoen ilyenkor bizony o a hulye. Nehany helyzetet kiveve (amikor ugyis figyelsz, hogy pontosan mit fog csinalni) egyertelmunek kene legyen. Ha meg valaki kozvetlen a sarok utan akar parkolni, akkor figyeljen o.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#59671 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 09. 08:20

Egyszer hasonlóan jártam, mentem a buszmegállóba, ami az utcánkra merőleges úton van, pont szemben az utcánkkal. Látom jön egy autó jobbról, de indexel balra. Gondoltam pont a mi utcánkba fog kanyarodni és elindultam. Már a felezőnél járok, de közben folyamatosan néztem, hogy mit fog csinálni. Naná, hogy ment egyenesen, csak az indexét felejtette úgy. Megáll, hogy nem látom??? Mondom azt látom, hogy indexelsz. Ránézett az indexre, beült az autóba, és elment. Azóta én is fenntartással kezelem az ilyeneket (megvárom amíg befordul, megfordul, felfordul). Ellenben azt kifejezetten utálom, hogyha valaki kifordul elém gyökketővel. Legutóbb egy kis platós fostalicska jött ki elém egy tüzépről, pincefalazóval megpakolva. Direkt néztem a tükörben, hogy senki sem jött mögöttem, és szemből se, de a köcsög úgy gondolta, hogy... Megelőztem, a közeli zebránál nyomtam egy satut (félig-meddig indokoltan). Ő is. Én halottam, hogy a platón törtek a pincefalazók.

Most azt varod, hogy megdicsejunk, vagy azt, hogy szoljunk, seggfej voltal?

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#59672 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 09. 09:11

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2011. 04. 08. 17:27

Egyébként kresz ide vagy oda, van olyan, hogy téves jelzés adása, csak nemtudom ezt hogy lehet ilyenkor ráhúzni ha puff van.
Egyébként én kiszálltam volna megmondani neki, hogy máskor ne 2 sarokkal előbb kezdjen indexelni. Ha valaki mondjuk jön mögöttem szorosan és mindketten gyorsan megyünk akkor én is előbb szoktam irányjelezni, ne érje váratlanul a lassításom, de ilyenkor figyelek arra, hogy keresztutcában ne várjon senki kikanyarodásra. Egyébként most igy végiggondolva ha látok így autót várakozni, akkor sose jut eszembe kirakni az irányjelzőt, pont emiatt, hogy azt gondolhatja, hogy én lekanyarodok mellette. Nem rémlik, hogy ezt bárki is mondta volna nekem, talán tudat alatt logikus.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#59673 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 09. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2011. 04. 09. 09:20

Most azt varod, hogy megdicsejunk, vagy azt, hogy szoljunk, seggfej voltal?

Abszolút nem várok semmit. Tudom, hogy itt (a fórumon) a szegénységi bizonyítványát állítja ki az ember az ilyen történetekkel, tulajdonképp már nem is értem, miért írtam le. De lesz@rom. Tudom, ez még ront a helyzetemen, mert reménytelen vagyok. Én tudom, hogy miért csináltam, gondolom itt az emberek 99,99%-a rezzenéstelen arccal tapossa a féket 90-ről ~20-ra, mert kimászik eléd egy balfasz "egybites" gyökketővel, és sz@rik gyorsítani. De amikor én is fékezésre kényszerítettem, akkor tudta tartani a tempómat, hogy villogjon, meg dudáljon, meg kurvaanyázzon.
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#59674 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 09. 10:21

ne szívd mellre, csak a zsalukövet sajnáljuk :Đ
Ciciman is on borda

#59675 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 09. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Csücsök - Dátum: 2011. 04. 09. 11:06

Abszolút nem várok semmit. Tudom, hogy itt (a fórumon) a szegénységi bizonyítványát állítja ki az ember az ilyen történetekkel, tulajdonképp már nem is értem, miért írtam le. De lesz@rom. Tudom, ez még ront a helyzetemen, mert reménytelen vagyok. Én tudom, hogy miért csináltam, gondolom itt az emberek 99,99%-a rezzenéstelen arccal tapossa a féket 90-ről ~20-ra, mert kimászik eléd egy balfasz "egybites" gyökketővel, és sz@rik gyorsítani. De amikor én is fékezésre kényszerítettem, akkor tudta tartani a tempómat, hogy villogjon, meg dudáljon, meg kurvaanyázzon.

Ezzel nem itt a forumon, hanem ugy altalaban allitot ki a sajat szegenyegi bizonyitvanyod. Nem gondolom, hogy az emberek 99.99999 szazaleka orulne neki, ha igy kifordulnak ele, en biztos nem, mert valoban a faszer nem birja ki ilyenkok. De azert ne magyarazd mar meg, hogy van erdtelmes ok ( "tudom miert csinaltam" ) arra, hogy azert mert o emigyen teged feltartott akar fel perccel is, be kell elotte satuzni, hogy osszetorjon a cucc a platojan. Nem erzed kisse aranytalannak, mondd? Tenyleg komolyan erdekelne egy ertelmes erv, hogy miert csinaltad? Meg azert megneztem volna azert az arcodat, ha nagyobb fasz mint gondolod, es megerkezik hatulrol pincefalazostol ugy a b oszlopig.

Az meg mar csak tok mellekes, hogy zebra kornyeken "felig meddig indokoltan" veszfekezni sem azt mutatja, hogy annyira jol vezettel eppen ;-)

#59676 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 09. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2011. 04. 09. 10:21

ne szívd mellre, csak a zsalukövet sajnáljuk :Đ

Nem is biztos, hogy eltörtek.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#59677 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 09. 10:39

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2011. 04. 09. 10:25

De azert ne magyarazd mar meg, hogy van erdtelmes ok ( "tudom miert csinaltam" ) arra, hogy azert mert o emigyen teged feltartott akar fel perccel is, be kell elotte satuzni, hogy osszetorjon a cucc a platojan. Nem erzed kisse aranytalannak, mondd?

Haggyukmá. Nem sokan gondolkodnak és cselekszenek racionális döntés alapján. Nyilván egy ilyen szituban eldurran ez ember agya, hogy valaki faszsága miatt majdnem összetörte magát, akkor megpróbál elégtételt venni. Nyilván nem állt akaratában, hogy sérüljön a szállítmány, ha tényleg sérült egyáltalán. Mukinak meg jó lecke volt, máskor majd talán nyitott szemmel jár, gondolván arra, hogy eccer vmi gyökér megszopatta. Ez így megy, mindenki pofonokból tanul.
BMWパワー
Kép

#59678 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 09. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 09. 11:39

Haggyukmá. Nem sokan gondolkodnak és cselekszenek racionális döntés alapján. Nyilván egy ilyen szituban eldurran ez ember agya, hogy valaki faszsága miatt majdnem összetörte magát, akkor megpróbál elégtételt venni. Nyilván nem állt akaratában, hogy sérüljön a szállítmány, ha tényleg sérült egyáltalán. Mukinak meg jó lecke volt, máskor majd talán nyitott szemmel jár, gondolván arra, hogy eccer vmi gyökér megszopatta. Ez így megy, mindenki pofonokból tanul.

De nehaggyukma, mert Csucsok nem ezt irta. :-) Ezt ertenem, hogy basszus eldurrant az agyam, de nekem az jon le, hogy szerinte ez helyenvalo volt, es mivel altalaban nem ugy tunik, hogy annyi koze van a valosaghoz mint mondjuk Dexnek, ezert tenyleg erdekelne :-)

(Egyebkent meg a kifordult elem es le kellett lassitanom meg a majdnem osszetortem magam kozott azert remelem erzed a kulonbseget ;) )

Szerkesztette: kroozo 2011. 04. 09. 10:55 -kor

#59679 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 09. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 09. 10:39

Az oké, csak mondjuk jogilag úgy néz ki, hogy a platós elkövetett egy kanyarodás / elsőbbség adás szabályaival kapcsolatos szabálysértést, addig Csücsök - akit amúgy emberileg megértek - pedig egy közúti veszélyeztetés vétsége bűncselekményt.

S emiatt a "törlesztések" miatt is van ott a magyar közlekedési morál, ahol van...
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#59680 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 09. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2011. 04. 09. 10:54

De nehaggyukma, mert Csucsok nem ezt irta. :-) Ezt ertenem, hogy basszus eldurrant az agyam, de nekem az jon le, hogy szerinte ez helyenvalo volt, es mivel altalaban nem ugy tunik, hogy annyi koze van a valosaghoz mint mondjuk Dexnek, ezert tenyleg erdekelne :-)

(Egyebkent meg a kifordult elem es le kellett lassitanom meg a majdnem osszetortem magam kozott azert remelem erzed a kulonbseget ;) )

Ja akkor én kérek elnézést. Egyébként nekem sose jutna eszembe valaki elé bevágni fékezés céljából, nem hiányzik az, hogy beköltözzön a verda seggébe.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2982
  • 2983
  • 2984
  • 2985
  • 2986
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.