Idézet: Csücsök - Dátum: 2011. 04. 09. 11:06
Abszolút nem várok semmit. Tudom, hogy itt (a fórumon) a szegénységi bizonyítványát állítja ki az ember az ilyen történetekkel, tulajdonképp már nem is értem, miért írtam le. De lesz@rom. Tudom, ez még ront a helyzetemen, mert reménytelen vagyok. Én tudom, hogy miért csináltam, gondolom itt az emberek 99,99%-a rezzenéstelen arccal tapossa a féket 90-ről ~20-ra, mert kimászik eléd egy balfasz "egybites" gyökketővel, és sz@rik gyorsítani. De amikor én is fékezésre kényszerítettem, akkor tudta tartani a tempómat, hogy villogjon, meg dudáljon, meg kurvaanyázzon.
Ezzel nem itt a forumon, hanem ugy altalaban allitot ki a sajat szegenyegi bizonyitvanyod. Nem gondolom, hogy az emberek 99.99999 szazaleka orulne neki, ha igy kifordulnak ele, en biztos nem, mert valoban a faszer nem birja ki ilyenkok. De azert ne magyarazd mar meg, hogy van erdtelmes ok ( "tudom miert csinaltam" ) arra, hogy azert mert o emigyen teged feltartott akar fel perccel is, be kell elotte satuzni, hogy osszetorjon a cucc a platojan. Nem erzed kisse aranytalannak, mondd? Tenyleg komolyan erdekelne egy ertelmes erv, hogy miert csinaltad? Meg azert megneztem volna azert az arcodat, ha nagyobb fasz mint gondolod, es megerkezik hatulrol pincefalazostol ugy a b oszlopig.
Az meg mar csak tok mellekes, hogy zebra kornyeken "felig meddig indokoltan" veszfekezni sem azt mutatja, hogy annyira jol vezettel eppen