Idézet: Kory - Dátum: 2011. 04. 27. 22:42
Pont ez a lényeg.
Nem tudom ti mennyit kempingeztetek (főleg hogy hobizoli mennyit

), de én régebben szinte majdnem minden évben (míg nem volt család).
Hát pont a hollandok-németek tudtak irdatlan dolgokat csinálni, és tényleg: kirakja a SAT-Tv-t meg a muskátlis kerítést.
A másik meg tényleg az, hogy megérkezek a "drága" nyaralásra, és akkor fejvakarás hogy hol van itt az "Interspár"?
Továbbá, még egyetlen külföldi országban sem voltam úgy, hogy azt mondjam, hűdeolcsó itt minden. Pedig mondták már vagy 10 éve (mikor voltam először Horvátba), hogy á minden olcsó, aztán igazából lóf*szt
Jó, Bulgáriában még nem voltam. Meg állítólag Tunézia (volt) még ilyen. Meg régen az NDK. De az már elmúlt.
Ha valaki brahiból nyaral, vagy nem annyira tervez, esetleg tényleg mindegy a lóvé, mert eldöntötte, hogy egész évben erre spórolt x keretet és azt ellövi okés, de valahogy ez azért nem így működik általában.
Tavaly olaszoknál egy 4 csillagos kempingben voltunk, közért étterem, kávézó, játszóház, tengerpart, 4 medence csúszdákkal. Ott a közért nagy része olcsóbb volt mint itthon. Üdítő, tea, kávé, ásványvíz, tészta stb. Ami viszont 2x fájt, az a hús.
Illetve egy cappuccino 1 euro, ami itthon is annyi. A pizza a tengerparton, étteremben 4-5 euronál indult. 26 eurot fizettem ötünkre egy vacsorára. Itthon sem olcsóbb.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!