HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3036
  • 3037
  • 3038
  • 3039
  • 3040
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#60741 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 29. 00:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2011. 04. 28. 21:52

Cool, hogy beindultak itt a népek. Látom én, hogy 3-4 év múlva szinte csak egyterűekből fog állni a gépkocsiflotta a topikba járóknál.

Én már 18 éves koromban is Vitóra meg ilyesmikre izgultam.
Make love not Wor.

#60742 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 29. 05:55

Kutya + gyerek + 2 felnott = egyteru.
Kulonben nem fer be a babakocsi+kutyaagy+cuccok 2 felnottnek+pelenka....
Eleg trivialis, nem?

#60743 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 05:56

kutyaágy? ammegmi?

amúgy meg majd ha lesz kertesházunk, lesz kutyánk is
és azt nem visszük magunkkal
2 gyerek meg tervben van, de először sikerüljön az első
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#60744 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 06:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 28. 17:34

12 év után szerintem nem zakkantság :)

Ennyi idő után meg minek? Mi változik tőle?

Amúgy már értem, miért vagy olyan feszült a gugatopikban. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#60745 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 06:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 29. 06:56

amúgy meg majd ha lesz kertesházunk, lesz kutyánk is
és azt nem visszük magunkkal

Marharépa. Kutyában az a poén, h viheted magaddal. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#60746 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 06:31

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 04. 29. 07:10

Szerintem meg az, hogy megegye a maradékot, meg ugasson, ha valaki jön. Bár utóbbira én jobban bízom a csengőben, de tény, hogy van aki nem elég inteligens ahhoz, hogy ha van két kapcsoló egymás mellett, akkor kilogikázza, hogy ha egyik a bejárati lámpa volt, akkor érdemes megpróbálni a másikat is, hátha az a csengő lesz, és ehelyett inkább kopog az ajtón... :bolond:
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#60747 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 07:19

Na, tegnap este megmutattam asszonynak a C4 Grand Picassokat a hahun. Közölte, hogy nem jó, túl nagy, nem tud vele majd parkolni. Pedig van bennük parkoló radar, ha jól tudom... Mondom neki, hogy a mostani Peugeot-val tudsz parkolni? Mert a citrom kemény 3, azaz három centivel hosszabb és a Peugeot-ban nincs is parkradar. Csönd. Most emésztjük a dolgot. Nagyon nem akarja bevenni a gyomra a nagyobb kocsikat, mert szerinte azok túl nagyok. Azt mondja, hogy neki elég lenne, ha kapna egy új Swift méretű autót, abba befér két gyerek (kikapcsolt jobb első légzsákkal három), neki az elég. Mondom neki, hogy "de babám, abba nem fér be egyetlen babakocsi sem, meg akkor én járjak sokkal több km-t a családi kocsival?"...

Itt járunk. Családi kocsi kell, csak jobb lenne nem azzal járnom dolgozni adott esetben 50-200 km távolságra majd, mert minek fogyjon/kopjon/fogyasszon...

Mindegy, puhítom tovább! ;) :D

#60748 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 07:19

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 04. 29. 07:10

Gyereket is és az még sok más egyebet is tud! ;) :D

#60749 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 07:37

Gyerek, kutya, egyterű... Bázzeg vegyetek egy lakókocsit inkább :omg:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60750 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 07:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2011. 04. 29. 08:19

Na, tegnap este megmutattam asszonynak a C4 Grand Picassokat a hahun. Közölte, hogy nem jó, túl nagy, nem tud vele majd parkolni. Pedig van bennük parkoló radar, ha jól tudom... Mondom neki, hogy a mostani Peugeot-val tudsz parkolni? Mert a citrom kemény 3, azaz három centivel hosszabb és a Peugeot-ban nincs is parkradar. Csönd. Most emésztjük a dolgot. Nagyon nem akarja bevenni a gyomra a nagyobb kocsikat, mert szerinte azok túl nagyok. Azt mondja, hogy neki elég lenne, ha kapna egy új Swift méretű autót, abba befér két gyerek (kikapcsolt jobb első légzsákkal három), neki az elég. Mondom neki, hogy "de babám, abba nem fér be egyetlen babakocsi sem, meg akkor én járjak sokkal több km-t a családi kocsival?"...

Itt járunk. Családi kocsi kell, csak jobb lenne nem azzal járnom dolgozni adott esetben 50-200 km távolságra majd, mert minek fogyjon/kopjon/fogyasszon...

Igaza van az asszonynak.
Egyébként nem a babakocsihoz kellene autót venni, hanem a kocsihoz olyan babakocsit amelyik befér könnyedén. (esetleg összecsukva és szétszedve méginkább)

BTW, az új szwiftbe símán befér egy babakocsi, mondom ezt úgy, hogy nem tudom mekkora a csomagtartója, de talán 350 liter meglehet. :)

Mielőtt kibicnek mondanál, most vettem babakocsit a két héten belül megszülető babánknak.
Elvittem a Bravót is, és belepróbáltam. :laugh:

Szerkesztette: RDaneel_hu 2011. 04. 29. 07:42 -kor

RDaneel_hu

#60751 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Kory - Dátum: 2011. 04. 28. 22:14

Na most viszont akarok egy autósat:

http://www.hasznalta...e_servo-4703120 Ezek se rosszak, megbízhatóak. Szombathely.

ezt meg tudom nézni ha kell.

-C0pp3rM!n3--

Szerkesztette: Coppermine 2011. 04. 29. 07:47 -kor

#60752 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 08:17

Nem Grand C4 Picasso? Úgy értem, hogy a normál C4 Pic nem lenne jó? 500liter csomagtér, 3 ülés hátul.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#60753 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 08:18

C3 pikacsu?. Harom gyerekulest meg nem probaltuk, 2 kozott viszont latszolag van eleg hely, csomagtarto is van, (tologathato a hatso ules is), nem is nagy, bar nem dizel, de ez is eleg jol fogyaszt (hiheto a 6 liter, anyam normalisan eljar a 120 lovas 1.6-al 7.5 bol)
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#60754 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 08:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2011. 04. 28. 21:52

Cool, hogy beindultak itt a népek. Látom én, hogy 3-4 év múlva szinte csak egyterűekből fog állni a gépkocsiflotta a topikba járóknál.

Reszemrol kizart a dolog. Eskuvo, gyerek szuken lehet addigra, de egyteru biztos nem:) Max egy zafira opc, de az most is johet:D
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#60755 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 08:21

Üzenet megtekintéseIdézet: RDaneel_hu - Dátum: 2011. 04. 29. 08:41

Igaza van az asszonynak.
Egyébként nem a babakocsihoz kellene autót venni, hanem a kocsihoz olyan babakocsit amelyik befér könnyedén. (esetleg összecsukva és szétszedve méginkább)

BTW, az új szwiftbe símán befér egy babakocsi, mondom ezt úgy, hogy nem tudom mekkora a csomagtartója, de talán 350 liter meglehet. :)

Mielőtt kibicnek mondanál, most vettem babakocsit a két héten belül megszülető babánknak.

213 liter az a 350... ;) Mi olyan babakocsit vettünk, ami levehető travel systemmel rendelkezik és a két hátsó kereke is levehető, hogy kisebb helyen elférjen. De pl. a mózeskosár már gyakorlatilag megtölti az új Swift csomagtartóját (anyósnak olyan van, tudom)... Most hétvégén úgy voltunk otthon, hogy ment a babakocsi, mózeskosár, egy bőrönd, pihenőszék, fényképező, kamera, egy darab pelenka táska. Ezzel tele is volt a 390 literes csomagtartó (ami majdnem duplája a Swiftnek és még jobban is pakolható, mert nagy alapterületű). A pihenőszéket szét is kellett szednem és az apróságokat (kamera, fényképező, egyebek) a mózeskosárba tettem. És nekünk még nincs kismotor, meg ilyenek!

#60756 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2011. 04. 29. 07:31

Szerintem meg az, hogy megegye a maradékot,

Arra a disznó való. :-)

#60757 Felhasználó inaktív   Tessadar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 28. 22:18

Huhh, durván hangzik :) És ez amúgy csak a katolikusoknál van így, vagy kb erről szól pl a reformátusoknál is vajh?

Evangélikusoknál (reformátusoknál) is, nagyjából, talán kötetlenebb és közvetlenebb.
Itt egy rövid videó az esküvőnkről:

Szerkesztette: H.Niki 2011. 04. 29. 08:27 -kor

#60758 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 08:35

Üzenet megtekintéseIdézet: RDaneel_hu - Dátum: 2011. 04. 29. 08:41

:dance:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#60759 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 08:37

Nekem erről mindig vmi Hitman-es lövöldözés jut eszembe. Faszomba, hogy egyre több az esküvő az ismerettségi körben. Télleg Gömbibá, ha nemjó a lovaskocsi, akkor ott van szibi rajmercije, az télleg zoral, abba én elutaznék a világ végére is olyan kényelmes, ha nem kéne bele tankolni :Đ
Egyébként lovaskocsit is le lehet vinni Kecskemtére ;) Csak az megdobja a kőccségeket, de hátha asszonyod akarja a nagypolszki helyett, mégiscsak romantikusabb, klasszikusabb, tisztább szárazabb érzés. Igérem nem driftelünk vele :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60760 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 08:42

Ültessd bele egybe és próbáld ki Te is, hogy tetszik-e egyeltalán (de ne egy lelakottat). Én kipróbáltam, elég furcsa volt az első 500 méteren, de utána megszoktam a méretét. Nagyobbnak tűnik kívülről és belülről is beülve, mint vezetés közben.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3036
  • 3037
  • 3038
  • 3039
  • 3040
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.