HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3049
  • 3050
  • 3051
  • 3052
  • 3053
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#61001 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2011. 05. 05. 09:44

Ilyet régebben csináltam párszor, ha nagyon felidegesített a mögöttem tolakodó, de leszoktam róla, mióta sok büntetősatus sztorit olvastam. Azt nem akarom, hogy a féklámpa villantással esetleg a mögöttem jövőt annyira felbőszítsem, hogy aztán előzés után "megköszönje".

Az kurvara nem jo jatek... en mar beszoptam ezt egyszer. Porsche Cayenne-s teleportalt mogem (nemtom mekkora tempoval johetett, de kurva gyorsan ott volt... en 160at tartottam) jeleztem lightosan feklampaval, hogy bazmeg, a fogadban a tomeseket megtudom szamolni olyan kozel vagy... amint tudtam kihuzodtam, majd 160-rol 80(!)ra satuzott... beszartam, hogy vajon van-e olyan jo fek a kuvikvan, hogy tartsa a lassulast egy porkaval. Szerencsem volt, de nagy. Meg neki is... tippre max 1-2 eves cayenne volt, azon megtorik hatul egy elem maris sok szamjegyes a kar.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#61002 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 05. 05. 10:00

Az kurvara nem jo jatek... en mar beszoptam ezt egyszer. Porsche Cayenne-s teleportalt mogem (nemtom mekkora tempoval johetett, de kurva gyorsan ott volt... en 160at tartottam) jeleztem lightosan feklampaval, hogy bazmeg, a fogadban a tomeseket megtudom szamolni olyan kozel vagy... amint tudtam kihuzodtam, majd 160-rol 80(!)ra satuzott... beszartam, hogy vajon van-e olyan jo fek a kuvikvan, hogy tartsa a lassulast egy porkaval. Szerencsem volt, de nagy. Meg neki is... tippre max 1-2 eves cayenne volt, azon megtorik hatul egy elem maris sok szamjegyes a kar.

Naja, de erre simán tudsz készülni, lásd fentebb.

#61003 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2011. 05. 05. 09:44

Ilyet régebben csináltam párszor, ha nagyon felidegesített a mögöttem tolakodó, de leszoktam róla, mióta sok büntetősatus sztorit olvastam. Azt nem akarom, hogy a féklámpa villantással esetleg a mögöttem jövőt annyira felbőszítsem, hogy aztán előzés után "megköszönje".

nem surun csinalom, tenyleg akkor, ha valaki tartosan a picsamban van nagyon kozel, ugy, hogy tok folosleges, mert nem tudok vele mit csinalni. Ugy egyebkent altalaban segiteni szoktam azt, aki meg akar elozni. ;-) Egyebkent ez erdekes modon legtobbszor nem olyan helyen van, ahol elozne, hanem bent a varosban, pl hungarian, ahol egyszeruen csak fel centire jon mogottem.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#61004 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:06

Persze. Keszultem is. De azert leporgott bennem a gondolat, hogy vajon egy 1.8as kuvik vagy egy cayenne turbo az, ami karajabbul lassul.

Szoval a feklampa villogtatasrol en leszoktam. Ha nagyon villog mogottem esetleg hatso kodlampat kapcsolok. Meg parszor mar eljatszottam azt, hogy ha kamionsort eloztem es nagyon nemtudtam hova menni, de villog meg dudal meg oklet razza akkor visszalassulok 80ra, visszasorolok a kamion moge es hagyom, hadd menjen.

Fasz vagyok? Fasz... jot rohogok? Jot.

Szerkesztette: Boba 2011. 05. 05. 09:08 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#61005 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:13

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2011. 05. 05. 09:53

Az ilyen büntetősatuzókat szerintem azonnali tarkólövéssel kéne jutalmazni.

az mondjuk tenykerdes.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#61006 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:36

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 05. 05. 07:50

Ez kurvajó, muter most hívott, hogy belementek hátulról, muki vmit magyarázott, azt elment. :eek: Ha jól értem rendszáma megvan, sztem rendőrség lesz belőle.
Mi lett belőle?

#61007 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 05. 05. 09:37

hitel, 5 évre volt, BB autóhitel cucc

Hágy éves volt az autó, mikor elindult a hitel? Én most agyalok, hogy két éves hitelre kellene nézni egy tíz év körüli G Astrat, de nemtudom, hogy bele merjek-e vágni...
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#61008 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2011. 05. 05. 10:42

két éves hitelre kellene nézni egy tíz év körüli G Astrat

Hitelre bármilyen használt autót?

#61009 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2011. 05. 04. 23:33

Adott egy utángyártott első fényszóró (Astra). A manuális állítás tekerője bele van rajva, de azt kiszedve a helyére berakható az állítómotor. A tekerő egy tengely, a végén egy gömb. A gömb be van nyomva egy gömbfészekbe, ami gyakorlatilag négy kis műanyag lapocska, ami nem engedi kihúzni a gömböt. Viszont én ki akarom húzni, de sehogy sem bírom. Erővel nem megy. Próbáltam erővel és közben csavarhózval próbáltam lenyomni az egyik műanyagot a gömb mellett, de úgy sem ment. Pedig úgy érzem, hogy ennek kellene a megoldásnak lennie :) Más ötlet?
Jah, és ez bent van a lámpában, egy kis lyukon lehet csak benyúlni...

Ez kicsit érthetetlne lett, azthiszem :)
Szóval vettem egy utángyártott jobb első, motoros lámpát. A manuális tekerő bele van rakva, azt akartam kiszedno és a helyére berakni a motoros állítást. De sehogy sem jött ki. Visszavittem a boltba, ahol ketten sem bírták kiszedni, pedig húzták erősen. Kibontottak másikat, abból sem jött ki. Végül kerestek egy régebbi szállítámányból származót, abból kijött az állító könnyen.
Rájöttek, hogy a gyártó (DEPO) megoldotta, hogy a manuális lámpát ne lehessen átalakítani motorossá.

#61010 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:50

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 05. 10:45

Újat biztos nem fogok (most) venni, bukja más el az értékvesztést...

#61011 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 05. 10:45

Én is úgy vettem, oszt' még élek. Mondjuk itt 60% önerő volt, 2 évre, integrált cascoval --> olcsóbb, mintha kifizetem és külön casco-zok.

#61012 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2011. 05. 05. 10:50

Újat biztos nem fogok (most) venni, bukja más el az értékvesztést...

Hitelre én akkor sem vennék használt kocsit, pláne nem tíz éveset.

#61013 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2011. 05. 05. 10:36

Mi lett belőle?

Nem lett rendőrség. Kimentem én is, addigra visszajött a muki. Nem írta alá, hogy ő a hibás, de elég furi volt. Mondjuk muter is hülye volt, úgy kanyarodott, ahogy én szoktam (nem éppen szabályosan), csak ő kicsit bénábban és ez lett az eredmény.

Üllői, befelé, a hungária feletti felüljáró után, a Heim Pálnál jobbra be. Ott ugyebár már szaggatott vonal van, tehát lehet sávot váltani és sokan (köztük én is) ott fordul be a kórház előtti kisutcába, ezzel kerülve a Haller utcai lámpákat. Csakhát muterben kevés a racing vér, nem tudott átsorolni, ezért kb nullára lassított, aki meg jött muki a felüljáróról, az meg fasztudja micsinált - állítása szerint a belső sávból jött ki a külsőbe - és úgy csapta meg mutert, hogy a suzukinak a jobb hátsó sarkát súrolta, a muki aki hátulról jött, ő neki a bal lámpája, lökőse, sárvédője sérült. Ami felettébb érdekes, nekem is az első kérdésem az volt, hogy ha egy autó előttem jobbra akar kanyarodni, akkor talán nem jobbról kéne kerülnöm, hanem balról, pláne, ha onnan váltott sávot, még van is esély, hogy visszamenjen a saját helyére. Dehát muki azt mondta, hogy megijedt és jobbra kapta el a kormányt. Még jó hogy nem jöttek jobbról a felüljáró mellett.

Viszont ahogy ott állunk kicsit visszább összementek ketten, elég durván.
Szitu ugynaez, (talán ford) jött le a felüljáróról és befordult, de nem ám a Heim Pálnál, hanem még előbb, ergo kb a szalagkorlát után rögtön jobbra. A felüljáró mellett meg egy Fastra belement, aki ugye szabályosan ment egyenest. Fasta sztem kuka, egy nőt a mentő vitt el, nyaka volt körbemerevítve. Mondjuk az már meleg, aki ott fordul le, esélytelen mégcsak látni is, hogy jön e valaki a felüljáró mellett.

Úgyhogy mégis lett betétlap (kb 3ik taxisnak volt, ő adott kölcsön) aztán mikor anyám elkezdett pattogni, hogy rendőrt hív akkor mondtam neki, hogy inkább maradjon csöndbe, mert ő meg mit fékez állóra az üllői közepén. Elvileg nem ment át záróvonalon, de kreszben mintha lett volna olyasmi, hogy 2-3-4sávon keresztül nem illik bekanyarodni valahová :Đ Annyira nem vészes, a galant jobban sérült.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61014 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:49

Itt elég jól látszik mindkét hely:

http://maps.google.c...001532&t=h&z=19
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61015 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 11:30

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 05. 05. 11:42

Nem lett rendőrség. Kimentem én is, addigra visszajött a muki. Nem írta alá, hogy ő a hibás, de elég furi volt. Mondjuk muter is hülye volt, úgy kanyarodott, ahogy én szoktam (nem éppen szabályosan), csak ő kicsit bénábban és ez lett az eredmény.

Üllői, befelé, a hungária feletti felüljáró után, a Heim Pálnál jobbra be. Ott ugyebár már szaggatott vonal van, tehát lehet sávot váltani és sokan (köztük én is) ott fordul be a kórház előtti kisutcába, ezzel kerülve a Haller utcai lámpákat. Csakhát muterben kevés a racing vér, nem tudott átsorolni, ezért kb nullára lassított, aki meg jött muki a felüljáróról, az meg fasztudja micsinált - állítása szerint a belső sávból jött ki a külsőbe - és úgy csapta meg mutert, hogy a suzukinak a jobb hátsó sarkát súrolta, a muki aki hátulról jött, ő neki a bal lámpája, lökőse, sárvédője sérült. Ami felettébb érdekes, nekem is az első kérdésem az volt, hogy ha egy autó előttem jobbra akar kanyarodni, akkor talán nem jobbról kéne kerülnöm, hanem balról, pláne, ha onnan váltott sávot, még van is esély, hogy visszamenjen a saját helyére. Dehát muki azt mondta, hogy megijedt és jobbra kapta el a kormányt. Még jó hogy nem jöttek jobbról a felüljáró mellett.

Viszont ahogy ott állunk kicsit visszább összementek ketten, elég durván.
Szitu ugynaez, (talán ford) jött le a felüljáróról és befordult, de nem ám a Heim Pálnál, hanem még előbb, ergo kb a szalagkorlát után rögtön jobbra. A felüljáró mellett meg egy Fastra belement, aki ugye szabályosan ment egyenest. Fasta sztem kuka, egy nőt a mentő vitt el, nyaka volt körbemerevítve. Mondjuk az már meleg, aki ott fordul le, esélytelen mégcsak látni is, hogy jön e valaki a felüljáró mellett.

Úgyhogy mégis lett betétlap (kb 3ik taxisnak volt, ő adott kölcsön) aztán mikor anyám elkezdett pattogni, hogy rendőrt hív akkor mondtam neki, hogy inkább maradjon csöndbe, mert ő meg mit fékez állóra az üllői közepén. Elvileg nem ment át záróvonalon, de kreszben mintha lett volna olyasmi, hogy 2-3-4sávon keresztül nem illik bekanyarodni valahová :Đ Annyira nem vészes, a galant jobban sérült.

Suzuki mennyire sérült?
Egyébként ott szerintem lehet símán jobbra kanyarodni. Arra vágtam le egy időben én is, amikor jöttünk az M5 felől. Bár akkor nem a felüljáróról érkeztem.

#61016 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 05. 10:51

Hitelre én akkor sem vennék használt kocsit, pláne nem tíz éveset.

Ha most itt lenne a kezemben a teljes ára, akkor én sem. De nincs. Hogy vegyek most egy F Astrat, ami ki tudja mikor kezd el valahol hólyagosodni, ha még most jól is néz ki, az szerintem nagyobb kockázat, mint egy G Astra hitelre, amiből még nem láttam rozsdásodó példányt, plusz van ismerős szerelő, aki sokat foglalkozik ezekkel, ismeri mindenféle problémáikat, hajlandó velem eljönni megnézni, átnézi, stb. Meg az a két év is inkább egy-másfél lenne. Illetve előbb megpróbálok a cégben a főnökkel egyezkedni, hátha kapnék a cégben kölcsönt, nem fogok holnap azonnal a bankba rohanni sem.

#61017 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2011. 05. 05. 09:33

Már mér lenne fasz? Ha tolnak a max megengedettnél mit lehet csinálni? Szvsz 2 jó válasz van: vagy nem teszel semmit, vagy leveszed a lábad a gázról (nem feltétlenül kibaszásból, csak így egyrészt lehet veszi a lapot, másrészt talán könnyebben meg tud előzni, aztán hadd menjen ahogy és ahova akar).

Szerintem egy jó válasz van, le is írtad...

Nyilván ha el tudod engedni, elengeded, de az alap hozzászólásban nekem olyan szitu jött le, hogy erre nem volt lehetőség...

#61018 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 05. 05. 09:32

En meg szelvedot mosok... :-)

Azt nagyobb sebességgel szoktam. Akkor elfoglalja magát vele. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#61019 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 12:14

Engem sosem zavar az a kis víz, ami feljön. :think: Te viszont pazarolod. :banana:

#61020 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2011. 05. 05. 10:42

Hágy éves volt az autó, mikor elindult a hitel? Én most agyalok, hogy két éves hitelre kellene nézni egy tíz év körüli G Astrat, de nemtudom, hogy bele merjek-e vágni...

7 éves volt, és 950 volt asszem a kocsi
így teljesen jó lett, bírtam fizetni végig, amikor felment a frank akkor is, hiszen huszonvalamennyi volt a részlet max így is
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3049
  • 3050
  • 3051
  • 3052
  • 3053
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.