Idézet: Sipi- - Dátum: 2011. 05. 05. 10:36
Nem lett rendőrség. Kimentem én is, addigra visszajött a muki. Nem írta alá, hogy ő a hibás, de elég furi volt. Mondjuk muter is hülye volt, úgy kanyarodott, ahogy én szoktam (nem éppen szabályosan), csak ő kicsit bénábban és ez lett az eredmény.
Üllői, befelé, a hungária feletti felüljáró után, a Heim Pálnál jobbra be. Ott ugyebár már szaggatott vonal van, tehát lehet sávot váltani és sokan (köztük én is) ott fordul be a kórház előtti kisutcába, ezzel kerülve a Haller utcai lámpákat. Csakhát muterben kevés a racing vér, nem tudott átsorolni, ezért kb nullára lassított, aki meg jött muki a felüljáróról, az meg fasztudja micsinált - állítása szerint a belső sávból jött ki a külsőbe - és úgy csapta meg mutert, hogy a suzukinak a jobb hátsó sarkát súrolta, a muki aki hátulról jött, ő neki a bal lámpája, lökőse, sárvédője sérült. Ami felettébb érdekes, nekem is az első kérdésem az volt, hogy ha egy autó előttem jobbra akar kanyarodni, akkor talán nem jobbról kéne kerülnöm, hanem balról, pláne, ha onnan váltott sávot, még van is esély, hogy visszamenjen a saját helyére. Dehát muki azt mondta, hogy megijedt és jobbra kapta el a kormányt. Még jó hogy nem jöttek jobbról a felüljáró mellett.
Viszont ahogy ott állunk kicsit visszább összementek ketten, elég durván.
Szitu ugynaez, (talán ford) jött le a felüljáróról és befordult, de nem ám a Heim Pálnál, hanem még előbb, ergo kb a szalagkorlát után rögtön jobbra. A felüljáró mellett meg egy Fastra belement, aki ugye szabályosan ment egyenest. Fasta sztem kuka, egy nőt a mentő vitt el, nyaka volt körbemerevítve. Mondjuk az már meleg, aki ott fordul le, esélytelen mégcsak látni is, hogy jön e valaki a felüljáró mellett.
Úgyhogy mégis lett betétlap (kb 3ik taxisnak volt, ő adott kölcsön) aztán mikor anyám elkezdett pattogni, hogy rendőrt hív akkor mondtam neki, hogy inkább maradjon csöndbe, mert ő meg mit fékez állóra az üllői közepén. Elvileg nem ment át záróvonalon, de kreszben mintha lett volna olyasmi, hogy 2-3-4sávon keresztül nem illik bekanyarodni valahová

Annyira nem vészes, a galant jobban sérült.