HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4314
  • 4315
  • 4316
  • 4317
  • 4318
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#86301 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 14. 21:22

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 14. 21:19

Es eredeti Sony - ezeknel tenyleg van egy progi ami vizsgalja a gyari tartozekok hasznalatat.

Jaja, eredeti kici occó kíai szoftver ezt is megoldja.
Make love not Wor.

#86302 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 14. 21:39

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 14. 21:10

Dealextreme-tol ahogy mondtam?

Jaja
Csak kiderült, hogy nm az volt a baja
De a töltő full gyári
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#86303 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 21:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 14. 21:22

Jaja, eredeti kici occó kíai szoftver ezt is megoldja.

A 2 IBM/Lenovo akksi az eredeti Lenovos papir dobozban jott.
Szemre sincs kulonbseg (a regi es az uj kozt), meg a kapacitasuk is stimmel.

100 dolcsit meg meg 10 ojrot megertek...

#86304 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 21:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 02. 14. 20:49

Skacok, mi a trukkje a holanc felrakasanak? Azthiszem valami ilyesmim van de nem biztos:
Kép
Tobb mint fel oraig probaltuk felrakni, de az istennek nem megy fel. Mar felemelni se tudom addig ameddig a kepen van, alig tudom osszecsatolni hatul (a meret elvben jo!), de osszehuzni az elejen a lancokat mar semennyire nemtudom. Legalabb egy eros arasznyi hely marad. A kezem pedig alig fer be a kerekhez, szoval ha csak minimalis ho tapad be oda mar eselytelen a dolog.

Tippek, hogy mit szurhattunk el? Az biztos, hogy hoban, hidegben az egeszet kifogom vagni a francba... az meg alap, hogy LEVETT BABAKOCSI kerekre rakjak fel rajz alapjan... valami 175/65R14 ranezesre, sztem a mankokerekem nagyobb. Bahh... :@

Ilyen az enyém is. De ahogy tárgyaltuk múltkor is, megfelelő kerékmérethez megfelelő méretű lánc kell. Akármilyen kerékre akármilyen lánc nem megy fel. Tuti a kerekedre való?

videóval a felrakás:
http://www.iceman.hu...tml?size_id=255

Télre tedd vissza a gyári rugókat, hátha könnyebb lesz :D :Đ

#86305 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 22:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 02. 14. 20:49

Skacok, mi a trukkje a holanc felrakasanak? Azthiszem valami ilyesmim van de nem biztos:
Kép
Tobb mint fel oraig probaltuk felrakni, de az istennek nem megy fel. Mar felemelni se tudom addig ameddig a kepen van, alig tudom osszecsatolni hatul (a meret elvben jo!), de osszehuzni az elejen a lancokat mar semennyire nemtudom. Legalabb egy eros arasznyi hely marad. A kezem pedig alig fer be a kerekhez, szoval ha csak minimalis ho tapad be oda mar eselytelen a dolog.

Tippek, hogy mit szurhattunk el? Az biztos, hogy hoban, hidegben az egeszet kifogom vagni a francba... az meg alap, hogy LEVETT BABAKOCSI kerekre rakjak fel rajz alapjan... valami 175/65R14 ranezesre, sztem a mankokerekem nagyobb. Bahh... :@

Ami mellettem hever hólánc, azon fel vannak sorolva a dobozán, hogy milyen kerékméretre alkalmas.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#86306 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 22:08

Koszi Rudi a linket... elso problema. Felhuzni a merevitest mar maceras, hogy felul ossze tudjuk csatolni, elol igy pedig egyaltalan nem er ossze. Tobb mint fel oraig ketten szenvedtunk, megprobaltuk 10szer, de nem jott ossze. A meret elvben jo... dobozon 205/55R16 van, pont mint a teli gumijaim. Hat nemtudom... videon egyszeru mint az egyszeregy, de valami miatt akkor se akarja az igazat. Van valami modszer amivel leellenorizhetem, hogy jot adtak-e a boltban? Meg egyszer se hasznalt a cucc, most vagtam le rola a kotegelot.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#86307 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 22:08

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 02. 14. 22:01

Ami mellettem hever hólánc, azon fel vannak sorolva a dobozán, hogy milyen kerékméretre alkalmas.

Erre is... es remekul ott virit az en teligumim merete.

#86308 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 22:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 02. 14. 22:08

Koszi Rudi a linket... elso problema. Felhuzni a merevitest mar maceras, hogy felul ossze tudjuk csatolni, elol igy pedig egyaltalan nem er ossze. Tobb mint fel oraig ketten szenvedtunk, megprobaltuk 10szer, de nem jott ossze. A meret elvben jo... dobozon 205/55R16 van, pont mint a teli gumijaim. Hat nemtudom... videon egyszeru mint az egyszeregy, de valami miatt akkor se akarja az igazat. Van valami modszer amivel leellenorizhetem, hogy jot adtak-e a boltban? Meg egyszer se hasznalt a cucc, most vagtam le rola a kotegelot.

Annak tényleg pikk-pakk kellene mennie, mikor próbáltam az ilyen hóláncot garázsban a kerékre, ezzel volt a legkevesebb gondom. Lánc megfelelő megfeszítésével tököltem csak. Merevítő áthúzása és összeakasztása megfelelő méretű lánccal tényleg 5mp. Pedig ezt még a szintén ültetett megánon próbáltam.

Legrosszabb esetben is a futófelület felett kellene összeakasztani. De miben akad el, hogy nem tudtad kihúzni a két végét? Áttolod a kerék mögött, két végénél megfogod, így az alja a féltengelyig is feljöhet, így bőven ki kellene jönnie a két végének, hogy simán összeakaszthasd. Láncon nincs valami azonosító, hogy tényleg az-e, mint ami a dobozán van?

Jó hogy felhoztad a témát amúgy, lassan megyünk síelni és még nem vettem megfelelő méretű láncot az autóhoz. :) Vaterán be is vásároltam hamarjában: hólánc.

Szerkesztette: Rudi 2012. 02. 14. 22:43 -kor

#86309 Felhasználó inaktív   Tessadar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 23:07

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2012. 02. 14. 20:36

Nekem azert tartott sokaig, mert vamot kellett fizetni (az Ebay-es szamla alapjan), meg meg buziztak, hogy van-e rajtuk CE jeloles es engedelyt kertek a csomagolas felbontasara...

A vegen kicsengettem kb 10 Euro vamot es itt a 3db nagy kapacitasu akku.
Csak a Sonyhoz lett volna vagy 150 Euro egy ilyen gyari akku. Asszony boldog is, mert a laptopja 2 vinyoval is vigan elmegy 3.5 orat az uj akkuval.

En meg nem probaltam a T60 nagy akkujat - majd raugraok es letesztelem.
A T400s tartalek akkuja meg meg csak egyszer volt toltve....

Írd meg majd légyszives, hogy a Lenovos milyen. T61p-hez kellene rendelnem.Általában pont az akku volt szar, azokban a cuccokban amit ebay-ről rendeltem.

Szerkesztette: H.Niki 2012. 02. 14. 23:11 -kor

#86310 Felhasználó inaktív   Tessadar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 23:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2012. 02. 14. 23:42

Annak tényleg pikk-pakk kellene mennie, mikor próbáltam az ilyen hóláncot garázsban a kerékre, ezzel volt a legkevesebb gondom. Lánc megfelelő megfeszítésével tököltem csak. Merevítő áthúzása és összeakasztása megfelelő méretű lánccal tényleg 5mp. Pedig ezt még a szintén ültetett megánon próbáltam.

Legrosszabb esetben is a futófelület felett kellene összeakasztani. De miben akad el, hogy nem tudtad kihúzni a két végét? Áttolod a kerék mögött, két végénél megfogod, így az alja a féltengelyig is feljöhet, így bőven ki kellene jönnie a két végének, hogy simán összeakaszthasd. Láncon nincs valami azonosító, hogy tényleg az-e, mint ami a dobozán van?

Jó hogy felhoztad a témát amúgy, lassan megyünk síelni és még nem vettem megfelelő méretű láncot az autóhoz. :) Vaterán be is vásároltam hamarjában: hólánc.

Múlt hétvégén haverral mi is próbáltuk feltenni, maga a lánc felment pikk-pakk, viszont lötyögött a keréken, le is esett.
A leírás alapján jó a méret.

#86311 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 23:48

Felhuzni feltudom, ossze is tudom akasztani a merevitot, az elso lanccal van a baj. holnap este ujraprobalom, hatha. a lancon nincs meretezes, csak a dobozon. kezdem azt gondolni, hogy nem okes a lanc.

#86312 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 23:58

Thule láncod van? A fentebb linkelt oldalon ezt írják:

Idézet

Arra az esetre, ha a címkét elveszítené, vagy elfelejtené a hólánc méretét, úgy megtalálja minden egyes Thule hóláncon a piros horog külső felére nyomtatva a lánc típusát.

#86313 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 06:55

Sipi, szerintem csak kinezetre ilyesmi, valami koppintas lehet, de nagyon hasonlit ra. Ma este ujra megnezem. Holnap reggel indulok haza es felek, hogy felutin Praga es Brno kozott a hegyekben lesz meglepi.

Szerkesztette: Boba 2012. 02. 15. 06:56 -kor

#86314 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 08:16

Üzenet megtekintéseIdézet: H.Niki - Dátum: 2012. 02. 14. 23:07

Írd meg majd légyszives, hogy a Lenovos milyen. T61p-hez kellene rendelnem.Általában pont az akku volt szar, azokban a cuccokban amit ebay-ről rendeltem.

A masodik toltesnel 71.83Wh (71.28 a design capacity). Sanyo akkunak ismeri fel a rendszer (de a Lenovo akksik vagy Sanyo vagy Sony gyartasuak).
Jonak tunik. En 14.1" nem wide T60-hoz rendeltem. A rendelesnel mindenkeppen nezd meg a noti tipusat - a wide/nem wide kulonbozo akkukat hasznal.

Eddig minden rendben. Lassan ert ide, de legalabb kurva olcso is volt (34 USD).

#86315 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 09:19

http://hardverapro.h...umul/friss.html

bár t61p-hez nem tudom jó-e.
2 ciklus után full capacitynek 58.92 Wh-t ír. (56.1 Wh a design capacity)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#86316 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 09:58

Holancon nincs meretezes... sztem ez valami koppintas lehet. Ma este meg egyszer megprobalom felrakni, ha nem jon ossze elugrok a tescoba es veszek egy masikat. Idojarasrol mit tudni, M1-M7 milyen allapotban lesz holnap delelott-kora delutan?

#86317 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 02. 15. 09:58

Holancon nincs meretezes... sztem ez valami koppintas lehet. Ma este meg egyszer megprobalom felrakni, ha nem jon ossze elugrok a tescoba es veszek egy masikat. Idojarasrol mit tudni, M1-M7 milyen allapotban lesz holnap delelott-kora delutan?

szerintem tökéletes
én m7-ről jöttem vissza tegnapelőtt, havazás után rögtön, nem volt gond
esni meg nem fog arra, elvileg csak északon inkább
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#86318 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 10:04

Koszi, ez jol hangzik. :)

#86319 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 02. 15. 09:58

M1-M7 milyen allapotban lesz holnap delelott-kora delutan?

Lotto szamokat nem akarod tudni? :)

#86320 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 10:49

De, de csak a szloven lottoszamok jok.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4314
  • 4315
  • 4316
  • 4317
  • 4318
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.