HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4386
  • 4387
  • 4388
  • 4389
  • 4390
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#87741 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 08. 07:11

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 07. 18:14

Nem keresem az OPC-t, csak a kereskedo a keszleten levo autokat akarja 'ramsozni' amik kb alap modellek (meg az OPC is) - mivel a 2 v 4 legzsak no bluetooth szerintem vallalhatatlan manapsag). A nem alap modellre 8 het szallitast mond - amit nyilvan nem varnek meg - inakabb veszek egy parezer kilometeres hasznaltat ami jobban felszerelt.

A meglevo BT kihangositot bekotni nem nagy kunszt - max akkor kell szerelo ha nem a hangszoros megoldas hanem a radio nemitos es gyari hangszorokon megszolalo verzio kell. Azonban az eddigi tapasztalataim szerint ennek a kihangositonak a hozza adott hangszoroja is tokeletesen eleg. Csak valahol fel kell szerelni.

De ez meg a jovo titka. Agyam eldobom, hogy 2 honap egy kibaszott auto beszerzese ha az ember nem az alap modellt akarja...

Ha van pénz újra én nem gondolkodnék! :cool2: Miért nem elég 4 légzsák? Egy kihangosítót alkudj bele a készleten lévőbe.

Tegnap cseréltem gyújtókábelt, még valószínű eredeti volt benne. Ilyet még nem láttam, vagy szénné égett, vagy valami grafitos anyaggal volt megoldva a belső szál. Most ez a dolgozós kocsi, napi 40 kilóméterre elég.

#87742 Felhasználó inaktív   Ivan Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 07:21

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 03. 07. 23:38

Mondjuk 4000-n pörgetni is totál felesleges volt. Nemtudom, honnan van ez a népekben, hogy ha jobban nyomják, akkor több áramot kapnak, pedig valójában ilyen 2000 felett már csak nagyon kis mértékben emelkedik a generátor árama. Nembeszélve arról, ha a terhelés nem éri el a generátor teljesítőképességét, mert akkor meg tökmindegy, mennyit forog, akkor is a szabályzó 14V-on tartja. És egy totál lemerült akku is pár percen belül magához tér annyira, hogy beáll a feszültség 14V-ra, aztán onnan meg hiába pörgeted a motort, akkor se tolsz bele több energiát.

Az attól függ, hogy 2000-en már bír-e annyit termelni, mint amennyire szívja, mert simán leesik a kapocsfeszültség, ha atom terhelés van rajta.
Mondjuk én meg úgy vagyok vele, hogy a tököm sem töltögeti percekig. Rendes bikakábel, olyan amivel teherkocsit is meglehet. Aztán go be a kocsiba, 3000-en tartom, aztán "az elsőre indul -15-ben is" dízelek akár fél-1 percig is tekerhetnek, ahogy "szépen" sorban indulnak el a hengerek. Fél perc után már szoktam az akksimnak kis pihenőt beiktatni. Mert némelyik ilyen tulaj szerint mindig indul elsőre -15-ben is dízel sajnos max 1 hengerét indítja el.
Egyik spannak is vagy 1 percet kellett tekerni, mire elkapta 3 henger és járt folyamatosan. Természetesen neki is mindig indul elsőre, olyan sosem volt hogy nem indul. Csak az akksi rossz (nagy dízeles szöveg), nem is tudom melyik akkutól lenne elvárás percekig tekertetni reggel. Végülis sikerült megbikázni a mindig induló autóját.
Este meg volt képe spannak kiírni facebookra, hogy -15-ben is elindult elsőre a dízel power :). Természetesen nem hagyhattam ki az oltást :D
Aki meg kannázik, meg szűrőnél fehér az meg b@ssza meg.
De -10-nél is durván más már a sűrűságe, folyékonysága a gázolajnak, mint 20 fokon.

#87743 Felhasználó inaktív   Ivan Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 07:23

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2012. 03. 08. 06:26

En amugy ecce mentem Homasitaba, asszem fagyalloert talan, akkor lattam, hogy van ijen csomagolas serult inditokabel 1290-ert, de az a legvastagabb kabeles fajta. Na gondoltam is, elso hasznalatnal ez a amugy is igencsak rokkant csomagolasnak latszo vmi ugyis menne a kukaba rola, ennyiert ez nekem teljesen jo lesz.

Na, az egy kalap szar, borítékolhatóan.
Max áttölteni vele, de ténylegesen bikázni, hát... Talán egy kis benzinest.
Sajnos cégünknél sok a dízel, oda is hoztak ilyeneket, végül 6mm^2-es rézvezetékekből csináltam egy fonatot, aztán az elég izmos lett. (szerk: mielött belekötne valaki: jó pár szál 6mm^2-es vezeték felhasználásával)

Szerkesztette: Ivan Drago 2012. 03. 08. 07:29 -kor

#87744 Felhasználó inaktív   Ivan Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 07:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 08. 01:15

Na jó, de az alap, hogy nem 4 mm2-es kábelből csináljuk a bikakábelt...
Vagy amíg a műanyag olcsóbb lesz mint a réz, addig megéri 1 centi vastag szigetelést tenni rá, hogy úgy tűnjön, mintha? :think:

Ja, ha már elektromosság:
Megy a telekre az áram. A hatályos szabályok szerint 32A fölött fizetni kell a bővítésért. Másik szabály szerint amennyi nappali áramot veszek (kapacitást), annyit kapok éjszakait és geot is. Mivel elektromos lesz a főzőlap, meg szellőztetés, meg mosógép stb. ezért 3x25A fog bejönni a telekre. De jár ennyi éjszakai és geó is ingyen, csak igényelni kell, szóval összesen 3x3x25=225A elméleti összkapacitás lesz egy családi házban... :D

Pedig 4-esből már elég jót lehetne, ha összefogatsz jópár szálat. Meg az rendes rézből van, nem olyan buzi színűből. Állítom ha hasonló keresztmettszetet csinálsz, mint a vékonyabbik tescos, akkor már indulna simán.
3x32 az kell. Főleg egy főzőlap mellett. Nekem kecóban indukciós volt, az atombrutál, sima cekaszos elbújhat mögötte, abban volt power, ilyen vízforralás 1 perc alatt és hasonlók. Kezdetben még a levest is leégettem vele :D
Műhelyemben 3x25 van és eléggé határeset. Pl CO hegesztővel gyorsan pontozni nem tudok, mert lecsapdossa. Pedig C-sek, lomhák. Awi hegesztőm meg bekapcsoláskor szokta letolni. Főleg ha mellette elindul a kompresszor

#87745 Felhasználó inaktív   Ivan Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 07:34

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2012. 03. 07. 15:53

Nem értem, hogy a meleg oldali viszkozitásnál miért érdekes a külső környezeti hőmérséklet :think: A motorban így is úgyis 90+ fokos az olaj üzemmelegen, akkor is ha kint -10 fok van, meg akkor is ha +30 fok van.

Túl lehet hevíteni, anniyra nem konstans az. Eleve olajhűtő is külön van, külső hőmérséklet befolyásolja. És nem olyan nehezen, meglehet égetni.
Akár csak ha forgatod, mint az állat is megégetheted az olajat, szagán érezni. Aki folyamatosan égeti annak meg elég hamar egy koksz lesz az egész, betöltőnél lehet látni.
Nekem pl egyik léghűtéses 4t motoromban volt friss olajcsere és a világ végén takartunk egy nagyot a határban, letört a váltókar eléggé, végülis valahogy sikerült 1-be berakni. A civilizációig gyök kettővel gurultam 1-ben, de a friss olaj úgy megégett, hogy azonnal cseréltem.
Ez ilyen, é még hideg is volt, meg is fáztam.
De külső hőmérséklet igenis befolyásolja.

#87746 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 07:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Ivan Drago - Dátum: 2012. 03. 08. 07:21

Az attól függ, hogy 2000-en már bír-e annyit termelni, mint amennyire szívja, mert simán leesik a kapocsfeszültség, ha atom terhelés van rajta.
Mondjuk én meg úgy vagyok vele, hogy a tököm sem töltögeti percekig. Rendes bikakábel, olyan amivel teherkocsit is meglehet. Aztán go be a kocsiba, 3000-en tartom, aztán "az elsőre indul -15-ben is" dízelek akár fél-1 percig is tekerhetnek, ahogy "szépen" sorban indulnak el a hengerek. Fél perc után már szoktam az akksimnak kis pihenőt beiktatni. Mert némelyik ilyen tulaj szerint mindig indul elsőre -15-ben is dízel sajnos max 1 hengerét indítja el.
Egyik spannak is vagy 1 percet kellett tekerni, mire elkapta 3 henger és járt folyamatosan. Természetesen neki is mindig indul elsőre, olyan sosem volt hogy nem indul. Csak az akksi rossz (nagy dízeles szöveg), nem is tudom melyik akkutól lenne elvárás percekig tekertetni reggel. Végülis sikerült megbikázni a mindig induló autóját.
Este meg volt képe spannak kiírni facebookra, hogy -15-ben is elindult elsőre a dízel power :). Természetesen nem hagyhattam ki az oltást :D
Aki meg kannázik, meg szűrőnél fehér az meg b@ssza meg.
De -10-nél is durván más már a sűrűságe, folyékonysága a gázolajnak, mint 20 fokon.

Akkor szoktak egymás után beindúlni a hengerek ha nem jó az izzító gyertya. ódi és pug is ezt csinálta. Teszek fel képet jó bika kábelről.

#87747 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 07:55

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 03. 07. 23:38

Mondjuk 4000-n pörgetni is totál felesleges volt. Nemtudom, honnan van ez a népekben, hogy ha jobban nyomják, akkor több áramot kapnak, pedig valójában ilyen 2000 felett már csak nagyon kis mértékben emelkedik a generátor árama. Nembeszélve arról, ha a terhelés nem éri el a generátor teljesítőképességét, mert akkor meg tökmindegy, mennyit forog, akkor is a szabályzó 14V-on tartja. És egy totál lemerült akku is pár percen belül magához tér annyira, hogy beáll a feszültség 14V-ra, aztán onnan meg hiába pörgeted a motort, akkor se tolsz bele több energiát.

A tulaj pörgette így, nem én mondtam nekil

#87748 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 08:00

Kép
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#87749 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 03. 07. 21:16

Viszont baromira dobál a kuplungja csúsztatáskor (valós 145e km van benne), nem tudom, hogy lehet ezt így hazavágni ennyi alatt. Vagy elég hozzá egy megégetés?

Jelen esetben ez jobban izgat engem, mint az, hogy mennyi időt tölthettem volna el egy olyan autó felélesztésével, amit szívességből viszek el Belgiumba. Ez ugyanis zavar, baromira.

#87750 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 08. 01:15

Na jó, de az alap, hogy nem 4 mm2-es kábelből csináljuk a bikakábelt...
Vagy amíg a műanyag olcsóbb lesz mint a réz, addig megéri 1 centi vastag szigetelést tenni rá, hogy úgy tűnjön, mintha? :think:

Ja, ha már elektromosság:
Megy a telekre az áram. A hatályos szabályok szerint 32A fölött fizetni kell a bővítésért. Másik szabály szerint amennyi nappali áramot veszek (kapacitást), annyit kapok éjszakait és geot is. Mivel elektromos lesz a főzőlap, meg szellőztetés, meg mosógép stb. ezért 3x25A fog bejönni a telekre. De jár ennyi éjszakai és geó is ingyen, csak igényelni kell, szóval összesen 3x3x25=225A elméleti összkapacitás lesz egy családi házban... :D

Úgytűnik, megéri a vékony drót+vastag szigetelés. A réz drága, a műanyag meg olcsó...

Az nem úgy van, hogy 32A összesen (plusz 32A éjszakai és esetleg 32A geo) és afölött kell fizetni? Tehát ha három fázis van, akkor pl. 16+10+6A felett is fizetni kell? Amúgy ha nem villanyfűtés lesz, akkor kicsit előre gondolkozva, okosan szétosztva a terhelést, 3x16A elegendő, főleg így, hogy külön van az éjszakai és arról mehet a bojler (ha lesz).

Szerkesztette: potyo 2012. 03. 08. 09:00 -kor

Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#87751 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 08. 08:00

Kép

tehetnél be már valami fehér bögyös csajszit is (ne műanyagot) :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#87752 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Ivan Drago - Dátum: 2012. 03. 08. 07:28

Pedig 4-esből már elég jót lehetne, ha összefogatsz jópár szálat. Meg az rendes rézből van, nem olyan buzi színűből. Állítom ha hasonló keresztmettszetet csinálsz, mint a vékonyabbik tescos, akkor már indulna simán.
3x32 az kell. Főleg egy főzőlap mellett. Nekem kecóban indukciós volt, az atombrutál, sima cekaszos elbújhat mögötte, abban volt power, ilyen vízforralás 1 perc alatt és hasonlók. Kezdetben még a levest is leégettem vele :D
Műhelyemben 3x25 van és eléggé határeset. Pl CO hegesztővel gyorsan pontozni nem tudok, mert lecsapdossa. Pedig C-sek, lomhák. Awi hegesztőm meg bekapcsoláskor szokta letolni. Főleg ha mellette elindul a kompresszor

A gépész szerint is elég lesz a 3x25A. De a poén az, hogy ingyen adnak akkor még 6x25A-t is. Csak abban nem mindig van áram... :D

#87753 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 03. 08. 08:59

Úgytűnik, megéri a vékony drót+vastag szigetelés. A réz drága, a műanyag meg olcsó...

Az nem úgy van, hogy 32A összesen (plusz 32A éjszakai és esetleg 32A geo) és afölött kell fizetni? Tehát ha három fázis van, akkor pl. 16+10+6A felett is fizetni kell? Amúgy ha nem villanyfűtés lesz, akkor kicsit előre gondolkozva, okosan szétosztva a terhelést, 3x16A elegendő, főleg így, hogy külön van az éjszakai és arról mehet a bojler (ha lesz).

Jól tudod! 32A van ingyen, elosztás mindegy. Nekünk lesz 3x25A, tehát 75-32=43A után kell fizetni (3600+ÁFA/A nem annyira komoly összeg). A többi meg (geo, éjszakai) jön hozzá...
Éjszakain kb. csak a bojler lesz (3x25 amperen...), geo meg egyelőre semmi, majd ha megéri a hőszivattyú...

#87754 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 08. 09:30

tehetnél be már valami fehér bögyös csajszit is (ne műanyagot) :D

Tudod, ő még a zsiráfokra* bukik..

*: zsiráf: szép, szép, de otthonra nem kéne...

#87755 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 09:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 08. 09:39

Tudod, ő még a zsiráfokra* bukik..

*: zsiráf: szép, szép, de otthonra nem kéne...

a "szépség" meg ugyebár szubjektív.

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2012. 03. 08. 09:59 -kor

#87756 Felhasználó inaktív   Ivan Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: nke - Dátum: 2012. 03. 08. 07:41

Akkor szoktak egymás után beindúlni a hengerek ha nem jó az izzító gyertya. ódi és pug is ezt csinálta. Teszek fel képet jó bika kábelről.

Miután addig tekertetik, hogy zéró kraft nem marad benne, villamos izzítását a hajára kenheti.
Amúgyis fogja anynira még az utóizzítás is sokszor ezeket a szarokat, hogy még az ékszíj is csúszik :)
Elfordítom a kulcsot és pakk, indul. Ennek így kell működnie. Ez, hogy még akár csak gondolatban is megforduljon a fejemben, hogy mivan ha -15-ben nem indul..
Tököm sem akarna motorral melóba menni télen. :) Utána egy hónapig táppénzen lennék, mióta highsideoltam azóta egy lágy szellő megfújja a térdem, vagy valaki jóember klímát bekapcsolja, lefele lábamra megy és benn ülök tíz percig, örülök ha másnap kétszer magam alá tudok szarni. Dokik meg azt mondja 20 év múlva majd már nem érzem :)
Szarok ezek a gázolajak az a fő probléma.
Izzítógyertyákat meg első hideg után, mikor 3 hengereznek azért a spanok szoktak cserélni (vagyis szoktunk cserélni..)

#87757 Felhasználó inaktív   Ivan Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 08. 09:35

A gépész szerint is elég lesz a 3x25A. De a poén az, hogy ingyen adnak akkor még 6x25A-t is. Csak abban nem mindig van áram... :D

Normál családi háznak 3x25A szerintem kell, az már jó.
Még mittomén egy egyfázisú kisebb hegesztővel is lehet kerítésvasakkal viccelődni, ilyesmik. Persze van aki nem csinál ilyet.. amúgy meg a 16A is elég lenne bőven fázisonként, de tutira cink lenne és mindig olyankor amikor valami marhára kell, alap.
Mert elindul egy nagyobb villanymotor, akármi, ami sosem kell, de majd egyszer csak kelleni fog, aztán akkor kezdődik az oboa.

Nekem meg mindig ez van, meggyőznek, elviszem a CO-t, berakom a palackot, persze a csillagokat is megígérik, hogy atom jó a betáp. Odamegyek, aztán csak a megszakítók csettenését hallni, én meg szídom azt is akit nem kéne :)

#87758 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Ivan Drago - Dátum: 2012. 03. 08. 10:04

Miután addig tekertetik, hogy zéró kraft nem marad benne, villamos izzítását a hajára kenheti.
Amúgyis fogja anynira még az utóizzítás is sokszor ezeket a szarokat, hogy még az ékszíj is csúszik :)
Elfordítom a kulcsot és pakk, indul. Ennek így kell működnie. Ez, hogy még akár csak gondolatban is megforduljon a fejemben, hogy mivan ha -15-ben nem indul..
Tököm sem akarna motorral melóba menni télen. :) Utána egy hónapig táppénzen lennék, mióta highsideoltam azóta egy lágy szellő megfújja a térdem, vagy valaki jóember klímát bekapcsolja, lefele lábamra megy és benn ülök tíz percig, örülök ha másnap kétszer magam alá tudok szarni. Dokik meg azt mondja 20 év múlva majd már nem érzem :)
Szarok ezek a gázolajak az a fő probléma.
Izzítógyertyákat meg első hideg után, mikor 3 hengereznek azért a spanok szoktak cserélni (vagyis szoktunk cserélni..)

Fölösleges a pánik, anyám 24 éves dízele is pöccröff indul -17-ben egész éjszakás kinn állás után, egy izzítással. Ha az tudja, akkor másik is tudja, innen kezdve user error.

#87759 Felhasználó inaktív   Ivan Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 10:14

Egyik NŐ!!! kérdezte tőlem hogy miért nem veszek újabb kocsit, miért 15-20 évessel járok. Rajtam múlik, akkor 30 éves korában is ezzel fogok járni, sőt OT is lesz ha úgy van.
De megkérdeztem tőle, hogy ha ilyen 15-20 éves szarral járnék, ha már annyira a kor számít, akkor is beszólna:

Azért ez a hang odabasz :)

#87760 Felhasználó inaktív   Ivan Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 08. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 03. 08. 10:13

Fölösleges a pánik, anyám 24 éves dízele is pöccröff indul -17-ben egész éjszakás kinn állás után, egy izzítással. Ha az tudja, akkor másik is tudja, innen kezdve user error.

Jaja. A fő gond az, hogy dízel mánia van és mindenki 5 literes fogyasztással akar közlekedni. Aztán megveszik az óra szerinti nagyonsok km-es hulladékot, csak azért mert dízel (az olyan, mint a piros ász, lehet akármekkora szakadék, ha rá van írva a d betű, akkor már tutijó). Mert mutat az óra 300-at (visszatekerve 3x-osáról kb), tulaj szerint félmilliót ki kell bírnia (ha más vesz kocsit, akkor még ő oszt, hogy úgyis visszavan tekerve, de ő elhiszi a neppernek, hogy ez pont nincs) kartergáz olyan, hogy a nívópálcát vagy kilövi vagy közel áll hozzá, kompresszió legalább egy hengerben töredéke, eszi az olajat. Aztán jön a csodálkozás.
A másik fele a "bandának", meg olcsó gázolajat, jó piros fűtőolajat tankol.
Ami aztán úgy megdermed, hogy garázsban is 1 nap után olvad ki.
A maradék meg aki kúton tankol az meg "miafasznak" gázolaj, vízleválasztó szűrőket cserélni, aztán belefagy.
Felénk ez így megy. :)
Amúgy naná, hogy user error, fejekkel van a legnagyobb baj.

Reggel 4kor meg ezt kell hallgatnom, imádkoznom, hogy bepöccenjen vagy ha nem, akkor ne engem találjanak meg vele :)

Szerkesztette: Ivan Drago 2012. 03. 08. 10:23 -kor

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4386
  • 4387
  • 4388
  • 4389
  • 4390
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.