Idézet: nke - Dátum: 2012. 03. 09. 15:02
Én csak azt tudom, hogy 1 éve amikor az ódi vizsgázott 1 hét alatt lett meg, kétszer is elbukott, elméletileg egy vizsga előzetest kellett volna fizetni.
Motorknál a kpm. első forgalomba helyezésre közel egy hónappal későbbre ad időpontot Debrecenben. Az összes többi várost nem ismerem. Nem hiszem hogy sokkal kevesebb autó lenne forgalomban.
Elötte ha nem kéred is átpörgetik a soron, mintha vizsga lenne, de szimplán diagnosztikai célból, nehogy véletlenül bukta legyen. Ez a bevállt megoldás.
De pl ahol rendesen mérik a dízeleket.. nekem az a véleményem, hogy egy jó műszaki állapotú kocsinak azért egy 5 másodperces nulladik kigyorsítást és 3db felpörgetést (esetleg a 3db előgyorsítást) azért bírjon már ki leszabályzáson...
A gond az, hogy mivel az autó NEM BUKHAT meg, ezért addig szokták mérni, míg jó nem lesz. Vagy míg szét nem esik.
Egyik helyen (ahol igaz a műszer szoftverhibás volt, kiírta, hogy nem felelt meg) ott már kb a 35. mérésnél tartott a tag... ezekből lejön, hogy még a vizsgabiztosok gondolatában sincs meg az, hogy egy autó megbukhat.
Nyilván a 10. után, akármilyen okból is azért egy racionálisan gondolkozó ember belátja, hogy ez nem fog menni.
De nem, szar a kocsi és majd az 55.-nél elköpi magát. Akkor meg persze a mérés lesz szar szerintük.
Szerkesztette: Ivan Drago 2012. 03. 09. 17:02 -kor