Idézet: FőDudu - Dátum: 2012. 04. 12. 09:47
Regebben hallottam olyat, hogy EU dobozban kell lennie ollonak - aztan regebbiekben nem volt. Ilyenert is megbasztak valakit. Persze ettol meg lehet hogy nem kotelezo az ollo.
Igen, van kukásmellény az utastérben, 5db, mert 5 személyes. A régi egészségügyi doboz amúgy sem jó, mert lejár a szavatossága, arra is mennek. Az is jó, van izzókészlet a kocsiban, több is, nem tudom, én ezeket egyszer beraktam, nem mondom az elsősegély doboz szavatosságát megszoktam oldani, de évek óta nincs vele probléma. És tudod miért, mert EZ A SZABÁLY.
Ez lehúzás lenne?
Idézet
Nézd, ha átlépem és lemérnek.. a p*csába, fasz voltam, szomorúan de elkönyvelem. Lakó övezetben meg 40-45-el mész meg még szerintem nem lesz gond, annyival meg ki lehet bírni, amúgyis lehetnek gyerekek, bármi.
Fejekkel van a baj, buta magyarnak csak az lenne elfogadható, hogy a rendőrség kitáblázná, jelzőfényekkel, hogy 2km múlva mérnek, lassíts te paraszt. És akkor lelassítana, 1 km múlva meg újból nyomná neki. Minden más köcsögség és lehúzás.
Idézet
Nem hatrany az ha a kozlekedesi kultura kicsit javul. Minden hatso szandek nelkul mondom - csak ugye a sok kulfoldi utazasom soran latom mennyire lehet mas a kozlekedes.
Gyakran járok digóknál és azt mondják rájuk úgy közlekednek mint az állatok, én csak azt nem értem, hogy ott egy nyílegyenes ipari területen este 10kor miért nem üvegelik végig a sportmotort az állatul közlekedő digók, miért mennek 50-el. És a mi lakóüvezetünkben az utca 300 méterén miért üvegeli végig baromira értelmetlenül a tökéletesen közlekedő és mindent jobban tudó magyar a motort a magyar.
az megint más kérdés, hogy ha én vagy utcában bárki motoros karburál, gyújtást állít és tesztelés céljából teljes terhelésen használja egy rövid próbakör erejéig.. de nyilván nem erről van szó itt..