HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5893
  • 5894
  • 5895
  • 5896
  • 5897
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#117881 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:28

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 11. 30. 19:25

Egyébként külön élvezet lehet még a kúton ott szopni a kis imbusszal is :Đ

Ha jól ráhúzod, úccse kell ráfújni soha többé :Đ

#117882 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:29

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 11. 30. 20:28

Ha jól ráhúzod, úccse kell ráfújni soha többé :Đ

Jah, máshol nem ereszthet csak ott. Majd mondom a gumisnak, hogy hegesszük le az a biztos! :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#117883 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 11. 30. 17:50

Előttem lévő muki 102ezret fizetett, egyébként sztem lett volna ilyen 160-180.

Akkor az már majdnem olyan jó árban lehetett, mint ha megvette volna szakbótba. :) Ilyen helyre csak vasárnap megyek, ha nagyon muszáj, mert állna a meló.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#117884 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 11. 30. 20:31

Akkor az már majdnem olyan jó árban lehetett, mint ha megvette volna szakbótba. :) Ilyen helyre csak vasárnap megyek, ha nagyon muszáj, mert állna a meló.

Hát nemtom. Azért kétlem, hogy a szakboltban mindent 40%-al olcsóbban kapsz meg.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#117885 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:42

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 11. 30. 19:31

Én sem sajnálom őket. Az emberek csak rádöbbennek, ahol 10db pozdorjacsavart képesek 250-300 ruppóért adni ott máson sem lehet kisebb az árrés.
Majd ezentúl előre gondolkodik a paraszt és megveszi hétközben a csavarboltban a 10 darabot 25 ruppóért.

A szerszámok minősége, amiket meg árultak még a gyerekjáték szintet sem ütötték meg. A praktiker/obi dettó ilyen.

Talán a bauhaus-ban van elfogadható minőség, meg egy két kuriózum, de ott is minden heroináron.

#117886 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 11. 30. 19:40

Hát nemtom. Azért kétlem, hogy a szakboltban mindent 40%-al olcsóbban kapsz meg.

Nem a faszt nem, már bocs. Gipszkarton csavar 10ft, meg ilyenek, ebből 500-at veszek 1000-1500 körül, meg ilyenek. Horror az összes barkács.

#117887 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:45

Pedig de!

Vagy ugyanannyiért, de akkor az nem egy eldobható villáskulcskészlet, hanem egy beta.

#117888 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:46

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 11. 30. 19:42

Talán a bauhaus-ban van elfogadható minőség, meg egy két kuriózum, de ott is minden heroináron.

Arra jók, h körbenéz ott az ember, aztán gúglizik egyet. :)

#117889 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:46

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 11. 30. 20:42

Én sem sajnálom őket. Az emberek csak rádöbbennek, ahol 10db pozdorjacsavart képesek 250-300 ruppóért adni ott máson sem lehet kisebb az árrés.
Majd ezentúl előre gondolkodik a paraszt és megveszi hétközben a csavarboltban a 10 darabot 25 ruppóért.

A szerszámok minősége, amiket meg árultak még a gyerekjáték szintet sem ütötték meg. A praktiker/obi dettó ilyen.

Persze mert te a kínzo meg go/on cuccokat vásároltad meg :Đ Brico-ban is volt bosch cucc,meg jóféle dolgok, persze sok szar is. Az ilyen 10-20-50db-os csavarkészletek a többi helyen is iszonyat drágák. Nálunk szerencsére van nagyon jó csavaros bolt, én is oda járok,de mindent nem ott veszek.
Most amit úgy gondoltam, hogy féláron megéri azt elhoztam.

Egyébként festékeket akartam még venni, meg szilót, de azok a polcok már üresek voltak. Viszont függönyök, anyagok jók azok most ilyen engedménnyel, minden nő ott tolakodott. :)

Szerkesztette: blueboi69 2012. 11. 30. 19:47 -kor

BMWパワー
Kép

#117890 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:47

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 11. 30. 17:25

Brico kifosztva. Már kb az üres polcokon verekednek az emberek. Én meg hoztam egy csomó szerszámot meg alu profilt meg kábelt óccsóé.

Konzumidióta:)

Faszom se menne a tömegbe mert leértékelt cuccok.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#117891 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:49

Azért kétlem, hogy a szakboltban mindent 40%-al olcsóbban kapsz meg.

Viszont az simán előfordulhat, hogy az ilyen helyeken meg eleve rátesznek 40% felárat. Százezres szerszámmal nem tudom, mi a helyzet, de kisebb holmik, meg fogyó cuccok pofátlanul drágák ezekben a hodályokban.

#117892 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 11. 30. 20:47

Egyébként nincs jelentős tömeg,mert be sem engednek mindenkit. Mikor kijöttem akkor kinn állt a sor már. De még durvább volt hétvégén pedig akkor csak 20-30%-os engedmény volt. Pénzárnál vártam kb 7-9percet, nem nagy ügy. Egy átlagos vasárnapon sem állsz a pénztárnál kevesebbet.
BMWパワー
Kép

#117893 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 11. 30. 19:46

Persze mert te a kínzo meg go/on cuccokat vásároltad meg :Đ Brico-ban is volt bosch cucc,meg jóféle dolgok, persze sok szar is. Az ilyen 10-20-50db-os csavarkészletek a többi helyen is iszonyat drágák. Nálunk szerencsére van nagyon jó csavaros bolt, én is oda járok,de mindent nem ott veszek.
Most amit úgy gondoltam, hogy féláron megéri azt elhoztam.

Egyébként festékeket akartam még venni, meg szilót, de azok a polcok már üresek voltak. Viszont függönyök, anyagok jók azok most ilyen engedménnyel, minden nő ott tolakodott. :)

Kizárólag ellixet veszek az obiban! :kma:

Persze, hogy vannak nevesebb márkák is, de ha megnézed pl egy fúrógép árát és rákeresel noname webshopban, azt hiszed elírták az áruházas ácédulát egy nullával. :-)

#117894 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 11. 30. 20:49

Viszont az simán előfordulhat, hogy az ilyen helyeken meg eleve rátesznek 40% felárat. Százezres szerszámmal nem tudom, mi a helyzet, de kisebb holmik, meg fogyó cuccok pofátlanul drágák ezekben a hodályokban.

Ez tény,de a brico így is olcsóbb volt a többinél. Utána jön az obi/praktiker aztán a bauhaus. Sajnálom őket, hogy bezárnak, mert nekem itt volt közel, sokszor vásároltam ott. Egyébként kétlem, hogy mindenen 40% árrés lett volna :) A kis apró csavarkák satöbbi az tényleg,de sokmindent úgy vettem ott, hogy megnéztem neten máshol mennyiért lehetne megvenni, vagy esetleg kimentem piacra és sehol nem volt jobb helyzet.
Pedig van jó szerszámos emberem vateráról! Szóval 40%-al olcsóbban megérte elhozni a jó dolgokat, mert sehol nem kapnád meg ilyen olcsón.
BMWパワー
Kép

#117895 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 11. 30. 19:50

Egyébként nincs jelentős tömeg,mert be sem engednek mindenkit. Mikor kijöttem akkor kinn állt a sor már. De még durvább volt hétvégén pedig akkor csak 20-30%-os engedmény volt. Pénzárnál vártam kb 7-9percet, nem nagy ügy. Egy átlagos vasárnapon sem állsz a pénztárnál kevesebbet.

Hát nem tudom, értelmes ember szerintem elkerüli iyenkor. Autósboltossal beszéltem, ott járt a madaras tecsónál és látta hogy kinnt állnak az emberek kurvanagy sorban. Hát én az ilyet mindig kihagyom, ez olyan mint a genny marketben verekedtek a sajtnak nevezett szarért az emberek...
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#117896 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 11. 30. 20:52

Kizárólag ellixet veszek az obiban! :kma:

Persze, hogy vannak nevesebb márkák is, de ha megnézed pl egy fúrógép árát és rákeresel noname webshopban, azt hiszed elírták az áruházas ácédulát egy nullával. :-)

Rá szoktam keresni. Gondolod, hogy fellengzősen és nagyvonalúan megvettem ott mindent eddig? Nem volt azért akkora drágaság ott és sokszor voltak alapból leértékelt akciós cuccok. Mondjuk bajban is voltma ma, mert kb mindenem megvan, ott tanakodtam hogy a maradványokból mit válasszak, amiből jó ha van. Krova toldó, csukló meg ilyenek. Zégergyűrű fogó készletből elhoztam kettőt, meg egy marék bilincset többféle méretben.
BMWパワー
Kép

#117897 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 11. 30. 19:47

múlt hét pénteken volt "buli" a teszkókban ... játékok árának az 50%-át visszaadta az áruház, amit később le lehet vásárolni ... akkora tömeget én még életemben nem láttam a teszkóban (budaörsiben voltam épp). minden kasszánál vagy 15-20-an álltak, és mindenkinek tömve volt a bevásárlókocsija játékokkal (pedig elvileg válság van, vagy miaszösz).

-C0pp3rM!n3-

#117898 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 11. 30. 20:56

Hát nem tudom, értelmes ember szerintem elkerüli iyenkor. Autósboltossal beszéltem, ott járt a madaras tecsónál és látta hogy kinnt állnak az emberek kurvanagy sorban. Hát én az ilyet mindig kihagyom, ez olyan mint a genny marketben verekedtek a sajtnak nevezett szarért az emberek...

Én nem álltam sorban, akkor be sem megyek. A héten hétköznap voltam akkor alig volt ember,de kedvezmény sem sok, meg ki sem volt táblázva hogy akkor mennyi az annyi. Most gondoltam benézek, amikor bementem nem voltak sokan, csak elbóklásztam benn 1 órányit.

De most érted, van mondjuk 2-3-4eres vastag falikábel meg akármi, az nem fos minőség, máshol is ugyanaz van. Vagy festékek, ecsetek lófasz. Ilyenkor érdemes kihasználni, hogy olcsóbb. Persze kinn én sem állnék egy órán keresztül csak azért, hogy bejussak.
BMWパワー
Kép

#117899 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 11. 30. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 11. 30. 19:45

Vagy ugyanannyiért, de akkor az nem egy eldobható villáskulcskészlet, hanem egy beta.

Vannak ott jó cuccok, nyiolván kábelt és csavart nem ott veszünk, de a Bosch meg a B&d ott is ugyanaz, mint máshol. Csak néha olcsóbb. Villanyos szerelvények, világítótestek is vannakoccsón, vagy kinek miféle, csempe, pár szirszar szintén jó árban bír lenni.

Én a céges alap B&D csavarhúzókészleteim pld. a Teszkóban/Bricoban vettem, máshol olyat nem is találni, max. Amazonról horror pénzért. Most azért, mert 1-2 cucc mocsok drága, nem kell általánosítani, meg fikázni.
Make love not Wor.

#117900 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 11. 30. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 11. 30. 19:58

De most érted, van mondjuk 2-3-4eres vastag falikábel meg akármi, az nem fos minőség, máshol is ugyanaz van.

Ezt mondjuk mindig drágábban láttam, igaz ha adnak belőle 20-40%-ot, akkor jöhet. Igaz itt villanyosokkal meglepődtünk, mikor az "olcsóbb" 2.5-es kábel az kb. 2.3-as környékét ütötte, meg ilyenek. Vissza is küldtük a picsába.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5893
  • 5894
  • 5895
  • 5896
  • 5897
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.