HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5895
  • 5896
  • 5897
  • 5898
  • 5899
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#117921 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 01. 00:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 01. 00:15

Tényleg, nekem pedálos gokartom is volt, azzal csúnyán bírtunk csapatni. Mondjuk holnap reggelig nehéz lenne, no meg szervezők simán leszavaznak, mert ez nem trendi és biztos nem érdekli a kölyköt.

Vagy szerezz valami allatot - Igu elviszi a gyikjat vagy hasonlo...

#117922 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 00:22

Téli álom, gyíkok offline.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#117923 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 01. 00:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2012. 12. 01. 00:16

Hehe, próbálj meg 5 perc játék után felállítani egy kisgyereket a jaték elől.

Felesleges elektronikai játék.

Még próbálom lemondani a dolgokat, no meg idehaza asszony azért összepakolt egy csomó marhaságot, ilyenolyan kirakós, berakós dolgot, egymásba illesztőset, meg tologatósat. Igazából csoport van, 10 gyerekre kapnánk kerek 30 percet :-D Hátvaze. Nálunk egy Nintendózós móka az kevesebb kölyökkel is fél nap, de jobb ha nem szabályzod, no meg valami stratégia, némi nyeremény (a többi is kapjon valamit) szerintünk kellene. Már mondták, hogy nincs gyerekünk, így nem érthetünk hozzá :-D Igaz ezt olyanok mondják, akik szerintem még fotón sem láttak gyereket, mellékesen nem értem miért nem emlékeznek arra, milyenek voltak 4-5 évesen. Ezek szerintem nem változnak, a kukásautót mindig szájtátva bírjuk bámulni. Igaz a nagyvasakat én felnőttként is :-D
Make love not Wor.

#117924 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 01:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 01. 00:23

Még próbálom lemondani a dolgokat, no meg idehaza asszony azért összepakolt egy csomó marhaságot, ilyenolyan kirakós, berakós dolgot, egymásba illesztőset, meg tologatósat. Igazából csoport van, 10 gyerekre kapnánk kerek 30 percet :-D Hátvaze. Nálunk egy Nintendózós móka az kevesebb kölyökkel is fél nap, de jobb ha nem szabályzod, no meg valami stratégia, némi nyeremény (a többi is kapjon valamit) szerintünk kellene. Már mondták, hogy nincs gyerekünk, így nem érthetünk hozzá :-D Igaz ezt olyanok mondják, akik szerintem még fotón sem láttak gyereket, mellékesen nem értem miért nem emlékeznek arra, milyenek voltak 4-5 évesen. Ezek szerintem nem változnak, a kukásautót mindig szájtátva bírjuk bámulni. Igaz a nagyvasakat én felnőttként is :-D

Nalunk 17-en lesz majd karacsonyi ajandek a gyerekeknek (cegnel) - legalabb megkerdeztek mit vegyenek.
Igy nem valami hulyeseget kap majd a gyerek - meg lesz telapo is ahogy illik.

#117925 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 01. 01:28

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 12. 01. 01:05

meg lesz telapo is ahogy illik.

Télapós dolgokra nem is tudom emlészem-e, de ha minden sarkon lesz kettő, mert suli, meg egyik cégnél, másik cégnél, az sem az igazi. Faternál volt a gyárban mikulás ünnepség, ott sem történt különösebb. Meglestük a kenyeres autókat, meg a sütőt, nagy dagasztót, azok jók voltak.
Make love not Wor.

#117926 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 07:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2012. 12. 01. 01:16

Hehe, próbálj meg 5 perc játék után felállítani egy kisgyereket a jaték elől. Lehet, hogy feláll, de duzzogni fog és rossz lesz a kedve. Vagy csak szimplán kiveri a hisztit.
Felesleges elektronikai játék. Inkább egy valag filc meg rajzlap, markoló/kukásautó/tűzoltóautó meg egy vödör duplo/építőkocka.

:up: sztem is

kislányoknak még vmi barbibabát vagy efélét, esetleg lehet vetíteni nekik mesét.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#117927 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 07:10

Falunapokon a kismalacfogó verseny az nagy favorit szok lenni. Ott kergetnék a visítozó malacot az irodaépületben :Đ Kell a nyakába rakni vmi kártyát ami minden ajtón átengedi :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#117928 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 07:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 01. 01:23

30p az semmilyen foglalkozásra nem elég. :omg: emlékszem általánosba voltam haveroknál szülinapi zsúúron, ott aki burzsuj volt, annak volt otthon nintendoja vagy számítógépes játéka, hát az elől egész este kirobbantani nem lehetett senkit, nemhogy 5percenként cserélni. És akkor már idősebbek voltunk, nem 4-6évesek, tehát szerveztünk magunknak körmérkőzésfélét és megvolt a rend, hogy ki meddig játszik.

Kell nekik rajzolóverseny oszt csá. Alkoholosfilccel neki a falnak és akkor papír sem kell :Đ
BMWパワー
Kép

#117929 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 07:56

Ha már a fűtésről van szó, akkor megkérdezem, hogy a lemez vagy az öntöttvas konvektor a jobb? Most lemez van, érdemes lecseréljem?
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#117930 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2012. 12. 01. 00:16

Hehe, próbálj meg 5 perc játék után felállítani egy kisgyereket a jaték elől. Lehet, hogy feláll, de duzzogni fog és rossz lesz a kedve. Vagy csak szimplán kiveri a hisztit.
Felesleges elektronikai játék. Inkább egy valag filc meg rajzlap, markoló/kukásautó/tűzoltóautó meg egy vödör duplo/építőkocka.

Egy? ;) Akkor az jó nagy legyen... :D

#117931 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Csücsök - Dátum: 2012. 12. 01. 07:56

Ha már a fűtésről van szó, akkor megkérdezem, hogy a lemez vagy az öntöttvas konvektor a jobb? Most lemez van, érdemes lecseréljem?

Attól függ, milyen a kazán, csövezés!

A lemezbe általában vékony cső megy, kevés víz fér bele, az öntöttvas pedig nagyobb, vastagabb csővel megy, több víz fér bele. Ha jól tudom, lemezről lehet öntöttvasra váltani, de fordítva nem, mert az öntöttvas több hőt ad le adott hosszon, ergó, ha onnan váltasz vissza lemezre, akkor nem biztos, hogy elég lesz a kapacitás...

Amúgy az öntöttvas szélesebb, több helyet foglal a szobából, ha most ki van számolva a hely a bútorokkal, akkor nem biztos, hogy befér.
A lemez rugalmasabb, ha gyorsan kell a meleg, az jobb. Az öntöttvas akkor volt jó, mikor reggel megrakták anyámék a kazánt jó vastagon és januárban délután hazaérve is meleg volt. Gázos fűtés esetén szvsz a lemez jobb.

Vagy a padló. :) De arra nehezebb cserélni...

#117932 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 12. 01. 07:10

Ott kergetnék a visítozó malacot az irodaépületben :Đ Kell a nyakába rakni vmi kártyát ami minden ajtón átengedi :Đ

Én ezt megvenném simán :Đ

#117933 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 09:34

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 12. 01. 09:24

Én ezt megvenném simán :Đ

Az otlet tenyleg jo :)
Az a baj, hogy biztonsagi rendszereknel az olvasasi tavolsag 2-4cm. Ez a szabvany.
Amelyik tavolabbrol is kepes olvasni a kartyat, az nem megy at a franctudjaminek nevezett biztonsagi teszten (kormanyok megkovetelik).
Ezt pont a heten mondta olyan emberke akiknek megvan kb az osszes kormanytol a megfelelosegi tanusitvany a belepteto rendszerukre.

#117934 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 09:36

Kép

#117935 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 09:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 12. 01. 08:26

Attól függ, milyen a kazán, csövezés!

A lemezbe általában vékony cső megy, kevés víz fér bele, az öntöttvas pedig nagyobb, vastagabb csővel megy, több víz fér bele. Ha jól tudom, lemezről lehet öntöttvasra váltani, de fordítva nem, mert az öntöttvas több hőt ad le adott hosszon, ergó, ha onnan váltasz vissza lemezre, akkor nem biztos, hogy elég lesz a kapacitás...

Amúgy az öntöttvas szélesebb, több helyet foglal a szobából, ha most ki van számolva a hely a bútorokkal, akkor nem biztos, hogy befér.
A lemez rugalmasabb, ha gyorsan kell a meleg, az jobb. Az öntöttvas akkor volt jó, mikor reggel megrakták anyámék a kazánt jó vastagon és januárban délután hazaérve is meleg volt. Gázos fűtés esetén szvsz a lemez jobb.

Vagy a padló. :) De arra nehezebb cserélni...

Igyál egy kávét...
Konvektorról beszél. Se víz, se cső (csak gáz).
Én balga a 40 éves dupla égésterű konvektoromat kicseréltem modern, biztonságos darabra. Csak épp rohadt hideg van, mert nem tudja úgy befűteni a szobát 5-ösön sem, ahogy a régi 2-esen.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#117936 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 09:41

Jingle Bells - bosozoku módra

-C0pp3rM!n3-

#117937 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 12. 01. 09:36

Igyál egy kávét...
Konvektorról beszél. Se víz, se cső (csak gáz).
Én balga a 40 éves dupla égésterű konvektoromat kicseréltem modern, biztonságos darabra. Csak épp rohadt hideg van, mert nem tudja úgy befűteni a szobát 5-ösön sem, ahogy a régi 2-esen.

Ez is kattog ha melegszik, vagy mar megoldottak a hotagulasi problemat?
Emlekszem, hogy amikor a Fehervari utan laktam az ott levo konvektor eleg hangosan kattogott ha epp melegedett vagy hult.
Ha folyamatosan uzemelt, akkor nem volt gond....
De lehet hogy ez nem altalanos problema - csak az enyemmel volt ilyen.

Viszont a 'pokosodas' az nem legenda - nalam mutatta a gazos amikor jott eves vizsgalatra, hogy az egofejet kiszedve valoban ott lakott a kis pok :)

#117938 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 09:46

Nalunk tegnap Subaru filmet forgattak. Brz meg tan uj Forester.
Az utobbit lattam a garazsban.

Ezek a filmesek mennyi cumoval jarnak. Eszmeletlen.
Volt vagy 3 kamion, lampak, generatorok, kamera sin lefektetve a garazsban. Dulvan sokan vannak egy ilyen forgatasnal.

#117939 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 09:46

Ez a konvektor amúgy is csak a nagyon gazdagoknak való.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#117940 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2012. 11. 30. 18:36

Nem kéne aranyszínű szelepsapkákat tenni a rajmercire, mert feltűnő. :Đ

Anno, amikor még megvolt a nagykorú bordó Audi, arra vettem a teszkóban szelepsapkát, mert épp bordóban volt.
Hozzá "raj" ajtógombot is, mert ugyanattól a bóvligyártótól ugyanolyan bordó eloxálással...
Ez utóbbiak megvannak, mert a menet nem stimmelt az Audiéval.
De a szelepsapkák talán egy hetet bírtak a járgányon maradni. Azt egybe vitték el.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5895
  • 5896
  • 5897
  • 5898
  • 5899
  • Utolsó »