HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12228
  • 12229
  • 12230
  • 12231
  • 12232
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#244581 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2015. 08. 01. 21:30

azért szifon6-ban néha ki kell lőni pár appot, mert pl a diktálás nem megy nélküle...

Szifon juzereim most mar BB passportra vagynak.
Azt azonban nem kapnak. 700 euros telefont nem veszunk sima halandonak ( meg egyet az iphone6 utan) :)
Tudjak mar hol a helyuk. Sokat kaptak a jobol eddig is. El vannak kenyeztetve.

#244582 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 08. 01. 21:37

Igen, ugy ertettem, hogy nyom nelkul nemlehet visszaallitani.

azért van megoldás
mikróba be pár másodpercre, és nem tudja szervizes csekkolni a knox számláló állását ;)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#244583 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2015. 08. 01. 21:37

Na, nekem Win10 frissítés megáll a "Working on it" képernyőnél, rögtön az első kattintás után.

Nekem az lassu ssd-vel egy ejszakan at ment. Elment 1%-ig, majd reggelre befejezte.

#244584 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2015. 08. 01. 21:41

azért van megoldás
mikróba be pár másodpercre, és nem tudja szervizes csekkolni a knox számláló állását ;)

Meg jo, hogy a wifi es a mikro frekije tul kozel van ahhoz, hogy markert tudjanak ra csinalni.... :)

#244585 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2015. 08. 01. 21:38

Ezek szerintem eltúlzott számok. Én most bérelek 80-ért egy ~45 nm belső kétszintes, kétteraszos, zárt beállós lakást Rákosrendezőnél.

Ismeros meg Foton berel egy hazat 90 ezerert. Par eve epult.

#244586 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 08. 01. 21:35

http://index.hu/gazd...07/31/alberlet/

Azannya... London maris kevesbe erzodik draganak. :( en meg 75+rezsiert bereltem masfel szobas 46 negyzetmeteres kecot a 13ik keruletben a vizafogonal.

Most sem sokkal több.

Ezek a számok a megszokott indexes szenzációhajhászó túlzások. :-)

Talán ezekbe a díjakba beleszámolták a mostanában divatos 1-2-3 napra bérbeadott, sokágyas/fesztivál lakásokat is, amiket 10-15 rugóért adnak naponta. Azoknak a díjaknak a harmincszorosa valóban kiadja az index által megálmodott összegeket.

Szerkesztette: cyberde 2015. 08. 01. 21:00 -kor

#244587 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:58

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 01. 21:41

Nekem az lassu ssd-vel egy ejszakan at ment. Elment 1%-ig, majd reggelre befejezte.

Nekem nincs %.

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  w10.png (182,1K)
    Letöltések:: 13

#244588 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 21:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 01. 21:18

Nem így működik, tedd rá a filmet, vagy neten :)
Sosem hekkelek, szóval a második kérdésedre bocsi, passzolok

szar a működés :D használnék inkább oprendszert
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#244589 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 21:07

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 08. 01. 21:27

Megnézem, köszönöm!

A cél a Cyanogen mod lenne, az elvileg elég jó. Valami bejáratott és egyszerű megoldást szeretnék, ahol minimális a Murphy faktor.

Megtaláltam, ez ígéretes.

Ott a listán a telefon, akkor lehet a hétvégén beveszem a bátorság pirulát és nekiugrok.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#244590 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 01. 20:37

Vettel volna egy rendes cuccot, akkor nem szopnal most.
Nem lehet.
Sot nasrol sem fog divxet meg xvidet meg egyebet lejatszani.
Vannak probalkozasok, de ha a nas nem kodol at ropteben (dlna szerverkent) akkor neked kell elore atkodolnod az ipadnak tetszo formatumra.

Mit gondolsz miert papol mindenki arrol, hogy 'az ipaddal mindent meg lehet csinalni, amit az Apple megenged neked.....' :)

van wines tabletem :) a dji rákényszerít az ájóeszre, mert droidra nem írták meg rendesen az appjukat, durván akadozó élőkép alapján repülni meg életveszély :)

#244591 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2015. 08. 01. 20:47

Vagy megveszed a cineXplayer es barmilyen formatumban ra tudod tolteni a filmeket es nezni :)

megnézem, köszi :up:

de azért feltúrom a netet penről olvasás ügyében, hátha. ha ez megvan, még a végén használhatónak fogom nyilvánítani :-D sok dolog tetszik azért benne, csak ez nekem olyan alap lenne,hogy legyen autonóm eszköz, ne kelljen minden hülyeséghez itunes

Szerkesztette: qnadam 2015. 08. 01. 21:12 -kor

#244592 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 08. 01. 15:41

És akkor mostanra blueboynak bekötötték a fejét?
Fene se gondolta volna pár évvel ezelőtt, hogy ez a csirigli kispolákos hülyegyerek is megkomolyodik egyszer.

Jah, teljesen hihetetlen, hogy ember lett belőle :)

#244593 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 21:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2015. 08. 01. 21:58

Nekem nincs %.

meg ujra sem indult?
Az ujraindulas utan volt egy ilyesmi:
https://goo.gl/photo...yEGVk6s4ixLVps9

Bar lehet a veglegesnel mar maskepp van.

#244594 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2015. 08. 01. 22:08

megnézem, köszi :up:

de azért feltúrom a netet penről olvasás ügyében, hátha. ha ez megvan, még a végén használhatónak fogom nyilvánítani :-D sok dolog tetszik azért benne, csak ez nekem olyan alap lenne,hogy legyen autonóm eszköz, ne kelljen minden hülyeséghez itunes

ez az amit legtobb esetben nem tudsz megkerulni...

Ha csak netezel, akkor igen, de tartalom fel es letoltese legtobb esetben itunes-on keresztul megy. Vagy az alkalmazas wifi drajvkent mukodik ahogy a readdledocs. Esetleg netrs megoldasok. Guglidrajv/dropbox/stb.
Bar aokat is jol kezeli a readdle, szoval tenyleg univerzalis app. Meg bongezo is van benne.

Szerkesztette: FőDudu 2015. 08. 01. 21:27 -kor

#244595 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 21:37

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2015. 08. 01. 22:22

meg ujra sem indult?
Az ujraindulas utan volt egy ilyesmi:
https://goo.gl/photo...yEGVk6s4ixLVps9

Bar lehet a veglegesnel mar maskepp van.

Vezérlőpulton kellett megkeresni az update-et, a tálcás ikonnal nem telepedett. Most már fenn is van. Egyelőre nincs az a nagy truváj.

Szerkesztette: Carmaged 2015. 08. 01. 21:39 -kor

#244596 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 21:38

közben kipróbáltam a vlc-t, tud upnp-n streamelni, és ami még jobban tetszik, ftp-n is :) meglepően jól. mkv is megy neki, az ac3 viszont nem. vicces, mert a dts viszont gond nélkül...

nem túl meglepő módon licenszelési probléma.

Szerkesztette: qnadam 2015. 08. 01. 21:53 -kor

#244597 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 21:55

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 01. 22:24

ez az amit legtobb esetben nem tudsz megkerulni...

Ha csak netezel, akkor igen, de tartalom fel es letoltese legtobb esetben itunes-on keresztul megy.

Szerintem vagy 2 éve nem nyúltam iTuneshez. DropBox/Google Drive fileoknak jó, másra nem kellett.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#244598 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 21:57

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 08. 01. 22:55

Szerintem vagy 2 éve nem nyúltam iTuneshez. DropBox/Google Drive fileoknak jó, másra nem kellett.

halistennek en sem. Vannak benne zeneim, de mostanaban nem kellettek - hallgatok radiot, vagy irok CD-t kocsiba, esetleg Tunein es kesz...

#244599 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 22:05

Van csirkemellem, van söröm. A kettőt miként lehetne összehozni, hogy holnap a grillen valami jó legyen belőle?
Sajnos disznóhús nincs itthon :(

#244600 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 22:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 08. 01. 21:35

http://index.hu/gazd...07/31/alberlet/

Azannya... London maris kevesbe erzodik draganak. :( en meg 75+rezsiert bereltem masfel szobas 46 negyzetmeteres kecot a 13ik keruletben a vizafogonal.

jon az egyetem szezon
az elelmesebbek a jo helyeket mar most le stipi-stopizzak azzal, hogy mar most kiveszik
fel is hajtjak az arakat ezzel kicsit

tesom az Attila uton 75k+rezsiert berel egy egy szobas lakast 2 eve, de belso udvaros tok csendes, a Vermezo mellett van
de most lehet kimegy Hamburg-ba a (magyar)pasijahoz, es keres ott vmi melot inkabb, hiszen anyanyelvi szinten beszel nemetul meg angolul es kozepfokuan olaszul is

mogotte levo vmi B betus utcaban havercsaj 500EUR-ert adta ki az egyik lakasat (ujepitesu, par eves 50nm-s lakas)
(mondjuk abban azert volt amikor hosszu honapokig nem volt berlo)
a masikat meg 165k-ert a 12ker-ben egy gangos haz foldszintjen, mert o most 5 honapja kiment* UK-ba, Brighton-ba, hogy majd a ketszeres ex-hapsi segit neki ott vmi melot szerezni, mert itthon nem igazan talal
mondjuk nem ertettem a berlot se miert jo ez neki, amikor ugyanebben hazban 9 vagy 9.5M-ert arulnak egy masik hasonlo lakast
de hat az o dolga, hogy kb 4.5 ev alatt kifizeti azt a penzt itt alberletben majd, ha nem jon haza kozben a tulaj megsem, na mind1

*
ott aztan egybol GYES-re is vagta az exhapsija, akivel most ujra egyutt vannak vagy nem, vagy en nemtom mi van ott, de nem is erdekel igazabol mar
csak nekem mar baromi unalmas volt hallgatni a sirankozasait ra itthon is evekig, hogy nem mennek sehova el szorakozni, nem viszi vacsizni, kirandulgatni meg udulni/nyaralni se, meg soha semmit nem kap tole, meg amikor most itthon volt kozben 2x is, de amikor meg ott van a donjuan is, akkor csikot huz utana kb, es kenyerre lehet kenni, es itthon emiatt siman hulyere is vette meg lehuzta anyagilag is ot

nemtom mennyire lesz ez a tortenet tartos, vagy volt jo otlet lefekudni neki ujra... o dolga ez mar
muterja mindenesetre nem volt oda ezert, meg mondjuk en se, es hogy de bezzeg a(z idiota) barinoi azok mennyire orultek neki, az lehet csak hat ok nem ismerik a story 95%-t kb, a muterja meg en meg igen
mondtam neki erre, hogy ja, ok lehet tapsoltak, mint a cintanyeros kis bohocok, de nem fognak neked ott segiteni a mindennap orakat majd a teendoidben, hanem max atmennek "babazni" hozzad 1-2 orat 2-3 hetente, hogy jaj de ari meg jaj de edes, aztan azonkivul neked kell majd ott 0-24h-ban egyedul helytallnod, mert amennyire szamithattal az apjara eddig is itthon, amig egyutt voltal vele, azt inkabb hagyjuk, es pont nem egy ilyen mukira lenne szukseged majd, hanem olyanra, akire feltetel nelkul szamithatnal mindenben, mert egyedul meg par het mulva olyan leszel, mint a felmosorongy, azt se fogod tudni merre van elore vagy hogy eppen milyen nap van
majusban meg: nemtom most maradjak-e itthon vagy ne, vagy most mi legyen (mar 3. honapos terhesen), de akkoris csak panaszkodas aradat a donjuanra, hogy nem segit melot se szerezni, csak mondja, hogy menj el ide meg hivd fel ezt, meg kint is csak fozok meg mosok ra -de ott legalabb dolgozgat, es nem a csaj tartja el ezek mellett-, meg nem megyunk soha el sehova -se London, se Parizs, csak setalnak a kiskutyajaval a kornyeken, meg a parton-, es nem kellett volna ujra osszejonnom vele... uhm, es megis sikerult az agyaba vinnie kb egybol, ahogy kimentel, hogy 3 honap mulva arra, hogy kimentel, mar a 3. honapban vagy tole
na erre jol be is ragott ram, aztan beverte a durcas nemakarokveledbeszelgetni enjet... :unsure:

mert igy ha szetmennek meg bitang kemeny elete lesz a gyerekkel egyedul itthon, mert jol tudom milyen szetszort tud lenni amugy
ha meg kint marad, akkor pfff... hat a donjuan arra nem volt kepes itthon, hogy a furdoszobaban kicserelje a kiegett izzokat, es hetekig ugy hasznaltak, hogy eloszobaban felkapcsoltak a villanyt + nyitott furdoajto...mert hatha majd megjavul magatol, nem? jooovanazuuugyvazzeee
szerinted ez nooormalis?
eccer amikor nala voltam vettem eszre ezt, neztem ahogy pakolja ki a mosogepet, de az eloszobaban egeti ehhez a villanyt, mert bent nincs feny :wtf:
megneztem az ego tipusat, elmentem a kozelbe egy boltba, megvettem az egoket es kicsereltem neki en, nem volt fel ora sem az egesz
a donjuan meg ott lakott konkretan nala, sajat kulcsa is volt a csaj lakasahoz :rolleyes:

csak veletlenul jottem ra, hogy babat var, mert a muterjanal volt (mivel lakasaban laknak) amikor volt itthon, es az etkezoasztalon volt egy doboz Elevit, ra is kerdeztem egybol, hogy meselje mar el ezt o miert is szedi...? de lesokkolt, hogy a februari "3 honapra kimegyek, es ha nem talalok semmi normalisat jovok vissza" az mar nagyon maskepp lesz mar, es jovoben mar nem nagyon fogunk haverkodni igy 1800km tavolsagbol, es hogy attol terhes, akire tavaj osszel meg sugarban hanyt egy masik hapsi oldalan (...)
azert mentem at akkor, hogy a iPhone4S-erol lementsuk a kepeit, mert a telefont eladja egyik barinojenek
....es persze most sincs meg semmi meloja, meg igy mar nagyon nem is lehet majd meloznia, ha no a pocak