Idézet: Boba - Dátum: 2015. 08. 01. 21:35
jon az egyetem szezon
az elelmesebbek a jo helyeket mar most le stipi-stopizzak azzal, hogy mar most kiveszik
fel is hajtjak az arakat ezzel kicsit
tesom az Attila uton 75k+rezsiert berel egy egy szobas lakast 2 eve, de belso udvaros tok csendes, a Vermezo mellett van
de most lehet kimegy Hamburg-ba a (magyar)pasijahoz, es keres ott vmi melot inkabb, hiszen anyanyelvi szinten beszel nemetul meg angolul es kozepfokuan olaszul is
mogotte levo vmi B betus utcaban havercsaj 500EUR-ert adta ki az egyik lakasat (ujepitesu, par eves 50nm-s lakas)
(mondjuk abban azert volt amikor hosszu honapokig nem volt berlo)
a masikat meg 165k-ert a 12ker-ben egy gangos haz foldszintjen, mert o most 5 honapja kiment* UK-ba, Brighton-ba, hogy majd a ketszeres ex-hapsi segit neki ott vmi melot szerezni, mert itthon nem igazan talal
mondjuk nem ertettem a berlot se miert jo ez neki, amikor ugyanebben hazban 9 vagy 9.5M-ert arulnak egy masik hasonlo lakast
de hat az o dolga, hogy kb 4.5 ev alatt kifizeti azt a penzt itt alberletben majd, ha nem jon haza kozben a tulaj megsem, na mind1
*
ott aztan egybol GYES-re is vagta az exhapsija, akivel most ujra egyutt vannak vagy nem, vagy en nemtom mi van ott, de nem is erdekel igazabol mar
csak nekem mar baromi unalmas volt hallgatni a sirankozasait ra itthon is evekig, hogy nem mennek sehova el szorakozni, nem viszi vacsizni, kirandulgatni meg udulni/nyaralni se, meg soha semmit nem kap tole, meg amikor most itthon volt kozben 2x is, de amikor meg ott van a donjuan is, akkor csikot huz utana kb, es kenyerre lehet kenni, es itthon emiatt siman hulyere is vette meg lehuzta anyagilag is ot
nemtom mennyire lesz ez a tortenet tartos, vagy volt jo otlet lefekudni neki ujra... o dolga ez mar
muterja mindenesetre nem volt oda ezert, meg mondjuk en se, es hogy de bezzeg a(z idiota) barinoi azok mennyire orultek neki, az lehet csak hat ok nem ismerik a story 95%-t kb, a muterja meg en meg igen
mondtam neki erre, hogy ja, ok lehet tapsoltak, mint a cintanyeros kis bohocok, de nem fognak neked ott segiteni a mindennap orakat majd a teendoidben, hanem max atmennek "babazni" hozzad 1-2 orat 2-3 hetente, hogy jaj de ari meg jaj de edes, aztan azonkivul neked kell majd ott 0-24h-ban egyedul helytallnod, mert amennyire szamithattal az apjara eddig is itthon, amig egyutt voltal vele, azt inkabb hagyjuk, es pont nem egy ilyen mukira lenne szukseged majd, hanem olyanra, akire feltetel nelkul szamithatnal mindenben, mert egyedul meg par het mulva olyan leszel, mint a felmosorongy, azt se fogod tudni merre van elore vagy hogy eppen milyen nap van
majusban meg: nemtom most maradjak-e itthon vagy ne, vagy most mi legyen (mar 3. honapos terhesen), de akkoris csak panaszkodas aradat a donjuanra, hogy nem segit melot se szerezni, csak mondja, hogy menj el ide meg hivd fel ezt, meg kint is csak fozok meg mosok ra -de ott legalabb dolgozgat, es nem a csaj tartja el ezek mellett-, meg nem megyunk soha el sehova -se London, se Parizs, csak setalnak a kiskutyajaval a kornyeken, meg a parton-, es nem kellett volna ujra osszejonnom vele... uhm, es megis sikerult az agyaba vinnie kb egybol, ahogy kimentel, hogy 3 honap mulva arra, hogy kimentel, mar a 3. honapban vagy tole
na erre jol be is ragott ram, aztan beverte a durcas nemakarokveledbeszelgetni enjet...
mert igy ha szetmennek meg bitang kemeny elete lesz a gyerekkel egyedul itthon, mert jol tudom milyen szetszort tud lenni amugy
ha meg kint marad, akkor pfff... hat a donjuan arra nem volt kepes itthon, hogy a furdoszobaban kicserelje a kiegett izzokat, es hetekig ugy hasznaltak, hogy eloszobaban felkapcsoltak a villanyt + nyitott furdoajto...mert hatha majd megjavul magatol, nem? jooovanazuuugyvazzeee
szerinted ez nooormalis?
eccer amikor nala voltam vettem eszre ezt, neztem ahogy pakolja ki a mosogepet, de az eloszobaban egeti ehhez a villanyt, mert bent nincs feny

megneztem az ego tipusat, elmentem a kozelbe egy boltba, megvettem az egoket es kicsereltem neki en, nem volt fel ora sem az egesz
a donjuan meg ott lakott konkretan nala, sajat kulcsa is volt a csaj lakasahoz
csak veletlenul jottem ra, hogy babat var, mert a muterjanal volt (mivel lakasaban laknak) amikor volt itthon, es az etkezoasztalon volt egy doboz Elevit, ra is kerdeztem egybol, hogy meselje mar el ezt o miert is szedi...? de lesokkolt, hogy a februari "3 honapra kimegyek, es ha nem talalok semmi normalisat jovok vissza" az mar nagyon maskepp lesz mar, es jovoben mar nem nagyon fogunk haverkodni igy 1800km tavolsagbol, es hogy attol terhes, akire tavaj osszel meg sugarban hanyt egy masik hapsi oldalan (...)
azert mentem at akkor, hogy a iPhone4S-erol lementsuk a kepeit, mert a telefont eladja egyik barinojenek
....es persze most sincs meg semmi meloja, meg igy mar nagyon nem is lehet majd meloznia, ha no a pocak