HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12254
  • 12255
  • 12256
  • 12257
  • 12258
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#245101 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 04. 17:14

Buzi droidosoknak:

https://www.youtube....h?v=Bznxx12Ptl0
Make love not Wor.

#245102 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 04. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2015. 08. 04. 18:03

Kicsit megkésve vágok témába.

Valamit félreértettél, de sebaj, elmondom újra: ha látom, hogy valaki felém rohan, nem lépek direkt elé, nem tartom fel. De nem is ugrok félre előle, ebben a korban már megtehetem, hogy lepattintom magamról a népeket.
Anyukás sztori: ha az én gyerekemet lökted volna fel a nagy rohanásban, nem érted volna el a buszt, az qrvaélet.
Ráérős gyerekek a metrónál: a mozgólépcsőn illik egy oldalra állni, ha erre valaki magától nem képes, akkor meg lehet kérni, hogy tegyen így.

Erre külön:

Idézet

meg soxor eleve későn is indulok

Erre mondom én, hogy csirigli hülyegyerek. Késve indul, rohan, fellök másokat, és neki legyen igaza. Faszt.

Erre is külön:

Idézet

Mozgólépcsőhöz toszul a tömeg egymást előzgetve, de fellépni is alig tud, aztán mint jól végezte dolgát megáll - újabban mind jobb oldalt.

Nem véletlenül állnak meg jobboldalt. Így balról simán el tudnak menni mellettük a sietősebbek. Nagyobb városokban, nagyobb metróhálózatoknál ez tök jól működik.

Kép

Szerkesztette: Iguana 2015. 08. 04. 17:33 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#245103 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 08. 04. 18:16

Ráérős gyerekek a metrónál: a mozgólépcsőn illik egy oldalra állni, ha erre valaki magától nem képes, akkor meg lehet kérni, hogy tegyen így.

És a fellökött témához csatolva nem úgy nézett ki, mint amikor fénysebességgel a gyerek elé ugranak.
Make love not Wor.

#245104 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 08. 04. 18:11

Nekem is a Nautilus jutott eszembe róla. Csak az nagy. Izé... qrvanagy.

4700x4700-as a kép, szóval ez is qrvanagy! 1:1 nagyításban látszanak a molekulák.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#245105 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 17:30

Régen sokat BKV-ztam. Egy idő után megtanulta az ember, hogy az adott aluljáróban hogyan szokott mozogni "a massza" és a sűrűn gomolygó részét kikerülve lehetett tempósan haladni. Nem futni, kilépni. Futni nem érdemes, mert bármikor beléphet eléd valaki és a végén még személyi sérülés lesz. A megfelelő ajtónál leszállva a metróról egyből a mozgólépcsőre lehetett lépni szinte, akkor pedig jobbra tartva lehetett gyalogolni felfelé. Ha valaki gyorsabb volt nálam, akkor le tudott előzni.

A gyalogos közlekedés is közlekedés. Lehet másokra tekintettel is járni vagy mindenkit feltartva igazi buta-bunkó módjára csak a lecövekelni a lépcső tövében. Ha elég sokat közlekedik az ember, akkor a közlekedési eszköztől függetlenül megtanul rendszerben gondolkodni és a "tömegáramot" elősegíteni.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#245106 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 08. 04. 17:50

Cimborámnak csak 2x50W van otthon, ilyesmi:

Kép

És valami régebbi Pod van rajta, már nem gyártják azt a fajtát.

Kép

Már közepes hangerőn is úgy szól, hogy nem lehet megmaradni sokáig.

Próbálj meg találni egy sokkal nagyobb képet, légyszi-légyszi!!!! :D

#245107 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2015. 08. 04. 17:09

Jó, ez azért Jazz Speaker System, szóval 103 dB-es hangszórók, elhiheted. ;)

Nem azt mondtam, hogy rossz, dehogyis. Csak azt, hogy az a teljesítmény nagyjából meg tudja rezegtetni az ablakokat, sőt.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#245108 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 08. 04. 18:36

Azt is beidéznéd, mi?
Perverz... :]

#245109 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 18:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 08. 04. 17:16

ha az én gyerekemet lökted volna fel a nagy rohanásban, nem érted volna el a buszt, az qrvaélet.

Te meg a másnapot! Fenyegesd a jó...! Erőscsávó. Nem érted hogy nem szándékkal löktem föl, ő szaladt be elém! És én vagyok a hibás? Meg 5 év börtön meg faszom? Autó elé kiszalad akkor is az autós a hibás? Tegyük má helyére a dolgokat, fejére fordult világ! Tilos rohanni nehogy mások véletlenül föllökődjenek, hátmégolyat! Hogy az emberek többsége szemellenzős sehallselát befordult birkaként vonul, arról a sietősebbje nem tehet.
Ja mert te mindenhova időben indultál, előtte se csinálsz semmit már félórával nehogy kifuss az időből. Azért nem mindenki ennyire időmilliomos és érdekli őket más is, nem csak a buszozás. Illetve kell csinálniuk maguk körül mást is.
Jó, nem lépsz elébük, de nem is állsz félre. Azért mert rohan? Mért ha poroszkálna, félreállnál? (tételezzük fel egyébként se férnétek el) - akkor meg mi a különbség? Esetleg összetalálkozol egy hasonlóddal aki szintén elég idős és akkor egyikőtök se éri el a buszt - vagy csak te nem.

Mozgólépcső 1 oldala: igen, jó, el lehet menni. De szerintem nem szándékosan rendeződnek így az emberek, hogy jajj, biztos lesz bal oldalról gyorsforgalom, ahhoz eléggé szarik bele mindenki mindenbe. Talán csak tudat alatt valahogy a jobb kezesség miatt.

Félni való amúgy nincs, már elég ritkán szaladok bármi után is, én is megöregedtem, elpuhultam. Meg az esetek többségében csomaggal is vagyok, azzal megaztán szaladni, szinte már nevetségesnek érzem. Deák tér a tutkó: valamiért úgy van kimérve, nehogy át lehessen szállni időben, mindig akkor megy el (többségében Délitől 2-esről 3-asra köki fele). Nem is a 3-4 perc követési időnél problémák ezek, hanem a már 5+ perceknél érződik. Pl Nyugatiba bejő vonat, kombinóra át-Blaha, 99-est már nem lehet elérni mert pont akkor megy el és az ott 20 perc! Persze a 28-assal egyszerre. - szombat este 8kor.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#245110 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 08. 04. 18:16

Erre mondom én, hogy csirigli hülyegyerek. Késve indul,

Ma én is késve indulok, mert estére szülték meg a faszságot és júzerre is várok. Azok 18:30kor végeznek, akkor megyek végig kb. 150 gépen... Legalább kaptam sztrapacskát, teljesen jó. Nem is baj, hogy a csajok nem nagy zabásak, mostanában mindig jut 2*fél menü desszertnek :-)
Make love not Wor.

#245111 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 18:25

Legközelebb majd igyekszem 320x240-ben linkelni, hogy a 14.4 kbps modemmel sem legyen gond :laugh:

#245112 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 18:28

Erősítő:
Kép

Hangfal:

Kép

#245113 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2015. 08. 04. 18:18

Te meg a másnapot! Fenyegesd a jó...! Erőscsávó. Nem érted hogy nem szándékkal löktem föl, ő szaladt be elém! És én vagyok a hibás? Meg 5 év börtön meg faszom? Autó elé kiszalad akkor is az autós a hibás? Tegyük má helyére a dolgokat, fejére fordult világ! Tilos rohanni nehogy mások véletlenül föllökődjenek, hátmégolyat! Hogy az emberek többsége szemellenzős sehallselát befordult birkaként vonul, arról a sietősebbje nem tehet.
Ja mert te mindenhova időben indultál, előtte se csinálsz semmit már félórával nehogy kifuss az időből. Azért nem mindenki ennyire időmilliomos és érdekli őket más is, nem csak a buszozás. Illetve kell csinálniuk maguk körül mást is.
Jó, nem lépsz elébük, de nem is állsz félre. Azért mert rohan? Mért ha poroszkálna, félreállnál? (tételezzük fel egyébként se férnétek el) - akkor meg mi a különbség? Esetleg összetalálkozol egy hasonlóddal aki szintén elég idős és akkor egyikőtök se éri el a buszt - vagy csak te nem.

Mozgólépcső 1 oldala: igen, jó, el lehet menni. De szerintem nem szándékosan rendeződnek így az emberek, hogy jajj, biztos lesz bal oldalról gyorsforgalom, ahhoz eléggé szarik bele mindenki mindenbe. Talán csak tudat alatt valahogy a jobb kezesség miatt.

Félni való amúgy nincs, már elég ritkán szaladok bármi után is, én is megöregedtem, elpuhultam. Meg az esetek többségében csomaggal is vagyok, azzal megaztán szaladni, szinte már nevetségesnek érzem. Deák tér a tutkó: valamiért úgy van kimérve, nehogy át lehessen szállni időben, mindig akkor megy el (többségében Délitől 2-esről 3-asra köki fele). Nem is a 3-4 perc követési időnél problémák ezek, hanem a már 5+ perceknél érződik. Pl Nyugatiba bejő vonat, kombinóra át-Blaha, 99-est már nem lehet elérni mert pont akkor megy el és az ott 20 perc! Persze a 28-assal egyszerre. - szombat este 8kor.

Bocs, de abbol amit itt olvastam (meg a korabbi hozzaszolasban), neked baromi nagy problemad lehet agyban. Masok is sietnek meloba, gyereket elhozni sulibol, esatobbi, de ettol meg kepesek figyelni a tobbiekre.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#245114 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2015. 08. 04. 19:18

Te meg a másnapot! Fenyegesd a jó...! Erőscsávó. Nem érted hogy nem szándékkal löktem föl, ő szaladt be elém! És én vagyok a hibás?

Nem fenyegetőztem, tényként közöltem, hogy nem érted volna el a buszt. És nem finoman tartottalak volna fel.
És igen, te voltál a hibás.
Próbáld meg egy pillanatra úgy nézni a világot, hogy mások is élnek benne, és másoknak is van joguk arra, hogy ne lökje föl őket mindenféle csirigli kis hülyegyerek, csak mert ő siet.

Idézet

Nem is a 3-4 perc követési időnél problémák ezek, hanem a már 5+ perceknél érződik. Pl Nyugatiba bejő vonat, kombinóra át-Blaha, 99-est már nem lehet elérni mert pont akkor megy el és az ott 20 perc! Persze a 28-assal egyszerre. - szombat este 8kor.

Nálunk a legrövidebb követési idő elméletben 20 perc, legnagyobb 60 perc, gyakorlatban bármennyi. It comes when it comes. Nálunk ilyen.
Mindemellett sose löktem fel senkit, csak hogy elérjem a buszt. Viszont simán sétálok 45fokban egy órát dombnak fel a tengerparttól, ha lekésem a buszt. Mert nálunk ilyen.

Szerkesztette: Iguana 2015. 08. 04. 18:41 -kor

#245115 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 18:39

...Tegyük má helyére a dolgokat, fejére fordult világ!...

:up:

...és akkor legyen az az ökölszabály, aki azért rohan, hogy elérje a csatlakozást, az már alapból sikeres ember nem lehet! :-)

#245116 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 08. 04. 18:05

Jó, de akkor miért mondod ki egyértelműen, hogy szarok és nincs bennük újítás, a zenéjük is szar, stb?

A véleményemet írtam le. És a nagy többségben tényleg nincs ujítás.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#245117 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 08. 04. 18:06

Kép

Ez jó játék vót :up:

#245118 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 19:02

Sikeres ember nem tomegkozlekedik.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#245119 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 19:03

Itt valami szerelem van kialakulóban.

#245120 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 04. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 08. 04. 20:02

Sikeres ember nem tomegkozlekedik.

Ennyi.
Sőt, a bevándorlók miatt már veszélyes is, ki tudja éppen milyen vírust hoznak.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12254
  • 12255
  • 12256
  • 12257
  • 12258
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.