Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 08. 07. 14:01
Nálunk is kisebb küzdelem van az irodánkban, többi kollégám fázós aztán tekergetik a légkondit. Mondjuk nemtudom, hogy akkor miért ültek a klíma mellé mikor lehetett helyet választani...
Én meg sunyi módon letekerem 24-re, amivel semmi bajom nem lenne ezek meg néha kikapcsolják. Iroda többi részében 26fok körül van, az még oké, mert párátlanítanak is a klímák, de azért néha bejön valaki és azzal kezdi, hogy jujdehideg van itt nálatok, akkor azt arconcsapnám egy billentyűzettel.
Egyébként vicces a kormányrendelet, asszony irodájában a 3 másik kolléganő is ilyen fázós, meg jaj rámfúj a klíma. Mondjuk aláírom, hogy ha telibe fúj az nem jó, de akkoris. Ja náluk úgy, hogy megy a klíma szokott lenni 35 fok van !!! Én ott kb meghalnék.
ne csajoskodjatok mar
nalunk most 38-40fok van olyan RH mellett, hogy a PLC klimakbol vodorszam hordjuk a kondenzvizet a lefolyokba meg ejjel is, tegnapelott 180-200liter kondenzvizet ontottem ki a csatornaba, es volt amikor mar tulfolyt a gyujto (a vodor nem fer ala)
eleve meleg van, plusz futenek a gepek is melle, meg mellettunk megy a ket Aszeptikus sor, ahol viz a muanyaglancpalya kenoanyaga
....szerinted mennyit vesz fel a meleg levego abbol? amennyit csak bir
mondjuk van klimas irodakontener, meg kihelyezett kisebb-nagyobb hutogepek mindenhol vizzel, uccsivel
de multkor annyi melonk volt ejjel, hogy este fel hettol hajnal otig meg se alltunk szinte, vizes volt rajtunk minden szo szerint, neha.neha be tudtunk ulni 5-10-15percekre, de annyi
a fujogepek merik a kulso homersekletet is a korrekciok miatt, par eve nyaron egyik nap 46.2 fok volt a kijelzon delutan 2-3 korul
a froccsgepnel meg gep felett a szarito emeleten 55-56 fok van
oda felmesz legyonygyozik a homlokod 1perc alatt
kepzeld amior 2-3 orat ott fent kell vmit butykolni, mondjuk szerencsere gyakran nem kell, de azert nem hianyzik ilyenkor
ezeknek is van kulon kabinklimaja, hogy magan a 7 fokso hutovizzel hutott froccsszerszamon ne kondenzaljon a viz, van is egy kereken gurithato 150literes edeny, amibe hutovizet is leengedjuk, ha szerszamcsere miatt ki kell engedni vizet, na az egy 12oras muaszak alatt megtelik kondenzvizzel
na egy zoralabb nap utan hazafele kimesz az utcai "csak" 38fokba es nem erzed melegnek