HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13215
  • 13216
  • 13217
  • 13218
  • 13219
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#264321 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:58

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 21. 17:46

Köszönöm szépen!

Retúrba itt van egy motoros kompiláció. Améltán kedvelt "no prisoners" sorozat 2015-és évadjának első epizódja.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#264322 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 21. 18:23

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 21. 17:23

Nalunk ilyen Symbol is olvasos vonalkodos cimke van minden helyiseg ajtokereten aztan minden eszkozon az ellendarabja.
Igy a szoftver tudja melyik helyisegben mi van epp, lehet kovetni az eszkozok mozgasat.
Ha valamit leirunk, akkor a cimke sorszama kell es azzal veszik ki a leltarbol. Utana kidobhato.

Nem kell bemutatni a megoldásokat. Csak addig el kellene jutni. És milyen gyakran ellenőrzöd? Van kb. 4ezer eszközünk, vagyunk rá 2.5-en. No meg elhatározás kell, mert 2 éve nem sikerült címkét szerezni. Nyomtató már van, lassan címke is lesz bele. Én elmondtam, hogy mi alapján lehetne kódolni, miképpen tudja átvenni a júzer és nem árt hozzzá egy szoftver, ami elég drága, de felőlem addig lehet egy xls is, majd importálunk. "majd". De míg naponta kavarják a júzerek egymás közt, akkor ki foglalkozik ennyi cucc mozgásával, dokumentálásával? Mobiltelefonoknak nem jutok a végére, mikor 30 fős volt a cég akkor csináltam formanyomtatványokat, ésatöbbit, HR kitalálta, hogy "csak a notebookot kell aláírni, mert az a drága". Én néha megpróbálom, hogy egy monitor/IPtelefon/satöbbi sokkal drágább, de szerintem a 300 Eurós vékonykliesn sem occsó, de ha olcsó is, júzer kapja, övé, számojon el vele, viselje a felelősséget. Most meg már nem ugrálok, mert végén még 2 nap alatt meg kell csinálni (ahogy minden november vége felé az összes cégnél) és kiverik belőlünk. Majd 2 nap alatt megint mindent összekevernek.
Make love not Wor.

#264323 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 18:36

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 21. 18:23

Nem kell bemutatni a megoldásokat. Csak addig el kellene jutni. És milyen gyakran ellenőrzöd? Van kb. 4ezer eszközünk, vagyunk rá 2.5-en. No meg elhatározás kell, mert 2 éve nem sikerült címkét szerezni. Nyomtató már van, lassan címke is lesz bele. Én elmondtam, hogy mi alapján lehetne kódolni, miképpen tudja átvenni a júzer és nem árt hozzzá egy szoftver, ami elég drága, de felőlem addig lehet egy xls is, majd importálunk. "majd". De míg naponta kavarják a júzerek egymás közt, akkor ki foglalkozik ennyi cucc mozgásával, dokumentálásával? Mobiltelefonoknak nem jutok a végére, mikor 30 fős volt a cég akkor csináltam formanyomtatványokat, ésatöbbit, HR kitalálta, hogy "csak a notebookot kell aláírni, mert az a drága". Én néha megpróbálom, hogy egy monitor/IPtelefon/satöbbi sokkal drágább, de szerintem a 300 Eurós vékonykliesn sem occsó, de ha olcsó is, júzer kapja, övé, számojon el vele, viselje a felelősséget. Most meg már nem ugrálok, mert végén még 2 nap alatt meg kell csinálni (ahogy minden november vége felé az összes cégnél) és kiverik belőlünk. Majd 2 nap alatt megint mindent összekevernek.

Nalunk evente 2-4x ellenorzik. Amugy nem en, mert ugye az alap, hogy aki erdekelt benne az nem leltarozhat.
Nem kell izgulni, nalunk is van jo sok cucc.

#264324 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 19:05

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 21. 18:36

Nalunk evente 2-4x ellenorzik. Amugy nem en, mert ugye az alap, hogy aki erdekelt benne az nem leltarozhat.
Nem kell izgulni, nalunk is van jo sok cucc.

Nekem főleg arra lenne jó, hogy ha találok egy gazdátlan monitort, vagy bármit, akkor le lehessen baszni a júzert és onnantól viselkedjen. Csak míg a főnökük és sok más nem érti és rendet szeretne, de nem így, addig nehéz mit tenni. LMInél mi feladatunk volt. Szoptam még a bútorokkal, TVállványokkal is, évekre visszamenőleg mindent kicsontoztam, kategóriáztam.
Make love not Wor.

#264325 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 19:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 21. 18:00

Itt legmeredekebb az volt, hogy egyik munkakör igényelné a gépet, másik nem és amíg "ideieglenes" emberhiány van, addig egyik kiscsaj délelőtt itt dolgozna, délután ott és cserélgessük a cuccait meg költöztesgessük ide-oda. Én akkor csendben maradtam, mert akinek hasonlók megszületnek az elméjében, azt úgysem lehet észérvekkel jobb belátásra bírni. Haversrác ugrált pár napig, hogy ne hülyéskedjünk már :-D

Ebben az előttem lévő vonalnál is lenne mit megfejteni, virtuálisnál ha kicsit matekozik a gép, akkor szívbaj nélkül kiresetelik alóla, aztán persze a belépés lassabb lesz, mert kirakja a profilt, visszamásolja a profilt, lefutnak a szabályok, satöbbi, de "lassú szar az egész" és akkor szidja a rendszert, vagy letörli a gépet... Júzer profilja meg valahol ide-oda a vasak közt, de várni azt nem bírnak. Mindez általában olyankor, mikor az Outlook új gépre 50-150 gigányi levelet szedni le és az is szar, biztos ami tuti kirúgják alóla a gépet és az OST-t is.

Vagy ilyennél júzer felhívja, hümmög, hogy nemmegyanemmegy, benyögi, hogy asztali gép előtt ül. ezek megijednek, szétbarmolják a profilt, nekilátnak összerakni, természetesen fele nem sikerül, szólnak, aztán mondom he, ez mióta asztali vasas? Jaaaa, izéééé, úgy 2 perce mert megtetszett az ablak melletti hely, gép is volt, odaült míg kolléga szabadságon van :-D Napasztmek...

Szóval ilyen szinten is keresztbeszopatjuk egymást, aminek nagy része az, hogy nem ártana kicsit képzettebb embereket odatolni, vagy csak azt csinálja, amit értene is, vagy ha négyszer beszopja ugyanazt, akkor ha nem is 2. alkalommal, de tanulja már meg a módszertant.

Az már nem is lenne lényeges, hogy ha valaki kér valamit, akkor senkinek nem tiszta mi a különbség a telepítés, hozzáférés, egyéb jogosultságok közt, legfeljebb az lehet az anyázásom tárgya, hogy mellettem lévő ugyanennyiért melózónak sincs róla halványlila gőze és csak mantrázza, hogy "telepítsünk Xnek WinSCP-t". Ami minden gépen alapban fent van, ahogy a többi apróbb util is. Amúgy sem kell telepíteni, egy szem .exe. Úgy a 200. izénél teljesen unalmas ugyanannak ugyanaz6t elmesélni, hogy nem kell telepíteni, ott van, mi a kérdés?

Ezek innentől már a céggel járnak, egyik azért áll hozzá szarul, mert "szar az egész", másik szerint meg szar az egész mert ilyen a hozzáállás. Van aki szerint a főnökökön kellene kalapálni, nekem meg pont elég lenne, ha lennének szabályok és betarthatnánk. És be is tartanák. Ez sem mellékes. HR osztály a kiskirály, azon változtatni nem nagyon lehet, de ha már végigkúszok az asztalok alatt, kibogozom a kábeleket, rendet teszek, akkor ne basszák szét. Ne kúrják szét a tárgyalókat se. Tavaly nyáron megpróbáltunk eszköznyilvántartást csinálni, most megint előhozták. Lebasztam csávó elé nyomtatva a céget és közöltem, hogy csinálhatod, mi ezt végignyaltuk, csak a húzer nincs rákényszerítve a rendes viselkedésre, nincs szoftver rá, ne bohóckodjunk. Én megcsinálhatom, megint, de nem lesz jó, 2 nap múlva nem érvényes éa akkor anyázik, hogy ez miért tartott ennyi ideig.

Figyumá, én már a 100 gépes iskolai hálózatnál is rájöttem, hogy a roaming profile az kurvára nem erre való és baszottul kell neki idő, főleg első bejelentkezéskor, utána már könnyebben szinkronizál,de akkoris.
Terminal szerver kell, esetleg vékonyklienssel. Az alá meg vas rendesen, esetleg mindezt irodánként. Persze tudom könnyű kintről dirigálni.
Az kemény ha nincs eszközleltár, nem vennétek fel 2hét próbaidőre? :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#264326 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 19:37

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 21. 12:49

Érdekes, itt a parfümösöknél elég volt bemenni első nap, és kezembe nyomták a laptopot, kész accounttal, vpn-nel, mindennel.
Előtte papírokat írni nem kellett :)

Aha nálunk is ugyanezt megkapja a user, de előtte azért nem árt ha van munkaszerződése. Eleve fel kell venni a dolgozót a rendszerbe a HR részéről, addig hozzárendelni sem tudunk eszközt, márpedig úgy nem adunk ki semmit, hogy user ne írna alá papírt. Papírt meg csak úgy tudunk odaadni ha a rendszerben benne van. Useraccountra az igényt azért nálunk is meg tudják adni 1héttel korábban, sztem amióta itt dolgozom egyszer sem volt olyan, hogy itt ült volna a user első napján account nélkül. Olyan már volt, hogy notit csak délután kapott.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#264327 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 19:44

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 11. 21. 19:35

Terminal szerver kell, esetleg vékonyklienssel.

Vékonykliens van, csak azokon a (gyors...) tárolókon nincs annyi hely, így fileserverről másolgatja a profilt összevissza és töltögeti. Felét nem értem ám én sem, mert 2 éve kellene élesben működnie, de még mindig csak tervezgetünk és migrálgatunk :-D Főleg ha az egész cég roaming profilja elfér a virtuális környezet tárolóin, akkor minek másolgatni fileszerverekről? Ember erre azt mondta, hogy állandóra nem fér el, csak ideieglenesen arra a napi 8-10 órára, míg dolgoznak :-D

Azt mondtam, hogy vannak még olyan okosságok, hogy laptopos vagy desktopos júzernek is maximum 500 megás lehet a profilja? Mármint a helyi. Ebbe temp és csomó szirszar is beleszámított, ezt már legalább kiszedték :-D Így helyi Outlook cache sincs, mert megsínyli a vas. Viszont ha nincs cache, akkor sejted mennyi sávszél kell és mit kap az Exchange. Aztán új fiókot telepítenek, kimarad a cache és "jajj meghalt az Outlook az a fos" aztán már verik is szét a vasakat. Remélem most kicsit jobb lesz, múlt héten egyik csávó végre írt egy lebaszós köremailt kb. ezekről, amit jó 1 éve magyarázok. Nem nyúka, nem resetelünk ok nélkül, blábláblá. Meglátjuk.
Make love not Wor.

#264328 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 19:45

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 21. 19:23

Ekkora fejetlenséget... Leltár az alap ilyen méretű cégnél. Eleve nálunk is mindenért papírt kell aláírni, kivéve monitor vagy billentyűzet. Amióta headseten is van sorozatszám azóta arra is kell. Van Axapta, abban adatbázis. Felvesszük, a notit, akksit, töltőt, win és office csomagot, ezeket egymáshozrendeljük, monitort pluszba hozzátoldjuk és mindez hozzárendelődik user nevéhez, dátummal rögzítve, hogy mikor adtuk ki. Ebből nyomtatunk pappert, mindenki aláírja, 1példány marad nálunk, azt lefűzzük oszt kész. Bármikor visszakereshető naprakészen.
Ha visszakerül az eszköz az is, így követhető az eszköz életútja, hogy kinél vándorolt. Eddig egyszer volt olyan leltár, hogy mindenkinél ellenőrizte kolléga, hogy tényleg megvan-e nála minden és mindez stimmel-e. Tartott vagy 2.5 hónapig. :)
Telefont nem mi intézzük, de az is ugyanígy vezetve van.

Aztán amikor valaki felmond, vagy valakit kirúgnak, akkor jön egy papírral, amit alá kell írnunk, hogy account tiltva és minden eszközt leadott. Ameddig ezt nem írjuk alá, addig a pénzügy nem engedi el, nem fizeti ki az utolsó bérét meg a papírjait sem adja vissza, pert indíthat ellene. Nem szokott gond lenni.
Ha visszakerül eszköz, akkor írunk visszavételit, axapta-ba beütjük a dátumot és kész.

Asztalok alatt igyekszünk rendet tartani, kábelkötöző az asztal lábához segít, utp kábel szinte sehol nincs már, mert felszámoltam. Tárgyalókban notitöltő, Dudu kedvéért hdmi kábel és vga kábel odakötözve az asztallábához oszt kész.
BMWパワー
Kép

#264329 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 19:50

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 11. 21. 19:45

Ekkora fejetlenséget... Leltár az alap ilyen méretű cégnél. Eleve nálunk is mindenért papírt kell aláírni, kivéve monitor vagy billentyűzet. Amióta headseten is van sorozatszám azóta arra is kell. Van Axapta, abban adatbázis.

Nálunk a laptopokról van, másról nincs. Szoftvernyilvántartás is zéró :-D Papírt szorgalmasan írogatjuk, kérdés ha nem elektronikus, akkor mir elesz jó? Kilépéskor kiderül a laptop/mobil, más nem nagyon. Aztán ha én keresek egy vasat, hogy az XYZ sorszám merrefelé van, akkor végiglapozzuk az összeset? SIM kártyákra hivatkozva mondogatom, minden cég beszop 1-2 nagy roaming számlát, ami tipikusan több hónap után derül ki. Kinél volt akkor a telefon? Lapozzuk végig a személyi kartonokat, miközben egy adatbányában is lehetne keresni telszámra /SIM számra? Ezt nekiláttam összeírni, meg is nyitották velem párhuzamosan az Excelt, lett 2 másolat, egyiket átnevezetem, hogy "nemnyúka", de csak basztatták. Erre egyik srác az egyikbe írt bele, másik a másikba, főnökök kíváncsiak voltak mibe melózunk és zárolták, itt valahol ezt is feladtam, bár igazgató ütné a fejem, hogy az IT dolga és rendbe kell tenni. Mármint azután jutott eszekbe, miután találtam kb. 20 darab felesleges SIM-et a szekrényben és rendet akartam rakni, azokat meg lemondatni. Csak el kellene küldeni a lemondó papírt, amit 1.5 hónapja nem ír alá senki :-D 200k/hó, ez mehet. Ha én nem intéztem volna el valamit ennyi idő alatt, akkor lehet nem sokáig kellene már gondolkoznom a hogyantovábbon.
Make love not Wor.

#264330 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 19:53

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 11. 21. 19:45

Tárgyalókban notitöltő, Dudu kedvéért hdmi kábel és vga kábel odakötözve az asztallábához oszt kész.

Tárgyalóban köteg mazzag, asztal lábán fel, minden odatépőzárazva. volt amit majdnem éjfélkor fejeztünk be, reggel 8kor már le volt bontva. Túlzottan bebiztosítani sem lehet, mert letörik az UTP-k pöckeit és cserélgetnünk kell. Amúgy padlódobozokat lecsavaroztuk, hozzá se férjenek, ahol úgy jött ki a szoba elrendezése, ott ráhúztuk az asztalt is, hogy ne nyissa fel. Ez már kicsit ellenálló lett, de még így is van szívás rendesen. Kábelcsere és rendet tevés folyamatos, csak nem tudom befejezni. No meg kellene legalább annyi 6os elsoztó, ahány júzer van, erre viszont nincs keret, csak havi 10-20 darabot vehetünk. Lassan fogy a tépőzár, már szóltam embernek a rendelésért, így valamikor csak eljut érte.
Make love not Wor.

#264331 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 20:02

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 21. 19:53

Tárgyalóban köteg mazzag, asztal lábán fel, minden odatépőzárazva. volt amit majdnem éjfélkor fejeztünk be, reggel 8kor már le volt bontva. Túlzottan bebiztosítani sem lehet, mert letörik az UTP-k pöckeit és cserélgetnünk kell. Amúgy padlódobozokat lecsavaroztuk, hozzá se férjenek, ahol úgy jött ki a szoba elrendezése, ott ráhúztuk az asztalt is, hogy ne nyissa fel. Ez már kicsit ellenálló lett, de még így is van szívás rendesen. Kábelcsere és rendet tevés folyamatos, csak nem tudom befejezni. No meg kellene legalább annyi 6os elsoztó, ahány júzer van, erre viszont nincs keret, csak havi 10-20 darabot vehetünk. Lassan fogy a tépőzár, már szóltam embernek a rendelésért, így valamikor csak eljut érte.

Minek húzogatják szét? Azt hiszik, hogy kincset rejtettek el a manók a kábelek között?

#264332 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 20:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 21. 20:50

Nálunk a laptopokról van, másról nincs. Szoftvernyilvántartás is zéró :-D Papírt szorgalmasan írogatjuk, kérdés ha nem elektronikus, akkor mir elesz jó? Kilépéskor kiderül a laptop/mobil, más nem nagyon. Aztán ha én keresek egy vasat, hogy az XYZ sorszám merrefelé van, akkor végiglapozzuk az összeset? SIM kártyákra hivatkozva mondogatom, minden cég beszop 1-2 nagy roaming számlát, ami tipikusan több hónap után derül ki. Kinél volt akkor a telefon? Lapozzuk végig a személyi kartonokat, miközben egy adatbányában is lehetne keresni telszámra /SIM számra? Ezt nekiláttam összeírni, meg is nyitották velem párhuzamosan az Excelt, lett 2 másolat, egyiket átnevezetem, hogy "nemnyúka", de csak basztatták. Erre egyik srác az egyikbe írt bele, másik a másikba, főnökök kíváncsiak voltak mibe melózunk és zárolták, itt valahol ezt is feladtam, bár igazgató ütné a fejem, hogy az IT dolga és rendbe kell tenni. Mármint azután jutott eszekbe, miután találtam kb. 20 darab felesleges SIM-et a szekrényben és rendet akartam rakni, azokat meg lemondatni. Csak el kellene küldeni a lemondó papírt, amit 1.5 hónapja nem ír alá senki :-D 200k/hó, ez mehet. Ha én nem intéztem volna el valamit ennyi idő alatt, akkor lehet nem sokáig kellene már gondolkoznom a hogyantovábbon.

Csak papír alapon fos, mert lassan kereshető. Papír az aláírás miatt kell, hogy átvette. Kopogtass feljebb a ranglétrán, hátha valahol megértik, hogy kell a fejlődés.
Excelt meg ilyeneket sharepointban kell tárolni, oszt az gondoskodik arról, hogy ne lehessen rászerkeszteni.
BMWパワー
Kép

#264333 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 20:06

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 21. 20:53

Utp mazzagot ki kell baszni, ott a wifi, különbenis ha nincs rajta NAP vagy más hasonló akkor csak security lyuk, mert behozza vendég a fertőzött szarját.
Kábelötegelő kell, azt nem tépkedik le mint a tépőzárat.
BMWパワー
Kép

#264334 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 20:06

Amint keresünk ilyen megoldóembert Level1-re, szólok neked, arany életed lenne. Sajnálom, hogy a mostani körben nem jött össze.
BMWパワー
Kép

#264335 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 20:08

Idézet: enpera - Dátum: 2015. 11. 21. 20:02

Minek húzogatják szét? Azt hiszik, hogy kincset rejtettek el a manók a kábelek között?

Telefont és a többit néha megértem, kell a laposnak a hálózat. Csak utána dugja is vissza. És ne csavarja össze. monitor nyilván akadék egy mítingen, először csak lapjára teszik, aztán kihúzzák, aztán sarokba be, aztán engem meg lebasznak, hogy miért van minden szerteszét :-D Másik srác már úgy felbaszta magát, hogy ha van ragasztópisztoly és hilti szalag, akkor kurvaélet, hogy UTP beragaszt, telefon és cuccok lecsavaroz, heló. Bár ezt is szétkapnák :-D Csináltunk kis egybecuccokat, monitor hátára mini i3as PC, rövid HDMI kőbel, rajta webkamera. Ebből a kamera mindig lekerül az asztal alá, egér/bill/HDMI eltűnik, maradék kábelt meg kreténre csavarják. Szóval jöhetnek ide akármilyen fejletlen migránsok, tök egyszerű lesz integrálódniuk.
Make love not Wor.

#264336 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 20:12

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 11. 21. 20:06

Utp mazzagot ki kell baszni, ott a wifi, különbenis ha nincs rajta NAP vagy más hasonló akkor csak security lyuk, mert behozza vendég a fertőzött szarját.
Kábelötegelő kell, azt nem tépkedik le mint a tépőzárat.

Wifi nem műxik rendesen, mert mert csak és másképp van korlátozva, meg ilyesmik. Ráadásul tele vagyunk IPtelefonokkal, nem wifis fixre telepített cuccokkal is. Wifit itt már leírtam, az megint egy következő történet, de ennyire nagy csodát nem kell várni tőle és nem azon a +1-2 UTP kábelen megy a dolog. Ha már asztalba beépített elosztósor nincs.
Make love not Wor.

#264337 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 20:20

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 11. 21. 20:06

Amint keresünk ilyen megoldóembert Level1-re, szólok neked, arany életed lenne. Sajnálom, hogy a mostani körben nem jött össze.

Jóvanja, írd fel. Trógerolok én és elkezdem alulról, csak ugye SQL-t életemben nem nagyon láttam, viszont olyat igen, aki nagyon, azért bizonytalan a sztori.
Make love not Wor.

#264338 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 20:24

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 21. 21:20

Jóvanja, írd fel. Trógerolok én és elkezdem alulról, csak ugye SQL-t életemben nem nagyon láttam, viszont olyat igen, aki nagyon, azért bizonytalan a sztori.

Nembaj Level1 supporton nem kell sql :) Viszont ott nagyrészt olyan kell mint amit most csinálsz, illetve van lehetőség fejlődni, miazmás. Sőt, igazából szopni nem kell, csak elvégezni mindazt amit már kitapostunk és kidolgoztunk :)
BMWパワー
Kép

#264339 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 20:40

SR-71

Idézet

A hajtóműkúpok teljesen visszacsúsztak, 66 centi mélyen besüllyedve a gondolákba. A szűkre zárt hajtómű nyílásokkal 3,24 Mach (3965 km/h) sebességnél a J58-asok már inkább torlósugaras-hajtóműként működtek, másodpercenként 2800 köbméter levegőt beszívva. Egy üvöltő expressz voltunk, és ahogy berepültünk az ellenség hátsókertjébe, bíztam benne, hogy elég gyorsak leszünk, hogy a rakéták radarjain kifogjunk. Megkezdtünk egy kanyart, ami igazán jól jött, mert még jobban megnehezíti a rakétáknak, hogy eltaláljanak.

Kép

#264340 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 20:43

Idézet: enpera - Dátum: 2015. 11. 21. 21:40

:up:
kurvajó, imádnám
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13215
  • 13216
  • 13217
  • 13218
  • 13219
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.