HWSW Informatikai Kerekasztal: Daemon-Tools - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Daemon-Tools Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 11. 18:39

Hát ha ennyi bajod van a Daemon Tools-al akor szerintem töröld le úgy ahogy van, és tedd fel az Alcohol 120% nevü progit.Jó helyeken leírják hogy old6tó meg hogy ne írja ki azt hogy: Vedd meg.. ;)

Alcohollal nekem még sosem volt problémám.
Vagy sszem pont tegnap láttam egy progit ami azt tudja mint a Daemon Tools, csak sztm nincs vele ennyi gebasz.
Ha érdekell ez a progi szólj és kikeresem itt!
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#22 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 20:36

köszi az ötleteket...
már több éve használtam a daemon-t, minden gond nélkül, ezért ragaszkodtam hozzá, már megszoktam.
Hamarosan úgyis aktuális lesz egy rendszer újrarakás, majd az megoldja a problémákat...  :)

kösz.: begbie

#23 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 11:41

Idézet: begbie - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 18:55

Ez ok, ez működött is. Sikerült eltávolítani, újrarakni, ment is rendesen... Aztán egy-két programinstall/uninstall után (sajnos nem tudom pontosan mi után-bár ez sokat segítene   :)   ) már nem indult el, és a fent említett hibaüzenetet kapom...
Többször is újraraktam...semmi...

Ha esetleg valakinek egyéb ötlete van, azt megköszönném...

Akkor, ha működött csináld meg most is a System32/Drivers könyvtárakból a fájlok törlését és úgy tedd újra a Daemont (lehet kell neki egy uninstall is a törlés után)
Sose nézz hátra, mert véletlenül lefejelsz egy oszlopot :)

#24 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 09:03

Erre mi a megoldás: Kép
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#25 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 19:08

Megállt a tudomány, mi ? :(

3.02-nél újabb Deamon-t nem tudok feltenni és semmiféle Alcohol se megy fel a gépemre.

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#26 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 21:04

Idézet: iljicSke - Dátum: 2005. jún. 18., szombat - 20:08

Megállt a tudomány, mi ? :(

3.02-nél újabb Deamon-t nem tudok feltenni és semmiféle Alcohol se megy fel a gépemre.

Ha figyelmesen visszaolvasol, akkor láthatod, hogy begbie-nek pontosan ugyanilyen hibája volt, és azt sikerült neki megoldania (bár azóta összehozott egy másikat...  :D ).

#27 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 09:57

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. jún. 18., szombat - 22:04

Ha figyelmesen visszaolvasol, akkor láthatod, hogy begbie-nek pontosan ugyanilyen hibája volt, és azt sikerült neki megoldania (bár azóta összehozott egy másikat...  :D ).

Figyelmesen olvastam, rajtam ezek nem segítenek, ill. a hivatkozott bibik nem is léteznek, nem tudom miért. :(:(

Meg más a hibakód is.

Szerkesztette: iljicSke 2005. 06. 19. 10:02 -kor

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#28 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 10:07

Dettó ez van nálma is: http://forum.alcohol...showtopic=19616

WinXP Pro SP1, DX 9.0c, Catalyst 5.6, legutóbbi NF2

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#29 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 14:24

Jo reggelt!
El meg ez a topic? :)

Olyan gondom van, hogy regebben nem minden indulasnal jelent meg a progi ikonja a trayen. Ujratepitettem, de azota meg semmilyen lemezt nem akar elinditani. Beolvassa, de masolni meg telepiteni mar nem tudok rola.

Valakinek otlet?

szerk: asszem az en keszulekemben van a hiba... toredezettsegmentesites utan ugy latszik tonkrement par image-em :( Tudtok vmi progit amivel le lehet ellenorizni oket egyenkent? (sfv-m nincs hozzajuk)

Szerkesztette: OLE-3 2005. 07. 25. 14:48 -kor

#30 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 15:12

Idézet: OLE-3 - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 14:24

szerk: asszem az en keszulekemben van a hiba... toredezettsegmentesites utan ugy latszik tonkrement par image-em :( Tudtok vmi progit amivel le lehet ellenorizni oket egyenkent? (sfv-m nincs hozzajuk)

A CD felületellenőrző programok szépen tesztelik a mountolt image-ek épségét is. Ha van telepített Nerod, akkor a Start menü > Nero mappában találsz egy CD-DVD Speed nevű alkalmazást, aminek van egy ScanDisk funkciója.

Azonban ha a töredezettségmentesítés tönkrevágott bármit is a HDD-den, akkor ott valami elemi hiba van a partícióval. Általában a Partitioin Magic-kel való átméretezés/összefűzés/egyéb belebuherálás okoz ilyen rejtélyes félreíró jelenségeket, de más mélyszintű lemezmachináló is tehette. Ha ez áll fenn, akkor javaslom, hogy ments le mindent a HDD-ről valahová, aztán tisztességesen particionáld újra a HDD-t!
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#31 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 15:52

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 16:12

A CD felületellenőrző programok szépen tesztelik a mountolt image-ek épségét is. Ha van telepített Nerod, akkor a Start menü > Nero mappában találsz egy CD-DVD Speed nevű alkalmazást, aminek van egy ScanDisk funkciója.

Azonban ha a töredezettségmentesítés tönkrevágott bármit is a HDD-den, akkor ott valami elemi hiba van a partícióval. Általában a Partitioin Magic-kel való átméretezés/összefűzés/egyéb belebuherálás okoz ilyen rejtélyes félreíró jelenségeket, de más mélyszintű lemezmachináló is tehette. Ha ez áll fenn, akkor javaslom, hogy ments le mindent a HDD-ről valahová, aztán tisztességesen particionáld újra a HDD-t!

Megneztem ezzel a Nero CD-DVD speed-del. Invalid parameter :(
PQmagicelés nem volt, eddig nem volt semmi baj ezzel a vinyoval es pqmagiceles sem tortent rajta.
Hat a lementest ezekszerint mar b@xhatom :(

#32 Felhasználó inaktív   atis52 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:26

A következő problémám lenne: ha mountolok egy image-t a gép lelassul, elkezdi a memóriát zabálni, gyakorlatilag csak a reset segít. Safe mode-ban ha nem engedem a sys-t betölteni (d347.....sys), akkor minden ok.

Az érdekes, hogy egyik napról a másikra kezdte el csinálni, az összes image-el ami a gépemen van.

(Régebben volt már ilyen gondom, akkor a reinstall megoldotta, most ez nem segít. Egyébként az Alcohol 120% ugyanezt csinálja.)

A hivatalos fórumon láttam néhány ilyen post-ot, reagálás egyikre sem volt. Hátha itt valaki kitalálta :)

#33 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 14:49

Idézet: atis52 - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:26

A következő problémám lenne: ha mountolok egy image-t a gép lelassul, elkezdi a memóriát zabálni, gyakorlatilag csak a reset segít. Safe mode-ban ha nem engedem a sys-t betölteni (d347.....sys), akkor minden ok.

Az érdekes, hogy egyik napról a másikra kezdte el csinálni, az összes image-el ami a gépemen van.

(Régebben volt már ilyen gondom, akkor a reinstall megoldotta, most ez nem segít. Egyébként az Alcohol 120% ugyanezt csinálja.)

A hivatalos fórumon láttam néhány ilyen post-ot, reagálás egyikre sem volt. Hátha itt valaki kitalálta :)

A megoldást ugyan nem tudom, de az Alcohol 120% azért csinálja a jelenséget, mert ugyanúgy a Daemon-Tools alapjaira épülő fileokat használja. Gondolom, némileg módosított az a347bus.sys (Alc. 120%) a d347bus.sys-hez (D-T) képest, de olyan nagy eltérések nincsenek.

Vagyis azt akarom mondani, hogy nem biztos, hogy a D-T adta be a kulcsot, hanem lehet, hogy az Alcohol 120%.
Azon is gondolkozz el, hogy telepítettél-e mostanában valamit, ami speciális másolásvédelemmel volt ellátva. StarForce-szal, SecuROM-mal, vagy egyébbel védett játék,szoftver. Ezek a másolásvédelmek hajlamosak gallyra vágni a virtuális meghajtókat.

#34 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 16:12

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2005. máj. 21., szombat - 22:45

Talán ez segíthet, kicsit több berhelést ír le:

http://210.77.146.90...52.1446685.html

A fenti problémám van nekem is, de ez a link nem működik nálam, csak tölt.......... nem tudja vki egy textbe beszúrni a lényeget az oldalról?
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620

"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "

Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.

#35 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 19:09

Idézet: NZIM - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 17:12

A fenti problémám van nekem is, de ez a link nem működik nálam, csak tölt.......... nem tudja vki egy textbe beszúrni a lényeget az oldalról?

Nálam " A lap nem jeleníthető meg". Próbáltam downloadmanagerrel is, de persze nem ment. Gondolom elévült az oldal.

#36 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 19:45

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 20:09

Nálam " A lap nem jeleníthető meg". Próbáltam downloadmanagerrel is, de persze nem ment. Gondolom elévült az oldal.

Mindegy, felb@sztam magam agyilag és gyorsan formatáltam 1et. Ennek örömére kiderült, hogy BAD sectoros a vinyóm is... :(  :reklamacio:
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620

#37 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 21:45

Oszinte reszvetem a vinyoert....

Amugy kivancsi vok,h mit ujitanak a 4-es verzioban... Lehet,h csak csillivilli grafkos felulete lesz,mint a VirtualCD-nek?

Mit tudtok errol?
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#38 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 21:59

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 22:45

Oszinte reszvetem a vinyoert....

Amugy kivancsi vok,h mit ujitanak a 4-es verzioban... Lehet,h csak csillivilli grafkos felulete lesz,mint a VirtualCD-nek?

Mit tudtok errol?

Egy screenshotot láttam ugyan, ahol látszott a "csillivilli" grafika (semmi extra amúgy), de én úgy tudom, hogy elsősorban bizonyos másolásvédelmi eljárások által okozott problémák kiküszöbölése az elsődleges célja a 4-es verziónak.

Mindenesetre rövidesen megtudjuk. Október közepére/végére ígérik a kiadását.

Szerkesztette: Taranis 2005. 09. 29. 22:00 -kor

#39 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 15:49

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 22:59

Egy screenshotot láttam ugyan, ahol látszott a "csillivilli" grafika (semmi extra amúgy), de én úgy tudom, hogy elsősorban bizonyos másolásvédelmi eljárások által okozott problémák kiküszöbölése az elsődleges célja a 4-es verziónak.

Mindenesetre rövidesen megtudjuk. Október közepére/végére ígérik a kiadását.

Remélem dobnak bele legalább egy securom 7 emut, ha már starforce 3-at nem is :) Bár ha azt is tudná akkor örülnék ám igazán :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#40 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 18:26

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 16:49

...starforce 3-at nem is :) Bár ha azt is tudná akkor örülnék ám igazán :)

Hát ez a Starforce valami kegyetlen dolog... :mad:

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó