Az új fórum szerkezeti felépítéséről Avagy hová kerültek a régi témák?
Elküldve: 2009. 12. 02. 20:05
Idézet: marklar2 - Dátum: 2009. dec. 2., szerda - 19:44
Random.
Mivel soha semmit nem találok meg, beleolvasok itt-ott, ahol éppen kikötök.
Elküldve: 2009. 12. 02. 20:09
Idézet: Renwick - Dátum: 2009. dec. 2., szerda - 14:41

Ne legyél már abszurd, egy nyüves témakörről van szó, amit többen józan ész szerint megalapozva kérnek, ez hányadik kifogás arra, hogy miért nem lehet? Legyen egy témakör, aztán meglátjuk, ha a követező legyen gugafórum nevű ötlet felmerül, legalább lenne mit lobogtatni.
Disztribeknek azelőtt sem volt témakör, értsd már meg, egy ésszerű dolgot kérünk, ami nektek és a nagy céloknak semennyit sem árt, nekünk, akik rendszeresen olvassák-írják a fórumot, nagy segítség. Miért kell állandóan ugyanabba a szarba belelépni számotokra, a HWSW főoldal számára kurvajelentéktelen dolgok miatt, melyek azoknak, akik a fórumon nálatok sokkal több idpt töltenek el, viszont mindennapi hasznáűlatot könynítenek meg? Ha több ember kér valamit, miért ez a hozzáállás, hogy a rinya megy, meg akkor majd legyen külön alfórum ennek és annak, miért nem lehet felfogni, megérteni, hogy egy fórum ilyen, a tagok, akik részt vesznek benne, szeretnék olyanná tenni, ahol jól érzik magukat. Ez nektek is érdeketek volna, ha abba a konok fejekbe ez bele tudna végre férkőzni, hogy ne az legyen a HWSW szerkesztőség szó hallatán az első reakció, hogy na megint bazdmeg, nem lenne jobb, ha egy normális viszony lenne? Egy nyamvadt emberre lenne szükség, aki a fórum ügyeit intézi és megvalósítja a normális kommunikációt, pénzbe se kerülne akár, de mindenki jól járhatna vele. És csöppnyi belátásra, hogy itt nem azért rinyál néhány ember, mert nincs jobb dolga, vagy biztosan idióta, nem azért ment el innen mennyi szaktekintély és régi törzstag, mert befásult, változni képtelen emberekké váltak. Kurvára közös érdekeink lennének, de rendes párbeszéd helyett balfaszodunk néhány kommenten és megoldatlan baromságon. Erre aztán nagyon lehet bármit is építeni, de méginkább könnyű leépíteni. Miért nem jutunk túl ezen?
Kihűlt a kakaóm. Tulajdonképpen hazudnék, ha elhinném, hoyg bármit is megért a hideg kakaó

Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2009. 12. 02. 20:33
Idézet: didyman - Dátum: 2009. dec. 2., szerda - 21:09
Disztribeknek azelőtt sem volt témakör, értsd már meg, egy ésszerű dolgot kérünk, ami nektek és a nagy céloknak semennyit sem árt, nekünk, akik rendszeresen olvassák-írják a fórumot, nagy segítség. Miért kell állandóan ugyanabba a szarba belelépni számotokra, a HWSW főoldal számára kurvajelentéktelen dolgok miatt, melyek azoknak, akik a fórumon nálatok sokkal több idpt töltenek el, viszont mindennapi hasznáűlatot könynítenek meg? Ha több ember kér valamit, miért ez a hozzáállás, hogy a rinya megy, meg akkor majd legyen külön alfórum ennek és annak, miért nem lehet felfogni, megérteni, hogy egy fórum ilyen, a tagok, akik részt vesznek benne, szeretnék olyanná tenni, ahol jól érzik magukat. Ez nektek is érdeketek volna, ha abba a konok fejekbe ez bele tudna végre férkőzni, hogy ne az legyen a HWSW szerkesztőség szó hallatán az első reakció, hogy na megint bazdmeg, nem lenne jobb, ha egy normális viszony lenne? Egy nyamvadt emberre lenne szükség, aki a fórum ügyeit intézi és megvalósítja a normális kommunikációt, pénzbe se kerülne akár, de mindenki jól járhatna vele. És csöppnyi belátásra, hogy itt nem azért rinyál néhány ember, mert nincs jobb dolga, vagy biztosan idióta, nem azért ment el innen mennyi szaktekintély és régi törzstag, mert befásult, változni képtelen emberekké váltak. Kurvára közös érdekeink lennének, de rendes párbeszéd helyett balfaszodunk néhány kommenten és megoldatlan baromságon. Erre aztán nagyon lehet bármit is építeni, de méginkább könnyű leépíteni. Miért nem jutunk túl ezen?
Kihűlt a kakaóm. Tulajdonképpen hazudnék, ha elhinném, hoyg bármit is megért a hideg kakaó

Ecsém, mikor tanulsz már meg tagoltan írni? :Đ
Rendben, legyen másvilág, holnap megcsinálom, addig szívesen venném, ha lenne valami kreatív névötlet rá. De ha hónapokig kongani fog, villámgyorsan leszedem.
Csak azért, mert én is nagy kedvelője vagyok a kakaónak...
üdv
R.
Elküldve: 2009. 12. 02. 20:35
Idézet: marklar2 - Dátum: 2009. dec. 2., szerda - 20:44
Igen, megdöbbentően sokan.
üdv
R.
Elküldve: 2009. 12. 02. 20:43
Idézet: Renwick - Dátum: 2009. dec. 2., szerda - 20:33
In memoriam Hot Cocoa :Đ
Kékhalál-mentes övezet
Szerkesztette: fram 2009. 12. 02. 20:49 -kor
Elküldve: 2009. 12. 02. 20:51
Rendben, legyen másvilág, holnap megcsinálom, addig szívesen venném, ha lenne valami kreatív névötlet rá. De ha hónapokig kongani fog, villámgyorsan leszedem.
üdv
R.
Gyorsan beidézem, hogy nyoma maradjon :Đ Bár ez az adminok (k)rémje akkoris ki tudja törölni :Đ

(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2009. 12. 02. 20:52
Idézet: fram - Dátum: 2009. dec. 2., szerda - 20:43
Ne flémeljünk kéremszépen!

Elküldve: 2009. 12. 02. 21:00
Idézet: didyman - Dátum: 2009. dec. 2., szerda - 20:52

csak próbálok kreatív lenni

Pingvin, Tigris, Párduc és egyéb állatfajták
Szerkesztette: fram 2009. 12. 02. 21:03 -kor
Elküldve: 2009. 12. 02. 21:18
Idézet: fram - Dátum: 2009. dec. 2., szerda - 21:00

Pingvin, Tigris, Párduc és egyéb állatfajták
És a kisördög

Elküldve: 2009. 12. 02. 21:53
Idézet: Renwick - Dátum: 2009. dec. 2., szerda - 20:35
üdv
R.
Abból legalább 8 én vagyok, kérdés kinek mi a sok. Ha találat, meg katt és refresh, akkor nem kommentálom.
Elküldve: 2009. 12. 03. 02:41
Idézet: Renwick - Dátum: 2009. dec. 2., szerda - 20:35
üdv
R.
Szerencsétlen 1.0-ás júzereknek megdöbbenően kevesen válaszolnak. Valószínűleg a fórumot is ők olvassák.
Elküldve: 2009. 12. 03. 02:53
üdv
R.

Az alairas vegehez vegyuk hozza, hogy "szivarvany nelkul" vagy valami ilyesmi

Our shadows taller than our soul.
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”
Elküldve: 2009. 12. 03. 08:30
Idézet: kroozo - Dátum: 2009. dec. 3., csütörtök - 2:53

Az alairas vegehez vegyuk hozza, hogy "szivarvany nelkul" vagy valami ilyesmi

Can you hear me, major Tom? Szivárvány nélkül
:confused: :Đ
Elküldve: 2009. 12. 03. 08:45
Idézet: didyman - Dátum: 2009. dec. 3., csütörtök - 8:30
:confused: :Đ
Jovan, akkor alcim, vagy mittomen

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”
Elküldve: 2009. 12. 03. 09:13
Ne legyen már másvilág, ha lehet.
üdv
R.
Elküldve: 2009. 12. 03. 09:22
a megszokott, senki altal felre nem ertett nevet a tulaj tulsagosan temetokozelinek erezte?
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."
Elküldve: 2009. 12. 03. 09:30
Idézet: Renwick - Dátum: 2009. dec. 3., csütörtök - 9:13
Ne legyen már másvilág, ha lehet.
üdv
R.
Ja, azt hittem csak alcimet keresel... Nehez ugy.

Elküldve: 2009. 12. 03. 09:31
Idézet: bogdan - Dátum: 2009. dec. 3., csütörtök - 10:22
a megszokott, senki altal felre nem ertett nevet a tulaj tulsagosan temetokozelinek erezte?
Nézd öreg, kértetek valamit, megcsináltam, illetve vállaltam, hogy megcsinálom.
Most én is kérek valamit, ez szerintem egy egész vállalható deal. Tessék, most jöhet ötletelni a "sok fórumozó", akinek kell az altémakör...
üdv
R.