HWSW Informatikai Kerekasztal: Az új fórum szerkezeti felépítéséről - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Az új fórum szerkezeti felépítéséről Avagy hová kerültek a régi témák? Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 25. 16:16

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 16:12

Rossz a megközelítés. Nem azért lett közösbe rakva, hogy pörögjön, hanem hogy a témát megillető keretek közt működjön. A HWSW-nek btw van egy linuxos oldala, akit tehát mélyebben érdekel ez a téma, egyáltalán nincs kirekesztve.

üdv

R.

De ez itt Microsoft-os fórum? Mert én úgy tudom, HWSW. És akik itt linuxoznak, talán nem véletlenül nem a HUP-on teszik ezt. De még mindig nem tudom a vlaszt: Kit és miért zavar, ha pusztán logika és szépérzék szerint van egy saját témaköre a nixeknek?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#82 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 16:19

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 17:11

ertem. es mond, a bulvarba valo elmozdulas meghozta a varva vart pozitiv iranyu elmozdulast? vagy megis azoknak a Kasszandra hangoknak lett igaza, akik szerint a szetvert szakmaisag futohomokjara nem lehet varat epiteni? most mar eltelt egy jo ido, lehetne ertekelni. lassuk a medvet!

Egyelőre senkinek nem lett igaza, a fórum betölti azt a szerepet, amit szántunk neki, lehet kommentelni HWSW-s híreket, jónapot. Tömeges elvándorlás nem volt, sőt semmilyen elvándorlás nem volt.
A bulvárosodásra meg azt tudom mondani, hogy kattintsd le néha a hírkeresőt és olvasd el miket írnak a magyar szaksajtóban. Ugyanezt tudom mondani a "fizetett cikk" és hasonló megnyilvánulásokra.

Nyilvánvaló, hogy a HWSW tematikája és a cikkek szerkezete/szerkesztése változott az utóbbi években, miután ma már a lapot nem két geek csinálja kéttucatnyi geeknek...

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#83 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 16:22

Idézet: didyman - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 17:16

De ez itt Microsoft-os fórum? Mert én úgy tudom, HWSW. És akik itt linuxoznak, talán nem véletlenül nem a HUP-on teszik ezt. De még mindig nem tudom a vlaszt: Kit és miért zavar, ha pusztán logika és szépérzék szerint van egy saját témaköre a nixeknek?

Tartok tőle, nem fogjuk ezt itt és most megbeszélni.
Nem azért, mert titok, hanem mert láthatóan nem akarod megérteni, amit írok.

üdv

R.

#84 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 25. 16:26

atfogalmazom a magam szamara, mert a Te valaszod tulsagosan szemfenyveszto. tehat a forum nem erdekel senkit, ha hasznaljak az az o dolguk, de annak barmilyen onmozgasa teljes mertekig erdektelen a tulajdonosnak/uzemeltetonek. a kivant cel mindosszesen az, hogy lehessen kommentelni a cikkeket. viszont innentol kezdve nem ertem, miert nem olyan a forum szerkezete, amilyet a forumozok szeretnenek? ha mast ugysem erdekel...

a bulvarrol azt hiszem nem ertesz. nem erdekel, hogy mit irnak masok, az erdekel, hogy milyen iranyban valtozott a cikkek minosege itt, es az odafigyeles, amivel meg lettek irva. es persze azt sem ertem, hogy miert a magyar piacon nezzek szet. mondjam azt, hogy Te meg nezz korul a nemzetkozi piacon?

Szerkesztette: bogdan 2009. 11. 25. 16:28 -kor

a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#85 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 16:32

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 15:40

Figyelj, én azt látom (vagyis láttam), hogy az átalakítás előtt a másvilágban a kiemelt topikokon kívül gyakorlatilag semmi nem pörgött, olykor még azok sem. Akkor hol volt a sok fórumozó?
Nem hasraütésszerűen lett kialakítva a mostani struktúra, te is nagyon jól tudod.

üdv

R.

Szenne soha nem porgott, ez teny (bar ennek egyik oka egyebkent a nagy gyujtotemak eroltetese volt), de ertek volt benne. Komolyabb is. Most az ilyen iranyu temak gyakorlatilag halottak, a nyubi szupportos temakat kiveve , de azok is sokkal kevesbe mennek. Lasd pl a maces temat, amit en ugyan nem kovettem, de az pl egesz halados tema volt -- az ottani viszonyokhoz kepest mindenkepp -- Most az utolso oldal tetejen egy szept 1-i hozzaszolas van. Szoval tenyleg biztos jobb kiirtani ezeket a temakat?

(Es mielott elfogultsaggal jonnel, en anno epp azt mondtam, hogy nem biztos, hogy rossz otlet ez. Ugy latszik nem lett igazam :) )

Kiemelest pedig mar kertunk (en szemely szerint is), akkor az lett a mondas, hogy egyelore altalanosan nem lehet, majd soha tobbet semmi kommunikacio nem jott errol. De akkor most megint kerem, hogy legalabb a kezdo lamas topik legyen mar kiemelve.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#86 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 16:37

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 17:26

tehat a forum nem erdekel senkit, ha hasznaljak az az o dolguk, de annak barmilyen onmozgasa teljes mertekig erdektelen a tulajdonosnak/uzemeltetonek. a kivant cel mindosszesen az, hogy lehessen kommentelni a cikkeket. viszont innentol kezdve nem ertem, miert nem olyan a forum szerkezete, amilyet a forumozok szeretnenek? ha mast ugysem erdekel...

a bulvarrol azt hiszem nem ertesz. nem erdekel, hogy mit irnak masok, az erdekel, hogy milyen iranyban valtozott a cikkek minosege itt, es az odafigyeles, amivel meg lettek irva. es persze azt sem ertem, hogy miert a magyar piacon nezzek szet. mondjam azt, hogy Te meg nezz korul a nemzetkozi piacon?

A fórumról nem mondtunk le és nem is mondunk le továbbra sem, tény, hogy a belefektetett energia minimalizálva lett. A fórum szerkezete azért lett más, mert a HWSW fórumának a HWSW olvasóit kell elsősorban kiszolgálnia, és miképp a tematika is változott, úgy a ez értelemszerűen a fórumszerkezet megváltozását is magával hozta -- de ezt már jó párszor elmondtam.

Médiapiaci fejtegetésbe meg szerintem ne menjünk bele, nem tudom dolgoztál-e valaha sajtóban, tudod-e hogyan, milyen keretek közt, milyen korlátokkal működik egy szerkesztőség itthon és külföldön, a képlet mindenesetre elég soktényezős és persze, lehetne olyan a HWSW, mint a WSJ vagy a NYT online, meg igen, nem tökéletes amit mi csinálunk, de hiszem, hogy hazai viszonylatban a HWSW ott van az élmezőnyben. Hogy számodra esetleg nem termelünk értéket, elfogadom, bár nem örülök neki -- de szíved joga igényes(ebb) tartalmat követelni.

üdv

R.

#87 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 16:41

Idézet: kroozo - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 17:32

Szenne soha nem porgott, ez teny (bar ennek egyik oka egyebkent a nagy gyujtotemak eroltetese volt), de ertek volt benne. Komolyabb is. Most az ilyen iranyu temak gyakorlatilag halottak, a nyubi szupportos temakat kiveve , de azok is sokkal kevesbe mennek. Lasd pl a maces temat, amit en ugyan nem kovettem, de az pl egesz halados tema volt -- az ottani viszonyokhoz kepest mindenkepp -- Most az utolso oldal tetejen egy szept 1-i hozzaszolas van. Szoval tenyleg biztos jobb kiirtani ezeket a temakat?

(Es mielott elfogultsaggal jonnel, en anno epp azt mondtam, hogy nem biztos, hogy rossz otlet ez. Ugy latszik nem lett igazam :) )

Kiemelest pedig mar kertunk (en szemely szerint is), akkor az lett a mondas, hogy egyelore altalanosan nem lehet, majd soha tobbet semmi kommunikacio nem jott errol. De akkor most megint kerem, hogy legalabb a kezdo lamas topik legyen mar kiemelve.

De nem értem, miért a HWSW felelőssége, vagy feladata felpörgetni ezt a témát?
Van hely a linuxos topikoknak, nincsenek sem tiltva, sem üldözve, sem lenézve, vagy bármilyen módon hátrányosan megkülönböztetve ezek a témák. Ha a linux valóban beszédtéma, akkor tessék nyugodtan beszélni róla...

üdv

R.

#88 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 16:44

hozzaszolasom szubjektivitast mellozo volt! nem dolgoztam sajtoban, halovany elkepzeleseim vannak csak rola, ez egyertelmu.
viszont nehezen vennem be, ha azt allitana barki is, hogy nincs igazam abban, hogy egy felgyulemlett szakertoi tomeget nem kihasznalni, sot, annak szereny kivansagaival szembe menni (forum szerkezete, cikkek javitasa) az jo otlet.

a hwsw olvasoinak kiszolgalasat meg a forum szerkezet semmikeppen sem befolyasolhatja, annyira viszont van erzekem a szamitastechnikahoz, hogy lassam, ez egy blodseg! akkor sem ertettem, amikor eredetileg leirtatok, de azota sem latom, hogy mikeppen van barminemukoze egymashoz a kettonek. ez csak porhintes, mar megbocsass.
a forum ma:

#89 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 16:45

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 16:41

a) tehat kezdodjon azup-polas! hajra!
b) ha nem erted, miert a HWSW felelossege ES feladata, akkor tenyleg gond van. :(

Szerkesztette: bogdan 2009. 11. 25. 16:45 -kor

a forum ma:

#90 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 16:59

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 17:45

a) tehat kezdodjon azup-polas! hajra!
b) ha nem erted, miert a HWSW felelossege ES feladata, akkor tenyleg gond van. :(

Azt gondolom, hogy a HWSW-nek egy feladata van: a szerkesztett tartalomban pártatlan képet nyújtani a piaci trendekről, újdonságokról stb. Ennek márpedig azt gondolom megfelelünk, bár időről-időre megkapjuk, hogy az MS pénzel minket, de szerencsére ugyanúgy jön a pénz az Inteltől, a UPC-től, a T-Home-tól meg még a tököm tudja kitől.

üdv

R.

#91 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 17:05

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 16:12

A HWSW-nek btw van egy linuxos oldala

Hol?

Linket szeretnék kérni, mert elvesztem az új fórumban.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#92 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 17:14

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 16:22

Tartok tőle, nem fogjuk ezt itt és most megbeszélni.
Nem azért, mert titok, hanem mert láthatóan nem akarod megérteni, amit írok.

üdv

R.

Ha a híreket kell kiszolgálja, pláne nem értem, hogy kit zavar egy másvilág témacsoport. De erre a kérdésemre úgy látszik, nem lesz válasz. Marad a gyerekes nem, mert csak és a kurva magasztos érdekek mindenáron :( . Nagyonis jól értem, nagyonis. Kuss, pofa be és szokd meg, mert ingyen kapod és nem te tartod fent. Ne haragudj, kikívánkozott. Tisztázhatnánk ezt egyszer és mindenkorra, mert akkor azzal elejét lehetne venni a további masszírozásnak, és nem kéne ezzel kendőzni a dolgot, hogy a visszajelzéseink alapján. Lényegi kérdésekben majdnem semmit nem ér a visszajelzésünk, és valódi megoldások helyett csak félig elvégzett munkát kapunk, ne haragudj, de így tényleg nem lehet jól csinálni valamit, hogy jó magyar szokás szerint a magasztos érdekeinket faarc mögé rejtve, minden józan belátáson keresztülgázolva vinni véghez a nagy terveket, közben preferenciára és HWSW érdekeire hivatkozva félkészen hagyni egy alapvetően jó irányba is indul dolgot. Csak annyit árulj el: Te szívesen használod a bolhát? Szerinted jól működik? Összehasonlítva a "régi szép időkkel", milyen hangulatot látsz itt? Biztos, hogy a szarrágó fórumozókkal van baj, biztos, hogy őmiattuk ilyen az egész, hogy egy hírt rögtön aljas módon pellengérre állítunk, meg hogy bármi változás az csak rossz lehet? Valóban csak pártíz rinyáló emberről szól ez az egész, ezt komolyan elhiszed?
Nem az átalakítással van baj, értsd már meg, hanem ahogy véghez viszitek. Olyan faszán lehetne ezt csinálni, emlékszel, hogy a bolhánál is összejött egy kisebb, lelkes csapat, akik elhalmozták Szabit tennivalóval :D és alapvetően egy normális párbeszéd alakult ki, tudod, milyen jó volt az? De ilyen balfaszságokkal basszuk el, hogy barna skin, meg egy szaros témacsoport, amiből van 32 másik megtűrve a fórumon. Nem abszurd ez? Nem marhaság számadatokat, százalékokat emlegetni olyan kérdésekben, melyekről láthatóan visszajelzés és igény van? Ennyi erővel a visszabeszélő egy felesleges témakör, hiszen egy olyan esemény nem volt, ahol fórumozók százai jelezték volna problémáikat, de az értékrend csakazértis maradt a százalékoknál, mint ad abszurdum számadat.
Szóval igazad van, én semmit nem értek, és nem is fogok, mert mellébeszélünk, de te éppúgy képtelen vagy megérteni azt, aminek valaha te is részese voltál, hogy mitől jó hely egy fórum. Ezt sajnos üzleti alapokon nem lehet megérteni.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#93 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 18:01

Ezt a HWSw szerintem főnökösebben elintézhetné, bár hülyén veszi ki magát, de azt kellene írni, hogy "mert csak", meg "így marad és kész, mi azt mondtuk, pont". Akkor mindenki kiköpködhetné magát egy időre, oszt jónapot.

Ezek helyett mennek az észérvek, kevésbé észérvek, meg a diplomatikus buillshitek a trendekről és szerkesztőségekről.
Make love not Wor.

#94 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 20:51

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 16:41

Van hely a linuxos topikoknak, nincsenek sem tiltva, sem üldözve, sem lenézve, vagy bármilyen módon hátrányosan megkülönböztetve ezek a témák. Ha a linux valóban beszédtéma, akkor tessék nyugodtan beszélni róla...

üdv

R.

Nem tudom, pl mert en naivan azt gondoltam, hogy egy ilyen hely valahol arrol is szol, hogy van mogotte egy viszonylag jol mukodo kozosseg, pl? Es jobb ha van, mint ha nincs, kulonosen ugy, hogy azert olyan hu de hatalmas energiat nem kellene ra forditanotok. Hanyat is kellene kattintani?

Ugy vannak hatranyosan megkulonboztetve, hogy a fenenek van kedve konkretan ezer mas, szamara adott esetben erdektelen tema kozott turkalni (mert igen, azok valoban szamosabbak, es jobban porognek). Igy nincs igazan helye a linuxos, meg a unixos, meg az egyeb temaknak, hiaba mondod te hogy de igen. Mint emlitettem, en is azt gondoltam, hogy lehet hogy lesz igy, de ugyfest nem az. Azon meg hadd mosolyogjak mar egy jot egyebkent, hogy szerinted a mas rendszerek annyira alulreprezentaltak, hogy nincs helyuk egy szakmai forumon. Ugyanmar. Talan inkabb arrol lehet szo, hogy annak ellenere amit probaltok eladni, megsem feltetlen a szakma olvassa a hwswt.

Es jol mondta didyman, nem biztos, hogy veletlen nem megy az ember a hupra. Van nekem is accom ot, sok ev ota. Napi szinten olvasom, a forum bizonyos reszeit is, de arrol, hogy irjak egy levelet treynek az elveszett passwordom ugyeben az elso felindulas utan mindig lebeszelem magam. Mert van ott egy csomo olyan dolog, ami spec nem tetszik, es jobb szerttem az itteni legkort.

Illetve meg egy dolgot, hamar elojott, hogy elsosorban lehessen kommentelni a cikkek ala, mer ez meg belolem kivankozik mar ki: Akkor konyorgom csinaljatok mar meg normalisan, mert az, ami most van, ezekkel az ordas gusztustalan bugokkal, random megjeleno js meg html darabkakkal, ha a masikbol nezed, mint ahol irtak, az egy magat szakmainak tarto oldaltol tobb mint szanalmas.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#95 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 21:11

Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 17:05

Hol?

Linket szeretnék kérni, mert elvesztem az új fórumban.

Lap teteje, "Mellékleteink: ..."

#96 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 21:37

Idézet: kroozo - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 20:51

es jobb szerttem az itteni legkort.

Na látod. Ezért nem vagyok sg-n, terminálon, satöbbi. Ellenben itt mindig tesznek róla, hogy egyre kevésbé szeressük a légkört. Ez ilyen, oszt már befenyíteni sem bírom anépeket, hogy akkor letiltom az internetjüket :-)
Make love not Wor.

#97 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 23:34

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. nov. 25., szerda - 16:59

Azt gondolom, hogy a HWSW-nek egy feladata van: a szerkesztett tartalomban pártatlan képet nyújtani a piaci trendekről, újdonságokról stb.

hat ezzel a definicioval gondban leszel, nem is egy kicsit. mert ha igy van, akkor miert van meg mindig forum? sot, ha igy van, akkor miert lehet kommentelni a cikkeket? egyik sem reszese a fenti definicionak.
ha meg az a valasz, hogy ezek ugyan nem feladatai, de megturt funkciok (latszik egyebkent, hogy mar maga az allitas is hamis minimum a cikk kommenteles miatt), akkor meg arra nincs magyarazat, hogy miert ilyen a forum szerkezete. az ugyanis sehogy sem kovetkezik a fentiekbol!

ellenben amit Te nem ertesz az az, hogy en speciel ugy gondolom, hogy a hwsw-nek feladata osszetartani azt a szakmai csapatot, amely hatan utazva oda jutott, ahova (felreertes ne essek, en nem voltam semmikepp sem reszese). etikai es gazdasagossagi szempontok szerint is.
a forum ma:

#98 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 09:33

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. nov. 26., csütörtök - 0:34

ellenben amit Te nem ertesz az az, hogy en speciel ugy gondolom, hogy a hwsw-nek feladata osszetartani azt a szakmai csapatot, amely hatan utazva oda jutott, ahova (felreertes ne essek, en nem voltam semmikepp sem reszese). etikai es gazdasagossagi szempontok szerint is.

Mindenkinek, akit érint:
Meglehet a HWSW sokat köszönhet a fórum közösségének (saját példámból tudom, hogy én most szinte biztosan nem lennék a HWSW munkatársa, ha nem lett volna ez a fórum :Đ), értsétek azonban meg, hogy a lap indulása óta sok minden megváltozott, és tetszik, nem tetszik üzleti alapokon kell működtetni azt a vállalkozást, amit korábban szinte kizárólag a lelkesedés hajtott előre. Én nem érzem ezt etikátlannak.

És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk. De ez nem jelenti azt, hogy a fórummal nincsenek a későbbiekben terveink, vagy nem voltak terveink a közelmúltban (ennek része az, hogy átalakítottuk a strukturát).

Jahnonak
Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni.

üdv

R.

#99 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 09:59

OK. voltak tervek a forummal, es ezert lett atalakitva. kar, hogy ebbol semmi nem latszik megvalosultnak. semmi olyan ujdonsag nincs az elmult lassan fel evben, ami indokolna az uj szerkezetet, illetve azt, hogy ne ugy legyenek csoportositva a temak, ahogy azt az itteni kozosseg keri.

vannak jovobeli tervek? hat ha majd lesznek, akkor alakitsatok at azoknak megfeleloen. (a magam reszerol tul kicsi fantaziaval birok sajnos, hogy elkepzeljem, mik lennenek ezek, amik ezt a szerkezetet igy befolyasolnak.) de addig miert is nem lehet ugy megcsinalni, ahogy az itteni kozosseg keri?

nincs ra kello eroforras? vazze, komolyan mondod, hogy az itt kert szerkezeti valtas annyi eroforrast emesztene fel? ne vetits! (a bug-okat ertem, bar megjegyeznem, hogy a bugok nem a forumban, hanem cikkek kommenteleseben vannak gyakorlatilag kizarolagosan, az meg a konkret uzleti alapokat rombolja, de vegulis nekem aztan tokmindegy, hogy kijavitjatok-e ezeket, legfeljebb az idejarok nem ertik, miert ilyen "SZAR" egy maganat szakmainak vallo oldal kommentelese.. de ez tenyleg a Ti dolgotok.)

nem tudom, Te hogy latod a dolgokat, de az en szememben ertelmes es valodi kerdesekre nem valodi valaszok szulettek itt az elmult oldalakon. ergo vagy az en ertelmi kepessegeimmel van gond, vagy a valaszado ertelmi kepessegeivel, vagy egyikkel sem, de politikai hattere van a dolognak, hogy olyan a valasz, amilyen... (az meg kifejezetten szomoru, ha nem latod a gazdasagi szuksegesseget a kozosseg fenntartasanak.)

Szerkesztette: bogdan 2009. 11. 26. 10:03 -kor

a forum ma:

#100 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 10:12

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. nov. 26., csütörtök - 10:59

nincs ra kello eroforras? vazze, komolyan mondod, hogy az itt kert szerkezeti valtas annyi eroforrast emesztene fel?

Nem.
Amit ti akartok, az az, hogy több figyelmet kapjon a fórum, hogy legyen mindig valaki, aki foglalkozik az itt felmerült igényekkel és gyakorlatilag gondolkodás nélkül, vagy jobb esetben egy neverending storyba hajló konszenzus (lásd bolha) révén megvalósítsa a kéréseket, illetve a korábbi "viták" hangvételéből eredően inkább követeléseket.
Ilyen ember a HWSW-nél jelenleg nincs és a közeli jövőben valószínűleg nem is lesz.

üdv

R.

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7