HWSW Informatikai Kerekasztal: Kheki Skin - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kheki Skin Akinek kell Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:57

Operában: Eszközök/beállítások/haladó/tartalom/oldalbeállítások kezelése
Itt kiválasztani a forum.hwsw.hu-t, szerkesztés majd "megjelenés". Itt kiválasztani a css-t amit előtte ügyesen bemásoltunk pl az Opera/styles mappába.
A fájl pedig a Wyco mester által kreált fájl úgy, hogy az első 2 sorát töröljük. Utána örülünk, és Wyco-nak fizetünk egy sört.
A lényeg az első 2 sor törlése.
Az eleje csak azoknak szól akik hozzám hasonlóan nem használták eddig ezt, én sem tudtam, gyorsan utánaolvastam a dolognak. Szakmailag fejleszt engem a HWSW vezetősége  :Đ

Annyi még, hogy a feliratok pl szürkék és fehérek, gondolom ha valakinek lesz ideje megcsinálja és nyilvánossá teszi itt.

Feltettem ide az operához való css-t Wyco utólagos engedelmével:>> Emitten-e!<<  :D

Szerkesztette: mexel 2009. 06. 07. 22:01 -kor

#22 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:01

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:57

Operában: Eszközök/beállítások/haladó/tartalom/oldalbeállítások kezelése
Itt kiválasztani a forum.hwsw.hu-t, szerkesztés majd "megjelenés". Itt kiválasztani a css-t amit előtte ügyesen bemásoltunk pl az Opera/styles mappába.
A fájl pedig a Wyco mester által kreált fájl úgy, hogy az első 2 sorát töröljük. Utána örülünk, és Wyco-nak fizetünk egy sört.
A lényeg az első 2 sor törlése.
Az eleje csak azoknak szól akik hozzám hasonlóan nem használták eddig ezt, én sem tudtam, gyorsan utánaolvastam a dolognak. Szakmailag fejleszt engem a HWSW vezetősége  :Đ

Ááá, az a két sor volt a ludas :Đ Köszönöm.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#23 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:06

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 23:01

Ááá, az a két sor volt a ludas :Đ Köszönöm.

A két sor törlését N0zer0 topiklakó kollégától lestem el, Ő írta a másik topikban.  :respect:  A két sor miatt neki is jár egy sor sör:

Kép

#24 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:07

:up:

Te ez a szoke kimondottan édes! :D

Szerkesztette: Wyco 2009. 06. 07. 22:07 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#25 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:11

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 23:07

Szerintem sörszagú :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#26 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:14

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 23:07

Azt észrevetted hogy sör van a kezükben?  :D A szőke egyébként az avatarom lánykori képe.  :cool:

#27 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:15

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:11

Szerintem sörszagú :Đ

Nem baj, majd akkor en is az leszek :)
Aug elejen otthon vagyok (1-9), hozd az asszonyt egy harmas talira ha akarod :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#28 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:15

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:14

Azt észrevetted hogy sör van a kezükben?  :D A szőke egyébként az avatarom lánykori képe.  :cool:

B.szki, tiz ev Csernobil nincs ilyen valtozassal vkire :D
Igen, bar ahogy nezem nem buzasor...helytelen! :D

Mellesleg akkor is cuki. Szerintem :)

Szerkesztette: Wyco 2009. 06. 07. 22:16 -kor

#29 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:27

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 23:14

Hát én nem innám meg azt a sört, ha ilyen hatással volt arra a lánykára.
Szerk.: Szmájli++; :Đ

Szerkesztette: Ndrew 2009. 06. 07. 22:28 -kor

#30 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:39

Hogyan lehetne egy oldalt lemásolni úgy hogy felhasználható legyen css-hez? Van ilyen?

#31 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:47

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:39

Hogyan lehetne egy oldalt lemásolni úgy hogy felhasználható legyen css-hez? Van ilyen?

Hat ha elmagyarazod mire gondolsz ugy, hogy megertsem akkor szivesen segitek! :)

#32 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:54

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 23:47

Hat ha elmagyarazod mire gondolsz ugy, hogy megertsem akkor szivesen segitek! :)

Gondolom egy másik oldal stilusát akarná lementeni hogy felhasználható legyen másik oldalhoz.De ez gondolom nem ilyen egyszerű móka.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#33 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:57

Idézet: djculture - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 23:54

Gondolom egy másik oldal stilusát akarná lementeni hogy felhasználható legyen másik oldalhoz.De ez gondolom nem ilyen egyszerű móka.

Valahogy így. És az is érdekel, hogy honnan sikerült mentened a hwsw-s css-t? Azért kérdem, hogy honnan tudhatnám a bolha színeit?

#34 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:59

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:57

Valahogy így. És az is érdekel, hogy honnan sikerült mentened a hwsw-s css-t? Azért kérdem, hogy honnan tudhatnám a bolha színeit?

Lementeni nem bonyi, ha nezel egy view source-t, akkor a CSS valahol az elso par sorban van benne, marmint a CSS source file neve, aztan mar csak ki kell torpolni hogy igazabol hol is van (altalaban nem nehez).

#35 Felhasználó inaktív   gyorsrizs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:59

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:57

bóháró leszedheted még
meg innen is: http://data.hu/get/1...-barna.css.html
Idézet (a szerzôi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény)
41. § (1) A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyatékosságukkal közvetlenül összefüggô - igényeinek kielégítését szolgálja, és nem haladja meg a cél által indokolt mértéket.

#36 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 23:01

bolha

#container { width: 951px; margin: 0 auto; }

#boxes { background: url(images/box_bg.gif); padding: 0 10px 10px 10px;  text-align: left; width: 931px !important; width: 951px; overflow: hidden; color: #FFF; font-family: Arial; font-size: 13px; line-height: 18px; position: relative; z-index: 1; }

.wrapper { width: 100%; /* overflow: hidden; */ clear: both; }

a img { border: 0; }

#box_h1_keres a { color: #FFF;}
#box_h1_kinal a { color: #FFF;}

h1 { text-align: center; font-size: 22px; margin: 0; padding: 0; color: #FFF; }
h1 a { color: #FFF; text-decoration: none;}
h1 a:hover { color: #FFF; text-decoration: underline; }

#box_valaszt { background: #687586 url(images/box_kek_bg.gif) repeat-x top left; width: 280px !important; width: 310px; padding: 10px; border: 5px solid #FFF; color: #FFF; float: left; position: relative; }
#box_valaszt h1 {padding-bottom: 5px;}

#grid { width: 100%; overflow: hidden; margin: 3px 0 0 0; position: relative; line-height: 110%;}
#grid div { float: left; width: 138px; font-size: 11px; font-family: Tahoma; color: #FFF; text-align: left; }

#grid div a { color: #c0cad6; text-decoration: none; width: 128px !important; width: 138px; height: 30px !important; height: 40px; padding: 5px; display: block; overflow: hidden; position: relative; }
#grid div a:hover { color: #FFF; text-decoration: hover; background: #2d343c; }
#grid div a span { position: absolute; bottom: 5px; right: 5px; color: #FFF; }

#grid .bal {  border-right: 1px solid #c0cad6; border-bottom: 1px solid #c0cad6; clear: left; }
#grid .jobb {  border-bottom: 1px solid #c0cad6; }
#grid .last {  border-bottom: 0px; }

#grid .active_ad a { color: #c0cad6; text-decoration: none; width: 122px !important; width: 142px; height: 40px; padding: 5px; display: block; overflow: hidden; position: relative; }
#grid .active_ad a:hover { color: #FFF; text-decoration: hover; background: #2d343c; }
#grid .active_ad a span { position: absolute; bottom: 5px; right: 5px; color: #FFF; }

#grid .archive_ad a { color: #aaaaaa; text-decoration: none;width: 122px !important; width: 142px; height: 40px; padding: 5px; display: block; overflow: hidden; position: relative; }
#grid .archive_ad a:hover { color: #FFF; text-decoration: hover; background: #2d343c; }
#grid .archive_ad a span { position: absolute; bottom: 5px; right: 5px; color: #aaaaaa; }

#gridloader { width: 100%; height: 180px;  display: none; position: absolute; top: 40px; left: 0; text-align: center; }
#gridloader.show { display: block; }

#box_masikketto { float: left; width: 611px !important; width: 621px; padding-left: 10px; position: relative; }

#box_h1_keres { background: url(images/box_zold_top.gif); height: 40px; line-height: 40px; width: 290px !important; width: 300px;  border: 5px solid #FFF; border-bottom: 0; float: left; }
#box_h1_kinal { background: #fd6600; height: 40px; line-height: 40px; width: 290px !important; width: 300px; border: 5px solid #FFF; border-bottom: 0; float: right; }

#box_lead_keres { background: #479b21 url(images/box_zold_bottom.gif) repeat-x top left; float: left; padding: 0 10px 10px 10px; width: 270px !important; width: 300px; border: 5px solid #FFF; border-top: 0px none; height: 283px !important; height: 298px;}
#box_lead_kinal { background: #783203 url(images/box_narancs_bottom.gif) repeat-x top left; float: right; padding: 0 10px 10px 10px; width: 270px !important; width: 300px; border: 5px solid #FFF; border-top: 0px none;  height: 283px !important; height: 298px;}

#box_body_keres { display: none; background: #479b21 url(images/box_zold_bottom.gif) repeat-x top left; float: left; padding: 10px; border: 5px solid #FFF; border-top: 0px none; width: 581px !important; width: 611px; position: relative; }
#box_body_kinal { display: none; background: #6f2e03 url(images/box_narancs_bottom.gif) repeat-x top left; float: left; padding: 10px; border: 5px solid #FFF; border-top: 0px none; width: 581px !important; width: 611px; position: relative; }

#box_topborder_keres { width: 315px; height: 5px; background: #FFF; display: block; position: absolute; top: 0; left: 290px !important; left: 290px; }
#box_topborder_kinal { width: 311px; height: 5px; background: #FFF; display: block; position: absolute; top: 0; left: 0; }

.kereses_select { margin-bottom: 10px; }
.hide { display: none; }

#kereses_step1 { margin: 10px 0; }

#kereses_step_ezmareleg_felirat { padding: 10px; margin: 0 0 10px 0; border-top: 1px solid #FFF; border-bottom: 1px solid #FFF; display: none;  }
#kereses_step_ezmareleg_felirat.show { display: block; }

#kereses_step_final { margin-bottom: 10px; display: none; }
#kereses_step_final.show { display: block; }

#kereses_step_morefilter { display: none; padding: 10px 0px 10px 0px; margin-bottom: 10px; border-top: 1px solid #FFF; border-bottom: 1px solid #FFF; }
#kereses_step_morefilter input {font-size: 10px; height: 22px;}
#kereses_step_morefilter td {color: #FFF;}
#kereses_step_morefilter table {margin-top: 10px;}
#kereses_step_morefilter.show { display: block; }
#kereses_step_morefilter ul { margin: 5px 0 0 0; padding: 0; list-style: none; float: left; }
#kereses_step_morefilter ul li { margin: 0 10px 0 0; padding: 0; float: left; }
#kereses_step_morefilter ul li a { padding: 6px 10px; border: 1px solid #a0d688; color: #FFF; display: block; text-decoration: none; }
#kereses_step_morefilter ul li a:hover { color: #FFF; background: #73b953; text-decoration: underline; }

.szam { display: inline; font-weight: bold; }
.szam span { font-size: 14px; color: #f1ff54; }
select { font-size: 14px; font-family: Arial; margin-left: 10px; }
.alkategoria3 { font-size: 12px; }

.sarga { font-size: 14px; color: #f1ff54; }

.q { width: 260px !important; width: 254px; padding: 3px;  height: 27px; font-size: 15px; color: #444; margin-bottom: 5px; }

.ar { width: 50px !important; width: 44px; padding: 3px; font-size: 14px; color: #444;}

.instantsearch_input { width: 110px !important; width: 104px; margin-bottom: 8px; padding: 3px; font-size: 14px; }
dl.lista { margin: 4px 0; padding: 0; overflow: hidden; clear: both; }
dl.lista dt { float: left; width: 110px !important; width: 105px; margin: 0; padding: 0px 0px 0px 5px; text-align:left;}
dl.lista dd { float: left; width: 20px; margin: 0; padding: 0; }
dl.lista dd a { width: 16px; height: 16px; background: url(images/delete.gif) no-repeat top left; display: block; }
dl.lista dd a span { display: none; }

.instantsearch { position: absolute; top: 0; left: 0; z-index: 100 !important; border-top: 1px solid #c2cfdf; font-family: Arial; }
.instantsearch div { background: #FFFFEE; text-align:left;}
.instantsearch a { padding: 2px 4px; width: 150px !important; width: 142px; display: block; color: #3a4f6c; text-decoration: none; background: #f0f5fa; font-size: 12px; border-bottom: 1px solid #c2cfdf; }
.instantsearch a:hover { text-decoration: underline; background: #dfe6ef; }

dd{position: relative;}

a.delpic {color: #f6ff00;}

#adsense {margin-top: 30px;}

#lastads {border: 1px solid #345487; width: 949px !important; width: 951px; }
#lastads_loading {padding-top: 80px; padding-bottom: 80px;}
#resultads {border: 1px solid #345487; width: 949px !important; width: 951px; }
#resultads_loading {padding-top: 80px; padding-bottom: 80px;}

#felsolinkek { position: relative; height: 18px; }
#felsolinkek a { font-size: 11px !important; color: #000 !important; text-decoration: none !important; background: #fff; padding: 2px 10px; margin-bottom: 3px; position: absolute; top: -1px; }
#felsolinkek a:hover { color: #000 !important; text-decoration: underline !important; }
#felsolink_kereses { left: 98px; display: none; }
#felsolink_collapse { left: 402px; }
#felsolink_expand { left: 402px; display: none; }
#felsolink_feladas { left: 728px; display: none; }

/*
#osszekoto1 { width: 10px; height: 70px; display: block; background: #fff; position: absolute; top: 165px; left: 320px; z-index: 150; }
#osszekoto2 { width: 11px; height: 70px; display: block; background: #fff; position: absolute; top: 165px; left: 630px; z-index: 150; } */

#37 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 23:06

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 0:01

bolha

Aha :) Vajon it mi mutatja a feliratok színét? Ami ott fekete az miért szürke vagy fehér a css-ben? na majd ha lesz kedvem belemélyedek, már nem sokra emléxem ilyesmiből. :)

#38 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 23:11

Csak egy gondolat miután megláttam ma éjjel az új "szupi" fórumot.
"-Ez de tré. Hát ez nagyon tré" (Cartman)
:reklamacio:

#39 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 23:13

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:06

Aha :) Vajon it mi mutatja a feliratok színét? Ami ott fekete az miért szürke vagy fehér a css-ben? na majd ha lesz kedvem belemélyedek, már nem sokra emléxem ilyesmiből. :)

Attol fugg mire gondolsz. Az a CSS amit feltettem ide mint kheki szin nem pont az origi, megvan az eredeti is, de csak eleg lazan vettem at, pl van par feher resz ami anno fekete volt, ill a szurke is vilagosabb mint volt - technikailag figyelmetlenseg az en reszemrol, vmin elsiklottam, de amik abban a CSSben vannak amiket beszurtunk bolhasak azoknak a bolhat fednie kellene. (Igaz nem neztem at reszletesen)

#40 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 23:19

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 0:13

Attol fugg mire gondolsz. Az a CSS amit feltettem ide mint kheki szin nem pont az origi, megvan az eredeti is, de csak eleg lazan vettem at, pl van par feher resz ami anno fekete volt, ill a szurke is vilagosabb mint volt - technikailag figyelmetlenseg az en reszemrol, vmin elsiklottam, de amik abban a CSSben vannak amiket beszurtunk bolhasak azoknak a bolhat fednie kellene. (Igaz nem neztem at reszletesen)

Például olyanra gondolok, hogy a nevek itt szürkék. Azt mivel lehet módosítani. (monduk tetszik így)

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó