HWSW Informatikai Kerekasztal: Kheki Skin - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kheki Skin Akinek kell Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 03. 11. 12:45

De ez most CSS vagy csak egy mockup?

Utobbi, az is csak Paint-ben... :) Szvsz erdemes lenne elobb tisztazni hogy hogy nezzen ki es csak utana faragni a kodot.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#202 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 03. 11. 12:05

Utobbi, az is csak Paint-ben... :) Szvsz erdemes lenne elobb tisztazni hogy hogy nezzen ki es csak utana faragni a kodot.

Samott

Megmondom oszinten szerintem az a valtozat amit beszurtatok elegge visszalepes ot evvel a multba dizajn szempontjabol....a mostani sokkal jobb.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#203 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 03. 11. 13:45

Megmondom oszinten szerintem az a valtozat amit beszurtatok elegge visszalepes ot evvel a multba dizajn szempontjabol....a mostani sokkal jobb.

Viszont pazarlobb. Kerdes mi a fontosabb, a hasznalhatosag vagy a szepseg?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#204 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 03. 11. 12:52

Viszont pazarlobb. Kerdes mi a fontosabb, a hasznalhatosag vagy a szepseg?

Samott

Valahol a ketto kozott :)
Na mindegy. Akkor is erdemesebb lenne elobb tudni h mit lehet kihozni a CSSbol es mit nem, mert hiaba gondoljuk el hogy igy vagy ugy szep lenne ha a rendszer nem kepes ra jelen formajaban.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#205 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:57

Egyebkent tenyleg lehet hogy szelsoseges volt az elozo dizajn, de probaltam a legkompaktabb ra megcsinalni. engem igazan csak a hozzaszolast ertekelo gombok miatt elvesztett 30 pixel magassag es a Barat/PUikonok miatt elvesztett hasonlo magassag zavar. Illetve nem artana valahogy hatarolni a hozzaszolast es a felhasznaloi adatokat. Az "Elküldve Ma, XX:XX" is mehetne a sotetbrna savba, azzal is nyernenk nehany pixelnyit.

Kép

(23k megse engedi feltolteni, bug?)

Samott

#206 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:18

Faragnek egy kicsit a skinen, de nem tudom hogy kell... itt most firefoxot hasznalok van fent egy Stylish nevu addon (meg az elozo forumhoz a kheki miatt kellett), de nem nagyon ertek a css-hez. Melyik az alap kheki css? Ez lenne az: https://forum.hwsw.h.../ipb_styles.css? Szukebbre vennek nehany paddinget, meg esetleg nehany gombot arrebb helyeznek... csak lokalisan, helyben felulbiralva az eredeti megjelenest. Gondolom lehet ilyet csinalni...

Samott

#207 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 03. 22. 12:18

Faragnek egy kicsit a skinen, de nem tudom hogy kell... itt most firefoxot hasznalok van fent egy Stylish nevu addon (meg az elozo forumhoz a kheki miatt kellett), de nem nagyon ertek a css-hez. Melyik az alap kheki css? Ez lenne az: https://forum.hwsw.hu.../ipb_styles.css? Szukebbre vennek nehany paddinget, meg esetleg nehany gombot arrebb helyeznek... csak lokalisan, helyben felulbiralva az eredeti megjelenest. Gondolom lehet ilyet csinalni...

Samott

Szerintem mindenképpen konzultálj előtte Wycóval, ő jegyzi a mostani kheki skint.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#208 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 22. 12:33

Szerintem mindenképpen konzultálj előtte Wycóval, ő jegyzi a mostani kheki skint.

Ezert is kerdeztem itt. :)

Samott

#209 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 08:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 22. 11:33

üdv

R.

Igen, a 8-as az :)

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó