Idézet: Jahno - Dátum: 2009. aug. 13., csütörtök - 21:12
Idehaza is asszem 6 éves a dolog, de szerintem nem brjuk megmagyarázni. Nomost előtér/budi ilyenkor vacsora, sör, budi, sör, kaja, sör, sör, ..... sör, opciókért rohangálok, akkor előtér/konyha/budi az kap az arcára, oszt ezek sem süllyedtek el. Cégnél meg kínai van, villanyász azt mondta, hogy 1 év gari, amúgy mivel olcsó kellett, rövid távon szét fog hullani. Úgy látszik a rövid táv az ipari használat mellett is lesz vagy 3 év

Ez speciell nem szétesik, hanem valahogy nótoriusan meggárgyul az érintkezés egyik ágon, de nem tudom megmagyarázni. Ez olyan fajta, amibe nem csavarral kell rögzíteni a vezetéket, hanem úgy be kell dugni a drótot egy lukba, oszt kalap. Na, itt elkezd szarakodni az érintkezés, és szétszikrázza a kapcsolót. (Asszem keresek másik villanyász boltot, mert a legközelebbibe csak ilyen van). Már próbáltam vastagítani a kábelvéget, gyufával kiékeltem, mégis kibújt a lukból. Legutóbb pillanatragasztóval rögzítettem..
Nameg, valaki okos ki tudja fejteni egy másik dilemmámat? A vasalódeszkára szereltem konnektort, olyan 16 amperost, hogy ne kelljen hosszabbítókat keresgélni, így lett a vasalódeszkának beépített hosszabbítója.
Ez így működött vagy 7 évig. A minap elkezdett füstöni a konnektor. Kilazult az egyik vezetéket rögzítő csavar!
Azt tudni kell, hogy mániám a drótok végére hurkot (gyűrűt) dolgozni, amit forrasztóónnal átfuttatok. Ezen át rögzítem a csavarral a drótot és izomból meghúzom, hogy ne legyen probléma. A drótot meg jól rögzítettem külön leszorítóval is. Hogy a büdösbe képes a csavar magától kilazulni? Nem csak úgy laza lett, hanem 2-3 menetnyit kicsavarodott...
Idézet
de szerintem nem brjuk megmagyarázni.
Mégis mit? Hogy nem megy tönkre a kapcsolóm, csak álmodom az egészet?