HWSW Informatikai Kerekasztal: A tudomány az szekta? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (85 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A tudomány az szekta? A tudomány az szekta? Miért kényszeríti Értékeld a témát: -----

#1601 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 10. 13:46

Idézet: upszilon - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 12:03

Nyugodtan próbálj csak kitiltatni. Tedd amit tenned kell. De jelenléteddel, offolásoddal ne zavard többet ezt a topikot. Tünés innen geges!

:eek:

Azért Carmaged meglehetősen türelmes, többet is megenged, mint amit a szabályzat szigorúan venne, épp azért, mert ha nem így lenne, meg sem szólalhattál volna szinte, mire válaszolni lett volna esélyünk, már rég nem lettél volna itt.
Szóval türelmes, de mint a mondás tartja: óvakodj a türelmes ember haragjától...

Figyelembe véve egy moderátor reagálását, ami még itt is vagy 100-szor higgadtabb, mint pl. a tiéd, meg azt is, hogy ő moderátor, tehát odavágni neki olyan itt, mintha civilben beb@sznál egyet a rendőrnek - szóval ha kivágnak, jogos lesz. Ha visszajössz, ismét ki fognak vágni, a többes reget jobban figyelik, stb. Szabályzatot tessék olvasni néhány esetben... :)

:offtopic: A szavaid, mintha Mikike szólna. Ugynaaz a kiborulás, ugyanaz a pszichotikus szindróma. S mi van, ha ugyanaz a személy...

Szerkesztette: Warrior 2009. 09. 10. 13:48 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1602 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 13:54

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 12:29

... És legyen holnap is tegnap!

:offtopic: Ne szivass, tegnap túlóráztam.:)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1603 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 13:56

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 13:23

A végére egy favicc a többieknek. Most jutott eszembe.
- Hogy hívják majd a lexikont, amit mikike ír?
- ???
- Mikipédia  :Đ  :nevet:

:nevet:

#1604 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 13:59

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 12:32

... De erőteljesen gondolkozom, nem fogjuk megúszni  :rolleyes:

:offtopic: Ne is törődj, kolléga. Simán eldumálunk mi itt. Amióta mikike reinkarnálódott, egy szempillantás alatt megváltozott a helyzet. Hirtelen mi lettünk a rossz fiúk szerinte, pedig csak a véleményünket mondjuk. Meg tényleg olyasmik hangzanak el, amik elég durvák. Mi nem vagyunk ilyenek. A gócpontot kell eltávolítani, mint egy műtétnél.

Van egy olyan érzésem, hogy ha majd ennek vége lesz, ez a társaság utána is jól el fog dumálni. :smoker:

#1605 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 14:00

Szerintem kár volt pihenőre tenni. Így azt fogja mondani, hogy a materialisták elnyomták és ő áldozat csupán. Nem kell felvenni a személyeskedését. "kisfickó", "bigott", "nyuszifül", "tanulatlan", "buta", "told arrébb a bringát", "tünés", "geges" annyira nem olyan kemény. Csak provokál.

De azért jól megkaptad Carmaged  :D  Kisfickó  :Đ
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1606 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 09. 10. 14:00

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 14:59

Meg tényleg olyasmik hangzanak el, amik elég durvák.

A sör nem is dulva  :confused: Ha én olyan dulvát mondanék, mint az ágyas szilvapálinka!
Make love not Wor.

#1607 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 14:08

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 15:00

Szerintem kár volt pihenőre tenni. Így azt fogja mondani, hogy a materialisták elnyomták és ő áldozat csupán. Nem kell felvenni a személyeskedését. "kisfickó", "bigott", "nyuszifül", "tanulatlan", "buta", "told arrébb a bringát", "tünés", "geges" annyira nem olyan kemény. Csak provokál.

De azért jól megkaptad Carmaged  :D  Kisfickó  :Đ

Kihagytad a nagyfiut. :p
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1608 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 14:10

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 14:23

A végére egy favicc a többieknek. Most jutott eszembe.
- Hogy hívják majd a lexikont, amit mikike ír?
- ???
- Mikipédia  :Đ  :nevet:

Idézet: upszilon

Ezért a mondatért más szájtok fórumain kapnál egy hét pihit.

Szerkesztette: debaj 2009. 09. 10. 14:10 -kor

#1609 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 14:34

Idézet: upszilon - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 12:30

... Márpedig én nem bántalak, csak okítlak. ...

:offtopic: Ha az iskola nem hihető, te miért lennél az...
Semmivel se vagy több, mint bármelyikünk. De mi beismerjük a hibáinkat, megpróbáljuk azokat s egymást érteni. Belőled csak ezek hiányoznak.

Bírom az ilyen egós embereket, nyomják a jó rizsát, a végén meg rájönnek, hogy nem marad már semmijük se...

#1610 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 14:39

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 15:00

... Csak provokál. ...

:offtopic: Igen, bizonyos szemszögből ártalmatlan. De azért más szemszögből neki sem szabad ám bármit... Hiszen nem lehet "több", mint bárki más. Unja már, hogy ezek a primitív gyarló emberek képtelenek megérteni az ő gondolatait, mégis hogy képzelik... Sőt, még van pofájuk ellenkezni is, amit ő elég kelletlenül visel. Inkommunikatív. Pszichológiailag jellemezhető szindróma, de nem írom tovább.

Nem ártalmatlan, ha felzaklatja a fórumozókat, s nem hagyja abba a kérésükre sem. Más kérdés, hogy végső soron mit ér el, de azért itt borzolni a kedélyeket, az sem szép dolog, még ha olykor vicces is... Képtelen uralkodni magán. Asszem van jellemrajzom már.

#1611 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 14:43

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 15:34

:offtopic: Ha az iskola nem hihető, te miért lennél az...
Semmivel se vagy több, mint bármelyikünk. De mi beismerjük a hibáinkat, megpróbáljuk azokat s egymást érteni. Belőled csak ezek hiányoznak.

Bírom az ilyen egós embereket, nyomják a jó rizsát, a végén meg rájönnek, hogy nem marad már semmijük se...

Mar nincs koztunk, ne faradj. :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1612 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 14:45

Idézet: upszilon - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 12:34

... A fejlődés azt jelenti komplexitásnövekedés. És erre nincsen semmiféle példa sem az élővilában, sem a laborban. Egyetlen egy darab példa sincsen rá! ...

Na ezt olvassa el külső szakértő...

A primitív egysejtűektől a komplex szervezetekig nincs semmi példa - ez nem semmi... Ilyet mondani... Az egész élővilág egyetlen egy darab példa... És igaz: az ember valóban az, aki képes pusztítani saját öko- vagy akármilyen szisztémáját. Itt a mára kitiltott, de élő fórumtársunk a bizonyíték. Hát én nem követem az biztos. Eszem ágában sincs pusztítani.

A fejlődés nem feltétlen komplexitásnövekedés, hanem akár egyszerűsödés is lehet, épp a túlélés érdekében: szervek visszafejlődése, elkorcsosulása. Én laikus vagyok.

#1613 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 14:47

Idézet: upszilon - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 12:34

... Ne szervduplázást, hanem valóban örökölhető új szervet. ...

:offtopic: Már túljutott azon a határon, amikor az ember még tudja magáról, hogy beteg. Innentől fogva, mivel nem tud mit tenni; mindenki más lesz beteg a szemében.

#1614 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 14:59

Warrior, lassan marhasok sörrel fogsz lógni a közösnek :Đ

#1615 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 15:09

Idézet: debaj - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 15:59

Warrior, lassan marhasok sörrel fogsz lógni a közösnek :Đ

:offtopic: Azt már nem is merem mondani, hogy Jahno sörös hozzászólós postját csak most olvastam. Délután valahogy sikerült átugranom mindig. Nem jutottam a postok végéig, csak mostanra...  :(

Hol a legolcsóbb...? :)

#1616 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 09. 10. 15:11

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 16:09

:offtopic: Azt már nem is merem mondani, hogy Jahno sörös hozzászólós postját csak most olvastam.

Napersze, én is ezt mondanám. Bezzeg amit upszilon írt, arra mind reagáltál. Ezitten kérem tudományellenes rassziszmusos megkülönböztetés volt, ezért még vezekelni fogsz  :D
Make love not Wor.

#1617 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 15:14

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 16:11

Napersze, én is ezt mondanám. Bezzeg amit upszilon írt, arra mind reagáltál. Ezitten kérem tudományellenes rassziszmusos megkülönböztetés volt, ezért még vezekelni fogsz  :D

Részegen bármit... Atyaég, sosem voltunk még ilyen közel a következő hétvégéhez...:)

#1618 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 15:39

Idézet

... Ne szervduplázást, hanem valóban örökölhető új szervet. ...

Hápedig én mindig azt hallottam, hogy "kérem, mi nem tehetünk semmit, megörököltük a múlt rendszer tanácsi szakigazgatási szervét..."

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1619 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 15:41

Idézet: Eleanor - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 16:39

Hápedig én mindig azt hallottam, hogy "kérem, mi nem tehetünk semmit, megörököltük a múlt rendszer tanácsi szakigazgatási szervét..."

:nevet2:

Kérdem én, unokáink vajon mit fognak örökölni  :think:

Ata
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#1620 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 15:42

Idézet: upszilon - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 9:41

Leírtam, alternatíva nélkül csak és kizárólag azt a két elmeéletet tanítják meg. Azkat viszont részletesen. Emiatt hiszik igaznak, valóságnak a diákok. Aztán a diákok felnőnek és lesz belőlük pofénrúgós-lehülyézős tipoktárs ha olyat olvas, hogy valaki meg meri kérdőjelezni ezt a tanítási gyakorlatot. Miért? Mert annyira elhitte, hogy ezt tartja valóságnak. Érted Te ezt, vagy még magyaráznom kellene ezeregyedszer is?

Nekem általános iskolában volt olyan tantárgyam, hogy hittan. Ahol a Biblia "hittételeit" okították a fejünkbe. Az oktatásban sehol nem volt kimondva egyértelműen, hogy csak az evo-elmélet, és csak a big-bang lehetséges.
Ezzel meg is állt a topicbeli ámokfutásod. Pont.
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

Téma megosztása:

• (85 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.