Idézet: Csokis - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 15:28
Ebben óriásit tévedsz. Én rendszeresen nézek filmeket, de igenis nagy tétel a 100e+HUF összeg az erősítő+hangfalakért. Elég ebben a kis lakótelepi lakásban egy Genius 5.1-es fadobozos rendszer is és én is ehhez vennék külön dekódert. Egyet találtam (
Ez az!), de sajnos Magyarországon beszerezhetetlen (pedig pont tökéletes lenne a számomra). A WD TV Live-om pedig az analóg Sztereó része van rákötve a Genius-ra, mivel a TV-n nagyon nem szeretem hallgatni.
Szerintem is k* nagy tétel.
FlowM@N, épp arról írtam, hogy relatíve nagy, mert semmi haszna. 10-ből 9 otthoni filmnéző átlaguser
1. Meg tudja különböztetni, ha SD helyett HD filmet mutatsz neki. Nem kell magyarázni a különbséget.
2. Könnyedén felismeri, ha 2.0 helyett 5.1-ben szólnak a hangok.
3. Viszont egy kis különbséget sem fog hallani, ha egy 20-25e-es hangcucc (mondjuk PC-s hangfal PC-ről 5.1-ben meghajtva) helyett egy 100e-es erősítő+hangfal kombón hallgattatod meg vele.
Ezért van az, hogy az 1. ponthoz a HDTV vétel és 2. ponthoz egy olcsó 5.1 hangrendszer vétele jogos lenne. Míg a 3. kidobott pénz sajnos 10-ből 9 usernél. Az összeg pedig nem kicsi.
ps: Egyébként nekem is Genius 5.1 fadobozos szettem van, tökéletesen elég.
Idézet: FlowM@N - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 16:33
Mondjuk egy 5.1-es házimozi szett 50-ből már megvan, aztán abba mehet bármi és bőven szól úgy mint a Genius 5.1.

Ebben biztos vagy?
Én szétnéztem a komplett rendszerek között. Legolcsóbban 50-ért találtam LG-t és Samsungot ilyen műanyag csodadobozokkal. Kb ilyesmik:
Míg a Genius azért mégiscsak egy normális, fadobozos, nem olyan rosszul szóló cucc:
Én nem értek hozzá, de nem tűnnek túl biztatónak, ránézésre inkább mondanám a Geniust jobbnak...
De ha mégsem az, akkor is max a felébe kerül.
Szerkesztette: vipisrac 2009. 12. 26. 16:50 -kor