HWSW Informatikai Kerekasztal: HD media playerek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD media playerek Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#401 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 04. 09:01

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 9:12

No igen, de az is fontos, hogy min tesztelsz. Nekem csak egy 32"-os HD Ready (azaz 1366x768-as felbontású) LCD TV-m van. A másik, hogy nem igen van összehasonlítási alapom. Szóval. :)

Legjobb :cool:

#402 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 09:04

Idézet: worxland - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 9:59

Mi az, hogy még? Mióta van a WD TV HD-nek rossz képminősége?  :think:  :omg:  :bolond:

Szovegertelmezes rulez :omg:
Nem azt irtam, hogy rossz, hanem hogy rosszabb.

Mondjuk az X medialejatszonak, tok mindegy, milyen neven fut, a kepminosege a legjobb a vilagon. A masodik pedig a WDTV HD. Nyilvanvalo, hogy nem rossz a kepminosege, hisz tobb szaz egyeb medialejatszo kepenel szebb, de ahhoz az egyhez viszonyitva, amelyik az elso helyen all, rosszabb.
Ettol meg nem jelenti azt, hogy rossz. Capiche? :Đ

#403 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 10:03

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 10:04

Nem azt irtam, hogy rossz, hanem hogy rosszabb.

Mondjuk az X medialejatszonak, tok mindegy, milyen neven fut, a kepminosege a legjobb a vilagon. A masodik pedig a WDTV HD. Nyilvanvalo, hogy nem rossz a kepminosege, hisz tobb szaz egyeb medialejatszo kepenel szebb, de ahhoz az egyhez viszonyitva, amelyik az elso helyen all, rosszabb.
Ettol meg nem jelenti azt, hogy rossz. Capiche? :Đ

Az egyik haverommal, akinek van egy hi-fi boltja itt Szolnokon, összehasonlítottuk az ASUS O!Play-emet meg a sima WD-t. (Az üzletben természetesen házimozi cuccok is vannak, egy Pana Viera 40"-os 100Hz-es full hd-n néztük.) Nos a haver szerint egy cseppet fátyolosabb az ASUS képe, de én ebből semmit nem vettem észre. Igaz ő vájtfül és vájtszem.  :Đ 
Az Xtreamer-ről nem tudok nyilatkozni. Igaz drágább is egy 10-sel mind wd-nél, mind az asus-nál.

Szerkesztette: Brett Shaw 2009. 11. 04. 10:07 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#404 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 10:06

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 11:03

Az egyik haverommal, akinek van egy hi-fi boltja itt Szolnokon, összehasonlítottuk az ASUS O!Play-emet meg a sima WD-t. (Az üzletben természetesen házimozi cuccok is vannak, egy Pana Viera 40"-os 100Hz-es full hd-n néztük.) Nos a haver szerint egy cseppet fátyolosabb az ASUS képe, de én ebből semmit nem vettem észre. Igaz ő vájtfül és vájtszem.  :Đ 

A kepminosegre en is erzekeny vagyok :)
Azzal egyutt nekem a WDTV-vel ilyen teren semmi bajom nem volt.
Amikor az X-et megkaptam, meglepodtem, mert joval szebb kepe volt, nem is szamitottam ra, plane nem ezert csereltem le.
Azzal egyutt sok helyen olvasom, hogy az X-nek a WDTV-nel szebb a kepe (ez egybeesik a sajat tapasztalatommal), de a WDTV Live-nak meg a WDTV-nel is rosszabb.

#405 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 10:09

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 9:04

... blabla ...
Capiche? :Đ

:offtopic:
Nem azt írtad, hogy rosszabb. Azt írtad, hogy még annál is rosszabb. Ha kioktatsz és fölényeskedsz, akkor jobb, ha először megnézed, mit is írtál. Szövegértelmezés tényleg rulez, de csak akkor, ha az értelmezést értelmes végzi.  :sandor:
Szerk: Most olvastam az előző hozzászólásodat, ha elsőre is azt írtad volna, nem lett volna félreértés.  :sing:

Szerkesztette: worxland 2009. 11. 04. 10:11 -kor

aláírás
Spoiler

#406 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:04

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 10:06

Azzal egyutt sok helyen olvasom, hogy az X-nek a WDTV-nel szebb a kepe (ez egybeesik a sajat tapasztalatommal), de a WDTV Live-nak meg a WDTV-nel is rosszabb.

Nekem volt mind3, a WD1-et már eladtam és a 3 közül a WD Live képét látom a legszebbnek a TV-men.

Amúgy ma állítólag kijön a nem beta 2.0 az XT-hez. Kíváncsi vagyok mit basznak el megint :nevet:

Szerkesztette: Tiga 2009. 11. 04. 11:05 -kor

#407 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:16

Idézet: worxland - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 11:09

ha elsőre is azt írtad volna, nem lett volna félreértés.  :sing:

Nekem igy se volt, de hagyjuk.
Szerintem nincs igazad, de rohadtul nem erdekel a tema annyira, hogy melyebben belemasszunk.
Kinottem mar ebbol a korbol, legjobb mindenkire rahagyni az igazat, aztan legyen boldog vele :cool:

#408 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:18

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 12:04

Nekem volt mind3, a WD1-et már eladtam és a 3 közül a WD Live képét látom a legszebbnek a TV-men.

Amúgy ma állítólag kijön a nem beta 2.0 az XT-hez. Kíváncsi vagyok mit basznak el megint :nevet:

Ha ugyis elbasznak valamit, nem ertem, mire varsz, de telleg :rolleyes:
Raadasul ha szebb a kepe a Live-nak az X-nel, nem mindegy, jo lesz-e a 2.0-as firm vagy sem? A kepminosegen ugysem fog valtoztatni, a Live mindent jobban tud, miert nem adod el a fenebe azt a szar X-et? :omg: :D

#409 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:34

Mert bízom benne, hogy az XT-t is megcsinálják jóra :)

Ismerem a WD korlátait, olyat tuti nem fognak belőle faragni, mint az XT-ből idővel remélem.

És nem szarozom az XT-t, csak pont azt nem tudja amire kitalálták. WD meg tudja már az első gyári firmware-el.

Nincs bajom egyikkel sem, XT-n kínomban röhögök, de bízom benne. WD-n nem röhögök, mert minden jó vele amire használjuk.

Sex is :omg:  :Đ

Érted bzuikám :confused: Nem fikkantom az XT-t, csak röhögök a görcsös szerencsétlenkedéseiken. Egyik oldalt sem szarozom, éppen ezért tesztelem őket. Kenyeret egyik sem kér, Fateromnak még úgysem fontos egyik sem annyira, hogy elvigye tőlem valamelyiket.

Ja, amúgymeg nem mondom, hogy szebb a képe általánosan, de ez én TV-men szebb, nekem szebb. És sztem nem szar TV-m van, mint ahogy neked sem.

Meg kellene nézned neked is a WD Live-ot, átvigyem :confused:  :omg:  :Đ

:kma:

Szerkesztette: Tiga 2009. 11. 04. 11:41 -kor

#410 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:36

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 11:34

És nem szarozom az XT-t, csak pont azt nem tudja amire kitalálták. WD meg tudja már az első gyári firmware-el.

Ja, főleg a felirat állítgatását. :omg: :rolleyes: Zavaró a fehér szín (nekem) és sajnos némelyik filmnél, túl "magasra" pozícionálja a felirtatot, ami így eléggé a filmbe lóg. Nem értem, hogy ez mitől függ. Fura. :think:

Szerkesztette: Csokis 2009. 11. 04. 11:36 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#411 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:39

Felirat dolgot még nem írnám le, első firmware. XT-nél már hanyadik is van? Tudnád az XT-nél milyen hibák vannak, egyből nem lenne fontos a felirat :Đ

Amúgy megrendelem ezt az eTrayz-t is XT-éktől, jónak ígérkezik és nem drága.

Pola?

#412 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:41

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 11:39

Felirat dolgot még nem írnám le, első firmware. XT-nél már hanyadik is van? Tudnád az XT-nél milyen hibák vannak, egyből nem lenne fontos a felirat :Đ

Ez igaz, de látva az első WD TV-t, ott is lsz@rták. :( Itt se számítok rá, az a baj.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#413 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:45

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 12:34

Nem fikkantom az XT-t, csak röhögök a görcsös szerencsétlenkedéseiken.

Bzmg :omg:
Egy szoval sem irtam, hogy fikazod az XT-t. Mondjuk nem mintha zavarna, ha fikazod.
De telleg nem ertem, ha nekem lenne 2 cuccom, amibol az egyik tuti megfelel mindenre, nem varnek arra, hogy a masik talan jobb lesz. Minek?
Ja, lehet, hogy tobbet fog tudni, mint a Live, de egyreszt szerintem addigra mar lesz uj WD is, masreszt meg csomo olyan fassagot terveznek bele, amire szerintem egy medialejatszo eseten semmi szukseg.
Arrol az egyszeru tenyrol nem is szolva, hogy bazze az utolso gyari firmmel menuben valo maszkalas kozben senkinek nem fagy! Ergo 99%, hogy HW hibas a cucc, Te meg ahelyett, hogy mar reg visszakuldted volna, varsz itt az uj firmre, gondolod attol jobb lesz?
Igy mondjuk en is rohognek az XT-n, de megneznem, hogy mondjuk egy HW hibas Live mennyire jonne be :)

Nem kell athozni, sajna a wifi hianya miatt engem nem igazan tud erdekelni :rolleyes:

#414 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:45

Majd valami okos előbb-utóbb megcsinálja.

XT-nél megint nem lesz DTSHD, DDTrueHD támogatás...ki lesz hagyva a 2.0-ából..

#415 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:47

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 12:39

Amúgy megrendelem ezt az eTrayz-t is XT-éktől, jónak ígérkezik és nem drága.

Pola?

Tessek? Mi van velem? :D

#416 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:48

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 12:45

XT-nél megint nem lesz DTSHD, DDTrueHD támogatás...ki lesz hagyva a 2.0-ából..

Na erre viszont kibaszott merges vagyok.
Eleve ugy irtak, hogy tudja, szo sem volt sehol arrol, hogy majd kitudjamikor benne lesz.
Nem vettem volna meg, ha ezt tudom, az tuti.

#417 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:48

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 11:45

Nem kell athozni, sajna a wifi hianya miatt engem nem igazan tud erdekelni :rolleyes:

Nekem van benne wifi :rolleyes: Ugyan úgy rá lehet dugni, mint az XT-nél egy wifi antennát és már megy is.

Állítani sem kellett semmi, gyári firmware-el is ment egyből.

Mondjuk most b-rad félét használok ftp miatt. Így elérem munkából is a kicsikét :cool:

#418 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:50

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 11:48

Na erre viszont kibaszott merges vagyok.
Eleve ugy irtak, hogy tudja, szo sem volt sehol arrol, hogy majd kitudjamikor benne lesz.
Nem vettem volna meg, ha ezt tudom, az tuti.

Engem is bosszant, no de sebaj...áhh nem is fárasztalak, hogy a WD tudja :Đ

eTrayz nem keltette fel az érdeklődésed? Erre irányult a kérdésem, bár neked van ASUS letöltőnek, ha jól tudom :cool:

#419 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 11:59

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 12:48

Nekem van benne wifi :rolleyes: Ugyan úgy rá lehet dugni, mint az XT-nél egy wifi antennát és már megy is.
Állítani sem kellett semmi, gyári firmware-el is ment egyből.

Tehat pl. az XT-hez kapott wifi antennat bedugod a Live-ba es megy? :confused:

#420 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 12:02

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 12:50

Engem is bosszant, no de sebaj...áhh nem is fárasztalak, hogy a WD tudja :Đ

eTrayz nem keltette fel az érdeklődésed? Erre irányult a kérdésem, bár neked van ASUS letöltőnek, ha jól tudom :cool:

Hat ezzel bosszanthatsz, mert nem tudom, hogy ha az nyomorek WD meg tudta oldani, ezek miert nem.
De ez nem is zavarna, de akkor miert irtak mindenhol tenykent, hogy tudja???
Ettol tudok a falra maszni, a rohadt hazudozos kurva anyjukat.

Jaja, nekem van egy B202-es Asusom, most mar normalis sebessegu net is van hozza, azt se nagyon tudom, ez az etrayz mi a fenere jo, de nekem ugy tunt, nincs ra nagy szuksegem :cool:

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.