Idézet: qnadam - Dátum: 2009. aug. 3., hétfő - 2:04
Idézet
Jó Magyar szokás szerint senki nem késlekedett közölni hogy úgy sem lesz az ötletemből semmi. Ennek ellenére csak te vagy itt meg a jahno aki köpködni kezdett. Némi szarkazmust tényleg megengedtem magamnak de ez még mindig kulturáltabb formája a társalgásnak mint a nyílt személyeskedés. Ha megfigyelted én senkinek a vélt vagy valós lelki defektjeivel nem foglalkoztam. Nem próbáltam senki intelligenciáját két mondat alapján megítélni és Úgy általában nem törekszek rá hogy minősítsem az embereket. Ha azt mondom hogy te és jahno hozzászólásaitokkal leginkább a nyílt kötözködés, a kioktatás és a lekicsinylés kategóriát képviselitek, akkor sem titeket minősítelek csak a hozzászólásaitok stílusát. Attól ti meg lehettek nagyon klassz csávók, és lehet hogy csak mindennapi stresszt próbáljátok így levezetni, nemtudom. De nem is próbálom kitalálni. Ez a topik ugyanis
Nem a minősítsük egymást topik. Hanem az adjunk el egy ötletet topik.
Ugyanez vonatkozik a működhet nem működhet kérdéskörre is. Ha azt akarnám tudni hogy az ötletem működőképes-e, vagy hogy egyáltalán meg lehet-e csinálni akkor azt kérdeztem volna meg.
Részemről ezeket a témákat lezártam. Ti továbbra is írhattok bármit, de én válaszolni már csak érdemi hozzászólásra fogok.
Most hogy így leírtam ezt az adjunk el egy ötletet topicot, bevillant, hogy lehet hogy mégis csak hülye vagyok. Nem is itt kellett volna indítani hanem egy gazdasági fórumon. Persze hisz ti szakemberek vagytok, nem tudtok másról vitatkozni csak technikai kérdésekről....
Na ennek utána kel járni.

Súgó
A téma zárva.