HWSW Informatikai Kerekasztal: Torchlight - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Torchlight a Mythos készítőitől

#101 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 28. 12:00

Idézet: td - Dátum: 2009. okt. 28., szerda - 11:04

Erre szokták mondani hogy: egyszerű és nagyszerű! ;)

Üdv: Dan

A sacred2-re azt modtad hogy komolytalan, ez meg bejön, mit mondjak sajátos ízlésed van  :D

#102 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 12:25

peti2mtag: Ugyan ezt leírtam egy lappal hátrébb. :'D

N.M.I.: Pontosan. Én is azokat maxoltam ki a végigjátszás alatt és bizony igen hasznos volt. Viszont arra gondoltam, hogy ha tovább viszem, mivel talán a 100-as szint a legnagyobb ( itt a válasz Nevl ), akkor addig nyugodtan kimaxolhatom nem csak, hogy azt az ágat, de akár egy másikat is. :']

td: Pontosan! Én örültem hogy nincs túlbonyolítva semmi. Minden kézre áll, minden érthető és logikus.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#103 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 14:07

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2009. okt. 28., szerda - 12:09

Annál a néhány skillnél amit fejlesztettem, a tooltip arra utal hogy 10 a max. szintjük.

---

Volt ilyen kérdés, hogy a lila csík mire jó. Úgy vettem észre hogy a famy (van ilyen szó egyáltalán? :think:) szintlépésekor extra skillpontot kapsz, pontosabban időnként extra skillpontokat kaptam a karakter szintjének növekedése nélkül is, és így utólag visszagondolva talán a famy miatt volt. Szóval érdemes a mellékküldetéseket is megcsinálni. :)

Nem a fame-re (hírnév) gondolsz? Gondolom ha elég magas ad valami bónuszt.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#104 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 14:46

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2009. okt. 28., szerda - 14:00

A sacred2-re azt modtad hogy komolytalan, ez meg bejön, mit mondjak sajátos ízlésed van  :D

Ilyenen ma en is gondolkodtam.
Szerintem ugy van, hogy ha egy jatek a komolysagra torekszik (Sacred 2, barmilyen mas jatek ami all-leejtos grafikat iger) az irto nagyot fog zakozni, mert ha tokeletest igernek akkor tokeletest var el az ember. Ellenben ha egy jatek direkt rajzfilmes grafikat mutat, mondvan a keszitok igy akartak (elnagyolt karakterek, fura szinek) az tok elfogadott. WoW is pocsek ronda, megis milyen meno. Battlefield Heroes is rajzfilm, es irto poen. Prince of Persia is egyedi volt (kinek tetszett kinek nem) es igy is kivalo jatek.
Bezzeg ha szuper csillivilli grafikat igertek volna..na akkor mindenki szidna.

#105 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 15:07

Idézet: Nevl - Dátum: 2009. okt. 28., szerda - 14:07

Nem a fame-re (hírnév) gondolsz?

:omg: De, arra. Látszik, hogy éjjel vót má. :Đ

#106 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 15:19

Amúgy srácok nem árt néha olvasni a kommenteket, nem csak írni, mert nagyon elbeszélünk egymás mellett. :'D

Közben neki ugrottam a questeknek az infinity dungeonben. 41-es vagyok lassan, 6. szinten járok. ^^, Szépen lassan kimaxolom a Berserker skillfát. : P

#107 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 15:25

Idézet

Mas: transmute recepteket vagy utalasokat lehet talalni, vagy szimplan probalkozas szinten megy a dolog? Eddig csak egyfajta kombinalas sikerult, ket rossz kavicsbol egy kicsit jobb kavics.

Megtaláltam a játék adatfájljai között azokat, amelyek a lehetséges kombinációkat írják le, amjd összeszedem. :)

Szerkesztette: JohnnyG 2009. 10. 28. 15:26 -kor

Üdv, JohnnyG

#108 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 15:41

Izé, valaki plíz. Menteni hogyan kell, mert el kellene indulnom itthonról :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#109 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 15:52

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. okt. 28., szerda - 15:41

Izé, valaki plíz. Menteni hogyan kell, mert el kellene indulnom itthonról :Đ

Kilépsz, és automatikusan ment.

#110 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 16:01

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2009. okt. 28., szerda - 15:52

Kilépsz, és automatikusan ment.

Köszi :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#111 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 16:11

Mentési rendszer tényleg nem rossz, bárhol abba lehet hagyni. Ha éppen dungeonban vagy, esetleg a városban kolbászolsz de csak egy town portal vezet vissz az alsó szintekre... mindent lement a játék, pont ott folyathatod ahol abbahagytad (teleportostul stb.).

Most kezdtem egy Alchemist-et (varázsló) Hard-on, na ez már normális nehézség. Unique-ok ellen kell a poti, meg amúgy sem egy sétagalopp már az eleje sem. Szerencsére néhány felszerelést át tud orokolni az elozo Destroyer (barbár) karimtól akit toroltem (Normal túl egyszeru volt).

Halakat innen már érdemes használni mert amúgy elég gyengusz lenne a pet. Úgy nézem hogy egy healing meg egy summon varázslat is jó ha meg van a tanítva a kutyával/macskával. Kár hogy csak 30 másodpercenként használják oket :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#112 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 16:46

Arra készüljetek fel, hogy destroyerrel, akinek a legtöbb HPja van, unique és epic cuccokban is az utolsó dungeonokban biztos jócskán nyomogni kellett a potit, mert rád mennek egyszerre 20-30-an legalább és besebeznek azért rendesen.

Én tovább folytattam az easy berserkerem, 10. infinity instában vagy, 44-es szinten. Igazság szerint ugyan ezt a karit nehezebb fokoztaton nem szeretném kezdeni, varázstudót meg nem nagyon tudok itt elképzelni, mert nagyon rájönnek az emberre. Nehéz elfutni. Pedig eddig mindig mágus voltam. :/

#113 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 28. 17:35

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. okt. 28., szerda - 17:46

varázstudót meg nem nagyon tudok itt elképzelni, mert nagyon rájönnek az emberre. Nehéz elfutni. Pedig eddig mindig mágus voltam. :/

gondolom erre valo a pet

szerk: arra gondolok, hogy tanknak neveled es hasznalod. Mondom ezt ugy, hogy a tegnapi normal titan/berserker utan ma hard hunter jon, magust meg nem probaltam, nem tudom milyen crowd control skilljei vannak.

Szerkesztette: gazdi 2009. 10. 28. 17:37 -kor

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#114 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 17:51

Elején vagyok még a varázslóval. Egyrészt a petre hagyatkozom, másrészt lehet lényeket is idézni. A jobb botok távolságiak, meg lehet sutni az ellent mielott mind odajon. Vannak protektív képességek is stb.
Másrészt nem kovetnek a mobok, ha kicsit visszasétáltok akkor békénhagynak.

EDIT:
Torchlight mappa mérete mekkora? TCommanderben nálam 765 MB (802,620,160 bytes) a Size és 765 MB (802,734,080 bytes) a Size On Disk. Az itt lévo BuildVer.txt tartalma pedig 17098_200910270324. Csak azért kérdezem mert a készítok szerint egy tesztverzió kerult ki a netre, kíváncsi vagyok hogy ez mennyire igaz. Koszi :)

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 10. 28. 18:07 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#115 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 19:04

Há nem azér, de szerintem hardon is piece of cake. Persze mivel nem HC módban kezdtem, meghaltam kétszer, de jobb így, mint állandóan túlóvatoskodni.  :cool: Kicsit az én izlésemnek durván dobálja a tárgyakat, konkrétan már 5-6. szint környékén megvolt a uniqe wandom, amivel csapkodok távolra, gyakorlatilag akármennyi mob volt eddig, ha nincs erősmonszta, akkor sansztalanok le sem megy a manám/hp-m kb. minden második ütés crit, hp-t és manát szívnak az elenségtől a cuccaim. Nem győzöm eladogatni a potionöket. :) Szegény állatt állandóan oda vissza rohangál a cuccok miatt. Kár, hogy bevásárló listát nem lehet neki adni.

Mondjuk lehetett volna még apróságokat belerakni, én pl megcsináltam volna, hogy ha a városban áll az ember (kávéfőzés, szendvicssütés, miegyéb) akkor a macsek (vagy kutyek) játszhatna az ott szaladgáló gyerekekkel, meg ilyesmik :)

Idézet

#116 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 19:08

Idézet: gazdi - Dátum: 2009. okt. 28., szerda - 17:35

gondolom erre valo a pet

szerk: arra gondolok, hogy tanknak neveled es hasznalod. Mondom ezt ugy, hogy a tegnapi normal titan/berserker utan ma hard hunter jon, magust meg nem probaltam, nem tudom milyen crowd control skilljei vannak.

Crowd control: iszonyat wanddal lecsapkodás :nevet: Egyébként lehet summonálni Agress O' matic™ típusú gólemet, meg élőholtakat, úgyhogy könnyű tartani a távolságot. :cool:

Idézet

#117 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 19:20

Hard-on már megcsamcsogták párszor a varázslómat, foleg a unique-ok tudnak nagyokat utni. Lehet azért is van mert nem tápolok kulon csak a kuldetéseket viszem. De lényegesen konnyebb mint amire számítottam. Very Hard szerintem már frusztrálna.

Gólemet még nem tudok idézni de gondoltam rá hogy kellene még valami a csonti meg a kutya mellé. Nem pusztul túl gyakran? A petem most magától darál mindent, valami goblin dog meg néha scarabeus formában.

#118 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 19:52

Gólem 10. szinttől van. Egyébként az a kis hullából idézhető vakarcs is jó. Nekem be van rakva a 3 4 5 gombokra a vakarcs/zombie/gólem idézés, úgyhogy nemigen maradunk egyedül. A petet kímélem, az defenzív módban van. Mondjuk én lehet, hogy nagyon mákosan kaptam az itemeket azért vagyok ekkora henter a mágussal. 120-160 körüli közepes távolságra a sebzésem a wanddal + a crit kb minden második/harmadik ütésre. Uniqe-ok is hullanak mint a legyek. Egyébként én is a küldetéseket csinálom, de felveszem a városban mindegyiket, amelyik lehetséges. :) Jobb klikken meg a zöld missile/fireball van. Amikor nem felejtem el, akkor azzal is durván lehet aratni, de azt csak akkor, ha több erős csóka is jön.  :)

Ha mégis behoznák a coop-ot a rendes verzióba, akkor 1000% hogy megvenném :cool:

Szerkesztette: JonesC 2009. 10. 28. 19:53 -kor

Idézet

#119 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 28. 22:44

Huh ez nagyon jó game :D Indítottam egy vanquisher-t normalon, ez is tud dual wield-et, eleinte íjjászkodtam vele aztán dual wield-el megragadtam két kardot na aztán jött az igazi aprítós móka bedaráltam mindenkit. Első boss az a pasas aki átváltozik vmi monsztává dobott két unikot :) egy íjjat(nagyon baba van vmi láng effektje is) és egy cipőt, úgyhogy lehet mégis íjjászkodom. Nagyon sok frankó passzív skillje van ennek a vanquishernek, pl critical damage meg chance növelő skill, absorb növelő skill, petet tuningoló skill, kül. fegyvertípusokat tuningoló skill, magic+goldfind növelő, xp, fame, potihatásnövelő, nagyon király class ez. Pár kép:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép

JonesC nem ezt a wandot találtad te is?
Kép

Tényleg, nem lehet újrarakni a skillpontokat?

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#120 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 22:56

Két unique már az elején? Heh, nem rossz :)
Jónéhány skill egyébként minden karinál megvan (pl. az általad említett pet+minion skill, XP+fame novelés stb.) de nem is baj mert úgyis kell mindháromhoz. A skillek így is olyan jól sikerult mind hogy igazából nincs rossz választás.

Respecelni sajnos csak debug módból, a konzol elohívása után lehet és valami "csaló" taget is ránkaggaszt a játék. Még nem próbáltam.

Orulok hogy tetszik a cucc, gondolj csak bele hogy az MMO része még ennél is kiforrottabb és igényesebb lesz :D Pettel is elszórakozol remélem (halak etetése, mágia tanítása a kutyusnak, visszakuldése a városba hogy eladja a tárgyakat stb.)

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.