HWSW Informatikai Kerekasztal: Torchlight - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Torchlight a Mythos készítőitől

#81 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 27. 22:13

Nem játszottam vele, de belenéztem a youtube videókba...hááát. Hasonlít ez tény, de ez sokkal hangulatosabb és szebb azért.

Közben megcsináltam egy side questet. Itt azért már velem egyszintű és magasabb szörnyekkel egész kellemes volt. Persze nem izzadtam meg, de legalább ürült egy kis poti, mert lassan azzal lesz tele az egész táskám.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#82 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 23:05

Én sem játszottam a Fate-tel de azt tudom hogy annak az orokose a Torchlight. Talán a topicnyitó postomban is írtam :)
Most már nem csak a Steamen hanem a hivatalos honlapon is meg lehet venni. Még játszogatok vele pár órácskát aztán ha nem változik a véleményem (pillanatnyilag tetszik) meg lenyugodott a nép és nem terhelik le a Runic szervert akkor megveszem.

Nekem a nehézséggel van olyan problémám hogy Normal-on indítottam de talán túl egyszeru. Hard nem tudom mennyire lenne durvább, lehet az meg frusztrálna? :think: Még nem haltam meg de pár italt már benyestem mikor nekemjott egy-egy nagyobb unique monszta (13-as szinten vagyok).

Nemrég vettem egy kettes szintu gyógyítotekercset, a macseknak meg egy hármas szintu csontiidézést hogy tobben legyunk. Valószínuleg nagy mákom is volt mert néhány szint alatt osszeszedtem egy ilyen kis alapszettnek a két elemét (kesztyu meg csimma)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Jahm, identify scroll helyett lehet találni/venni identify varázslatot amit csak meg kell tanulni és után nem kell cipelni az azonosító tekercseket.
Megfigyeltétek már hogy néhány hang a Diablo 2-bol van? Gyógyítóvarázslat a health shrine-ra hasonlít, a zene egyértelmuen nagyon kozel áll stb... :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#83 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 23:32

Az igen. Köszönöm a hasznos információkat. Én amúgy még nem is találkoztam epic (rózsaszín) itemmel. :/ Azt hiszem végignyomom ezt most így, de ha nem unok rá, akkor hardon tolom egyből a következőt.

Valaki nyomja varázstudóval? Engem az érdekelne még, csak elsőre mondom hát ha egyszerűbb egy közelharcival.

[off: Na Heroest megnéztük, jó volt...mehetünk vissza a saját hősünkhöz :'D ]

#84 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 23:47

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. okt. 27., kedd - 20:23

Egyébként be lehet tenni a halakat gyorsgombra. :]

Koszi, most már így használom oket :)

Igen, minimum a Hard fokozatot ajánlom mindenkinek, veteránoknak mehet a Very Hard is... Hardcore is van ám! :D Legrosszabb esetben lehet venni az árustól térképeket amik kulonbozo helyekre teleportálnak ahol lehet fejlodni (potyázni).

Menuben a renderelést meg az extra információkat szerintem érdemes kikapcsolni. Az elso világoskék sziluettel látja el a karaktert ha takarásban van, a második meg a criticalokat és a sebzéseket írogatja. Szerintem mindketto zavaró (túl informatív) de ízlés dolga.
Kép

Iszonyúan jó otlet ez a pet rendszer, sokkal hasznosabbak a kis állatkák mint mondjuk a Diablo 2 henchmanei. Varázslatokat lehet veluk taníttatni, lehet rájuk pakolni (Oblivion-málhásszamár szindróma :Đ) meg ha sok a felesleges loot akkor elkuldi oket az ember hogy eladják a cuccokat és pár perc múlva hozzák is vissza a pénzt. Otletes.

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 10. 27. 23:53 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#85 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 04:37

Fuhhh. Na egy kis pihi.

Ez...kérem szépen...iszonyatosan addaktív. Senkinek nem ajánlott, de mindenki próbálja ki, mert megéri. :'D
Nagyon poén tényleg, hogy elküldheted a petet leadni a cuccokat, jó a portal rendszer is, van belőle dögivel, az élet és manna potik a megszokott módon különböző kiszerelésekben tökéletesek, megtanultam végre a spellt most, hogy ne kelljen felismertetni a tárgyakat, így most már drágábban adhatom el. : P
A történet is szépen kavarog, nem oscar gyanús, de a műfajon belül bőven elegendő és tényleg érdekel hogy most mi és miért, tehát elérte a célját...
Az ellenfelek változatosak, a játékmenetet nem lehet megunni, pedig nem is nagyon trükkös kaszttal kezdtem. Most meg nem mondom hányas szinten állok, talán 25 körül, unique felszereléssel - csodásan festek. : P - A pályák változatosak, és mint ha egyre szebbek lennének. : O Ami hangulat árad az egész cuccból, félelmetes... 27. levelnek ugrok neki ha minden igaz a 30-ból, szóval lassan a fősztoriszálat lenyomom, de a mellékküldetéseket nagyon hanyagoltam, mivel így is elég erős vagyok. Majd hardon másképpen lesz. :'] Amúgy sem féltem a Berserkerem, mivel elvileg a főszál végigvitele után megnyílik egy 100+-os dungeon is, szóval mehet a táp ameddig a szem ellát. :']
Jó ötlet hogy van egy közös láda, a történet folyamán teszegettem már bele dolgokat, hogy ha ne adj Isten nekikezdek egy másik karival... :'] Spájzolok. :'D

Na nem vagyok álmos még mindig, szóval szerintem a nap felkeltével megnézem a credit listát. :'D

Jelenleg én, a nagy csata után ^^,

Kép

update: pár felsőbb szintekről készült kép a megfelelő topicban. ;]

#86 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 07:30

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. okt. 28., szerda - 3:37

Jó ötlet hogy van egy közös láda, a történet folyamán teszegettem már bele dolgokat, hogy ha ne adj Isten nekikezdek egy másik karival... :'] Spájzolok. :'D

Igen, ezt én is tegnap vettem észre, nagyon hasznos dolog! :respect: Úgyhogy már én is spájzolok... ;)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#87 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 07:34

Mi az, amit a név alatt kiír a karakterlapon? :think:  Nekem az van, hogy "unremarkable" :nevet: Mondjuk még csak 5-ös szintű, úgyhogy nem csoda.
Ja a másik pedig, hogy van ugyebár az experience csík, meg alatta a lila csík, na annak mi a szerepe/jelentősége?
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#88 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 07:55

Tényleg ennyire könnyű, ahogy írjátok? Valaki próbálta VH-on kezdeni? Elmentem lvl 8-ig normálon, aztán újrakezdtem hardon, de erősen gondolkodom, hogy mégiscsak a very hard lenne az igazi. :D

Hardcore mód kipipálása jár valami extra előnnyel (a nyilvánvaló hátrányon túl), pl. jobb loot, több exp?

Enchanter-nek mi lenne a funkciója? Azon kívül hogy lehúz 300 aranyra, aztán meg röhög a hátad mögött, hogy mekkora balek vagy. :Đ

#89 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 28. 08:21

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. okt. 27., kedd - 23:47

hm mi a fene az a netbook mode kapcsoló?

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#90 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 08:48

Végeztem. Jó anyám. Több mint 8 óra volt nekem, bár eleinte mellék misszióztam is gyakran visszamentem hogy az egész dungeont kitisztítsam (egyik úton lementem > vissza > másik úton le). ...és ez még csak a fő sztoriszál. Ahogy mondták, megnyílt egy High level dungeon, saját küldetésekkel, rengeteg szinttel. 33-masként végeztem eddig, egyszer a főellenfélnél meghaltam (figyelni kell rá, hogy van egy támadása, ami közben nem tudsz potit használni :/). Nagy élmény volt...de persze még nincs vége. ^^,

Akkor lassan válaszolgatok:

bega: Az amolyan hírnév, az is növekedik és ha egy szintet lépett, ad XP-t is. Végül is a játék folyamán végig kapod, mondjuk nagyon ellenfelekért, vagy ha egyszerre többet húzol magadra, sikeres küldetés után stb...

peti2mtag: Tapasztaltabbak mindenképp kezdjék legalább hardon, mert én, aki sosem játszottam ilyennel, a pet hathatós támogatása ( nem gyakran változtattam át ) nélkül és különösebb védővarázslatokat sem igénybe véve ( pedig volt, csak szükség...az nem volt rá) végeztem vele. Tehát easy mód még a legeslegeselgesleglámábbaknak sem ajánlott. :]

Enchanter: Ez amiről beszéltünk. A jobb tárgyakat fel kell méretni, csak azután tudod használni. Kinevet, ha gyenge tárgyat hoztál, de megjegyzi hogy szerencsés vagy, ha valami erősebbet. Megéri megvenni a varázslatot rá, ami után nem kell kiadnod rá többet pénzt.

td: Minden bizonnyal csökkenti a részletességet minden téren, hogy a legrosszabb gépeken (netbookok nem sebesség bajnokok) is fusson.

#91 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 28. 08:54

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2009. okt. 28., szerda - 8:55

Enchanter-nek mi lenne a funkciója? Azon kívül hogy lehúz 300 aranyra, aztán meg röhög a hátad mögött, hogy mekkora balek vagy. :Đ

Random bonuszokat rak a targyakra, kettot-harmat-negyet. Alap cuccokkal probaltam, ott megerte a penzt. Nalam meg nem rontott, bar komoly cuccokat meg nem probaltam tovabbfejlesztetni vele.

Mas: transmute recepteket vagy utalasokat lehet talalni, vagy szimplan probalkozas szinten megy a dolog? Eddig csak egyfajta kombinalas sikerult, ket rossz kavicsbol egy kicsit jobb kavics.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#92 Felhasználó inaktív   Hocsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 09:06

Képek alapján jó kis játék ez :) Nézegettem már ezelőtt is, hogy vajon mivel tudnám elütni az időt :)
Ha hazamegyek egyből fel is rakom :) Csak nehogy nagyon belemerüljek a játékba, mert akkor asszony nem nézi majd jó szemmel  :Đ (Bár az ilyen játékoknál sajnos nagyon gyakran előfordul... :p )
Config:
MSI P35 Neo2-FR | INTEL Core2Quad Q9550 | Geil Black Dragon Kit 4x1GB 800MHz | Sapphire ATI Radeon 5850 1GB |
Samsung 19" 970P | Audigy X-FI XtremeGamer | NEC 3520 DVD RW | Pioneer DVD | WD 1TB | Seagate 750GB | Samsung 250GB

#93 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 09:11

Én tegnap délben kezdtem, 2x léptem ki 1 órára, és nemrég nyomtam le a bosst. Persze ez csak a fő sztoriszál, most nyílt meg a high level dungeon. Hejjá.

peti2mtag: Elfelejtettem írni. Hardcore mód annyi, hogy csak egy életed van. Meghaltál, akkor pá-pá. :'O

#94 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 09:26

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. okt. 28., szerda - 10:11

Én tegnap délben kezdtem, 2x léptem ki 1 órára, és nemrég nyomtam le a bosst. Persze ez csak a fő sztoriszál, most nyílt meg a high level dungeon. Hejjá.

peti2mtag: Elfelejtettem írni. Hardcore mód annyi, hogy csak egy életed van. Meghaltál, akkor pá-pá. :'O

Ezt tudjuk, írta ő is, hogy az alap-tulajdonságán túli dolgok érdekelnék  :D
A Sacred 2-ben is volt HC mód, és ott is ugyanezt jelentette. Én itt a Torchlight-ban is viszek most egy Hardcore karit, próbálok nem meghalni vele..  :)

#95 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 09:42

Igen, ahogy Bepe is írja, tudom mi a hardcore mód, csak HC karaktereim vannak Sacred closed neten, arra lettem volna kíváncsi, hogy ebben a játékban jelent-e valami pluszt, vagy itt is csak arcnövelő. :D

---

Azért a képességek, tulajdonságok összetettsége hagy némi kívánnivalót maga után. Sacred 2 után ezzel játszani olyan, mint utasszállító repülőgép vezetése után elmenni műanyag dömpert tologatni. :Đ Bár így megvan az az előnye, hogy akár 8-9 éves kortól játszható (amint a gyerek megtanul olvasni, összeadni).

A hangulattal nincs gond, és tényleg nagyon addiktív, tegnap éjjel alig bírtam abbahagyni. :)

#96 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 28. 10:04

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2009. okt. 28., szerda - 9:42

...

Azért a képességek, tulajdonságok összetettsége hagy némi kívánnivalót maga után. Sacred 2 után ezzel játszani olyan, mint utasszállító repülőgép vezetése után elmenni műanyag dömpert tologatni. :Đ ...

Erre szokták mondani hogy: egyszerű és nagyszerű! ;)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#97 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 10:04

Tegnap én is belenéztem, de sajna macen csak bootcampes winnel megy... na mind1.
Jópofa játék egy "barbár" imitációt kezdtem végül.
Tudnátok néhány tippet adni fejlesztésre? Egyelőre a berzerk vagy milyen szálat fejlesztgetném, az szimpi a titán is jó.
Mekkora a max szint? milyen skillekre érdemes rakni? Kell annyit grindolni mint annó d2-ben és el kell vinni 80+-ra a karit, hogy ütős legyen vagy itt azért kisebbek a dimenziók?
Statoknál mire érdemes pakolni? (most str 3 és 2 def pontot osztogatok szét)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#98 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 10:31

A legtobb ARPG-vel szemben itt minden skill hasznos. Mindegy hogy mire teszel pontokat, én például a barbár alaptámadását maxolom (elso fa legfelso skillje, ezzel kezdesz) meg mellette a dual wieldet. Itt nincs olyan hogy "mire érdemes rakni" ;)

Statoknál foleg str, néha dobálj a def-re is mert egyrészt hasznos másrészt kell a felszerelés miatt. Alap magic meg agi sem lesz elég, vagy osszeharácsolsz egy rakás stat novelo gyurut stb. mint én (például +6 to Magic) vagy oda is teszel pár pontot.

#99 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 10:38

És mi a max szint, amit el lehet érni? Vagy addig gyilkolászod az ellenségeket, amig jólesik? Ill. mi a skillek max lvlje?
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#100 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 28. 11:09

Annál a néhány skillnél amit fejlesztettem, a tooltip arra utal hogy 10 a max. szintjük.

---

Volt ilyen kérdés, hogy a lila csík mire jó. Úgy vettem észre hogy a famy (van ilyen szó egyáltalán? :think:) szintlépésekor extra skillpontot kapsz, pontosabban időnként extra skillpontokat kaptam a karakter szintjének növekedése nélkül is, és így utólag visszagondolva talán a famy miatt volt. Szóval érdemes a mellékküldetéseket is megcsinálni. :)

Szerkesztette: peti2mtag 2009. 10. 28. 11:32 -kor

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.