HWSW Informatikai Kerekasztal: Torchlight - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Torchlight a Mythos készítőitől

#381 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 04. 22:17

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 22:03

Növekszik? :think:  Na várjál, vegyünk egy példát. Nézzük mondjuk a bepe által használt Ember lightning-ot 1-es szinten. Van neki 54-128 electric sebzés, és az elementális képecske 100%-kal. Tehát az az electric sebzés a magic attribute 100%-ával növekszik? Erről lenne szó?

Így van. Hogy pontosan hogy számolja azt nem tudom (lehet nem pont egy az egybe) de amennyivel növeli a magicot, az arányosan növeli a sebzést. Szerk: de szerintem az ember lightningba nem számít bele a fegyver electric sebzése. Csak a magic attribute, és a skill szintje.  :cool:

Szerkesztette: JonesC 2009. 11. 04. 22:18 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#382 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 22:23

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 21:17

Így van. Hogy pontosan hogy számolja azt nem tudom (lehet nem pont egy az egybe) de amennyivel növeli a magicot, az arányosan növeli a sebzést. Szerk: de szerintem az ember lightningba nem számít bele a fegyver electric sebzése. Csak a magic attribute, és a skill szintje.  :cool:

Ja igen, mert annál nincs ott, hogy weapon DPS. Világos. Köszi. :respect:
És amikor nincs ilyen százalék írva? Pl. az Arrow hail. Akkor egyszerűen annyi a sebzés, ami oda van írva a skillhez, tök mindegy, hogy melyik attribute mennyi, meg hogy milyen a fegyver sebzése?
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#383 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 22:39

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 22:23

Ja igen, mert annál nincs ott, hogy weapon DPS. Világos. Köszi. :respect:
És amikor nincs ilyen százalék írva? Pl. az Arrow hail. Akkor egyszerűen annyi a sebzés, ami oda van írva a skillhez, tök mindegy, hogy melyik attribute mennyi, meg hogy milyen a fegyver sebzése?

Ja ott nem jelez semmit. Azért érdemes megnézni a sebzését, hogy nem nő-e valamelyik attribute növelésétől. Ha nem, akkor gondolom, csak a ráköltött skillpontok növelik.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#384 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 05. 07:39

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 22:39

Ja ott nem jelez semmit. Azért érdemes megnézni a sebzését, hogy nem nő-e valamelyik attribute növelésétől. Ha nem, akkor gondolom, csak a ráköltött skillpontok növelik.

Ez így van, nem befolyásolja a sebzését se fegyver se attributum.

Most amúgy a kedvenc kombóm a seeking shot + arrow hail. Seeking shot brutális, 3 nyilat lő és ugye megkeresi az ellent, de a legbrutálabb még mindig az arrow hail, nincs cooldownja és több mint 1000-et sebez egyetlen kis "nyilacska" azt potyog vagy 30 belőle egy adott területre.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#385 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 09:59

Dzsónszi vagy Tédé vagy Enemy vagy valaki, megint kérdeznék! :) Már lassan olyan leszek, mint a TQ topicban, csak ott Satan-t zaklattam állandóan. :D Szóval:

1. Szerintetek melyik a jobb, a Titan stomp vagy a Doomquake?
2. A karakterlapon kiírt sebzést érdemesebb magasabban tartani, vagy a dps-t? Mert most pl. a karimnál azt tapasztaltam, hogy egy sima fehér cuccot tettem a kezébe, ami lassabb volt az eddig használtnál, tehát a dps jóval kisebb, viszont amúgy meg sokkal nagyobb lett a sebzés. Ugyanakkor meg jó pár skill a weapon dps-re (is) épül, szóval azt sem árt figyelni.

#386 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 10:03

Nem indítottam még destroyert, úgyhogy netom. :)

Idézet

#387 Felhasználó inaktív   takacs86 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 10:26

Haverom elvileg kijatszotta lvl38on, amikor nyugdíjba ment a kari (retire). Van tovább még valami? Vagy tényleg kijátszotta?

Kinyirta Ordrakot, de foleg csak dungeon-ozott scrollokrol.

Szerkesztette: takacs86 2009. 11. 05. 10:33 -kor

#388 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 10:49

Elértem a 19. szintet. Azért itt már nehezedik, érezhető, hogy egy "rosszul" fejlesztett karakter. Egyszer már meg is haltam. :) De most meg is untam, úgyhogy lehet, hogy visszatérek valamelyik korábbi karimhoz.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#389 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 11:31

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 21:31

Jajaja. Gondolom. Úgyis olyan kevés hasznos skill van. Én minden karinál kimaxolom.

Mégis mik a hasznos skillek? Indítottam egy destroyert, de fogalmam sincs, hova érdemes pakolni. Meg milyen statokat érdemes milyen arányban növelni.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#390 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 12:05

Idézet: pig - Dátum: 2009. nov. 5., csütörtök - 10:31

Mégis mik a hasznos skillek? Indítottam egy destroyert, de fogalmam sincs, hova érdemes pakolni. Meg milyen statokat érdemes milyen arányban növelni.

Attól függ, hogyan szeretnéd fejleszteni. Ha "sima" közelharcos-zúzós karakternek, akkor a berserker ágról a slash attack, stampede elég jók az elején. A titan stomp vagy a doomquake mindenképpen hasznos, érdemes őket fejleszteni, szerintem 1 pontot rakj az entropiv aurára is, lelassítja az ellenfeleket. ;) Hát, tulajdonképpen itt szerintem sok hasznos skill van, szóval lehet válogatni.

Ezt mindenképpen érdemes böngészgetni: Torchlight Class Builder

#391 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 13:37

Mit jelent a Burn Target? Mi az a Defenzive vagy Offenzive spell, stb? Ez a Block and Parry skillnél a 2 % elég harmatosnak tűnik, van ennek értelme?
Természetesen hentelős karakter, mindighol olyannal kezdek. Pajzsos-egykezes a legjobb it?
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#392 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 14:04

Burn Target = az ellenfel meggyullad es par masodpercig minden masodpercben veszit valamennyit az eletebol. Fire Damage szuksegeltetik eme jelenseg elohivasahoz. Igazabol csak jo ha van de nem muszaj, nem okoz akkora sebzest, hogy lenyeges legyen.

Defenziv es Offenziv varazslatok vannak a jatekban, ezeket vagy boltban veszed vagy az ellenfelek dobjak. A karakter alatti 4 lyukba lehet oket betenni.
2% tenyleg harmat, de 10-es szinten az mar 20% es eletet menthet :) Van ertelme, de meg mennyire, foleg a Vanquisher kiscsajnal hiszen o eleg konnyen meg tud halni.

#393 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 14:50

Idézet: pig - Dátum: 2009. nov. 5., csütörtök - 13:37

Ez a Block and Parry skillnél a 2 % elég harmatosnak tűnik, van ennek értelme?

Ez hozzáadódik a pajzs / egyéb tárgy által adott alap %-hoz, nem önállóan áll. Az alap pajzsok olyan 6-9%-ról indulnak.
A block/parry siker esetén a teljes fizikai sebzést ignorálja és tudtommal megakadályozza az elemental sebzések aktiválódását is, míg az Armor-ból származó sebzéscsökkentés mindenből vonódik, kivéve az elemental sebzéseket (azokra ott vannak a Resistance-ok).
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#394 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 05. 15:30

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 5., csütörtök - 9:59

Dzsónszi vagy Tédé vagy Enemy vagy valaki, megint kérdeznék! :) Már lassan olyan leszek, mint a TQ topicban, csak ott Satan-t zaklattam állandóan. :D Szóval:

1. Szerintetek melyik a jobb, a Titan stomp vagy a Doomquake?
2. A karakterlapon kiírt sebzést érdemesebb magasabban tartani, vagy a dps-t? Mert most pl. a karimnál azt tapasztaltam, hogy egy sima fehér cuccot tettem a kezébe, ami lassabb volt az eddig használtnál, tehát a dps jóval kisebb, viszont amúgy meg sokkal nagyobb lett a sebzés. Ugyanakkor meg jó pár skill a weapon dps-re (is) épül, szóval azt sem árt figyelni.

1. használd mindkettőt jó skillek.
2.Egy nagyobb sebzésü fegyóval még ha lassabb is lehet elég egy találat, míg a gyorsabból több kell, egyébként ebben a gaméban a slow az nem is annyira vészes szvsz. diablo2-ben a very slow na az brutálisan lassú volt.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#395 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 15:56

Ha crit-re mesz ra akkor jobb egy vmivel kevesebbet sebzo de gyorsabb fegyver, mert akkor tobbszor aktivalodik. Pl nekem kiscsajjal irto szar a lassu puska.

#396 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 18:42

lvl 24. most egy szep nagy nyilpuskaval szaladgalok, kritikussal osszejon a 2500 is. eddig 5x haltam, valahogy mindig megolnek egy-egy uj helyszin elejen. ez ilyen beavatas vagy mi lehet. iment is bementem egy szobaba, ket ilyen kis kek gomb tamadott meg, kilottek 3+3 kisebb bogyot, oszt mar fekudtem is 2 mp mulva. olyan hudejo cuccok nem esnek, eddig ketto darab egymashoz tartozo szett targyat vettem a boltostol ami majd 26-tol felveheto.

#397 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 19:08

Az én Alchemist karim még csak lvl 14, most így néz ki:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Még egy szintlépés, és jönnek a nagyon durva skill-ek.  :cool: És ott már fejleszthetem fire-re, meg pakolhatom arra a skill-re az összes tartalék pontomat, mert amúgyis fire-re akarom fejleszteni, nem a mostani lightning-ra (csak az ember lightning-ra muszáj voltam 1 pontot tenni).

#398 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 19:18

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. nov. 5., csütörtök - 19:08

Még egy szintlépés, és jönnek a nagyon durva skill-ek.  :cool: És ott már fejleszthetem fire-re, meg pakolhatom arra a skill-re az összes tartalék pontomat, mert amúgyis fire-re akarom fejleszteni, nem a mostani lightning-ra (csak az ember lightning-ra muszáj voltam 1 pontot tenni).

Most nem értelek pontosan, de egy kiszemelt magasabb szintű skillt nem tudsz egyből kimaxolni tartalék pontokból, mert egy skillnek van karakterszint korlátja is.

#399 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 19:22

Idézet: Nevermore - Dátum: 2009. nov. 5., csütörtök - 20:18

Most nem értelek pontosan, de egy kiszemelt magasabb szintű skillt nem tudsz egyből kimaxolni tartalék pontokból, mert egy skillnek van karakterszint korlátja is.

Igen-igen, úgy értettem, hogy az ember lightning-on 1 skill pont van, de másik skill-t sem nagyon maxoltam még ki eddig, a fire-ös lvl 15-ös Ember-t pedig már úgy látom, hogy érdemes lesz majd. Meg az Adventurer-t kéne még kimaxolnom, mert a plusz xp meg plusz fame sem jön rosszul. lvl 15-ön rárakom majd az 5 skill pontomból a 3-at, amennyit enged, és utána pakolom rá egyesével, vagy kettesével, ahogy engedi majd.

#400 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 19:25

De sok eletpotival maszkalsz te :p Nekem eleg 20 is, ugyis esik annyi mint a rosseb. Nem zavar, hogy elfoglalja az inventoryhelyet?

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.