HWSW Informatikai Kerekasztal: Torchlight - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Torchlight a Mythos készítőitől

#541 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 08. 22:33

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 21:14

Lehet igazad van, stresszmentes játék :)
Viszont így mi gátolja meg az embert hogy ronggyá enchantolja a cuccait? Semmi. Hisz kb 15 perc és 100k gold összejön, ha mindent összeszedek és eladok...

Üdv: Dan

Miért, téged pl meggátolt?  :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#542 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 08:16

Idézet: PetruZ - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 22:23

A patch óta semmi sem megy...

Ha berakom a pak.zip-be a megfelelő helyre, akkor nincs baja és működik...
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#543 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 09. 08:30

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 22:33

Miért, téged pl meggátolt?  :)

:D nem, szvsz felteszem a modot én is.
szerk: ááh mégse, kell az izgalom :p a respec modot is kötöröltem, kipróbálgattam a skilleket aztán töröltem, idegesített hogy bármikor újra rakhatom, nem kell ez. Igazából zavart ez, nem volt olyan érzésem hogy buildot csinálok. De végülis 100-as szintnél már ugyse lesz értelme annyi skillpont lesz hogy szinte minden skillt maxolhat az ember. :D

Szerkesztette: td 2009. 11. 09. 09:14 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#544 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 09. 09:16

Na aki erősnek érzi magát:
Epic Boss Map Mod

Egy új map amit meglehet venni árusnál, fullig van bossal, min. 20-asnak kell lenni hozzá. Ma este kipróbálom :)

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#545 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 09:22

Idézet: PetruZ - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 7:16

Ha berakom a pak.zip-be a megfelelő helyre, akkor nincs baja és működik...

Mit kell oda másolni? És milyen megfelelő helyre?
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#546 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 09:26

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 9:22

Mit kell oda másolni? És milyen megfelelő helyre?

Pl. a Tristam font mod esetén a zip-en belül Ui könyvtárába a mod fájljait (egy dds meg két ttf), vagy a Vanquisher Revealed :) esetén a model és a wardrobe foldereket a megfelelő helyekre, hogy felülírja az eredetieket, stb. (TotalCommander-ben egyszerűen megcsinálható). Erősen hekkelés a dolog, az eredeti zip-ről legyen másolat, ha bármi elmászik, vissza lehessen állítani az alapverziót, csak végső esetben javasolt. Nálam pl. most sehogy máshogy nem mennek a mod-ok.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#547 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 09:42

De a patch az működik? Modok nélkül, ha csak valaki a patch-et teszi fel, mert én még nem mertem, amíg nem olvasok róla biztató dolgokat. :D

#548 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 09:44

Szerintem pont az a jó, ha ugyanúgy jön az xp magas szinten, mint alacsonyon. A diabloban pont az volt a rossz, hogy irdatlan sokáig kell runolni, hogy mindjuk 92-ről 93-ra juss. Ha egyszer lenyomtad baalt, akkor már nem volt kihívás. Sokkal jobb az, ha azzal töltöd az időt a következő szintig, hogy sikerüljön lenyomni egy boss-t, mint hogy 213-szor daráld le baalt és a sleppjét.

Érdemes a petet átalakítani valamivé? Most már 10-ből 10szer fogok halat, de nem sok értelmét látom.

Lehet egy cuccot valahogy upgradelni? Mert fel enhancholtam egy fegyvert, de most már vannak jobb alaptulajdonságúak is.

A +2 critical hit nem a skillhez ad kettőt? Akkor mihez?

Azért nekem minden alkalomkor egyszer elszáll a program. Nálatok nincs ilyen? Beszaggat, lelassul és behal.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#549 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 09:54

Jóhogy nem a skillhez ad. A krit esélyhez ad hozzá. Akkor látod, ha a karakter menüben a sebzés érték fölé viszed az egeret. A skill minden pontja is egyet ad hozzá a krit esélyhez.

Nekem még sosem szállt el amúgy.

Halakat meg, ha nem használod akkor el is adhatod.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#550 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 10:06

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 9:42

De a patch az működik? Modok nélkül, ha csak valaki a patch-et teszi fel, mert én még nem mertem, amíg nem olvasok róla biztató dolgokat. :D

Igen, a patch teljesen jól megy. Bár nekem elsőre úgy tűnt, sokkal lassabban indul, mint az eredeti... Muszáj lesz megcsinálni azt a kicsomagolós trükköt (pár oldallal korábban linkelték), ez a "röptében zip-elünk" megoldás sztem nem volt valami nyerő ötlet.

Ja, és még valami: a patch gyakorlatilag önálló játék, ugyanis előtte az eredetit kompletten el kell távolítani és a patch install-hoz nem is kell belőle semmi :) (a save-ek, setting-ek, ilyesmik maradhatnak, tudja folytatni őket, uninstall-kor rá is kérdez).

Szerkesztette: PetruZ 2009. 11. 09. 10:08 -kor

#551 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 10:16

Idézet: PetruZ - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 9:06

Igen, a patch teljesen jól megy. Bár nekem elsőre úgy tűnt, sokkal lassabban indul, mint az eredeti... Muszáj lesz megcsinálni azt a kicsomagolós trükköt (pár oldallal korábban linkelték), ez a "röptében zip-elünk" megoldás sztem nem volt valami nyerő ötlet.

Ja, és még valami: a patch gyakorlatilag önálló játék, ugyanis előtte az eredetit kompletten el kell távolítani és a patch install-hoz nem is kell belőle semmi :) (a save-ek, setting-ek, ilyesmik maradhatnak, tudja folytatni őket, uninstall-kor rá is kérdez).

De én azt hallottam, hogy ami kijött patch-ként, az csak valami trial version, 2 óráig lehet használni. :confused: Vagy ez hülyeség?

#552 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 10:25

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 10:16

De én azt hallottam, hogy ami kijött patch-ként, az csak valami trial version, 2 óráig lehet használni. :confused: Vagy ez hülyeség?

Nem tudok róla. Bár tegnap éjszaka éppencsak feldobni volt időm, pár percet játszottam csak vele, hogy működik-e, de nem írt / jelzett semmi ilyen dolgot. Majd ma délután jobban nyomulok vele.

#553 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 10:27

Idézet: pig - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 11:44

Szerintem pont az a jó, ha ugyanúgy jön az xp magas szinten, mint alacsonyon. A diabloban pont az volt a rossz, hogy irdatlan sokáig kell runolni, hogy mindjuk 92-ről 93-ra juss. Ha egyszer lenyomtad baalt, akkor már nem volt kihívás. Sokkal jobb az, ha azzal töltöd az időt a következő szintig, hogy sikerüljön lenyomni egy boss-t, mint hogy 213-szor daráld le baalt és a sleppjét.

Érdemes a petet átalakítani valamivé? Most már 10-ből 10szer fogok halat, de nem sok értelmét látom.

Lehet egy cuccot valahogy upgradelni? Mert fel enhancholtam egy fegyvert, de most már vannak jobb alaptulajdonságúak is.

A +2 critical hit nem a skillhez ad kettőt? Akkor mihez?

Azért nekem minden alkalomkor egyszer elszáll a program. Nálatok nincs ilyen? Beszaggat, lelassul és behal.

1: meg nem szallt el a progi nalam
2: +2 crit az altalanos crit eselyhez ad hozza, barmilyen fegyverrel. huzd ra az egeret a karakterlapon levo sebzesre, ott kiirja a crit chance-t, na azt noveli
3: nem igazan erdemes a petet alakitani, bar ha talalsz Big Tunnel Shark-ot az kiraly mert egy egesz orara atalkitja Burrower-re (nem csak 2 percre) es az a pet egesz jo
4: ha van jobb cucc akkor dobd le a regieket, upgradelni nem lehet csak a kovekkel es enchantokkal

#554 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 10:28

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 10:27

1: meg nem szallt el a progi nalam
2: +2 crit az altalanos crit eselyhez ad hozza, barmilyen fegyverrel. huzd ra az egeret a karakterlapon levo sebzesre, ott kiirja a crit chance-t, na azt noveli
3: nem igazan erdemes a petet alakitani, bar ha talalsz Big Tunnel Shark-ot az kiraly mert egy egesz orara atalkitja Burrower-re (nem csak 2 percre) es az a pet egesz jo
4: ha van jobb cucc akkor dobd le a regieket, upgradelni nem lehet csak a kovekkel es enchantokkal

Nem muszáj eldobni, shared stashben egy következő karakternek jó lehet a szarrá enchantolt low level fegyver.  :cool:

Idézet

#555 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 10:32

En nem enchantolok semmit szarra, csoro vagyok pedig mindent folveszek es mindent bejarok a palyan :(

#556 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 10:35

Nekem annyit dropolnak az elhullott népek, hogy a kutya mást se csinál, csak hordja a városba a cuccot.  :)

Idézet

#557 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 10:36

Kene egy olyan funkcio a kutyara, hogy minden feher targyat automatice folvesz.

#558 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 10:40

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 10:36

Kene egy olyan funkcio a kutyara, hogy minden feher targyat automatice folvesz.

Shift klikkre ő veszi fel amúgy. Én nyomok egy altot, ami fehér, vagy sansztalan, hogy használva lesz, iletve zsetony, azt kapásból a kutyával szedetem össze :)

Idézet

#559 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 09. 11:14

Én szedek fel mindent aztán amikor inv full átdobom(shift+balklikk-re át teszi nem kell áthúzni) a cuccokat pet invjébe és már küldöm is eladni, szinte 0 másodperc az eladási ideje akárhol vagyok(eleve pet skill ad x%-ot+itemből van 160% utazási idő rövdítés)

Cellular merre jársz amúgy? mert a sok itemdropp+még jó árban is vannak, inkább az infinity dungeonra jellemző.

Kép

#560 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 11:49

Epp most oltem meg Ordrakot, 34-es voltam 23-as fame-el. Nem volt konnyu de ez foleg a sok hulye summon-jai miatt meg mert olyan rohadtsok elete van. Persze vert nem izzadtam, az Explosie Shot-tal megvolt a crowd control, az en sajat kis summon-jaim rendesen utottek Ordrakot en inkabb csak oket tamogattam (frisseket summon-oltam es a megjeleno ellenfeleket irtottam)

Dobott egy unique ijjat ami eleg szar, bar Fastest es nagyobb a DPS mint a mostanie megis feleakkora a sebzes. Emelle meg egy uni kesztyut is adott ami mar jobb, fol is vettem, kaptam +sebzest, +resistet, es +armort miatta.

Irany a vegtelen dungeon :D

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.