HWSW Informatikai Kerekasztal: Torchlight - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Torchlight a Mythos készítőitől

#581 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 10. 09:26

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 8:22

Szoval akkor: mivel a legtobb skill DPS alapu, erdemesebb ezek szerint egy tok szar fegyvert hordani amennyiben ennek nagyobb a DPS-e mint egy olyan fegyvert aminek a DPS-e kevesebb, viszont a sebzese (amit a karakterlapon ir) nagyobb?

Na, ez az! Én is ezt kérdeztem pár oldallal korábban. Bonyolult ez a játék!  ;) :cool:
Meg kell fontolni, nyilván attól függ, hogy ki milyen taktikával játszik, ha leginkább a DPS-re építő skilleket kamatoztatja harc közben, akkor nyilván a DPS nagyságát érdemes szem előtt tartani.

Szerkesztette: bega 2009. 11. 10. 09:27 -kor

F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#582 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 10. 09:46

Egy érdekes dolog mással kapcsolatban, egyik pisztolyom ad + 3 skillt a defensive spell mastery-re, azt hinné az ember mondjuk diablo2-es tapasztalattal hogy akkor 13-as lehet a skill, de nem. Így is max 10-es lehet mint pl hellgate:london-ban volt.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#583 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 09:47

Én néztem. Enchant után nőtt nekem a dps.  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#584 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 09:52

A "fehér" DPS szerintem csak akkor jó, ha kompenzálni tudja a fegyverből kieső enchant bónuszokat és jó skillt lehet mellé párosítani. De magas szinten ez már szinte biztosan halál / glancing blow, mivel egy "tiszta" fegyver csak physical-t üt, ami ellen ilyenkor már fullos, vagy nagyobb armor-ok is léteznek, míg a magical sebzések ellen a resist-ek hatnak, és ahogy látom, pl. 20. szintű ellenfelek magic-re még mindig jobban szívnak, mint physical-ra.
Valami olyasmi lehet a működése, hogy közelharcban nézi a fizikai sebzést és levonja az armor-t (glancing blow, ha az armor már nagyobb), plusz minden felpakolt effekt enchant-ot összevet a resist-ekkel és még azok is beszámítanak. Bár lehet, hogy glancing blow esetén már az effektek sem mennek át.
Pl. physical 50 + electric 30 fegyver + electric 20 enchant + fire 10 enchant, +ice 15 damage-os gyűrű:
- DPS-be beleszámít az electric enchant (mert az a fegyver alapsebzése is), de a fire és az ice nem. Közelharci ütésnél DPS+50+30+20+STR vs ellenfél armor.
- Ezen felül kap még electric 50, fire 10 és ice 15 magical sebzést (meg a Magic képességből ami jön) és ezeket csökkentik a resist-ek. Ha az ütés glancing blow, akkor ez sincs (feltételezés).
Skill-alapú támadásnál nézi a skill effektjét (pl. ember lance = fire alapú), hozzáad minden enchant-ból származó bónuszt (jó kérdés, hogy a %-okat előbb és utána a fixeket, vagy fordítva, de mindegy :) ) és ez lesz a magical támadás, az esetleges DPS% módosító szerepe viszont homályos...

Ehh, le van ejtve, legyenek jó magasak a számok és kész. :)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#585 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 09:58

Én nem nagyon vagyok elragadtatva a destroyer skillektől. Sok semmire nem jó. Jó sok pontot elszórtam feleslegesen.

Ja és tegnap már annyira behalt a játék, hogy le kellette szedni és újrarakni. Ráadásul a save könyvtár se valami szem előtt van.

Szerkesztette: pig 2009. 11. 10. 10:05 -kor

Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#586 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 09:59

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 11:46

Egy érdekes dolog mással kapcsolatban, egyik pisztolyom ad + 3 skillt a defensive spell mastery-re, azt hinné az ember mondjuk diablo2-es tapasztalattal hogy akkor 13-as lehet a skill, de nem. Így is max 10-es lehet mint pl hellgate:london-ban volt.

Erdekes, akkor miert irja ki egy kimaxolt skill, hogy mit tudna lvl 11-en?
Lehet, hogy csak bizonyos skilleknek van 10es hatara, de van amit lehetne novelni?

Megneztem es sztem igazam van. Az aktiv skillek (Explosive Shot, Arrow Hail) mutatjak mi lenne 11es szinten, de a passzivok (Block and Parry, Critical Hit, Advanced Spellcasting) nem. Ezek szerint passzivot (amire az van irva "Always Active") nem lehet 10 fole vinni de tamado skillt igen.

#587 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:04

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 10:46

És ha először felviszed lvl10re és utána veszed fel a cuccot, akkor annak nincs is hatása?

#588 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:13

Nincs :)

Hm, baszki most jovok ra, hogyha en folyamatosan skillt hasznalok mint elsodleges tamadas, akkor mi ertelme van felvinni pl a Ranged Weapon Expertise-t vagy a Dual Wield-et? Azok nem a DPS-t novelik hanem a karakterlapon feltuntetett sebzest.
Vagy ezt a bonuszt a DPS is megkapja?

#589 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:13

Idézet: pig - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 9:58

Én nem nagyon vagyok elragadtatva a destroyer skillektől. Sok semmire nem jó. Jó sok pontot elszórtam feleslegesen.

Ja és tegnap már annyira behalt a játék, hogy le kellette szedni és újrarakni. Ráadásul a save könyvtár se valami szem előtt van.

Nem lehet, hogy a gépben/oprendszerben van a bug?  :think:

Csak mert más nem panaszkodott egyáltalán ilyesmire. :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#590 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:16

Idézet: pig - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 9:04

És ha először felviszed lvl10re és utána veszed fel a cuccot, akkor annak nincs is hatása?

Nincs. Ezt én is tapasztaltam. Viszont lehet, hogy tényleg csak a passzív skilleknél van ez így, ahogy Cellular is írja.

#591 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:25

Viszont eddig csak passzív skill-re láttam +skill-t adó tulajdonságot cuccon.  :think:

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#592 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:26

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 9:25

Viszont eddig csak passzív skill-re láttam +skill-t adó tulajdonságot cuccon.  :think:

Ez a méreg, nem a cián! :D

#593 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:27

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 12:25

De ez nem baj, mert ha hasznalod akkor skillpontot sporolsz :)

#594 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:30

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 10:13

Nincs :)

Hm, baszki most jovok ra, hogyha en folyamatosan skillt hasznalok mint elsodleges tamadas, akkor mi ertelme van felvinni pl a Ranged Weapon Expertise-t vagy a Dual Wield-et? Azok nem a DPS-t novelik hanem a karakterlapon feltuntetett sebzest.
Vagy ezt a bonuszt a DPS is megkapja?

Sztem ez úgy működik hogy skillel a kiírt sebzést + a dps bónuszt is beviszed támadáskor. Tuti mert mióta ilyen irdatlan nagy a sebzésem karakter lapon, minden mob 1 találat/death bosszok meg kb 3-4. 5-ös seeking shottal ami csak 54% dps bónuszos.

Kép

#595 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:36

Vilagos, akkor jo. Ilyen alapon viszont szinte MUSZAJ a Vanquisherrel a 2 pisztoly hiszen az nem csak a Ranged Weapon Expertise utan kap 40% bonuszt hanem a Dual Wield utan meg 60%-ot. A tobbi fegyver ugye ezt a 60%-ot nem mert ketkezesek. Azert ez igencsak sokat nyom a latba, plane mivel a pisztolyok alig gyengebbek mint a puskak vagy ijjak.

Egy ilyen buildet tudnek magamnak elkepzelni jelen allas szerint HA lenne jo pisztoly de az nincs egy se:
http://calc.torchlightinsider.com/index.ph...0,10,0,0,0,0,10
Ha meg lenne pont akkor az a Charm Spellre raknam.

SZ: hm a link vmiert lenullazza a kiosztott pontokat :/

Szerkesztette: Cellular 2009. 11. 10. 10:37 -kor

#596 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 11:05

Azért a hard fokozat már elég kemény, legalábbis én azt tapasztaltam. Bár lehet, hogy csak azért, mert ott is egy hibrid karaktert viszek, vanquisher közelharcra és csapdákra fejlesztve. Nagyon nyögvenyelősen haladtam, amíg az arrow hail be nem jött a képbe, azóta jobb egy kicsit, de azért már van 15 halál... :D
A "normálisan" fejlesztett karakterrel nem hiszem, hogy túl sok gond lenne még hard fokozaton sem, de sebaj, ezzel legalább nem olyan egyszerű, nem az van, hogy megyek --> explosive shot --> kipucolva minden --> megyek tovább. Így legalább van izgalom! :)

Szerkesztette: bega 2009. 11. 10. 11:05 -kor

#597 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 11:24

A DPS-re sokat ne adjatok. Ez kb úgy működik mint a wowban is.
Ez egy referencia szám, amit a fegyver össz sebzése ad (ehhez hozzáadja a különböző enchantokból jövő elemental damot is) elosztva a sebességével. Ezért skillfüggő, hogy melyikkel jársz jól.
Egy fix sebességű, vagy instant skillnek pl. destroyer utolsó skillje barbár ágon a lassabb fegyverek a jók, mivel úgyis 1 sebességen használod, de az egységnyi ütésre nagyobb dam jut. Standard ütögetésre vagy cleave-re pl (mivel itt a skill sebességét befolyásolja a fegyver sebessége) már gyorsabb fegyverek használhatók, mert ezekkel ugyan annyi idő alatt 2X többet tudsz ütni és ez kompenzálja a kieső sebzést.

A stat táblában a kiírt sebzést a fegyverre is kiírt min-max range alapján írja ki, de ebben nicns benne ugye a crit és a különböző egyéb + damot adó statok gyűrűkről stb-ről. Ill nincs benne olyan dolog mint armor reduction (ez is sokat módosít a sebzéseden). Ill szerintem a skillekből kapott + passive módosítókat sem írja bele.

Szerkesztette: Nevl 2009. 11. 10. 11:27 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#598 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 11:24

Destroyert érdemes két fegyverrel vinni? Eddig én pajzzsal mentem, de annyira nem találok semmi értelmes pajzsot, hogy nem biztos hogy sokat érek vele. Ráadásul a blockom is csak 11%. Dualwielddel gyorsabban ütök, vagy csak csak két fegyverrel felváltva?

#599 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 11:26

Idézet: pig - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 12:24

Destroyert érdemes két fegyverrel vinni? Eddig én pajzzsal mentem, de annyira nem találok semmi értelmes pajzsot, hogy nem biztos hogy sokat érek vele. Ráadásul a blockom is csak 11%. Dualwielddel gyorsabban ütök, vagy csak csak két fegyverrel felváltva?

2 fegyverrel felváltva. De van skilled, ami egyszerre üt vele (az első és az utolsó ilyen. Utóbbit maxold előbbire csak 1-2 pont max). Használj 2 lassabb fegyvert.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#600 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 10. 11:32

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 10:36

HA lenne jo pisztoly de az nincs egy se:
Ha meg lenne pont akkor az a Charm Spellre raknam.

Csak egy rare alap kell aztán enchantolni 1000L :) és igen 2xpisztoly IMBA  :cool:
Pont lesz bőven már azt se tudom mire pakoljam...
Azért amerre járok ott is van meglepi pedig normal-on vagyok, mondjuk egyszerre vagy 10 lándzsás macsek nekem rohan: instant death, trükkös ládikó kijön belőle 4 db lángnyelv mind eltalál: instant death(néztem is nagyot), úgy hogy lekezdtem defbe pakolni a pontokat damom úgyis több mint elég egyelőre.
Szóval ha majd shadow vault floor 30 környékén lesztek hard fokozaton na az lehet szopódásos lesz.

Kép

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.