HWSW Informatikai Kerekasztal: Torchlight - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Torchlight a Mythos készítőitől

#601 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 10. 11:37

Idézet: Nevl - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 11:24

...
A stat táblában a kiírt sebzést a fegyverre is kiírt min-max range alapján írja ki, de ebben nicns benne ugye a crit és a különböző egyéb + damot adó statok gyűrűkről stb-ről. ...

Sztem benne van, a gyűrűim adnak rendesen elemental damot és nő általuk a kiírt sebzés karakterlapon, sőt az itemeimbe dex-et adó gemeket tettem ezek is növelték a sebzést.

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2009. 11. 10. 11:38 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#602 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 11:59

Idézet: Nevl - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 10:26

De van skilled, ami egyszerre üt vele (az első és az utolsó ilyen. Utóbbit maxold előbbire csak 1-2 pont max). Használj 2 lassabb fegyvert.

A Devastate-re gondolsz? De várjál, most még egyszer, miért is jobb 2 lassabb fegyverrel? :think: Ennél is használja a DPS-t.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#603 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 12:05

Shadow Vault 12-es szintjen jarok, potit eleg keveset iszok hala a csontvaz es zombijaimnak. Explosive Shottal megyek, szinte sose fogy ki a mana, minden loves kb 2 manaba kerul a gyors visszatoltes miatt. Ez igy boven jo, azert nem sok bir ki 120 lovest egyhuzamba :)
Sebzesemen kell majd novelni de mentsegemre legyen mondva, hogy a Ranged Expertise meg csak 3-as, es Dual Wield-em sincs, szoval a maximum 100%-bol csak 12%-van meg :p

#604 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 12:07

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 13:59

A Devastate-re gondolsz? De várjál, most még egyszer, miért is jobb 2 lassabb fegyverrel? :think: Ennél is használja a DPS-t.

Gondolom mert a Slash Attack egyszerre ut a ket fegyverrel, tokmindegy gyors vagy lassu. Altalaban a lasabb fegyverek ersoebbek (meg 1kezesben is) ezert eri meg oket ezzel a 2 skillel hasznalni. Ha siman utnel veluk akkor baromira idegesitene a Slowest sebesseg, de ezen skillek nem veszik figyelembe ezt.

#605 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 12:09

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 9:36

Vilagos, akkor jo. Ilyen alapon viszont szinte MUSZAJ a Vanquisherrel a 2 pisztoly hiszen az nem csak a Ranged Weapon Expertise utan kap 40% bonuszt hanem a Dual Wield utan meg 60%-ot. A tobbi fegyver ugye ezt a 60%-ot nem mert ketkezesek. Azert ez igencsak sokat nyom a latba, plane mivel a pisztolyok alig gyengebbek mint a puskak vagy ijjak.

Ezt amúgy tényleg elcseszték rendesen. Mert így gyakorlatilag valóban nincs értelme íjjal vagy puskával menni. Legalább megcsinálhatták volna, hogy a 2 kezes bónusz miatt a pisztolyok jóval gyengébbek legyenek, vagy mind slow legyen stb. És akkor legalább lenne értelme gondolkodni, hogy mivel menjen az ember, de így messze a 2 pisztoly a legjobb megoldás. Nem érdekel, én akkor is íjjal megyek! :reklamacio:  :Đ Az explosive shot úgyis annyira überdurva skill, hogy tök mindegy mi van a kezemben. ;)

#606 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 12:10

Amugy a Shadow Armort merem ajanlani minden Destroyer-nek mert kimaxolva 64mp-ig tart es +31% blokkot ad, az pedig nagyon durva, egyutt a Block and Parry-val mar 51%, es akkor meg nem szamoltuk bele a pajzs altal adottat es egyeb bonuszokat.

#607 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 12:10

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 11:07

Gondolom mert a Slash Attack egyszerre ut a ket fegyverrel, tokmindegy gyors vagy lassu. Altalaban a lasabb fegyverek ersoebbek (meg 1kezesben is) ezert eri meg oket ezzel a 2 skillel hasznalni. Ha siman utnel veluk akkor baromira idegesitene a Slowest sebesseg, de ezen skillek nem veszik figyelembe ezt.

Ja, értem.

#608 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 12:11

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 14:09

Ezt amúgy tényleg elcseszték rendesen. Mert így gyakorlatilag valóban nincs értelme íjjal vagy puskával menni. Legalább megcsinálhatták volna, hogy a 2 kezes bónusz miatt a pisztolyok jóval gyengébbek legyenek, vagy mind slow legyen stb. És akkor legalább lenne értelme gondolkodni, hogy mivel menjen az ember, de így messze a 2 pisztoly a legjobb megoldás. Nem érdekel, én akkor is íjjal megyek! :reklamacio:  :Đ Az explosive shot úgyis annyira überdurva skill, hogy tök mindegy mi van a kezemben. ;)

Nemtom aze annyira nem durva Hard-on veled egyszintu ellenfelek ellen :D Oke, nem uber a fegyverem de akkor is, ha nem lenne Crit akkor rohadt lassan haladnek.

#609 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 12:32

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 11:11

Nemtom aze annyira nem durva Hard-on veled egyszintu ellenfelek ellen :D Oke, nem uber a fegyverem de akkor is, ha nem lenne Crit akkor rohadt lassan haladnek.

Hat az biztos, hogy a flechette trap - shock trap - arrow hail trió az sokkal gyengébb, az tényleg necces hardon. A másik karimmal normalon tolom, de biztos vagyok benne, hogy erős lenne az explosive shot hardon is. Jó, nyilván nem halhatatlan, főleg későbbi szinteken, ahol ti jártok, de az egyik legjobb skill a játékban ez. ;)

#610 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 12:38

Nekem is van egy két pisztolyos vanquisher-em, jelenleg a Prison 2. szintjén járok vele. A két kék pisztolyt még vagy 6-7 szinttel feljebb találtam, azóta nem volt jobb, úgyhogy muszáj állandóan enchant-ra költeni minden pénzemet, ezért nem tudok annyi követ sem gyártani a zöld és kék cuccokból. :) Mindkettő DPS-e valahol 360 körül van most, az egyik average, a másik faster sebességű, mindenféle elementális enchant-okkal megpakolva, van már 3-4 pont a dual wield-en, meg a ranged expert-en is, a végleges sebzés max. olyan 650 körüli (ha jól emlékszem). Úgy általában még nincs gond, a normál monszták 1-2 lövéstől fekszenek, a boss-okra kell több, meg persze explosive shot. :)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#611 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 13:27

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 13:07

És akkor a két fegyver sebzése összeadódik? Amúgy is Slash attackkal megyek, az tűnik a leghasznosabbnak.
A Frost shield is elég jónak tűnik, 54% damreduce, csak nagyon rövid ideig tart.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#612 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 13:42

Idézet: pig - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 15:27

És akkor a két fegyver sebzése összeadódik? Amúgy is Slash attackkal megyek, az tűnik a leghasznosabbnak.
A Frost shield is elég jónak tűnik, 54% damreduce, csak nagyon rövid ideig tart.

Ooo, nekem ugy tunt, hogy osszeadodtak a sebzesek igen, legalabbis nagyobbat utott mint sima tamadassal. Ja es ha maxolod akkor meg szep kis bonuszt is kap.

#613 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 14:01

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 14:42

Ooo, nekem ugy tunt, hogy osszeadodtak a sebzesek igen, legalabbis nagyobbat utott mint sima tamadassal. Ja es ha maxolod akkor meg szep kis bonuszt is kap.

Mármint a dual wieldet maxolom? Sajnos jó sok pontot elszartam értelmetlen helyekre, nem tudtam, mi a használható és mi nem. Mindegy, így normálon még így is elvagyok gond nélkül.

#614 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 14:27

Nem, Slash Attack-ot :) elejen csak 84%-ot szamol de aztan 100 fole megy.

#615 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 14:36

Na egy pontot raktam a Devouring Trap-re, ennyit pont megert. Jo az a -30% pancel es idonkenti Stun.

#616 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 14:42

Idézet: pig - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 14:01

Mármint a dual wieldet maxolom? Sajnos jó sok pontot elszartam értelmetlen helyekre, nem tudtam, mi a használható és mi nem. Mindegy, így normálon még így is elvagyok gond nélkül.

Nem lehet elrontani semmit normálon, annyi skill pontot kapsz. Én is még csak 45 szint környékén maxoltam ki a dual wildet, mert addig nem találtam 2 értelmes pisztolyt, amit lehetett volna enchantolni.

#617 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 15:10

Oh yes, a turelem rozsat terem :D :D :D

Kép

#618 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 15:18

Ne felejtsétek el azért dual-wield-nél, hogy ált. ezeknél a rendszereknél az "offhandbe" kerülő cuccokra kemény minuszt oszt ki mind chance to hitben mind damage-ben a game.
Ált 50% szokott lenni, tehát még így is csak a mainhand fegyvered 80%-át osztod vele, ha megvan a max skill DW masteryben. Persze már így is megéri.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#619 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 15:33

Na felturboztam ezt a pityut egy kicsit es kezembe vettem egy gyengebb de igy is eleg jo masik szettbe valo pisztolyt. Joval megugrott a sebzesem es a kritikus eselye is. Explosive Shottal van, hogy 7k korulit ut, es ez nem kritikus :)
Na majd ha vegre Dual Wield-re is jut pont :D

#620 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 17:36

Ezt a fishing luckot nem igazán értem, mivel nem nagy művészet minden esetben fogni valamit. Vagy arra vonatkozik, hogy mit fogok? Egyszer mintha egy tárgyat is fogtam volna, mert horgászat után volt egy cucc az invben, amire nem emlékszem hogy előtte ott lett volna.

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.