HWSW Informatikai Kerekasztal: Torchlight - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Torchlight a Mythos készítőitől

#261 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 01. 18:27

:think: mi a szar ez? csináltam egy új karit erre a régi karimat nem tudom betölteni mert oda van mellé írva hogy retired- nyugdíjazott, mi a fasz ez????? ááááá heeeeelp

szerk: megoldottam, pont a fő boss előtti pályáról volt egy mentésem amit átvittem laptopra. felülírtam a jelenlegit épp utána voltam nemsokkal, de hogy miért lett retired az előbb, nem értem. Annyit csináltam hogy a shared stash mellett megjelent egy leányzó hogy aszongya adjak neki vmi tárgyat és csinál vele vmit, adtam neki egy fejszét erre kilpett a game és mindenáron az akarta csináljak mégegy karit csináltam is erre a régi a load game alatt retired státuszu lett nem lehetett betölteni, a karakter is áttetsző lett, érti a fene... egyelőre.  :think:  :confused:

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2009. 11. 01. 18:46 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#262 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 19:09

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 19:27

:think: mi a szar ez? csináltam egy új karit erre a régi karimat nem tudom betölteni mert oda van mellé írva hogy retired- nyugdíjazott, mi a fasz ez????? ááááá heeeeelp

szerk: megoldottam, pont a fő boss előtti pályáról volt egy mentésem amit átvittem laptopra. felülírtam a jelenlegit épp utána voltam nemsokkal, de hogy miért lett retired az előbb, nem értem. Annyit csináltam hogy a shared stash mellett megjelent egy leányzó hogy aszongya adjak neki vmi tárgyat és csinál vele vmit, adtam neki egy fejszét erre kilpett a game és mindenáron az akarta csináljak mégegy karit csináltam is erre a régi a load game alatt retired státuszu lett nem lehetett betölteni, a karakter is áttetsző lett, érti a fene... egyelőre.  :think:  :confused:

Egyik haverom is így járt, el is bukta a karakterét  :Đ

Én csajjal nyomulok, brutálisan szétcsap mindent  :)  A robbanós nyíl skill baromi jó, igazi tömegpusztító, kutyám magára húzza az elleneket, odaküldök egy ilyet aztán csak egy nagy vértócsa marad...

#263 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 19:11

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 18:27

Bázz. A fő boss hanyadik levelen van?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#264 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 01. 19:37

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 19:11

Bázz. A fő boss hanyadik levelen van?

35

szerk: amúgy a shared stash-el simán lehet csalni itemekkel akár dupolni is  :o ;) lelke rajta aki kihasználja...

Szerkesztette: td 2009. 11. 01. 19:39 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#265 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 19:56

Ezt hogy érted?
Kép

Xfire profil

LordRolee

#266 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 20:06

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 19:56

Ezt hogy érted?

Gondolom elmásolod a karaktert másik mappába, átadod a tárgyakat, utána helyre állítod a karaktert tárgyakkal.  :)

Mondjuk gemekkel kipróbálnám :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#267 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 20:06

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 19:37

35

szerk: amúgy a shared stash-el simán lehet csalni itemekkel akár dupolni is  :o ;) lelke rajta aki kihasználja...

Olyan hamar?  :( Bázz mindjárt ott vagyok.

Idézet

#268 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 01. 20:17

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 20:06

Gondolom elmásolod a karaktert másik mappába, átadod a tárgyakat, utána helyre állítod a karaktert tárgyakkal.  :)

Mondjuk gemekkel kipróbálnám :)

Vhogy így igen, a shared stash az közös, így a file is vagyis 1 van belőle. Beteszed shared stashbe a gemet, lemented a filet, kiveszed a gemet, felülírod a filet, betöltöd megint, kiveszed a gemet, megint stb... De meg lehet oldani a bossrunt is, mielőtt kinyírod a boss-t mondjuk van 1 mm life-ja elmented a gamét, majd lemented vhova aztán ami esik azt elteszed a sharedstash-be és mindig felülírkálod a lementett gamédat így gyak. végtelen ideig lehet runolni a bosst...
Én nem javaslom ezt mert megöli a játékélményt, nem nehéz rájönni hol vannak a kiskapuk végülis ez single player nem szerveren tárolja a fileokat, nincsenek védve.(monduk jobban is kitalálhatták volna ne lehessen ilyen egyszerüen csalni, vagy direkt volt? :D ) Mindenesetre ez nagy segítség annak aki nem boldogul(pl. bratyó mindig csal imád csalni, viszek neki gamét, első kérdés god mode kódja? :D ).

JoneC: nyugi utána megnyílik egy másik dungeon ahova lehet mászkálni questelgetni, ami ugyanúgy floor 1-el kezd, nemtudom viszont ez hány szintes.

Kép

#269 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 20:23

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 17:48

Vagy egy Razer Naga, KATT!

Első pillantásra azt hittem hogy ez valami elb*szott designe-al ellátott mobil  :omg:  :Đ

#270 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 20:25

Azta, annyira dicsértétek, hogy kipróbáltam ezt az Ember Lance skill-t... :eek:  pfff, ez tényleg brutális! :respect:  Aprít, de nagyon durván! :smoker:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#271 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 20:25

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 17:27

Annyit csináltam hogy a shared stash mellett megjelent egy leányzó hogy aszongya adjak neki vmi tárgyat és csinál vele vmit, adtam neki egy fejszét erre kilpett a game és mindenáron az akarta csináljak mégegy karit csináltam is erre a régi a load game alatt retired státuszu lett nem lehetett betölteni, a karakter is áttetsző lett, érti a fene... egyelőre.  :think:  :confused:

Ez a retirement rendszer. Miután végigjátszottad a játékot az adott karakterrel, visszavonhatod azt. Ilyenkor kiválasztasz egy tárgyat amit késobbi karakterek orokolhetnek (és akár alacsonyabb szinten is használhatnak). Ezenkívul a kovetkezo karakter +1 hírnevet (fame) kap azaz egy extra képességpontot. Tehát minél tobb karaktert vonsz vissza, annál jobb cuccokkal és tobb skill ponttal kezdhetnek a késobbi karik.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#272 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 20:45

Idézet: td - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 20:17

Vhogy így igen, a shared stash az közös, így a file is vagyis 1 van belőle. Beteszed shared stashbe a gemet, lemented a filet, kiveszed a gemet, felülírod a filet, betöltöd megint, kiveszed a gemet, megint stb... De meg lehet oldani a bossrunt is, mielőtt kinyírod a boss-t mondjuk van 1 mm life-ja elmented a gamét, majd lemented vhova aztán ami esik azt elteszed a sharedstash-be és mindig felülírkálod a lementett gamédat így gyak. végtelen ideig lehet runolni a bosst...
Én nem javaslom ezt mert megöli a játékélményt, nem nehéz rájönni hol vannak a kiskapuk végülis ez single player nem szerveren tárolja a fileokat, nincsenek védve.(monduk jobban is kitalálhatták volna ne lehessen ilyen egyszerüen csalni, vagy direkt volt? :D ) Mindenesetre ez nagy segítség annak aki nem boldogul(pl. bratyó mindig csal imád csalni, viszek neki gamét, első kérdés god mode kódja? :D ).

JoneC: nyugi utána megnyílik egy másik dungeon ahova lehet mászkálni questelgetni, ami ugyanúgy floor 1-el kezd, nemtudom viszont ez hány szintes.

Elvileg az Infinity Dungeon 100+ szintes, véletlen generált.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#273 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 20:53

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 20:25

Azta, annyira dicsértétek, hogy kipróbáltam ezt az Ember Lance skill-t... :eek:  pfff, ez tényleg brutális! :respect:  Aprít, de nagyon durván! :smoker:

Azután, olyan 23. szint környékén elég nudli lesz, de akkor még nincs jobb. 25-en meg bejön az ember strike, az nagyon ütős.  :cool:

Idézet

#274 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 21:05

Na, a változatosság kedvéért újraindítottam a karim (tudom, TQ, meg Sacred 2 effektus  :omg:  :D  ), most próbálom jobb irányban fejleszteni, még nem döntöttem el, hogy mi lesz. Most így néz ki:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#275 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 22:13

Az alacsony szintű skillekre nem éri meg egy pontnál többet tenni, kivéve a critical-t tunkoló skill. Az nagyon sütemény. Az a mostani karimnál ki van maxolva 10-re.  :cool:

Idézet

#276 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 22:16

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 21:13

Az alacsony szintű skillekre nem éri meg egy pontnál többet tenni, kivéve a critical-t tunkoló skill. Az nagyon sütemény. Az a mostani karimnál ki van maxolva 10-re.  :cool:

Vagy esetleg az armor expertise, amire még érdemes lehet pakolni. De easy-n meg normal-on mindegy, hogy fejleszt az ember, szinte minden megoldás életképes. :)

#277 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 22:19

Idézet: bega - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 22:16

Vagy esetleg az armor expertise, amire még érdemes lehet pakolni. De easy-n meg normal-on mindegy, hogy fejleszt az ember, szinte minden megoldás életképes. :)

Á, felejtős. Kell a magasabb szintűekre, erőt tuningolni. :)

Idézet

#278 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 22:27

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 21:19

Á, felejtős. Kell a magasabb szintűekre, erőt tuningolni. :)

Azt mondod? :) Mondjuk lehet, hogy very hard-on azért nem árt azt is fejleszteni, még nem próbáltam azt a fokozatot.

#279 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 22:38

Arra nincs valami lehetőség, hogy nehezebb fokozaton újra végigcsinálni a játékot? Bár gondolom nincs  :confused:

#280 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 22:43

Indíthatsz új karaktert :D De jovo héten jon a patch ami engedi állítani a nehézségi szintet már meglévo karaktereknél is.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.