HWSW Informatikai Kerekasztal: ATi Radeon 5800 series - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATi Radeon 5800 series RV870 Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1121 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 12. 06:06

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 04. 11. 13:34

Más: Kézi órajel/fesz visszavétellel mennyit lehet még lefaragni a 5850/5770 idle fogyasztásából?
Meg tudja nézni valaki?

nincs ertelme.

#1122 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 06:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2010. 04. 11. 11:28

Dejó belefutottam egy bugba :angry:
Hidegindításnál nem postol a vga, ha ki-bekapcsolom a gépet akkor már jó, ezt a legelső indításnál kell eljátszani, tehát ha több órát ki van kapcsolva a gép akkor jön ez elő, van hogy ilyen esetben a venti 100%-on pörög. A lapomon vannak diagnosztikai ledek és a vga-ra jelez hogy bibi van vele. Utána néztem és rogyásig van a net ilyen hibával 5850 esetén.
http://www.tomshardw...5850-boot-delay
http://forums.overcl...18063487&page=3
Fene egye meg, csak azt nemtudom ezért lehet-e gariztatni...

erdekes amit irsz... epp akartam irni, hogy nalam semmi ilyen nincs, de aztan beugrott, hogy vmi megis csak van: annyit vettem eszre az elmult honapokban, hogy neha visszadobalta az alaplap a tuningot alapra. termeszetesen azt hittem, hogy vmi kezd dogleni a gepben azert csinalja, de leteszteltem mindent azon az orajelen, aminel ezt tapasztaltam - semmi gond. a jelenseg ugy x naponta fordult elo. szisztematikusan visszavettem egy hetig tesztelve eloszor a prociszorzot, az ok, ha a ramot visszavettem 800ra ugy viszont eltunt a jelenseg, es azota nem is lattam. nemtom, lehet csak veletlen egybeeses, hogy a lap ezt tuninghibakent eszleli, de az is lehet, hogy tenyleg a ramjaim oregszenek, bar sose jarattam oket a gyari spec felett. viszont mindig csak hideginditasnal jelentkezett a dolog, ha visszaallitottam utana az orajeleket, semmi gondot nem tapasztaltam sose. :glare:

masik lapban tobb mint 2.5 eve mukodik igy ez a proci+ram kombo, ebben a giga p45ben meg nincs ket eve. de beleolvastam a topikokba, masnal is volt ilyen - raadasul tuning nelkul is. erdekes, de annyira nem erdekel a dolog, amig annyi az ara, hogy 1066 helyett 800on mennek a ramok. ugyis ven csatalo mar. azert ha van ra megoldas, szoljatok.

ps: regen, meg a tapcsatis korszak elott elofordult, hogy tul nagy naftat vett fel a videokartya a buszon keresztul, es a proci nem kapott eleget. tipikus abitos jelenseg volt :) csak erdekessegnek irom.

Szerkesztette: arn 2010. 04. 12. 06:23 -kor

#1123 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 07:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2010. 04. 11. 22:20

Nos kipróbáltam egy x1950pro-val azzal nem csinálta. Ok, írok Asus-nak de sztem magasról le fognak tojni, a kedvemért bios-t csinálnának azt kétlem, sry a kishitűségért :) A lap topikjában és faq-jában nincs ilyen hibáról jelentés eddig. Ejj de mákos vagyok mi? :D Sőt azt is lefogadnám hogy a karim másik lapban nem produkálná ezt, itt nálam a csillagok eme balszerencsés összeálása okán van a jelenség, hurrá :) Na mind1 még próbálkozom...
szerk: amúgy mikor megy a gép(ez kb azt jelenti hogy hidegindításnál 2x kell kibe kacsolni) minden megy szépen atomstabil a rendszer, de mégis idegesítő ez.
Annyit még lehet sikerül kipróbálnom, hogy egy másik 5850-est beleteszek mert még mindig azt hiszem hogy a vgaval van a bibi.

Annyi alaplapnál kijavították a problémát, nem hiszem, hogy pont egy combos P55-ös mobót hagynának ki. Írd le pontosan a gép típusát, és összerakják ugyanazt. Ha neked előjön másnál is előjöhet.
Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#1124 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 07:33

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2010. 04. 12. 07:14

erdekes amit irsz... epp akartam irni, hogy nalam semmi ilyen nincs, de aztan beugrott, hogy vmi megis csak van: annyit vettem eszre az elmult honapokban, hogy neha visszadobalta az alaplap a tuningot alapra. termeszetesen azt hittem, hogy vmi kezd dogleni a gepben azert csinalja, de leteszteltem mindent azon az orajelen, aminel ezt tapasztaltam - semmi gond. a jelenseg ugy x naponta fordult elo. szisztematikusan visszavettem egy hetig tesztelve eloszor a prociszorzot, az ok, ha a ramot visszavettem 800ra ugy viszont eltunt a jelenseg, es azota nem is lattam. nemtom, lehet csak veletlen egybeeses, hogy a lap ezt tuninghibakent eszleli, de az is lehet, hogy tenyleg a ramjaim oregszenek, bar sose jarattam oket a gyari spec felett. viszont mindig csak hideginditasnal jelentkezett a dolog, ha visszaallitottam utana az orajeleket, semmi gondot nem tapasztaltam sose. :glare:

masik lapban tobb mint 2.5 eve mukodik igy ez a proci+ram kombo, ebben a giga p45ben meg nincs ket eve. de beleolvastam a topikokba, masnal is volt ilyen - raadasul tuning nelkul is. erdekes, de annyira nem erdekel a dolog, amig annyi az ara, hogy 1066 helyett 800on mennek a ramok. ugyis ven csatalo mar. azert ha van ra megoldas, szoljatok.

ps: regen, meg a tapcsatis korszak elott elofordult, hogy tul nagy naftat vett fel a videokartya a buszon keresztul, es a proci nem kapott eleget. tipikus abitos jelenseg volt :) csak erdekessegnek irom.

Nekem is néha reseteli a tuningot a lap, meg ilyenkor eltűnik a hálókártya is cmos clearig :D Összefüggéstelenül, pár havonta jön elő egyszer hidegindításnál, de kb az első nap óta...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1125 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 08:57

Üzenet megtekintéseIdézet: FragMaster - Dátum: 2010. 04. 12. 08:33

Nekem is néha reseteli a tuningot a lap, meg ilyenkor eltűnik a hálókártya is cmos clearig :D Összefüggéstelenül, pár havonta jön elő egyszer hidegindításnál, de kb az első nap óta...

Giga lapok (többféle P35) nálam is folyamatosan csinálták kb. 2-4 havi rendszerességgel. Az utóbbi időben (kb. 1-1.5 év) viszont nem volt ilyen.

#1126 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 10:10

nalam par naponta megcsinalta - elotte sose. amiota visszaallitottam a ramot, azota nyugi van.

#1127 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2010. 04. 12. 11:10

nalam par naponta megcsinalta - elotte sose. amiota visszaallitottam a ramot, azota nyugi van.

Én nem is jöttem rá anno, hogy pontosan mi okozta. Szvsz nem feltétlen a tápellátással van a baj, hanem szerintem is inkább a tuning résszel, mint ahogy a ramos eseted is mutatja. Nagyon kihegyezett tuningnál nálam is gyakoribb volt. És sokszor az sem volt mindegy, hogy mit mi után állítok a bios-ban (és mentem el).

#1128 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 04. 12. 11:34

Én nem is jöttem rá anno, hogy pontosan mi okozta. Szvsz nem feltétlen a tápellátással van a baj, hanem szerintem is inkább a tuning résszel, mint ahogy a ramos eseted is mutatja. Nagyon kihegyezett tuningnál nálam is gyakoribb volt. És sokszor az sem volt mindegy, hogy mit mi után állítok a bios-ban (és mentem el).

akkor utana is instabil lenne - ill azert az 1066os ramtol elvarhato, hogy 1066on menjen :)

#1129 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 13:39

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 04. 12. 11:34

Az én Giga 965P-DS4-es lapom is furcsán működött. GTX280-nal mindent stabilan vitt 438fsb-vel, proci 3.5GHz-en, 1066-os ram 87xMHz-en. HD5870-en berakása után viszont képtelenné vált hideg indulni a megszokott beállításokkal, gyakran még fail safe második biossal sem indult alapórajelek alatt... Régebbi bios + több fesz CPU-nak aztán megoldotta a gondokat.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#1130 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 14:03

hm - ezek a jelensegek viszont arra utalnak, hogy tul nagy a kartyak kezdeti aramfelvetele buszon keresztul. jah csinaltam egy olyan dolgot is, hogy frissitettem a biost (csak beta a legujabb), ami tuning nelkul is ugy indult, hogy visszaallitotta a backupbol a korabbi biost. ez mind a kartyara lenne visszavezetheto? :blink:

#1131 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 12. 14:17

Srácok úgynézki megoldottam a dolgot! Van a Sabertooth BIOS-ában egy EuP kapcsoló és azt Enabled-be tettem(alapban Disabled-en volt):
EuP Ready - Enabled: Allows BIOS to switch off some power at S5 state to get system ready for the EuP requirement. When set to [Enabled], power for WOL, WO_USB, audio and onboard LEDs will be swithed off at S5 state.
Lehet hogy hülyén, de vhogy én úgy értelmeztem hogy ezen erőforrásoktól átcsoportosítja a feszültségeket és stabilabban tud bekapcsolódni a gép alap állapotból. Pedig ahogy utána néztem a neten az EuP vmilyen zöld megoldás, az S5 state meg az az állapot amikor a gép ki van kapcsolva... talán vmi szaki megmagyarázhatná ezt miez pontosan(didyman pl.), mert ez biza segített orvosolni a problémát. :)
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1132 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2010. 04. 12. 12:54

akkor utana is instabil lenne - ill azert az 1066os ramtol elvarhato, hogy 1066on menjen :)

Nem feltétlen. Nekem a 4x1GB 1066-os Kingmaxom soha nem ment stabilan 1066-on semmilyen beállítással és fesszel. 1000-et bírt.
Amúgy nem biztos, hogy utána instabil... vagy egyáltalán bármikor az. Csak vmi el van q*rva a post teszteknél ami tuningérzékeny és kész.

Vagy táp... de nekem táppal összefüggő ilyen gondom nem volt, csak tuninggal.
A múltkori tápos eset konkrétabb volt: akkor a 6 pines egyik csatija félig kiesett és hol kapott elég naftát induláskor hol nem.

Szerkesztette: vipi 2010. 04. 12. 15:37 -kor

#1133 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2010. 04. 12. 15:17

Srácok úgynézki megoldottam a dolgot! Van a Sabertooth BIOS-ában egy EuP kapcsoló és azt Enabled-be tettem(alapban Disabled-en volt):
EuP Ready - Enabled: Allows BIOS to switch off some power at S5 state to get system ready for the EuP requirement. When set to [Enabled], power for WOL, WO_USB, audio and onboard LEDs will be swithed off at S5 state.
Lehet hogy hülyén, de vhogy én úgy értelmeztem hogy ezen erőforrásoktól átcsoportosítja a feszültségeket és stabilabban tud bekapcsolódni a gép alap állapotból. Pedig ahogy utána néztem a neten az EuP vmilyen zöld megoldás, az S5 state meg az az állapot amikor a gép ki van kapcsolva... talán vmi szaki megmagyarázhatná ezt miez pontosan(didyman pl.), mert ez biza segített orvosolni a problémát. :)

Nem csoportosít át semmit. Van egy új EU kezdeményezés/szabály, hogy kikapcsolt állapotban kevesebb mint 1W-ot vehet fel egy elektomos hálózatra kötött eszköz. Ez a kapcsoló csak annyit tesz, hogy leveszi/kikapcsolja a felsorolt "standby" feszültségeket is ezáltal csökkentve a gép kikapcsolt teljesítményfelvételét.
Ügye ahoz hogy a WOL vagy az USB-s eszközről gépbekapcsolás menjen feszültség alatt kell legyenek ezek a portok/eszközök, hogy érzékelhessék a jelzést.

Mellesleg ha ez megoldotta problémát akkor a tápellátás környékén és a standby feszültségeknél lehetett gond a gépeddel/alaplapoddal.
Lehet pl a standby 5V (vagy valami még a PCI-Express foglalat tápkörét is érintő dolog) túl volt terhelve vagy ilyesmi. Ezért tűnt úgy a VGA okozza.

Szerkesztette: ThomasS31 2010. 04. 12. 15:51 -kor

#1134 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 04. 12. 16:36

Nem feltétlen. Nekem a 4x1GB 1066-os Kingmaxom soha nem ment stabilan 1066-on semmilyen beállítással és fesszel. 1000-et bírt.
Amúgy nem biztos, hogy utána instabil... vagy egyáltalán bármikor az. Csak vmi el van q*rva a post teszteknél ami tuningérzékeny és kész.

Vagy táp... de nekem táppal összefüggő ilyen gondom nem volt, csak tuninggal.
A múltkori tápos eset konkrétabb volt: akkor a 6 pines egyik csatija félig kiesett és hol kapott elég naftát induláskor hol nem.

nekem is volt olyan, ami nem, de ez ment :) eleg sokaig hasznaltam ugy. de majd lehet en is korbenezek a biosban, hogy van vmi hasonlo dolog.

#1135 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 12. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: ThomasS31 - Dátum: 2010. 04. 12. 16:46

Nem csoportosít át semmit. Van egy új EU kezdeményezés/szabály, hogy kikapcsolt állapotban kevesebb mint 1W-ot vehet fel egy elektomos hálózatra kötött eszköz. Ez a kapcsoló csak annyit tesz, hogy leveszi/kikapcsolja a felsorolt "standby" feszültségeket is ezáltal csökkentve a gép kikapcsolt teljesítményfelvételét.
Ügye ahoz hogy a WOL vagy az USB-s eszközről gépbekapcsolás menjen feszültség alatt kell legyenek ezek a portok/eszközök, hogy érzékelhessék a jelzést.

Mellesleg ha ez megoldotta problémát akkor a tápellátás környékén és a standby feszültségeknél lehetett gond a gépeddel/alaplapoddal.
Lehet pl a standby 5V (vagy valami még a PCI-Express foglalat tápkörét is érintő dolog) túl volt terhelve vagy ilyesmi. Ezért tűnt úgy a VGA okozza.

Értem, most hogy így belegondolok az előző lapomnál ezek a dolgok alapból le voltak tiltva jumperrel, itt meg egy deka jumper sincs(ill cmosnak van)... hm tehát akkor vmelyik eszközöm kavarhatott be... mea culpa egyébként, azért mert szegény 5850-et gyanusítottam, mondjuk a neten van pár ilyen hiba jelenséggel szenvedő user ezért hittem hogy nálam is ez lehet(nameg a diagnosztikai led is a vga-ra jelzett), hála az égnek hogy mégsincs vele problem :)

Szerkesztette: Dan(td) 2010. 04. 12. 18:48 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1136 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 12:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Frosty - Dátum: 2010. 03. 31. 17:35

Nincsen Digital Vibrance. :( Anno pedig volt még X1900-as időkben valami Avivo color correction ami hasonló volt...

Végre viszont sikerült kifognom egy nem anti-tuning ATi-t, 950/1250-et simán viszi alap feszen. Majd ha lesz több időm becélzom 1GHz-et. :Đ

Valami új tapasztalat?
A physx-el mi lett az ATI mellett? Vagy már letettél róla?

#1137 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 13:08

Hamár Vipi beidézte. Color Vibrance valóban nincs, de ott van CCC-ben a display propertiesnél a szaturáció. Feljebb rángatod és kész. :)

Kép

Szerkesztette: sutyi^ 2010. 04. 19. 13:10 -kor

"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1138 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 04. 19. 13:51

Valami új tapasztalat?
A physx-el mi lett az ATI mellett? Vagy már letettél róla?

GTA4 borzalom(lagol, víz nem hullámzik), ellenben Crysis nagyon likeolja a kártyát. 1680*1050-ben DX10 VH simán játszható.
Minimum fps-ek tekintetében pár játékkal(pl, Assassin's Creed 2, Bad Company 2)nem vagyok megelégedve, bár gyaníthatóan ide már Q9450@3.5GHz lesz kevéske.
Általánosságban elmondható, hogy GTX280-nál gyorsabbnak gyorsabb, de azért messze nem egy ultimate kártya.
Használhatóságot illetően eddig nem volt gondom vele, se szürke halált, se villódzó textúrákat, se bevillogó vertikális vonalakat nem tapasztaltam melyek elég gyakori problémák más fórumok szerint. (Probléma valahol ott leledzhet hogy minden idióta össze-vissza telepítget mindent egymásra, miközben minden önálló driver... Nameg nem árt driver sweepert sem használni mert egy rakás ddl fájlt meghagy ati uninstall)

Nem tettem le physxről, de egyelőre még nem volt okom miért foglalkozni vele.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#1139 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 15:07

Üzenet megtekintéseIdézet: sutyi^ - Dátum: 2010. 04. 19. 14:08

Hamár Vipi beidézte. Color Vibrance valóban nincs, de ott van CCC-ben a display propertiesnél a szaturáció. Feljebb rángatod és kész. :)

Kép

Szuper, műxik. :) Jól eldugták mindenesetre ezt a menüt. :D

#1140 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Frosty - Dátum: 2010. 04. 19. 16:05

GTA4 borzalom(lagol, víz nem hullámzik), ellenben Crysis nagyon likeolja a kártyát. 1680*1050-ben DX10 VH simán játszható.
Minimum fps-ek tekintetében pár játékkal(pl, Assassin's Creed 2, Bad Company 2)nem vagyok megelégedve, bár gyaníthatóan ide már Q9450@3.5GHz lesz kevéske.
Általánosságban elmondható, hogy GTX280-nál gyorsabbnak gyorsabb, de azért messze nem egy ultimate kártya.
Használhatóságot illetően eddig nem volt gondom vele, se szürke halált, se villódzó textúrákat, se bevillogó vertikális vonalakat nem tapasztaltam melyek elég gyakori problémák más fórumok szerint. (Probléma valahol ott leledzhet hogy minden idióta össze-vissza telepítget mindent egymásra, miközben minden önálló driver... Nameg nem árt driver sweepert sem használni mert egy rakás ddl fájlt meghagy ati uninstall)

Nem tettem le physxről, de egyelőre még nem volt okom miért foglalkozni vele.

Vizet a legultsó patch vágta haza, és a ratyi víz okozza szvsz a stuttert is. Azt passzolom hogy ATi only probléma-e.

Steam forumokról.

Így kezdődik - http://i.imgur.com/o8W49.jpg
Ilyen lesz idővel - http://i.imgur.com/Mo77o.jpg
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

Téma megosztása:

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Nem indíthatsz témát.