Idézet: Yany - Dátum: 2010. jan. 11., hétfő - 1:20
Nem tudom. Nekem ezek a Vapor-os cuccok eddig nagyon szimpik. A sajátom pont olyan, amiket írsz: nemcsak halkabb, de bírja a tuningot és szerintem a VRM is szépen hülhet, mert csont stabil nekem minden. Igaz, hogy nem hajtom szénné a vasat, megelégedtem a Catalyst max. gpu értékével, mert feláll a hátamon a szőr ezektől a 3rd party cuccoktól. (nincs is semmiféle driver és egyéb gondom évek óta, se NV, se AMD fronton, bár lehet, hogy nem emiatt). Mondjuk a Vapor kártyákra Black Diamond choke-okat használnak, ami lehet, hogy csak egy gagyi marketing, de lehet, hogy az alacsonyabb fogyasztású alkatrészek kevésbé is melexenek a Vapor kártyákon és ezért tud stabil maradni. Egy dolog azonban biztos: az egyik leghalkabb aktív komponens a gépemben.
szvsz is erdemesebb kivarni egy alternativ megoldast - bar ha nem valtozik a vrm szintek szama, akkor lehet gyengebb lesz mint a ref megoldas. ugyanezt lattuk 4850/70 eseten furmarknal. vegulis csak par aprosagra kellene odafigyelni, csak sajna ezt az, amit nem tesznek meg.
a gyari huto amugy egy eleg jo elgondolas alapjan epul fel, ahogy szetszedtem, viszont par idiota dologgal sikerult elerniuk, hogy egy atlagosan szar hutot csinaljanak belole: gondolok en itt a ventire, ill van benne egy olyan szukito es vezeto, ami tutira ront a hatekonysagan feleslegesen. pedig a platni es a heatpipeos blokk eleg jol ki van talalva... lehet erdemes lenne uj boritast tervezni ra vmibol, igaz ez a kerrego ventin nagyon nem segit.