HWSW Informatikai Kerekasztal: H1N1, avagy sertés influenza - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

H1N1, avagy sertés influenza Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 07. 23:17

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. nov. 7., szombat - 12:39

Hiába oltatja be magát a sok ember H1N1 ellen, meg még a szokásos 1-2 törzs ellen, ha most Ukrajnából egy másik vírustörzs támad. Mert "az ellen nem véd".

háeza tippty - úgy néz ki - nem gyütt be:

Egy londoni referencialabor vizsgálatai alapján kimutatták, hogy a H1N1 típusú újinfluenza vírusa fertőz Ukrajnában
Ciciman is on borda

#402 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 08. 00:09

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 0:04

Nana! A betegség nem bűn. Ha biztos akarsz lenni, hogy nem kapsz el semmit, és ezzel megvéded embertársaidat, mert így nem fertőzöd őket, akkor legjobb, ha mágylásn elégeted magad.
Hogyan lehet nem saját hibából elkapni egy betegséget, és hogyan igen?

Aki tömegközlekedik, az mind bűnős, mert nem vett saját, személyes gépkocsit, amiben másoktól elszigetelve utazik a melóhelyére, ahol nem szkafanderben dolgozik?

Aki beoltatja magát az megtett mindent hogy ne saját hibájából betegedjen meg. Ha a gyereket nem engedi a jól bevált védőoltással a szülö beoltatni az is az ő hibája. Aki betegen iskolába megy és megfertőz embereket az mi?

#403 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 08. 00:11

Idézet: fram - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 0:17

Nagyon sok feltételezés nem jött be az utóbbi időben.

#404 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 00:14

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 7., szombat - 22:58

RTL mint hírforrás, ez sem rossz.  :D
Miért nem egyből az ATV?  :Đ

http://www.rtlklub.hu/video/74879
Helyszíni nyilatkozók, meg WHO szóvivő nyilatkozata, de persze, nyilván hamisítvány, világ elé tárva, lengyel kormány meg nem mer tiltakozni ellene, mert megfenyegette a magyar titkosszolgálat. :rolleyes:

http://www.winnipegfreepress.com/special/f...rly-tested.html
Ne má! Már ők is áldozatul estek az irredenta propaganda gépezetnek  :eek:

http://www.theflucase.com/index.php?option...d=105〈=en

A helyzet fokozódik...

http://www.google.com/hostednews/canadianp...BJEOIi4N6Eke6jQ
A fra..ba, már a kanadaiakat is befogtuk...

http://www.abovetops...hread517468/pg1
Ezt a dezinformációs hálózatot!

http://www.metronews.ca/ottawa/live/articl...properly-tested

http://www.sott.net/articles/show/196333-P...properly-tested

http://www.hurriyetdailynews.com/wires.php...properly-tested

http://dotconnectoruk.blogspot.com/2009/11...-swine-flu.html

http://www.mjtimes.sk.ca/Canada---World/So...operly-tested/1

http://www.godlikepr...ssage917663/pg1
Már ezek is erről vakerolnak.

http://www.monstersandcritics.com/news/hea...t-s-proven-safe

http://forum.prisonp...opic=143265.new
És már ők is tudnak róla!

A kb 307000 további forrásból keresd ki magad azt, amit hitelesnek elfogadsz:
http://www.google.hu/search?hl=hu&client=f...n&start=10&sa=N

Szerkesztette: hkpk 2009. 11. 08. 00:17 -kor

#405 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 08. 00:14

" Maga az ukrán járványügyi főorvos tagadta, hogy a H1N1-es vírus okozná a tömeges megbetegedéseket"
Ez meg tragédia! Egy alkalmatlan ember a levegőbe beszél!

#406 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 00:16

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 0:09

Aki beoltatja magát az megtett mindent hogy ne saját hibájából betegedjen meg. Ha a gyereket nem engedi a jól bevált védőoltással a szülö beoltatni az is az ő hibája. Aki betegen iskolába megy és megfertőz embereket az mi?

Értem.
Tud valaki egy listát az összes fertőző betegségről, be akarom min ellen oltatni magam, hogy a mennybe jussak. :o

#407 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 08. 00:37

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 1:16

Értem.
Tud valaki egy listát az összes fertőző betegségről, be akarom min ellen oltatni magam, hogy a mennybe jussak. :o

Atyafi! A szülök a védőnő és a gyermekorvos által tájékoztatva vannak. Sokról már lekéstél.

#408 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 00:49

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 0:14

" Maga az ukrán járványügyi főorvos tagadta, hogy a H1N1-es vírus okozná a tömeges megbetegedéseket"
Ez meg tragédia! Egy alkalmatlan ember a levegőbe beszél!

azé nem kéne ennyire odalenni

te beótattad magad, más meg nem, ha elkapja, majd megógya, lengyelek, ukránok is majd megógyák valahogy

mondjuk én jobban szeretek a vízbe pukizni, mint a levegőbe
ahol jön föl a buborék, ott lehet szagolni
Ciciman is on borda

#409 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 07:45

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 0:37

Atyafi! A szülök a védőnő és a gyermekorvos által tájékoztatva vannak. Sokról már lekéstél.

Miért késtem le? Még nem kaptam el, tehát szabad a pálya, nemde? Az tény, hogy gyermekorvoshoz nem járok, már kinőttem abból a korból, a felnőtthöz sem, csak amikor a meló miatt kötelező. Így éppen  nem vagyok naprakészen informált az aktuális követelményekről, meg a váróban nyögdécselő sok nyanya nyavalyáiról sem, amit TV nézés közben kaptak. Nagyon régen nem kaptam el semmit, és hiszem, hogy még évekig nem fogok elkapni semmit. Sokat bicozóm, jó erőben vagyok. Kopp, kopp.
Egészséges vagyok, ami nem feltétlenül normális dolog, mert elég gáz egészségesen megdögleni :D .

Amúgy igen, voltak idők, amikor szinte kötelezően elkaptam, ez akkor volt, amikor még nem létezett oltás.
Az kemény volt. Nem csak nekem, sokaknak, és a látvány is magáért beszélt, buszon, metrón sok sok lázas, piros szemű köhögő orrfolyó ember... Aztán feltalálták az oltást. A körülöttem élők, és kicsit távolabb is, mind, ill. nagyon sokan beoltották magukat. És egy csapásra elmúlt az évenkénti kötelező fertőzés. Ugyan, volt, amikor húgom pl. influenzás lett, annak ellenére, hogy beoltatta magát -azzal magyarázták, hogy az másik típusú volt-, de összességében lecsökkent a megbetegedők száma, olyannyira, hogy én sem kaptam el. És a látvány is magáról beszél: buszokon, metrón szinte nem volt köhögő ember, olyannyira, hogy fel sem tűnt, mindenki megszokta. Én hiszek az oltásban, és tényleg köszönöm a körülöttem levőknek, hogy beoltatták magukat, ezzel megkímélve engem a betegségtől...  :)

Most a metrón til-túl elkezd köhögni valaki, mindenki úgy néz rá, mint a véres rongyra...

#410 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 08:23

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 8:45

...
Most a metrón til-túl elkezd köhögni valaki, mindenki úgy néz rá, mint a véres rongyra...

:offtopic: Ja. Oszt majd jól lelövik előbb-utóbb. Akárhogyaniis van, a járvány (a vírus) hosszú távon megoldja a túlnépesedés problémáit... :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#411 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 08. 10:51

"Most a metrón til-túl elkezd köhögni valaki, mindenki úgy néz rá, mint a véres rongyra"

Pláne ha még arra se képes hogy egy zsebkendőt maga elé tartson. A japánoknál természetes hogy aki cseppfertőzést okozna az egy maszkot tesz a szája és orra elé. Itt meg azon agyalnak hogy véd e. Nagyon sokat visszatart. A cseppfertőzés cseppjeit pld.

Szerkesztette: ottokar 2009. 11. 08. 10:52 -kor

#412 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 10:51

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 8:23

:offtopic: Ja. Oszt majd jól lelövik előbb-utóbb. Akárhogyaniis van, a járvány (a vírus) hosszú távon megoldja a túlnépesedés problémáit... :)

Tévedés :cool: Egyébként a túlnépesedés az ember problémája.  :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#413 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 08. 11:01

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 11:51

Tévedés :cool: Egyébként a túlnépesedés az ember problémája.  :)

Kultúráltsági probléma. Aki annak ellenére hogy nem tudja ellátni a gyerekeit gyártja őket ész nélkül. Normális gondolkodó embernek nincs 3-4-nél több gyereke. Ha annyi esze nincs hogy időben kirántsa.

#414 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 11:09

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 11:01

Kultúráltsági probléma. Aki annak ellenére hogy nem tudja ellátni a gyerekeit gyártja őket ész nélkül. Normális gondolkodó embernek nincs 3-4-nél több gyereke. Ha annyi esze nincs hogy időben kirántsa.

Ez csak azóta igazán probléma, mióta ezek az emberek segélyezve is vannak, korábban ezzel a módszerrel maradtak fenn. Most meg ezzel belelódultak a szaporodásba.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#415 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 11:16

Idézet: fram - Dátum: 2009. nov. 7., szombat - 23:17

Nem is mondtam, hogy 100%, ott van a "ha" szócska a mondat közepén.

#416 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 11:19

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 0:09

Ha a többieknek megvan a védőoltásuk, akkor hogyan fertőzhetné meg őket egy beteg egyed?
Csak az kapja el, akinek nincs oltása. Az meg magára vessen, nehogy már a másik ember hibája legyen, hogy ő beteg. Ráadásul azt sem tudható, hogy ki fertőzte meg, hiszen lehet 20 beteg emberrel találkozott, akik közül 10-től el sem kapta.

#417 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 13:56

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 12:01

Akarod írni: 1-2. Amúgy el tudja látni őket: segíjbű.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#418 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 14:06

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 12:19

Ha a többieknek megvan a védőoltásuk, akkor hogyan fertőzhetné meg őket egy beteg egyed?
Csak az kapja el, akinek nincs oltása. Az meg magára vessen, nehogy már a másik ember hibája legyen, hogy ő beteg. Ráadásul azt sem tudható, hogy ki fertőzte meg, hiszen lehet 20 beteg emberrel találkozott, akik közül 10-től el sem kapta.

Aztán a végén majd mindenki perel mindenkit, mint a South Park-ban (mindenki kontra mindenki per). És győz mindenki... :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#419 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 14:09

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 14:56

Akarod írni: 1-2. Amúgy el tudja látni őket: segíjbű.

:offtopic: Jaja, meg az adófizetők pénzíbűl. Mi lenne az országgal, ha ők is munkássztrájkot tartanának? :D

Azért amikor megláttuk a prémiumkategóriás autókkal segélyért érkezőket az önkormányzatnál, már valami gyanús volt. De jól is megy nekünk!

#420 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 10:00

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 11:09

Ez csak azóta igazán probléma, mióta ezek az emberek segélyezve is vannak, korábban ezzel a módszerrel maradtak fenn. Most meg ezzel belelódultak a szaporodásba.

nem gondolod, hogy a Magyarországon segélyezett gyerekcsinálók miatt van túlnépesedés, ugye? :D
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »