HWSW Informatikai Kerekasztal: H1N1, avagy sertés influenza - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

H1N1, avagy sertés influenza Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:07

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:04

Nem fog ágynak esni, mert itthon a népek többsége nem engedheti meg, h otthon betegállományban maradjon, mert rúgják is kifelé.

Én tényleg furcsálom, hogy ordít a tv is, hogy járvány van, tavaly ilyenkor több iskola zárt be. Tavaly többen estek ágynak, már ha megengedhették maguknak. Ráadásul influenza ellen oltás, erről már Pitbull leírta a tudni valókat.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#842 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:09

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:38

Az hogy 160 gyerekből 20-at olthattak egy iskolában azt minősíteni se lehet.  Honnét szalajtották ezeket a "szűlőket"?

Talán gondolkodnak, és nem merik beadatni, mert nem ismerni a mellékhatásokat. Tehát honnan jön az a szülő, aki a pár éves gyerekét egy pár hónapig tesztelt szerrel, aminek senki nem ismeri a mellékhatását, beoltatja?
Az nevet utoljára, aki először üt.

#843 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:10

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 18:38

...Mondjon nekem valaki egyetlen országot ahol a lakosság 60%-ának lehetővé tették a védőoltást!
...

Egynek jó?  :think:

Idézet

Az Obama-kormány hamarosan megkezdi a vakcina szétosztását egy „immunizáló” kampány kíséretében. Az év végére 250 millió vakcinát fognak piacra dobni.

#844 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:10

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:04

Nem fog ágynak esni, mert itthon a népek többsége nem engedheti meg, h otthon betegállományban maradjon, mert rúgják is kifelé.

Bemegy megfertőzni másokat, éljen!

#845 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:11

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:09

Talán gondolkodnak, és nem merik beadatni, mert nem ismerni a mellékhatásokat. Tehát honnan jön az a szülő, aki a pár éves gyerekét egy pár hónapig tesztelt szerrel, aminek senki nem ismeri a mellékhatását, beoltatja?

Ezt az oltást tudod hány éve használják sikerrel? fogalmad nincs hiába mondták el ezerszer!

#846 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:13

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:10

Egynek jó?  :think:

Ami biztos hogy nem lesz meg! Le is kell ám azt gyártani!

#847 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:14

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:10

Éljenezz, míg fizetem a nyugdíjadat, szerencsés vagy. Tudod, én már meg sem fogom élni, h nyugdíjba menjek, de ha megélem is, az akkor már többségben levő etnikum tuti nem fog engem eltartani.

#848 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:15

Kettőnek jó?  :think:

Idézet

Philipp Rössler egészségügyi miniszter csütörtökön egy parlamenti interpellációra válaszolva elismerte, hogy a GlaxoSmithKline brit cégtől megrendelt, összesen 50 millió dózis Pandemrix oltóanyagot...

#849 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:15

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:11

Ezt az oltást tudod hány éve használják sikerrel? fogalmad nincs hiába mondták el ezerszer!

Simán 20 éves cuccokról derülnek ki most a mellékhatások. Azt sem tudjuk, h a cukornak mi a hatása, annyira összetett a biológia.

#850 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:16

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:10

Nem úri passzióból megy be dolgozni.
Te is voltál beteg biztosan, ilyenkor fáradt az ember, legszívesebben aludna inkább.
Hanem mert rákényszerítik. Verseny van: kevés a munkahely, sok a munkanélküli. Ha otthon marad betegség miatt, akkor rögtön lesz a helyére másik ember, aki nem beteg vagy betegen is dolgozik. Mert ott toporognak tízen az ő egy állására.

#851 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:17

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:09

Pontosan azok nem ismerik a mellékhatásokat. Csak azt hallották hogy a Mari néni ángyának a térgye  kotkodácsolt, ami egyértelmű mellékhatás csak a hülye nem tudja.

#852 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:17

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:14

Éljenezz, míg fizetem a nyugdíjadat, szerencsés vagy. Tudod, én már meg sem fogom élni, h nyugdíjba menjek, de ha megélem is, az akkor már többségben levő etnikum tuti nem fog engem eltartani.

Dehogynem!
Annyian lesznek, hogy simán megkeresik a nyugdíjadat!
(A szekrényedben :) )

#853 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:20

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:15

Kettőnek jó?  :think:

Apja! MEG REN DELT Mikor lesz az kész, mit gondolsz?

#854 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:20

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:04

Mondjuk ez is igaz, nalunk is behivtak az egyik sracot pedig meg boven beteg volt... de a munkat el kell vegezni.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#855 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:22

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:11

My Webpage

Idézet

...A fejlesztések eredményeként 2005. őszén szigorú minőségbiztosítási ellenőrzések mellett kutatási célra, letöltésre került 450 dózis H5N1-es vakcina. A világon elsőként 2006. márciusában az OMNINVEST Kft. ideiglenes forgalomba hozatali engedélyt kapott az általa kifejlesztett H5N1-es influenzavírus elleni vakcinára az Országos Gyógyszerészeti Intézettől. Ezzel egyidejűleg kutató-fejlesztő csoportunk a know-how dokumentációt is kidolgozta.

Tehát pont 3 éve.  :cool:  :D

#856 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:27

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:14

Tudod én az országnak dolgoztam azért van többek között munkahelyed mert felépítettük. Azért tudsz odamenni mert a hidak is felépültek máskülönben csak úszva tudnál közlekedni. A társadalom már csak ilyen egymásért is kell dolgozni. Nekem sose jutott eszembe hogy bárkinek fizetném a nyugdíját csak dolgoztam nagy hozzáértéssel becsülettel.

#857 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:27

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:20

Apja! MEG REN DELT Mikor lesz az kész, mit gondolsz?

Kiscsávó! :D  Ne csúsztass! :reklamacio:

Azt hájpoltad, hogy "Mondjon nekem valaki egyetlen országot ahol a lakosság 60%-ának lehetővé tették a védőoltást!" Nem azt, hogy hol tudják gyorsabban legyártani a megrendelt mennyiséget.

szerk. az usa-nak decemberre meglesz, a németeknek márciusra.

Szerkesztette: cyberde 2009. 11. 22. 19:29 -kor

#858 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:29

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:22

My Webpage

Tehát pont 3 éve.  :cool:  :D

Nem tudod hogy ez az oltás megegyezik a szezonális INFLU-val teljesen? 5 661 387-szer elmondták!

#859 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:33

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:29

Nem tudod hogy ez az oltás megegyezik a szezonális INFLU-val teljesen? 5 661 387-szer elmondták!

Nem tudod, hogy ez a védőoltás a 2006-ban kifejlesztett H5N1 technológiájával készül? 5 661 387-szer elmondták!

#860 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:33

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:27

Tudod én az országnak dolgoztam azért van többek között munkahelyed mert felépítettük. Azért tudsz odamenni mert a hidak is felépültek máskülönben csak úszva tudnál közlekedni. A társadalom már csak ilyen egymásért is kell dolgozni. Nekem sose jutott eszembe hogy bárkinek fizetném a nyugdíját csak dolgoztam nagy hozzáértéssel becsülettel.

Jaja. És ha nem a fasza kádár rezsimben tengtetek-lengtetek volna, meg hordtátok volna haza a gyárat (tisztelet a kivételnek), hanem rendes kapitalizmusban (nem olyanban mint most van) akkor német/osztrák szinten lehetnénk ehelyett a balkáni állapotok helyett. :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.