HWSW Informatikai Kerekasztal: H1N1, avagy sertés influenza - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

H1N1, avagy sertés influenza Értékeld a témát: -----

#861 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:34

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:29

Nem tudod hogy ez az oltás megegyezik a szezonális INFLU-val teljesen? 5 661 387-szer elmondták!

Nem egyezik meg a szezonális oltással. Épp msot volt a TVben is, meg a háziorvos is ezt mondta.

#862 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:37

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:27

Tudod én az országnak dolgoztam azért van többek között munkahelyed mert felépítettük. Azért tudsz odamenni mert a hidak is felépültek máskülönben csak úszva tudnál közlekedni. A társadalom már csak ilyen egymásért is kell dolgozni. Nekem sose jutott eszembe hogy bárkinek fizetném a nyugdíját csak dolgoztam nagy hozzáértéssel becsülettel.

Félreérted.
Bizonyára arra értette, hogy fizeti a nyugdíjadat, hogy éljeneztél, hogy valaki betegen jár dolgozni és megfertőz másokat közben. Inkább azért éljenezz, hogy aki betegen is jár dolgozni, az fizeti a nyugdíjat betegen is.

Egyébként most van a "váltás", akik ma dolgoznak már a saját nyugdíjukat is félreteszik, magánnyugdíjpénztárba meg önkéntes nyugdíjpénztárba (aztán ki tudja, hogy mi marad belőle), meg még fizetik a mostani nyugdíjasoknak is. De nehogy félreértsd, egyáltalán nem bántásból mondom. Még én is a "régi" nyugdíjrendszerben vagyok. (De csak a befizető oldalon :) )

#863 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:39

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:14

Éljenezz, míg fizetem a nyugdíjadat, szerencsés vagy. Tudod, én már meg sem fogom élni, h nyugdíjba menjek, de ha megélem is, az akkor már többségben levő etnikum tuti nem fog engem eltartani.

:up:  :Đ
RDaneel_hu

#864 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:40

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:29

Nem tudod hogy ez az oltás megegyezik a szezonális INFLU-val teljesen? 5 661 387-szer elmondták!

Linket... addig ezt kamunak tituláljuk.  :D
RDaneel_hu

#865 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:42

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 15:20

Semmi. Nagyobb ellenállást kellett volna tanusítani már az elején és akkor eleve nem jöhettek volna létre a megszállt területek.
A gengszterváltás hajnalán meg horvátokkal összefogva Vajdaságott visszavenni, a Cseh és Szlovák különvállás idején meg felvidéket. Akkor még volt hadseregünk. És az se biztos ha értelmesen tárgyalunk akkor a ruszkik nem segítettek volna.

Nehezen akarom elhinni, de valaki az Antall kormányból nemrég nyilatkozta, hogy Ukrajna egy részét vissza is adták volna.

nem kellett senkinek.  :rolleyes:
RDaneel_hu

#866 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:42

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:33

Jaja. És ha nem a fasza kádár rezsimben tengtetek-lengtetek volna, meg hordtátok volna haza a gyárat (tisztelet a kivételnek), hanem rendes kapitalizmusban (nem olyanban mint most van) akkor német/osztrák szinten lehetnénk ehelyett a balkáni állapotok helyett. :cool:

Lehet hogy a te szüleid ezt csinálták onnan van a tapasztalatod. Nem tudom hogy a vérveres kutyafaszában épült volna az ország? Miféle kapitalizmusról hablatyolsz? még azt se tudod hogy a Teheráni meg Jaltai konferencián döntötték el a nagyhatalmak hogy ki melyik érdekszférába fog tartozni? Nem tudod hogy az orosz hadsereg itt állomásozott? Mit tudsz egyáltalán:?

#867 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:33

Jaja. És ha nem a fasza kádár rezsimben tengtetek-lengtetek volna, meg hordtátok volna haza a gyárat (tisztelet a kivételnek), hanem rendes kapitalizmusban (nem olyanban mint most van) akkor német/osztrák szinten lehetnénk ehelyett a balkáni állapotok helyett. :cool:

Nem kell ez ide ...
Nem az emberek döntöttek róla, hogy milyen rezsimben élnek.
Akkor is megvoltak az emberek mindennapi gondjai, bajai.

#868 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:45

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:42

Lehet hogy a te szüleid ezt csinálták onnan van a tapasztalatod. Nem tudom hogy a vérveres kutyafaszában épült volna az ország? Miféle kapitalizmusról hablatyolsz? még azt se tudod hogy a Teheráni meg Jaltai konferencián döntötték el a nagyhatalmak hogy ki melyik érdekszférába fog tartozni? Nem tudod hogy az orosz hadsereg itt állomásozott? Mit tudsz egyáltalán:?

Ez mondjuk igaz... gyakorlatilag 500 éve nincs Magyarország ha úgy vesszük, csakis a nemzet és a nyelv miatt létezik egyáltalán államhatár.
RDaneel_hu

#869 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:46

Kéne valami normális topik ahol ezekről lehetne beszélni, de sajnos ez már 2002-ben ki lett írtva.  :Đ  :think:
RDaneel_hu

#870 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:53

Lehet hogy a te szüleid ezt csinálták onnan van a tapasztalatod. ...

Azért anno a legtöbb helyen befigyelt egy üveg bor vagy valami a portásnak, cserébe ő nem vizsgálódott távozáskor annyira a kapuban, aztán vitt mindenki ami kellett. De ha valamihez nem jutottál hozzá, akkor kéz kezet mos alapon hozott más.
Ahol meg nem lehetett ezt megcsinálni, ott éppen a rendészek hordták el a cuccokat, azért nem hagyták a kisembernek (pl. környékbeli cukorgyár: utánfutóval hordták a cukrot sokmázsaszám, nem is volt titok).
Nem beszélve a TSZ-ekről: volt ott melózó rokon, vontatóval hordta haza a terményt az állatoknak.
De volt olyan, hogy építkezés folyt otthon, aztán egyszercsak jött a traktorral, utána kötve láncokkal egy tucat vasbeton villanyoszlop, hogy a határban találta egy kupacban, hátha jó lesz a házba ...
Nem kell szépíteni, nagyon sokan vittek mindent, amit értek.
Aztán az új, maszek világban már nem lehet, mert a maszek odafigyel rá. (Főképp kisebb cégeknél, mert nagy cégnél azért nem tud mindenre odafigyelni.)

Szerkesztette: Sparow2 2009. 11. 22. 19:57 -kor

#871 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:54

Ottokár!

Tudsz káromkodás nélkül is megnyilvánulni vagy már teljesen beépült a szókincsedbe a trágárság? Kicsit unalmas kezd lenni ez a folyamatos sértett nyervákolás.

Szívjál el egy cigit vagy egy pohár tejet és nyugodjál már le, légy szíves. Sokkal normálisabb mederben is lehetne vitatkozni.

Nem, nem vagyok moderátor, csak szerintem felesleges ez...
.
.
.

#872 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:59

... a Teheráni meg Jaltai konferencián ...

Kép

#873 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 19:59

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:42

Nehezen akarom elhinni, de valaki az Antall kormányból nemrég nyilatkozta, hogy Ukrajna egy részét vissza is adták volna.

1919ben Kun Béláék visszafoglalták a Felvidék egy részét és Kárpátalját, ha nem a vérgőzős kommunizmussal van tele az agyuk simán visszaszerezhették volna Erdélyt is, akkor kicsit más lett volna franciák hozzáállása is.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#874 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 20:01

Mellé tetszett nyúlni. Nálunk fordítva volt. Az én családomat az állam rabolta ki, nem gyengén, mai értékben milliárdos szinten. Én a mai napig, még a céges telefonról sem telefonálok (kivéve, amelyiket én fizetem) magánügyben.

Szerk: egyébként arra gondoltam, az előző hozzászólásban, hogy nekünk már nincsen unlimited betegállomány, ahol szóba sem jön, hogy nem rúgnak ki miatta, és otthon maradhat az ember, ha nincs kedve dolgozni, mint abban a rendszerben amelyikben te dolgoztál, ahol 10-en csinálták 4 ember munkáját.

Szerkesztette: JonesC 2009. 11. 22. 20:04 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#875 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 20:04

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:45

Ez mondjuk igaz... gyakorlatilag 500 éve nincs Magyarország ha úgy vesszük, csakis a nemzet és a nyelv miatt létezik egyáltalán államhatár.

Mátyás király halála óta, Magyarország csak vesztett a területeiből és a háborúkban, csak vesztes oldalon vett részt.  :(

Kellett volna egy törvényes fiúgyerek, akkor a rendeknek eszükbe sem jutott volna sem egy Jagelló, sem egy Habsburg.

#876 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 20:06

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 21:04

Mátyás király halála óta, Magyarország csak vesztett a területeiből és a háborúkban, csak vesztes oldalon vett részt.  :(

Kellett volna egy törvényes fiúgyerek, akkor a rendeknek eszükbe sem jutott volna sem egy Jagelló, sem egy Habsburg.

Hunyadi apai ágon Jagello volt. Zsigmond törvénytelen gyereke.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#877 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 20:13

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:01

... ahol 10-en csinálták 4 ember munkáját.

Monnyuk ez igaz ...
Most 2-en dolgoznak a műhelyben, amiben anno több, mint 10-en voltak.
És most sokkal több meló is van, mert akkoriban volt 5 gépkocsi a cégnél, és volt rá 6 (!) autószerelő, plusz még anyagbeszerző, aki elment az alkatrészekért, meg még pár ember. Volt akinek csak annyi volt a dolga, hogy sepregetett a műhelyben, meg télen a havat dobálta el, és ilyesmik. Most meg a 2 szerelő ellát mindent, anyagbeszerzéstől kezdve hókotráson át a mindenig. Igaz nem is napi 8 órát dolgoznak.

És ez nem csak a kisebb cégekre igaz, hanem a nagyokra is, mert pl. a MOL-ban is volt olyan blokk, ahol anno dolgoztak 15-en, aztán a 90-es években meg 3-an megcsinálták ugyanazt.

Na meg volt rokon, akinek ha otthon melója volt, vagy másnál fusizott, akkor a körzeti dokinál kiíratta magát, mondván, hogy hasmenése van. És ezt rendszeresen megcsinálta, az volt a mondása, hogy "A doki úgyse néz be a seggembe, hogy tényleg fosok-e!" Akkoriban eszébe sem jutott senkinek, hogy kirúgnák, mert sokat beteg. Ma próbálná meg egy maszeknál ezt rendszeresen, nem sokáig dolgozna ott.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 11. 22. 20:16 -kor

#878 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 20:14

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:42

Ukrajnának az a része, az pontosan a Kárpátalja, ami ősi Magyar föld. 1991-ben minimális ellentételezés fejében, az Ukránok lemondtak volna róla a javunkra.

#879 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 22. 20:19

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:54

Ottokár!

Tudsz káromkodás nélkül is megnyilvánulni vagy már teljesen beépült a szókincsedbe a trágárság? Kicsit unalmas kezd lenni ez a folyamatos sértett nyervákolás.

Szívjál el egy cigit vagy egy pohár tejet és nyugodjál már le, légy szíves. Sokkal normálisabb mederben is lehetne vitatkozni.

Nem, nem vagyok moderátor, csak szerintem felesleges ez...

Tudod van amikor nem lehet másképp válaszolni. Ki és miért állít olyat hogy a Kádár rendszerben nem dolgoztunk volna! Ez szándékos hazugság ! Az is köztudott hogy a pártnak 700 ezer tagja volt max. Miért állítanak olyat mintha akkor mindenki az lett volna? Ilyet állítani hogy munkásőr nyugdíj? Sorozatban terjesztenek kimondott hazugságokat! Miért? Qui prodest? Nem én terelem a hazugságok felé a témát. És hogy én cigarettáznék?

#880 Felhasználó inaktív   Tündérvirág 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 22. 20:22

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 19:15

Simán 20 éves cuccokról derülnek ki most a mellékhatások. Azt sem tudjuk, h a cukornak mi a hatása, annyira összetett a biológia.

Finomított cukor fogyasztásának következményei

Forrás: Váradi Tibor: Az egészséges életmód alapjai
<a href='http://www.veronikabakos.com' target='_blank'><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:red'>Fotóim...</span></span></a>
<a href='http://veronika.antalvali.com' target='_blank'><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:orange'>EGÉSZ-ség...</span></span></a>

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.