Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. szept. 28., hétfő - 7:09
Szerintem jobban jársz ha ilyen szemetekkel nem oltatod be magad fölöslegesen.

A topiknyitóval értek egyet, akkor sem ha két hétig beteg vagyok ettől a f***tól.
Volt kolléga volt ráindulva mindig az influenza elleni oltásokra (bátyja orvos, mindig ő adta be neki)
Nahát aztán, amióta oltatta magát, évente 2db influenza befigyelt neki, míg a kollégáknál zéró.

Vigyázzatok ezekkel az oltásokkal, nem lehet tudni mi szar van benne sajnos.

Mi a szar volna benne?
Az antigén egy legyengített vagy teljesen veszélytelen formában (pl. legyengített baktériumok vagy vírusok élettelen részei).
(Lehetett olvasni a neten mindenféle agyament dolgokat, kezdve az emberkísérletektől a védőoltásban beadott azonosító chip-ig)
Az influenzát azért kapta el, mert a vírus gyorsan mutálódik.
Csak egy bizonyos fajta ellen ad védettséget egy-egy védőoltás. Ha nem az a fajtája jön be, amit előre gondoltak, akkor "az ellen nem véd".
Nekem meg van több kollégám, aki szinte minden évben oltatja magát, és semmi bajuk.
Én is csak azért nem adatom be, mert messze nem 100%, hogy az a vírus lesz majd elterjedve, ami az oltóanyagban van (mert előre nem tudják, csak "tippelnek").
Mellékhatásként kijöhet láz (vagy bizonyos oltóanyagoknál a betegség is enyhe formában). És nem akarnám, hogy esetleg pár napig kiessek láz miatt, aztán meg később másik fajta vírust (ami ellen nem hat az oltás) ugyanúgy megkapjak, mert ekkor csak azt értem el, hogy két alkalommal voltam beteg egy helyett.
Nekem azért gáz, mert rendszeres életmódot folytatok, és nem jó, ha egy hetet kiesek, mert ágyban lábadozok. Különben sz*rnék rá magasról.