Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 13:53
Most nem értem én és anyám nyolc éve kaptuk a másikat most meg mind a kettőt egyszerre és semmiféle hőemelkedés smmiféle bőrpír soha, a szomszéd család se semmi, sőt állítom hogy az oltást kapottak jóval több mint a fele így van. Sőt még a 10%-nak sincs érdemleges tünete, akkor miért terjednek rémhírek? Szignifikáns kisebbségből hogyan lesz többség? Az hogy a szúrás helye fájhat annak meg semmi köze az oltáshoz csakis a szúráshoz. Egyszer fordult elő életemben hogy farba adott injekciónál hónapokig éreztem a helyét mert a tű elszúrhatott valamit, ami bárkinél bármikor előfordulhat . Működési elvéből következően? Meg lehet számolni hánynak van bármi. Bár én ismerem azt is mikor valaki állít valamit ami nincs is.
Mert nem teljesvírusos vakcina csak fragment vagy alegység ahol nincs a teljes vírus jelen csak az antigénje. Teljes vírus meg lehet elölt vagy gyengített. Utóbbinak a legerősebb az immunogenitása és legsúlyosabbak az oltási reakciói, mert T-sejtek nekimennek a gazdasejteknek és elpusztítják, a szövetszétesésből felszabaduló gyulladásos mediátorok meg elég komoly tüneteket okozhat. Múlt évekt valamelyikéből a Flucinartól taknyom nyálam folyt 1 hétig. A járvány meg érdeklődés hiányában elmaradt.
A mostani vakcina tisztaságával meg komoly aggályok vannak, ne nagyon legyen már benne csirkeembrió magzatburok maradék és mégis van.
Szerkesztette: Pitbull 2009. 11. 11. 13:18 -kor
Hazafi vagyok nem "Demokrata".