Ace Codecs 5
Elküldve: 2002. 11. 13. 16:03
Elküldve: 2002. 12. 02. 02:05
sikerult vkinek Xpre feltenni ??? ... hogyan kell ? Bizonyos fajl irasakkor,a telepites kozben, gondolom, hogy fajlvedelem miatt, kiakad ... de miert ?
axl.Fsi
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Elküldve: 2002. 12. 02. 12:33
axl.Fsi - rengeteg helyen megy hibátlanul, pár visszajelzést kaptam, hogy SP1 esetén problémák vannak a telepítéssel... a napokban frissítem a csomagot remélem a problémák is megszünnek!
KAMI
Elküldve: 2002. 12. 02. 12:37
idézet:
Ezt írta Kami/Internews:
Kedves peTer1001! Van egy rossz hírem :o( A választott csomagot sajnos újra le kell töltened, mert az első napokban egy hibás verzió került fel... A mostaniaknak elvileg mennie kell...
axl.Fsi - rengeteg helyen megy hibátlanul, pár visszajelzést kaptam, hogy SP1 esetén problémák vannak a telepítéssel... a napokban frissítem a csomagot remélem a problémák is megszünnek!
KAMI[/quote]
Nagyon koszonom a valaszod, remelem valoban sikerulni fog. Mar csak egy linket kernek szepen (akar privatban), mert annyi helyrol letoltheto mar a neten es nem biztos, hogy a legujabbat fogom megtalalni
Koszi
axl.Fsi
Elküldve: 2002. 12. 02. 12:59
ace.subpage.net/
itt elérheted a legfrissebb verziók linkjeit
Elküldve: 2002. 12. 02. 17:49
Tippek, 5letek ?
axl.Fsi
Elküldve: 2002. 12. 02. 18:06
Elküldve: 2002. 12. 06. 09:01
idézet:
Ezt írta Kami/Internews:
Bár pl az áén gépemre így is hiba nélkül felment... A fejlesztés folyamatban,de még bevárnám a ZoomPlayer 3.00-t...[/quote]
Hello !
Ha barmi fejlemeny tortenne, kerlek ertesitsetek !
Koszi !
axl.Fsi
Elküldve: 2002. 12. 19. 21:30
Hat nekem mind1, de a legujabb - allitolag winXp+SP1 hibajavitott - valtozat sem jo
5.01.0231
Nem lehet kijavitani ezt a bugot ???
axl.Fsi
Elküldve: 2002. 12. 20. 09:51
idézet:
Ezt írta Kami/Internews:
Mit ír, miért nem megy?[/quote]
Hali !
Hmm, sajnos nem emlexem pontosan, de ... ugyanaz a jelenseg, mint az elobbieknek (4.31meg megy, az van fent most is)
Mikor mar regoster components (asszem), akkor vmilyen file-t nem tud irni vagy mi (*.ax(?))Szoval ua. ami az elozo verzioknal.![]()
axl.Fsi
Elküldve: 2002. 12. 20. 10:50
KAMI
Elküldve: 2002. 12. 20. 11:14
idézet:
Ezt írta Kami/Internews:
Az a fájlnév azért kéne, meg az üzenet pontosan, esetleg a log-file amit a tempbe gyárt...
KAMI[/quote]
OK, ertem. Most melohelyrol irok, de estere idelokom a LOGot... remelem segiteni fog !
Koszi!
axl.Fsi
Elküldve: 2002. 12. 20. 22:51
Hat ezekrol beszeltem
5let esetleg ???
axl.Fsi
Elküldve: 2002. 12. 20. 22:54
axl.Fsi
Elküldve: 2002. 12. 21. 07:39
idézet:
Ezt írta axl.Fsi:
......Hat ezekrol beszeltem
5let esetleg ???[/quote]
Esetleg a Windows Installert kellene frissíteni és a C:.....system könyvtáradat átnézni?
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 12. 21. 18:15
idézet:
Ezt írta 21:00:
Esetleg a Windows Installert kellene frissíteni és a C:.....system könyvtáradat átnézni?[/quote]
OK, akkor mar csak abban kerek segitseget, hogy wininstallert hogyan kell frissiteni ?... es a C:.....system könyvtárban mit nezzek at ?
Nem teljesen vilagos, bocsi.
Koszi elore is ... (lame te voltal ?)
axl.Fsi
Elküldve: 2002. 12. 27. 12:51
axl.Fsi
Elküldve: 2002. 12. 27. 22:13
idézet:
Ezt írta axl.Fsi:
OK, akkor mar csak abban kerek segitseget, hogy wininstallert hogyan kell frissiteni ?... es a C:.....system könyvtárban mit nezzek at ?
Nem teljesen vilagos, bocsi.
Koszi elore is ... (lame te voltal ?)[/quote]
idézet:
Instmsi.exe [/quote]
[ 2002. december 27.: lameXpert szerkesztette a hozzászólást ]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 12. 28. 14:08
idézet:
Ezt írta lameXpert:
[ 2002. december 27.: lameXpert szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Na jo, akkor most tok lama vagyok es lecci linkelj nekem egy exe-t vagy mittomen mit, ami esetleg meg tudja oldani a problemam .. ha meg nincs ra megoldas, akkor ird azt meg
Koszi elore is !
axl.Fsi

Súgó
A téma zárva.

Instmsi.exe