Idézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 25. 00:45
Nem fogom kifejteni, nem látom értelmét, feltételezem, hogy van annyi eszed, amivel át tudod gondolni, hogy ilyen stílust ha a kocsmában megeresztesz, akkor hamar repülni fog feléd valami kézzel fogható-úgyhogy itt se tedd. Ilyen stílus nem kívánatos itt, jelzés érkezett több embertől-Elég objektív szerintem. Ha valaki valamit szerinted megérdemel, akkor taposs a jelzés gombra, és eldöntöm majd én.
Szervusz !

( Igaz, te a megszolitast folyamatosan elfelejted, en azert megteszem. -_- )
Mivel foyamatosan SERVER ERROR-t ir, v. azt irja nincsen jogusultsagom hasznalni, ill. hogy jelentkezzek be ( mikozben be vagyok jelentkezve -_- ) ,ha a "Jelent"-ra kattintok, erdekes lenne hasznalnom ! Viszont tutod mit ? Legyen igazad es ez legyen mondjuk az en hibam, marmint tegyuk fel, hogy en vagyok az egyetlen akinel nem mukodik ez a lehtoseg a Forumon ( bar, ezt erosen ketlem ). Szerintem akkor sem esne nehezedre visszaolvasni 2-3 oldalt es latnad, h ki ir nyomdafesteket nem turoen. Konnyden partoskodhatsz, meg itelkezhetsz, viselkedhetsz TE, mint 1 kocsmaban, de attol meg nem leszel jobb moderator. Nagyon jo pelda vagy ra, hogy miert ilyen itt a forum ! Abban az estben, ha meg a moderatoroktol is ennyi varhato, akkor mit varjunk az ide szabadult "verpistikektol" ???!
Ala szolgalja ! Tovabbi szep napot es jo munkat !
...Az emocionalis jelek, meg tudtommal azert vannak, hogy hasznalhassuk, ugy hogy kapsz is parat belole, tessek, oszt be szepen erre a hetvegere:
U.i.: Kuldhetsz P.U.-t is, hogy NE OFF-oljuk szet a topikot, nekem edes mindegy, itt is szivesen olvasom a valszodat majd !
Szerkesztette: hedzsooo 2011. 03. 25. 09:51 -kor