HWSW Informatikai Kerekasztal: Honlap menedzser - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Honlap menedzser Mindenest keresek

#21 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 22. 07:42

Idézet: HunorMON - Dátum: 2010. febr. 21., vasárnap - 12:33

...
Versenykepes jutattas, cafeteria, minimalber - ne haragudj, ezeket nem tudom erdemben lereagalni, szamomra normalis, hogy jo munkaero jo fizetest kap, es azt gondolom, azzal a piaccal van gond, ahol ezeken ennyire kell lovagolni, nem azzal, hogy ennel tobbet nem irtam.
...

:offtopic: Már elnézést, de csupán a bérkonstrukcióra volt kíváncsi. A "jól megfizetünk" a mai világban valljuk be: nem mindig hihető. S minél többet "lovagol" épp a másik fél a dolgon, annál érdekesebb. De legalább tudni az elején. Attól még sok pénzt lehet keresni természetesen, de szerintem normális, ha tudja az ember, mit miért kap, számszerűleg.  :smoker:

ps.: ja, munkavégzés helye Budapet főleg?

Szerkesztette: Warrior 2010. 02. 22. 07:50 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#22 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 23. 00:37

Idézet: HunorMON - Dátum: 2010. febr. 21., vasárnap - 17:18

Két héten belül megvan, a menetrend alapján a munka kezdete egy hónap, másfél, tehát addigra konkrét tapasztalati tőke is rendelkezésre áll.

Akkor nem újdonság, hogy ehhez csapat kell. Szerintem olyan 1.2-ért elvininnénk a hátunkon, pluszmínusz konstrukció kérdése, ebben opciós vízenjárás included (ezt egyik ügyfelem mondta, hogy azt faszán csináltuk, azóta referenciaanyag :-D). Szólj ha kellünk, 1 hónap alatt össze bírom kalapálni.
Make love not Wor.

#23 Felhasználó inaktív   HunorMON 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 23. 09:38

Szia,

irj maganuzenetet kerlek, email cimeddel, folytathatjuk.
Csapat viszont nem kell, programozok, designer, ertekesitok, moderatorok, forditok, meg jogasz is van, hanem egy darab ember kell, aki ezt az egeszet osszefogja, es ezt foallasban teszi.

Ja, nem a fejlesztes kezdodik ket het mulva, hanem az akkor lesz meg, hanem csak a menedzseles, leendo fejlesztesek erdekesek.

Az 1.2 igy forumos felmondatban nem mond semmit, lassuk, mit adsz, mennyire ertekes nekunk, mennyire hoz tobbet, stb., ez keplekeny dolog, megha elsore soknak is tunnik, a jelen projektunk egyik szepsege, hogy semmit nem zarunk ki. :) (Ne legyen felreertes, nem jutalekos, hanem fix dijas munka, csak eppen a fix munkadijat osszekotom a teljesitmennyel.)

Ha kb. kozelednek a dolgok, irj, folytatjuk maganban.

Elozo kerdezo: a munka tavmunka, teljesen mindegy, hogy Budapesten, vagy Phuketen ucsorogve dolgozol.

Udv.

Szerkesztette: HunorMON 2010. 02. 23. 09:41 -kor

#24 Felhasználó inaktív   Zer0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 21:20

Hali!
Érdekelne a dolog, de tényleg sok egy picit amit a teendő listára írtál..
Állást keresek itt a fórumon is...
https://forum.hwsw.h...howtopic=154025
ezt tudom, a pénzt szeretem...
a többi meg majd kiderül ;)
Ui:
Nem vagy tagja véletlen a mercedes youngtimers klubnak?

#25 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 13:26

Szerintem az erre alkalmas ember maximum annyit ír be a topicot felületesen átfutva, amennyit Zer0. :cool:

#26 Felhasználó inaktív   tanulgat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 15:50

Idézet: HunorMON - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 13:55

Olyan jelentkezőt keresek, aki .... meg tud arról győzni, hogy képes munkájával több bevételt hozni.

Ebből látszik, hogy nem szakembert keresel, hanem ügynököt.
"Osztán tanujjá'" - mondták gyerekkoromban, ez lett belőle.

#27 Felhasználó inaktív   skeeter2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 07. 01:57

Jó ez a hirdetés, olyan 4-5 pozíció egy személyben. :)))
De nincs új a nap alatt, máshol is ezt csinálják.

Van amúgy egy borzasztó rossz hírem: ha valakinek eddig nem ismert, fergeteges promóciós ötlete van, az a saját bizniszében fogja kamatoztatni. Mi nemrég kerestünk hasonló jellegű embert (szűkebb feladatkörrel) minden jelentkező feltalálta a Facebookot meg a mára sajtóközlemény-linkgyűjteménnyé vált twittert, ja meg a blogot is :))

Annyiból azért lenne jó, ha egy kicsit többet elárulnál, mert aki spíler, az már nagy valószínűséggel dolgozik valahol, és a semmire nem fog jelentkezni.

#28 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 09. 22:54

Ha jól látom a leírás alapján, akkor itt egy DOSM keresése folyik. (Director of sales and marketing)
Ezek nem olcsó figurák és általában irgalmatalanul nagy arcuk és önbizalmuk van.
Ehhez mérten az áruk is durva nettó 5-10e Euro/hó. Cserébe tényleg tudnak bevételt növelni (igaz annak egy részét el is fogják költeni a saját tréningjeikre...)

#29 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 09. 23:06

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2010. 03. 09. 22:54

Ezek nem olcsó figurák és általában irgalmatalanul nagy arcuk és önbizalmuk van.
Ehhez mérten az áruk is durva nettó 5-10e Euro/hó. Cserébe tényleg tudnak bevételt növelni (igaz annak egy részét el is fogják költeni a saját tréningjeikre...)

Nagy arcom már van, az eddig kb. 3ezer Euró. Többit milyen tréningen bírom összeszedni? El kell felejteni az ilyen számokat, nálunk a legdurvább salesok sem nagyon kapnak annyit, aztán volt köztük olyan, aki nagyon tudott.
Make love not Wor.

#30 Felhasználó inaktív   skeeter2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 00:56

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2010. 03. 09. 22:54

Ha jól látom a leírás alapján, akkor itt egy DOSM keresése folyik. (Director of sales and marketing)

Nem marketing és értékesítési vezetőt keresnek itten, hanem rabszolgát.
Nézzük csak át mégegyszer (és mindegyikhez odaírom, mit jelent kb. magyarul)

A feladatok többek között:

- az oldalak bevezetése (látogatókat kell szerezni de villámgyorsan, lehetőleg komolyabb pénzkiadás nélkül, ha mégis, akkor marketingterv gyártása)
- értékesítés (hirdetések eladása, plusz az utazási szolgáltatók becsábítása, hogy dejó itt egy n+1-edik utazásos oldal :)
- üzleti, promoválási tervek készítése (meg kell tervezni a következő 5 évre előre a bizniszt, plusz jó sok linket berakni a fórumokba)
- moderátorok felügyelete, forgatókönyv készítése munkájuk ellenőrzéséhez (egyes oldalaknál fórum is lesz) (az önkéntes droidok piszkálgatása)
- twitter, facebook, egyéb közösségi alkalmazások használata (minél több rajongót szerezni, nyomni oda is az infókat, linkeket, hátha klikkelnek)
- hirdetők felkutatása, kapcsolattartás (innen már kezd vicces lenni, mert ez minimum 1 külön ember, nem lehet napi 20 percben hirdetést "szerezni", főleg, hogy mostanában nemigen akar senki sem hirdetni, pláne új oldalalkon)
- bevételek, kiadások figyelése, elemzések (ezt meg úgy hívják, hogy pénzügyes...)
- tanácsadás fejlesztések, kivitelezés kapcsán (ötletleszívás 1.)

"Ugyanakkor elvárom, hogy folyamatosan ötletekkel áljon elő, azokat képes legyen esettanulmányokkal alátámasztani, megmagyarázni, döntés után pedig kivitelezni."

(ötletleszívás 2. - vagyis mindezen tevékenységek mellett minden napra egy új ötlettel kellene előállni, azt megfelelően dokumentálva, példákat felsorakoztatva - azaz teljes site napi operatív működését egyedül bonyolítani + még ki is találni a hirdető helyett).

Nem mondom, szép feladat - egy 3-4 fős csapatnak legalább.
Kíváncsi vagyok, jelentkezett-e bárki.

#31 Felhasználó inaktív   HunorMON 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 19:12

Tartozom pár válasszal.

Kedves Skeeter,

ahogyan Jahno írja, arcom nekem is van - amit Te emlegetsz (rabszolga, ügynök), és amit utána munkaköri leírásnak felsorolsz, nem reális normális szinten egyáltalán, munkában ér vagy százötvenet havonta, kimegyek az utcán, kb. egy óra alatt szerzek ilyen embert. És arcom azért van, mert én még 10 éve 28 kB./ sec sebességgel kapcsolódtam ikervonalon (ha a szomszéd telefonált, akkor utána kapcsolódhattam újra), de már akkor is azt néztük este, hogy melyik projektünk melyik TVHíradóban szerepel éppen (ezt megengedtem magamnak, cserében a Te megjegyzéseidért).

Szóval bocs, de amit felsoroltál itt, az lehet, hogy a garázsokban divatos, azon szinteken talán még reális is lehet - de nem nálam. Megismétlem, talán van értéke a piacon, nem is nagyon kételkedek abban, hogy az általad leírtakra van olyan megbízó, aki ezekre összecsapná a kezét örömében, és a rászánna nettóban százötvenezret, de az nem én vagyok, és nem is hiszem, hogy azok pont a hwsw fórumán írkálnának.

És hogy azért később érdemi beszélgetés lehessen - amikor felmutathatók a dolgok, egy külön topikban beszámolok erről, ott majd nyugodtan ízekre szedheted.

3-4 fős csapat - na. :D

Hunor

Szerkesztette: HunorMON 2010. 03. 11. 19:19 -kor

#32 Felhasználó inaktív   HunorMON 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 19:13

STORNO

Szerkesztette: HunorMON 2010. 03. 11. 19:14 -kor

#33 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 19:17

Üzenet megtekintéseIdézet: HunorMON - Dátum: 2010. 03. 11. 19:12

munkában ér vagy százötvenet havonta, kimegyek az utcán, kb. egy óra alatt szerzek ilyen embert.

Akkor én a helyedben rég kimentem volna az utcára. 30% jutalék meg jöhet, mint fejvadászat a jó tippemért :-D
Make love not Wor.

#34 Felhasználó inaktív   skeeter2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 00:19

Kedves Hunor,

szívből kívánok sok sikert a kereséshez (és őszintén remélem az emberek még nem annyira hülyék, mint amennyire egyesek gondolják).

Amúgy, ha már 2000-ben tele voltak a tv-hiradók a sikeres projektekkel, miért nem egy komoly álláskereső oldalon hirdetsz, és itt
hogyhogy nem sikerült egy óra alatt embert találni? :)))

Ne legyen igazam, de az a meglátásom, hogy itt egy kissé nagyobb a dolog füstje, mint a lángja :)))

Üdvözlettel,
skeeter

#35 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: HunorMON - Dátum: 2010. 02. 20. 13:55

Az ideális jelölt:
- ért a programozáshoz, designhoz, a fórumok technikai, és tartalmi működtetéséhez,
- beszél, ír legalább két nyelven a magyaron kivül,
- képes üzletben, bevételben gondolkodni, mindent arra vezetni,
- vannak olyan fantasztikus ötletei promoválás, bevezetés terén, amelyekre már referenciát is tud mutatni,
- nemcsak szakmai nyelven tud kommunikálni,
- dolgozott már utazási oldal számára,
- stb.

A fenti lista többé-kevésbé esetleges, a lényeg, a velem együtt dolgozó ember győzzön meg, hogy képes egy új utazási lapcsaládot nemzetközileg bevezetni, és jó eredményeket hozni, és ezt lelkesedéssel teszi, kihívásnak érzi. Ugyanakkor elvárom, hogy folyamatosan ötletekkel áljon elő, azokat képes legyen esettanulmányokkal alátámasztani, megmagyarázni, döntés után pedig kivitelezni.

Üdv.
Hunor

Én nem értek a webhez, csak egy apró oldal fejlesztőcsapatának vagyok a szakmai vezetője (a quantcast szerint benne vagyunk a top 100-ban). Nnnnnaaa.

- ért a programozáshoz, designhoz, a fórumok technikai, és tartalmi működtetéséhez,
- beszél, ír legalább két nyelven a magyaron kivül,
- képes üzletben, bevételben gondolkodni, mindent arra vezetni,
- vannak olyan fantasztikus ötletei promoválás, bevezetés terén

Ért a programozáshoz és a designhoz egyszerre? Ilyen emberrel találkoztam már. Eggyel. Hallottam is ilyen emberekről, pl. Jef Raskin... erre dobjuk rá hogy a tartalmi működéshez is értsen ami megint teljesen külön szakma és hozzáállás (illetve hát mindset, azt hogy fordítod magyarra?)

Két nyelven beszél, ír ez még csak-csak, az angol a programozáshoz és a designhoz muszáj és akkor már valami németet is magára vakarhatott.

Képes üzletben gondolkodni ÉS egyszerre programozó-designer-tartalomgazda? Ilyen emberből csak olyat láttam aki pofázott róla, hogy ilyet tud, itt többféle, nagyon eltérő gondolkodásra van szükség, hogy ez eleve kizárt. Vagy ha mégsem akkor mindegyikhez ugat egy keveset, de nem lesz jó semmire sem hiszen --ezt próbálom hangsúlyozni-- ez mind olyan szakma ahol a mindset a profi mércéje.

Fogsz találni olyan embert aki meggyőz róla hogy ezt megcsinálja és sok pénzt fog elkérni érte de utána jönnek a hétköznapok ahol még mindig csak a meggyőzés megy és két irtó nagy pofájú (mert te is az vagy) ember fog egymással üvöltözni amikor nem robog a szekér. Sok szerencsét.

#36 Felhasználó inaktív   HunorMON 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 11. 19:17

Akkor én a helyedben rég kimentem volna az utcára. 30% jutalék meg jöhet, mint fejvadászat a jó tippemért :-D

Voltam, talaltam mar ilyen embert, megcsinalta, amit kellett, sot, az alabbi nyelveken (leirtam, hogy tanulja meg forditoszotarral, es megtette): olaszul, spanyolul, angolul, nemetul, csehul, szlovakul, romanul, franciaul...

Udv.

#37 Felhasználó inaktív   HunorMON 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 10:09

Kedves Bean,

korabban mar tisztazodott - nem programozo, designer kell, az kell, de ertenie kell hozza, maskeppen hogyan tudja iranyitani?
A negy nyelv - hm, en negy nyelven irok, beszelek parhuzamosan, nem nagy dolog, mondjuk szulettel olyan orszagban magyarkent, ahol mas az allamnyelv, vegeztel egyetemet harmadik nyelvu orszagban, es angolul meg csak illik beszelni, szoval szerintem ez a mai vilagban nagyon alap.
En ugy allok hozza, hogy ezeket mind csinalom, es emellett en teremtem elo a szukseges, jo par tizezres nagysagrendu toket - az ember, akit keresek, ugyanezt kell csinalja, de mennyivel konnyebb a helyzete, mint az enyem: fix fizetes kap, nem kell eloteremtse a toket. Ezert nem ertem, hogy miert ir mindenki sok fos csapatrol, hatalmas igenyekrol, errol, arrol. Olyat nem vartam el, amit en nem csinalok, sot, ugy gondolom, mennyivel egyszerubb, mint az en helyzetem.

De mivel mar korvonalazodik, hogy ki a jelolt, ezert mar a forumozas kedveert irok - illetve adossagnak veszem, hogy kesobb beszamoljak a fejlemenyekrol, viszonozva azt, hogy raszantatok az idot, hogy irjatok a topikba.

Udv

#38 Felhasználó inaktív   HunorMON 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: skeeter2 - Dátum: 2010. 03. 12. 00:19

Ne legyen igazam, de az a meglátásom, hogy itt egy kissé nagyobb a dolog füstje, mint a lángja :)))

Ez jo meglatas - nem, hogy itt kicsi a lang, es nagy a fust, hanem amikor valamit eladni akartam, mindig igyekeztem nagy fustot csinalni, az nem rossz dolog szerintem... bar egy PR mindenes nyilvan erdemben tudna ezt velemenyezni.

Hunor

#39 Felhasználó inaktív   HunorMON 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 10:17

Üzenet megtekintéseIdézet: skeeter2 - Dátum: 2010. 03. 12. 00:19

Amúgy, ha már 2000-ben tele voltak a tv-hiradók a sikeres projektekkel, miért nem egy komoly álláskereső oldalon hirdetsz, és itt
hogyhogy nem sikerült egy óra alatt embert találni? :)))

Es itt meg egy eszrevetel: mert ehhez az egyebkent meglehetosen egyedi talalashoz ezt a forumot talaltam celszerubbnek.

Hunor

#40 Felhasználó inaktív   skeeter2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: HunorMON - Dátum: 2010. 03. 12. 10:09

En ugy allok hozza, hogy ezeket mind csinalom, es emellett en teremtem elo a szukseges, jo par tizezres nagysagrendu toket (...)

Azt hiszem, most már mindent tudunk a projektről :-))

Szerkesztette: skeeter2 2010. 03. 12. 13:57 -kor

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó