HWSW Informatikai Kerekasztal: Honlap menedzser - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Honlap menedzser Mindenest keresek

#41 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 12. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: HunorMON - Dátum: 2010. 03. 12. 10:09

En ugy allok hozza, hogy ezeket mind csinalom, es emellett en teremtem elo a szukseges, jo par tizezres nagysagrendu toket

Naponta? Dollár? Vagy miféle opció? Ez szerintem MLM.
Make love not Wor.

#42 Felhasználó inaktív   HunorMON 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 12. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 12. 14:02

Naponta? Dollár? Vagy miféle opció? Ez szerintem MLM.

Azért (elméletben csak) kiváncsi lennék, hogy milyen logika alapján jutottál el egy weboldal-család fejlesztésétől az MLMig. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/redface.gif

Ugyan én sem tálaltam talán a legmegfelelőbb módon, elismerem, de ekkora ugrásra csak nem lennék képes. :-)

Mindegy, szerintem itt már a semmin lovagolnánk, látom, mindenki alapvetően gyanakvó hozzáállású, de ez legyen mások baja, nem hiszem, hogy olyan sok nyugtalan éjszaka okoznék, amíg kiderül, hogy miről van szó - de semmiképpen sem mlm, semmiképpen sem kamu, semmiképpen sem ilyen blődségek. :)))

Csak kiváncsiság: miért szinte mindenkinek negatív dolog jutott eszébe, és senkinek nem az, hogy esetleg egy megfelelő, jól és biztosan fizető kreatív munkáról, stabil munkahelyről, nemzetközileg ismert partnerekről (nem amway, hanem mondjuk pl. egy nemzetközi légitársaság) van szó, ami talán ritka, de annyira csak nem... (ha olyan válasz lenne, hogy azért nem arra gondolt senki, mert máshogy keresik - azért a munkáltató döntse el, hogy milyen módon keres munkatársat, ne pedig fordítva)

Mindegy, folyt. köv. hamarosan...

Üdv

#43 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 12. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: HunorMON - Dátum: 2010. 03. 12. 14:25

Csak kiváncsiság: miért szinte mindenkinek negatív dolog jutott eszébe, és senkinek nem az, hogy esetleg egy
megfelelő, jól és biztosan fizető kreatív munkáról,

Mert 15 éve csak ilyeneket látunk, naponta elmondják, Ők nem olyanok, nem úgy, nem ez lesz, satöbbi. Aztán időnként jó lenne tudni mi lett belőle, vagy éppen jól megírni fórumon, hogy énmegmondtam.
Make love not Wor.

#44 Felhasználó inaktív   HunorMON 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 12. 14:29

Mert 15 éve csak ilyeneket látunk, naponta elmondják, Ők nem olyanok, nem úgy, nem ez lesz, satöbbi. Aztán időnként jó lenne tudni mi lett belőle, vagy éppen jól megírni fórumon, hogy énmegmondtam.

Jahno, és kedves más hozzászólók!

Megígértem, részletesen beszámolok a projektről, amikor nyilvános lesz, és ezt betartom.

Addig maradjunk annyiban, nem ilyesmi zöldségekről van szó, kár lenne ilyen irányba elvinni a dolgot.

Üdv

Szerkesztette: HunorMON 2010. 03. 12. 14:34 -kor

#45 Felhasználó inaktív   skeeter2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 00:21

Üzenet megtekintéseIdézet: HunorMON - Dátum: 2010. 03. 12. 14:33

Jahno, és kedves más hozzászólók!

Megígértem, részletesen beszámolok a projektről, amikor nyilvános lesz, és ezt betartom.

Addig maradjunk annyiban, nem ilyesmi zöldségekről van szó, kár lenne ilyen irányba elvinni a dolgot.

Üdv

Most tényleg nem azért, hogy kötözködjek, de Te ugyanaz a HunorMON vagy, aki pár hete a GoogleAdsense topicban azt
kérdezte, hova kell tenni a reklámdobozokat, és mennyi bevételt lehet velük termelni? :-)))) Ezáltal méginkább éretelmezhetetlenek
a korábbi közléseid :)

Ugyan ott részletesen válaszoltam, de itt is megírom: ha az Adsenseből akarsz megélni, vagy abból finanszírozni valamit, FELEJTSD EL. .

#46 Felhasználó inaktív   HunorMON 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 06:18

Üzenet megtekintéseIdézet: skeeter2 - Dátum: 2010. 03. 13. 00:21

Most tényleg nem azért, hogy kötözködjek, de Te ugyanaz a HunorMON vagy, aki pár hete a GoogleAdsense topicban azt
kérdezte, hova kell tenni a reklámdobozokat, és mennyi bevételt lehet velük termelni? :-)))) Ezáltal méginkább éretelmezhetetlenek
a korábbi közléseid :)

Ugyan ott részletesen válaszoltam, de itt is megírom: ha az Adsenseből akarsz megélni, vagy abból finanszírozni valamit, FELEJTSD EL. .

Igen, én. Az csupán egy technikai jellegű részletkérdés volt, melyre már utána félórán belül a google segítségével minden választ megkaptam (azelőtt soha nem alkalmaztam).

Szóval most is megismétlem: így a semmin lovagolunk, én azt mondom, várjuk meg további hozzászólásokkal a konkrét projekt ismertetését. :) Jól írsz, éppen ezért csodálkozom, hogy vállalod annak kockázatát, hogy a projekt legalapvetőbb ismerete nélkül elemzed a helyzetet... Én ezt már csak azért sem tenném, mert hátha, ez a hátha csak itt kellene legyen, nem? https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/tongue_2.gif

Üdv

Szerkesztette: HunorMON 2010. 03. 13. 06:20 -kor

#47 Felhasználó inaktív   HunorMON 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 06:39

skeeter2,

küldtem Neked magánüzenetet. :)
És mivel olyan kérdést tettem fel, mely kapcsán ismertettem a projekt egy részét - akár nyilvánosan igazolhatod, hogy nem MLM, nem ilyen-olyan gyanús dolog, hanem más (ennyi OK, ha gondolod).

Üdv

#48 Felhasználó inaktív   skeeter2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 00:32

Üzenet megtekintéseIdézet: HunorMON - Dátum: 2010. 03. 13. 06:39

skeeter2,

küldtem Neked magánüzenetet. :)
És mivel olyan kérdést tettem fel, mely kapcsán ismertettem a projekt egy részét - akár nyilvánosan igazolhatod, hogy nem MLM, nem ilyen-olyan gyanús dolog, hanem más (ennyi OK, ha gondolod).

Üdv

Nos, ezúton jelzem, hogy a projekt nem MLM, sőt, azt mondom van benne fantázia - bár tény, hogy sok volt itt az elején az ellentmondás.
Hogy ismeretlenül bármit fikázni...ne haragudj, de én ebből a civil életben elég sokat keresek, ez önálló tudomány :-)))))

skeeter

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó