HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#1101 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 06. 21:58

Üzenet megtekintéseIdézet: batagy - Dátum: 2010. 06. 02. 19:40

Most nem olvasok vissza, nem emlékszek volt-e rá válasz, inkább megkérdem mégegyszer.
A Bolha piacon nem lehetne megoldani, hogy egy témát le lehessen zárni?
Kösz előre is!

Melyik témáról van szó?
hwsw staff

#1102 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 06. 22:01

A 3.1.0-es motort elkezdtem vizsgálni, de még nem rakom fel, mert elég sok minden változott a háttérben (pl. skineket illetően), és egyrészt előbb rendesen ki akarom próbálni a teszfórumon, másrészt a release óta eltelt néhány napban is kibukott jópár bug, úgyhogy inkább megvárom a 3.1.1-et. Ez elvileg pár hét.
hwsw staff

#1103 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 07. 08:29

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 06. 06. 22:58

Melyik témáról van szó?

Hogy hogy melyik?

A Bolhapiacon -on belül mindegyik témáról!

Pl. a saját topikom:
https://forum.hwsw.h...ngfalpar-elado/

Már eladtam, így nem aktuális.

Mindenki, aki nyitja az adott topikat, neki legyen jogosultsága lezárni az adott témát. Más fórumokon ez megoldott.
Ha lezárom, akkor egy vonallal a topik címe át lesz húzva és nem lehet többé hozzászólni.

Példa másik fórumon:

http://www.avx.hu/fo...hp?showforum=31

Természetesen nem azt kérem, hogy mindenhol le lehessen zárni, csak a Bolhapiacon belül. Ez rendkívül megkönnyítené az áttekintést.

:cool2:

Szerkesztette: batagy 2010. 06. 07. 08:30 -kor

Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#1104 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 16:25

Bammeg, megint beződűt a Média & Telekom, Web fejléc. Ez ugye csak vicc. Miért kellett még ezt is az Inviteles felirat mellé. Ha majd sárga háttérre vált ez a genny telekom. társaság, akkor azt fogjuk élvezni? Rémálmomba nem jöjjön elő a régi zőcccséges fórum.

[nincsperfonttöbbé, meguntam]
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1105 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 06:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 06. 08. 17:25

fontostalan zőCCSég

:Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1106 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 06. 08. 17:25

Bammeg, megint beződűt a Média & Telekom, Web fejléc. Ez ugye csak vicc. Miért kellett még ezt is az Inviteles felirat mellé. Ha majd sárga háttérre vált ez a genny telekom. társaság, akkor azt fogjuk élvezni? Rémálmomba nem jöjjön elő a régi zőcccséges fórum.

Lehetne valami szebb zöld, ha már zöld.

#1107 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Primary - Dátum: 2010. 06. 09. 08:43

Lehetne valami szebb zöld, ha már zöld.

Nekem tetszik, megy a khekihez jól ez a szín és a fejléc szövege végre kapott rendes kialakítást, sokkal igényesebb így. De ami miatt nem értem a felháborodást, hogy sem a szövegterületet, sem a bőrt a fejlécen kívül nem szennyezi, ergo a legtöbb esetben nem is kell foglalkozni vele. Szerintem ennyi férjen már bele. Más kérdés, hogy az invitel szövege továbbra is elcsúszott és szerintem ez a KKV rövidítés nagyon mutatja, hogy nem volt hely rendesen kiírni, nem szép.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1108 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 06. 09. 13:44

Nekem tetszik, megy a khekihez jól ez a szín és a fejléc szövege végre kapott rendes kialakítást, sokkal igényesebb így. De ami miatt nem értem a felháborodást, hogy sem a szövegterületet, sem a bőrt a fejlécen kívül nem szennyezi, ergo a legtöbb esetben nem is kell foglalkozni vele. Szerintem ennyi férjen már bele. Más kérdés, hogy az invitel szövege továbbra is elcsúszott és szerintem ez a KKV rövidítés nagyon mutatja, hogy nem volt hely rendesen kiírni, nem szép.

Olyan színűre kéne, mint a jobboldala, és olyan kétszínűre, mint a többi fejléc, nem ilyen cifrára.

#1109 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 06. 09. 13:44

Csak akkor van elcsúszva az invitel szövege ha valami adblockoló megy, nálam legalábbis itt jó helyen van, otthon pedig el van csúszva. A felháborodást meg én se értem ennyi simán belefér, még jobban is néz ki.

#1110 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 14:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 06. 09. 14:37

Csak akkor van elcsúszva az invitel szövege ha valami adblockoló megy, nálam legalábbis itt jó helyen van, otthon pedig el van csúszva. A felháborodást meg én se értem ennyi simán belefér, még jobban is néz ki.

Nálam nincs blokkoló, és szét van csúszva.
Make love not Wor.

#1111 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 05. 22. 08:00

Az ősidőkben tényleg nagyobb volt az értékesebb hsz-ek aránya. Nem, én sem voltam itt, de sok topikot végignéztem abból a korból. Bár azért akkor is voltak ~10 éves megmondós vérpistik, akik lyólll megaszondották vala a frankót Intel vs. AMD, NV vs. ATi fronton, stb. Újabban legalább ez az állatfajta kihalt. Ellentétben a "sz@r ez a játék, mert nem megy a TNT2-esemen..." típusú barmokkal. A videokártyás topikokban még most is megy néha egy kis NV vs. AMD torzsalkodás, de nem olyan szinten.

[OFF]Hajaj, mekkora poén volt anno az nVidia/Intel vs. ATI/AMD flame-eket olvasni... :könnyeket töröl a szeme sarkából: Ma meg nem is érdemes pl videokártyát fejleszteni nagyon, mert ami leterhelné, az kevés kivétellel úgyis egy rakás fos, viszont lehet helyette tweetelni meg lájkolni. :blink: [/OFF]

Szerkesztette: spidey 2010. 06. 09. 20:50 -kor

#1112 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 07:39

Hány spammernek kell jutnia egy hasznos hozzászólásra, mire a vezetőség rájön, hogy a moderáció helyett a jelzés gomb önmagában kevés, ha senmmi nem történik utána? :think:

#1113 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 09:20

UGyan már, ők is csak emberek, nem lehetnek itt 7/24, meg más dolguk is van, mit cseszegeted őket?

#1114 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 11:03

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 06. 10. 10:20

UGyan már, ők is csak emberek, nem lehetnek itt 7/24, meg más dolguk is van, mit cseszegeted őket?

Előtte voltak önkéntesek, akik megoldották, míg más dolgot csinált a valaki. Megmondtok, hogy megmondtuk?
Make love not Wor.

#1115 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: batagy - Dátum: 2010. 06. 02. 19:40

Most nem olvasok vissza, nem emlékszek volt-e rá válasz, inkább megkérdem mégegyszer.
A Bolha piacon nem lehetne megoldani, hogy egy témát le lehessen zárni?
Kösz előre is!

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 06. 06. 22:58

Melyik témáról van szó?

Üzenet megtekintéseIdézet: batagy - Dátum: 2010. 06. 07. 09:29

Hogy hogy melyik?

A Bolhapiacon -on belül mindegyik témáról!

Mindenki, aki nyitja az adott topikat, neki legyen jogosultsága lezárni az adott témát. Más fórumokon ez megoldott.
Ha lezárom, akkor egy vonallal a topik címe át lesz húzva és nem lehet többé hozzászólni.

Példa másik fórumon:

http://www.avx.hu/fo...hp?showforum=31

Természetesen nem azt kérem, hogy mindenhol le lehessen zárni, csak a Bolhapiacon belül. Ez rendkívül megkönnyítené az áttekintést.

:cool2:

BUMP!
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#1116 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 12:16

Üzenet megtekintéseIdézet: batagy - Dátum: 2010. 06. 10. 12:04

BUMP!

Nem lehet témakörönként szabályozni a topikzárási lehetőséget a jogosultsági mátrixban, ezért nincs a bolhapiacon témazárási lehetőség.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#1117 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 06. 10. 13:16

Nem lehet témakörönként szabályozni a topikzárási lehetőséget a jogosultsági mátrixban, ezért nincs a bolhapiacon témazárási lehetőség.

A bubis-témakörös bolha végleg süllyesztőbbe került? Abban ugye lehetett nyitni-zárni.
A témakörönkénti listázás/keresés is hasznos funkció volt, így most újra olyan a bolha, mintha csak egy napilap végén olvasgatnánk az apróhirdetéseket.

#1118 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2010. 06. 10. 17:11

... most ... olyan ..., mintha csak egy napilap végén olvasgatnánk ...

Azt teszed. Nem tudtál róla?
Üdv a valló világban.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#1119 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 06:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2010. 06. 10. 20:54

Azt teszed. Nem tudtál róla?
Üdv a valló világban.

... hát a bulvárfeeling valóban megvan már. :-(

#1120 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 10:04

nem tudom, h volt-e már, de szívesen venném a következő fejlesztést. Ugye a cikkekhez hozzá lehet szólni, jó lenne ha a cikk hsz-eknél ott lenne h pontosan hol lehet megtalálni a fórumban a témát.

Szerkesztette: gene 2010. 06. 11. 10:04 -kor

PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.