Idézet: Renwick - Dátum: 2010. 05. 25. 09:27
Én sem akarok ebből presztízsvitát keríteni, de elhiheted, hogy baromira érzékenyen érint itt mindenkit, ha két mondattal leírják azt a munkát, amit nap mint nap végez.
üdv
R.
Értsd már meg, olvasóként ezt leszarjuk, én is jól tudom, hogy mennyit melóztok ezzel az egésszel, de nem ehhez viszonyítod a végeredményt te sem, szerintem. Ez kritika, amit megfelelően kéne kezeljetek és nem sértődéssel. Írtok igazán jó cikkeket, de kevés az arányuk az egészhez képest, valamint számos hiba fordul elő mondhatni rendszeresen (bár az utóbbi időben ebben tényleg van fejlődés).
Ne én legyek a bűnbak meg a faszkalap, aki azt se tudja, miről beszél, nagyon jól tudod, hogy sokan vagyunk negatív véleménnyel a cikkeket és a kommentfelületet általánosan illetően, és egyáltalán nem az a jellemző, hogy csakazértis beszóljunk, tényleg szívesen olvasnánk jó cikkeket, színvonalas oldalon, amit nem basz szét néhány emotikon, amíg ezekben nincs előrelépés, valahogy jelezni kell, hogy mennyire zavaró/ciki, mert szerintetek úgy tűnik, nem az.
Nem kell ebből sértődőset csinálni, mi ismerjük egymást, tudod, hogy bírom a fejed, Berbónnal még van söröznivalóm, és ki tudja, lehet, hogy Speciallal is megiszunk egy sört, ha nem ver meg előtte, a cikkírás meg ezektől független szakma.