Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások.
Elküldve: 2010. 08. 25. 13:11
Elküldve: 2010. 08. 28. 09:29
Ezert csak 2006-os a regdatumom.De az uj dizajn ujbol,es ujbol padlora rak!
Miert kell a naponta valtoztatott dizajn miatt minden nap ujra,es ujra belepnem,amikor fixalva voltam?
Es miert nem tudom a profilomban a regi avataromat visszarakni,ami miden frissitesnel eltunik?
Sot! Avatart sem tudok berakni!/Ha van ilyen opcio,zsenialisan elrejtettetek!/
Javasolom ezert az uj dizajnnak azt,hogy se belepni,se hozzaszolni ne lehessen,csak ha naponta ujra regisztraltatunk.
Sokkal attekinthetobb,es egyszerubb lenne a hw/sw.Vagy ami meg jobb,belepni se lehessen!
Ez lenne a teljesen ujszeru,forradalmi megoldas!
Motto: Nem mindig jobb az,ami uj,csak azert,mert nem a regi...
Szerkesztette: esztyopa 2010. 08. 28. 09:32 -kor
Elküldve: 2010. 08. 28. 10:49
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54
Elküldve: 2010. 08. 28. 16:56
Idézet: esztyopa - Dátum: 2010. 08. 28. 10:29
Aki keres, talál!
Csatolt fájl:
-
Clipboard02.jpg (20,6K)
Letöltések:: 18
Elküldve: 2010. 08. 30. 17:45
Idézet: esztyopa - Dátum: 2010. 08. 28. 10:29
Ezert csak 2006-os a regdatumom.De az uj dizajn ujbol,es ujbol padlora rak!
Miert kell a naponta valtoztatott dizajn miatt minden nap ujra,es ujra belepnem,amikor fixalva voltam?
Es miert nem tudom a profilomban a regi avataromat visszarakni,ami miden frissitesnel eltunik?
Sot! Avatart sem tudok berakni!/Ha van ilyen opcio,zsenialisan elrejtettetek!/
Javasolom ezert az uj dizajnnak azt,hogy se belepni,se hozzaszolni ne lehessen,csak ha naponta ujra regisztraltatunk.
Sokkal attekinthetobb,es egyszerubb lenne a hw/sw.Vagy ami meg jobb,belepni se lehessen!
Ez lenne a teljesen ujszeru,forradalmi megoldas!
Motto: Nem mindig jobb az,ami uj,csak azert,mert nem a regi...
Nekem összesen egyszer lépett ki "magától". A hiba nálatok van.
Elküldve: 2010. 08. 30. 20:47
Elküldve: 2010. 08. 30. 20:49
A skin meg még mindig szar a gamewareban.
Elküldve: 2010. 09. 04. 18:08
párszor eldöntöttem már, de a kukik marasztaltak. nem kéne. olyan ez, mint egy egyre jobban lepukkant kocsma, és ezen nem segít, h arculatot vált a fórum, a támaszkodó bútordarabokkal van baj, már régóta. tele van ugyanazokkal az alkesz fejekkel, akik ugyanazokat a szar sztorikat nyomják, ugyanazokon a feleseken vesznek össze, ha valaki új arc jön, ugyanúgy belekötnek.
elöregedett, belterjes csövesek lófrálnak itt mindenfele, magamat is beleértve, és sajnos belőlem meg folyamatosan kihozza már minden a szellemi nyomorékot. mivel csak egy katt volt, ha ürítenék, akkor meg jelszóbeírás, de új regre nem szánnék már időt.
sok sikert a megújuláshoz, meg minden, de ezzel a törzsközönséggel ez egyáltalán nem fog menni.
Szerkesztette: avman 2010. 09. 04. 18:10 -kor
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.
Elküldve: 2010. 09. 04. 19:01
Idézet: avman - Dátum: 2010. 09. 04. 19:08
párszor eldöntöttem már, de a kukik marasztaltak. nem kéne. olyan ez, mint egy egyre jobban lepukkant kocsma, és ezen nem segít, h arculatot vált a fórum, a támaszkodó bútordarabokkal van baj, már régóta. tele van ugyanazokkal az alkesz fejekkel, akik ugyanazokat a szar sztorikat nyomják, ugyanazokon a feleseken vesznek össze, ha valaki új arc jön, ugyanúgy belekötnek.
elöregedett, belterjes csövesek lófrálnak itt mindenfele, magamat is beleértve, és sajnos belőlem meg folyamatosan kihozza már minden a szellemi nyomorékot. mivel csak egy katt volt, ha ürítenék, akkor meg jelszóbeírás, de új regre nem szánnék már időt.
sok sikert a megújuláshoz, meg minden, de ezzel a törzsközönséggel ez egyáltalán nem fog menni.
Tudom, te most nem látod, amit írok, de ez a hattyú halála akkoris nevetséges. Szégyelled magad, hogy itt vagy? Nem tudsz erőt venni magadon és nem belépni? Minden nyomod itt marad, minden hozzászólásod. Mire föl ez a kérelem és hangos bejelentés? Ha durva ámokot futsz, akkor biztosan ki leszel rakva, de mennyivel jobb ez, mintha magadtól nem lépsz be? Ennyi önuralmad biztos van, hiszen önérzetből is jócskán jutott, meg öniróniából is
A belterjes csövesek meg elég sokan jó szakmai és baráti kapcsolatot ápolnak, kissé érthetetlen az állításod ennek ilyen megítéléséről. Nem kicsit szűrőn keresztül látod az itteni világot, amit a magam részéről sajnálok, párszor leírtam már, hogy alapvetően kurva jó fej embernek tartalak minden nyűgöddel együtt.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2010. 09. 05. 12:09
Valaki pisztollyal kényszerít, hogy idejárj?
Ott a Prohardver meg az Index, azok garantáltan nem belterjesek.
Elküldve: 2010. 09. 05. 16:19
Hádédész..
Elküldve: 2010. 09. 05. 16:37
Teljesen felesleges ámokot futni és nem is kell leszopni senkit se. A böngésződ jobb felső sarkában van egy gomb: Kijelentkezés. Ezt kell megnyomni, majd ezt követően a forum.hwsw.hu url címet ki kell venni a kedvencek/könyvjelzők közül, ha kezdőlap akkor onnan is. Ilyen egyszerű.
Elküldve: 2010. 09. 06. 06:42
Idézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 09. 05. 17:19
Kapott egy esélyt, meg egy levelet, mert nem emiatt regisztrált ide.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2010. 09. 07. 17:22
Elküldve: 2010. 09. 08. 13:34
Idézet: didyman - Dátum: 2010. 09. 06. 07:42
Hát gondoltam hogy fórumtagként többet is lehet elvárni tőle mint hogy összefossa a fórumot:)
Sajnos megint van egy kuncsaft most a változatosság kedvéért a bolhán:Linkjeim
Hádédész..
Elküldve: 2010. 09. 08. 14:01
Idézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 09. 08. 14:34
Én adtam neki egy esélyt, mert még hiszek az emberekben.
Elküldve: 2010. 09. 08. 15:14
Idézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 09. 08. 14:34
Devnull

Súgó
A téma zárva.